11. Zlatan Muslimović
Re: 11. Zlatan Muslimović
Χωρίς να ξέρω κάτι αφού είμαι άσχετος με το αντικείμενο, από όλους τους μικρο-τραυματισμούς πρώτα οι κοιλιακοί και μετά οι προσαγωγοί είναι ικανοί να καταστρέψουν ένα ποδοσφαιριστή, από ότι έχω δει τόσα χρόνια σε παίκτες. Οπότε να κάνει την εγχείρηση τώρα και μετά να επανέλθει δριμύτερος...
αυτό που φοβάμαι είναι ότι η αποθεραπεία για άλλους παίχτες είναι 20 μέρες.ο μουσλίμοβιτς έκανε να συνέλθει απο θλάση 40 μέρες περίπου και μετά από επέμβαση θα κάνει 20?ας ελπίσουμε να είναι έτσι.
τελικα θα κανει την επεμβαση και θα κανει 20 μερες για να μπορει να ξαναπαιξει...χανει τα ματς με αστερα και μπριζ...την επεμβαση θα την κανει στη γερμανια αν καταλαβα καλα... 
υγ το προβλημα που εχει ειναι θλαση α βαθμου στους προσαγωγους των κοιλιακων και αποφασιστηκε να κανει την επεμβαση για να μην τον ταλαιπωρει κατα τη διαρκεια της χρονιας... :ugeek:

υγ το προβλημα που εχει ειναι θλαση α βαθμου στους προσαγωγους των κοιλιακων και αποφασιστηκε να κανει την επεμβαση για να μην τον ταλαιπωρει κατα τη διαρκεια της χρονιας... :ugeek:
Ελεος ρε Μουσλι! Δεν μπορεις να σφιξεις τα δοντια μια φορα και να παιζεις συνεχομενα παιχνιδια?
Κριμα!
Κριμα!
Σαν επεμβαση δεν ειναι ευκολη και αρκετα επιπονη..το 20 ημερες εγω το κανω επι 3 το λιγοτερο..
Οσοι χειρουργηθηκαν εκει ,αργησαν πολυ να επιστρεψουν..
Δυστυχως το ενα προβλημα φερνει το αλλο. Το προβλημα στο ποδι , μεταφερθηκε στους κοιλιακους...
Τα μισα παιχνιδια να παιξει ικανοποιημενος θα ειμαι..
Οσο για την επεμβαση ,δεν την ξαναπαταει για να γινει εδω...
Οσοι χειρουργηθηκαν εκει ,αργησαν πολυ να επιστρεψουν..
Δυστυχως το ενα προβλημα φερνει το αλλο. Το προβλημα στο ποδι , μεταφερθηκε στους κοιλιακους...
Τα μισα παιχνιδια να παιξει ικανοποιημενος θα ειμαι..
Οσο για την επεμβαση ,δεν την ξαναπαταει για να γινει εδω...
Αν κάνει την εγχείρηση θα τελειώσει μία και καλή το πρόβλημα ή θα είναι μία προσωρινή λύση?? 

Μακαρι να πανε ολα καλα με τον ζλαταν και επιτελους να μπορεσει να παρει συνεχομενα παιχνιδια στα ποδια του να βρει ρυθμο και να δειξει αυτο που πραγματικα μπορει αλλα δεν τον αφηνουν αυτοι ο κωλοτραυματισμοι.
Υ.Γ Ζλαταν εισαι παιχταρα γυρνα γερος και δυνατος και ασε μας εμας να λεμε, η καψουρα (ΠΑΟΚ) σε κανει να λες πραγματα που δεν πιστευεις.
Υ.Γ Ζλαταν εισαι παιχταρα γυρνα γερος και δυνατος και ασε μας εμας να λεμε, η καψουρα (ΠΑΟΚ) σε κανει να λες πραγματα που δεν πιστευεις.
- paok nafplio
Xωρις να υπερβαλω συνηθως αυτα τα προβληματα δεν περναν ποτε..ισως με πολυ καλη επεμβαση κ μετα με αριστη αποθεραπια να τον αφησουν αλλα αν μπει γρηγορα μετα την επεμβαση δυσκολα να τον αφησουν.
Eύχομαι να πάνε όλα καλά!!
Αν το δούμε καθαρά αγωνιστικά, δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα.
Υπάρχει ο Παπάζογλου που στα 25 από τα 30 παιχνίδια της σούπα λιγκ μπορεί να σταθεί χαλαρα και φυσικά τώρα που πήραμε ένα εξτρέμ ακόμα μπορεί ο σάλπι να παίξει κορυφή...
Αν το δούμε καθαρά αγωνιστικά, δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα.
Υπάρχει ο Παπάζογλου που στα 25 από τα 30 παιχνίδια της σούπα λιγκ μπορεί να σταθεί χαλαρα και φυσικά τώρα που πήραμε ένα εξτρέμ ακόμα μπορεί ο σάλπι να παίξει κορυφή...
την επεμβαση θα την κανει σε ενα ειδικο στη γερμανια παντως που απο οτι λενε ειναι απο τους καλυτερους στην ευρωπη ενω αν καταλαβα καλα θα μεταβει και ο ραλλης εκει...σταμπουλης σπικινγκ για να μην μπερδευομαστε δεν εβγαλα δημοσιογραφικο ενστικτο ξαφνικα...

Lord_GayrosSlayer έγραψε:Αν κάνει την εγχείρηση θα τελειώσει μία και καλή το πρόβλημα ή θα είναι μία προσωρινή λύση??
Το 80% των επεμβασεων ξεπερνιουνται με την καταλληλη αγωγη μετα ..Γι αυτο και η καθυστερηση ..
Λογικα θα ξεπεραστει στους προσαγωγους αν και ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος οτι δεν θα ξαναεμφανιστει σε 2-3 χρονια..
Τωρα στο ποδι απ οτι μου ειχε πει ,θελει παλι επεμβαση αλλα ψιλοβγαινει η χρονια και χωρις..
Ελα ομως που προεκυψε το προβλημα αυτο...
Στη Γερμανια ηταν και ο ειδικος που ειχε παει καποτε ο Εγκωμιτης..
Ωχ πάλι μοσχεύματα ταύρου θα ψάχνουμε...μην του βάλουν κατσίκας και δε ξαναπαίξει ποτέ...

ή αντι να παιζει μπαλα να βοσκει στο γηπεδο...
ας ελπισουμε ολα να πανε καλα και να εχουμε συντομα τον ζλατανακο κοντα μας..να γινει καλη δουλεια και να επιστρεψει μονο οταν ειναι 100%...

ας ελπισουμε ολα να πανε καλα και να εχουμε συντομα τον ζλατανακο κοντα μας..να γινει καλη δουλεια και να επιστρεψει μονο οταν ειναι 100%...
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία: