11. Zlatan Muslimović
- PaOkArAsIrAkLiO
Re: 11. Zlatan Muslimović
Ρε Μουσλι κανε την εγχειρηση, θα ειναι καλυτερα και για εσενα και για εμας.Και ο Νινης ειχε κανει εγχειρηση στους κοιλιακους πριν 2 χρονια και τωρα παιζει μια χαρα.Αντε αγορινα μου, υγεια πανω απο ολα.
Μούσλι για εγχείριση ;
Σε εφημερίδα της Βοσνίας μίλησε ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, με αφορμή το γκολ στην Κωνσταντινούπολη. Σε αυτές τις δηλώσεις ο Βόσνιος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να κάνει επέμβαση στους κοιλιακούς.
Στη Dnevi Avaz μίλησε ο σέντερ φορ του ΠΑΟΚ, ο οποίος αρχικά ρωτήθηκε για το πώς πανηγύρισε την επιτυχία στο Σουκρού Σαράτσογλου:
«Πριν τον αγώνα πιστεύαμε ότι μπορούμε να σκοράρουμε ένα γκολ. Τα καταφέραμε και η χαρά ήρθε την στιγμή που έπρεπε στην παράταση».
Εκεί ακριβώς τέθηκε και το θέμα του προβλήματος:
«Ξέρετε ότι έχω πρόβλημα στους κοιλιακούς προσαγωγούς. Δεν είχα προπονηθεί και είχα συμφωνήσει με τον προπονητή μου να παίξω αν χρειαστεί».
Και πως είναι η κατάστασή σου τώρα τον ρώτησαν.
- «Δεν είναι πολύ καλή. Όπως είμαστε τώρα θα πρέπει να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση. Δεν μπορούμε να περιμένουμε την επανέναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Θα δούμε τι θα πουν και οι γιατροί για να εκτιμήσουμε ανάλογα την κατάσταση»
Από εκεί και πέρα ο Μουσλίμοβιτς απάντησε σε ερώτηση που αφορά τον όμιλο που θα μετέχει η ομάδα του στο EuropaLeague: «Είναι πολλές οι ομάδες και από κάθε γκρουπ θα προκριθούν δύο ομάδες. Πραγματικά πιστεύω ότι η μία από αυτές τις θέσεις ανήκει σε εμάς».
Όταν ρωτήθηκε που βασίζει την αισιοδοξία του, τόνισε:
« Στο γεγονός ότι στους τέσσερις προηγούμενους αγώνες μας στην Ευρώπη, δεν χάσαμε ούτε έναν. Αφού τα καταφέραμε με τον Άγιαξ σε δύο αγώνες, δεν βλέπω κανέναν λόγο να φοβόμαστε ομάδες όπως η Μπριζ και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ίσως η Βιγιαρεάλ είναι φαβορί για την πρώτη θέση».
Πέρα από όσα λέει ο Μουσλίμοβιτς το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι εξετάσεις που έχει ήδη κάνει, θα γίνουν γνωστές σήμερα. Αν υπάρχει θέμα χειρουργικής επέμβασης, το χρονικό διάστημα αποθεραπείας (τουλάχιστον γι’ άλλους παίκτες αυτό ήταν) δεν ξεπερνάει τις 20 ημέρες.
paok24
Σε εφημερίδα της Βοσνίας μίλησε ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, με αφορμή το γκολ στην Κωνσταντινούπολη. Σε αυτές τις δηλώσεις ο Βόσνιος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να κάνει επέμβαση στους κοιλιακούς.
Στη Dnevi Avaz μίλησε ο σέντερ φορ του ΠΑΟΚ, ο οποίος αρχικά ρωτήθηκε για το πώς πανηγύρισε την επιτυχία στο Σουκρού Σαράτσογλου:
«Πριν τον αγώνα πιστεύαμε ότι μπορούμε να σκοράρουμε ένα γκολ. Τα καταφέραμε και η χαρά ήρθε την στιγμή που έπρεπε στην παράταση».
Εκεί ακριβώς τέθηκε και το θέμα του προβλήματος:
«Ξέρετε ότι έχω πρόβλημα στους κοιλιακούς προσαγωγούς. Δεν είχα προπονηθεί και είχα συμφωνήσει με τον προπονητή μου να παίξω αν χρειαστεί».
Και πως είναι η κατάστασή σου τώρα τον ρώτησαν.
- «Δεν είναι πολύ καλή. Όπως είμαστε τώρα θα πρέπει να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση. Δεν μπορούμε να περιμένουμε την επανέναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Θα δούμε τι θα πουν και οι γιατροί για να εκτιμήσουμε ανάλογα την κατάσταση»
Από εκεί και πέρα ο Μουσλίμοβιτς απάντησε σε ερώτηση που αφορά τον όμιλο που θα μετέχει η ομάδα του στο EuropaLeague: «Είναι πολλές οι ομάδες και από κάθε γκρουπ θα προκριθούν δύο ομάδες. Πραγματικά πιστεύω ότι η μία από αυτές τις θέσεις ανήκει σε εμάς».
Όταν ρωτήθηκε που βασίζει την αισιοδοξία του, τόνισε:
« Στο γεγονός ότι στους τέσσερις προηγούμενους αγώνες μας στην Ευρώπη, δεν χάσαμε ούτε έναν. Αφού τα καταφέραμε με τον Άγιαξ σε δύο αγώνες, δεν βλέπω κανέναν λόγο να φοβόμαστε ομάδες όπως η Μπριζ και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ίσως η Βιγιαρεάλ είναι φαβορί για την πρώτη θέση».
Πέρα από όσα λέει ο Μουσλίμοβιτς το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι εξετάσεις που έχει ήδη κάνει, θα γίνουν γνωστές σήμερα. Αν υπάρχει θέμα χειρουργικής επέμβασης, το χρονικό διάστημα αποθεραπείας (τουλάχιστον γι’ άλλους παίκτες αυτό ήταν) δεν ξεπερνάει τις 20 ημέρες.
paok24
Ρε συ Ζλαταν δεν θα σε χαρουμε μια χρονια?
Μια οι προσαγωγοι μια οι κοιλιακοι...
Φορα καμια μπλε χαντρα βρε αγορι μου δεν εβλαψε...
Μια οι προσαγωγοι μια οι κοιλιακοι...
Φορα καμια μπλε χαντρα βρε αγορι μου δεν εβλαψε...
Εγώ βλέπω ότι αν δε βιαστεί θα του τη φάει τη θέση ο Θανάσης....Οι γνωστοί οπαδοί του ΤΙΜΩΡΟΥ θα με σιχτιρίζουν τώρα αλλά δεν πειράζει....

εχει δικιο ο αδερφος πιο πανω καλυτερα κανε την επεμβαση να τελειωνεις με αυτο γιατι αν το αφηνεις παντα θα σε πιανει κατα διαστηματα...οπως και το νινη.. :ugeek: :ugeek:
- ΑποστόληςΑ
Καλή επιστροφή, γρήγορη και με υγεία. Σε χρειαζόμαστε να το ξέρεις!
(πρέπει να ξεκουράζεις τον Σάκη)
(πρέπει να ξεκουράζεις τον Σάκη)
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
oxi ρε πουτη μου αν ειναι δυνατον........ο χρηστος κ ο αποστολοσ ενα γκοαλ εβαλεεε θαυματουργικο και παει για εγχειρηση..............ε δε γινονται αυτα ..στειλτε τον....
Εχω μια απορια...δηλαδη επρεπε να παει στην Εθνικη του για να το καταλαβει? Εμεις εδω τι κανουμε, δεν εχουμε ιατρικο τιμ? Μηπως ειμαστε λιγο για τον πο@τσο?
για εγχείρηση εννοείς.....PARASANDALOS έγραψε:..........ε δε γινονται αυτα ..στειλτε τον....

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
...Πέρα από όσα λέει ο Μουσλίμοβιτς το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι εξετάσεις που έχει ήδη κάνει, θα γίνουν γνωστές σήμερα. Αν υπάρχει θέμα χειρουργικής επέμβασης, το χρονικό διάστημα αποθεραπείας (τουλάχιστον γι’ άλλους παίκτες αυτό ήταν) δεν ξεπερνάει τις 20 ημέρες....
δεν μπορεις να προβλεψεις ποσο θα παρει ολοριν μπορει να μην ειναι τπτ μπορει και να θελει επεμβαση...οποτε φυσιολογικα περιμενουν τις εξετασεις... :ugeek: :ugeek:
δεν μπορεις να προβλεψεις ποσο θα παρει ολοριν μπορει να μην ειναι τπτ μπορει και να θελει επεμβαση...οποτε φυσιολογικα περιμενουν τις εξετασεις... :ugeek: :ugeek:
Εδώ του έχουν πει τα καθέκαστα, απλώς περίμενε να περάσουν τα πρώτα ευρωπαικά για να αποφασίσει τι θα κάνει. Η απόφαση είναι δική του.
Αυτό που δνε ξέρω είναι τι περίοδο αποθεραπείας έχει αυτό το πράγμα.
Αυτό που δνε ξέρω είναι τι περίοδο αποθεραπείας έχει αυτό το πράγμα.
Α, μαλιστα, οκ μου λυθηκε η απορια. Αν ειναι μονο 20 μερες καλυτερα να την κανει την εγχειρηση να ξεμπερδευει με αυτο το προβλημα.