Θεόδωρος Ζαγοράκης
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
.....Την Πέμπτη αναμένεται εκτός απροόπτου να πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Θοδωρής Ζαγοράκης αναμένεται να αναφερθεί σε όλα τα θέματα, που αφορούν τον σύλλογο και παράλληλα αναμένεται να παρουσιάσει επίσημα τον Παντελή Κωνσταντινίδη που αναλαμβάνει πόστο στην ΠΑΕ....
sport24
Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Θοδωρής Ζαγοράκης αναμένεται να αναφερθεί σε όλα τα θέματα, που αφορούν τον σύλλογο και παράλληλα αναμένεται να παρουσιάσει επίσημα τον Παντελή Κωνσταντινίδη που αναλαμβάνει πόστο στην ΠΑΕ....
sport24
- Federacion
geoavr έγραψε:Υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην ξαναγράψω μέχρι το παιχνίδι με τους Τούρκους αλλά με αυτά που διαβάζω από 4-5 άτομα συγκεκριμένα δεν άντεξα άλλο.Τα συγκεκριμένα αυτά άτομα δεν ξέρουν η δεν θέλουν να μάθουν την έννοια του γνωμικού '' Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ'' και διαδίδουν ψέμματα η μισές αλήθειες στο Forum.nikos55 έγραψε:Παπαδοπουλος, Μανδρινος, Ελευθεριαδης, Σαντος-Μπερετα, Βρυζας.gash04 έγραψε:Ποιοι είναι αυτοί που εξαφανίστηκαν φίλε Νίκο55 και δεν αντικαταστάθηκαν?
Είτε απο την ομάδα είτε απο την διοίκηση είτε στον τεχνικό τομέα?
Αν ξεχναω καποιον ας με συγχωρεσει.
Το κοινο που εχουν ολοι ειναι οτι εφυγαν σε "ακυρες" στιγμες, εκει που κανεις δεν το περιμενε, χωρις προφανη λογο, ενω μεχρι εκεινη τη στιγμη το εργο τους κρινοταν θετικο.
Ο Βιολιδης ανελαβε τα οικονομικα, Πουρλιοτοπουλος ακαδημιες, Δερμιτζακης κοουτς, ? τεχν. διευθυντης.
Καλύτερο παράδειγμα το παραπάνω post που γιά κάποιον που δεν ξέρει είναι αιτία έντονου προβληματισμού.
''Καλά έφυγαν αυτά τα άτομα που πρόσφεραν και δεν αντικαταστάθηκαν επαρκώς η δεν αντικαταστάθηκαν καθόλου?''
Λοιπόν φίλε Νίκο διάβασε να μάθεις γιά το τι πραγματικά έγινε και όχι στο περίπου και στο ίσως και στις μέσες άκρες.
Γιάννης Παπαδόπουλος - Αντικαταστάθηκε από τον Γιώργο Φαρλαλή έναν πολύ καλό οικονομολόγο που είναι και μέλος του Δ.Σ. Έχει την εποπτεία των οικονομικών και καθαρά συμβουλευτικό ρόλο.Δεν χαράσσει πορεία ,δεν ασκεί βέτο όπως προσπάθησε να κάνει ο προκάτοχος του. Αυτά τα θέματα είναι ξεκάθαρα δουλειά του Δ.Σ.
Ανδρέας Μανδρίνος- Παραιτήθηκε επί προεδρίας Ζήση πέρσι τον Νοέμβριο.Είναι καθαρή περίπτωση ''Λίγο να ασχοληθώ ρε παιδιά και με την δουλειά μου που την έχω παρατήσει.Εγώ δίπλα σας είμαι'' και το έχει αποδείξει πολλές φορές από τότε.Ήταν και στο Άμστερνταμ μαζί με την διοίκηση.Κάποια στιγμή τον βλέπω να επανέρχεται με λιγότερες αρμοδιότητες πάντως.
Θεόδωρος Ελευθεριάδης-Αντικαταστάθηκε από τον Θόδωρο Σαββίδη.Ο Ελευθεριάδης είχε πολύ καλές συστατικές από τα μικρά του Ηρακλή αλλά στον ΠΑΟΚ το έργο του κρίθηκε καλό μεν αλλά αποσπασματικό.Δεν ''ένωνε''τις μικρές ομάδες μεταξύ τους(γιατί κάθε ομάδα είναι ακριβώς η συνέχεια της προηγούμενης πχ 95αρηδες-96αρηδες-97αρηδες κοκ Κ-17 Κ-20) πράγμα γιά το οποίο έφταιγαν και οι προπονητές της κάθε μιας από αυτές.Έτσι έκρινε η διοίκηση να απομακρύνει κάποιους από αυτούς(Αλεξίου,Γκιτσιούδη,Μαλιούφα,Θ.Θεοδωρίδη,Λαγωνίδη,Σιωπίδη )και να τους αντικαταστήσει με τους Κολομπούρδα,Μουσιάρη και με εκατέροθεν αλλαγές προπονητών μέσα στις ομάδες.Η διοίκηση με αυτές τις αλλαγές θα έχει μιά εξοικονόμηση περίπου 300000 ευρώ και αναμένει μιά καλύτερη λειτουργία των μικρών ομάδων με απτά αποτελέσματα( είσοδος παικτών στην Α' ομάδα).
Όσον αφορά τον Σαββίδη διαβάστε στο παρακάτω λινκ γιατι αποφάσισαν να τον φέρουν.
http://paokacademy2010.blogspot.com/201 ... st_05.html
Ο Σαββίδης εκτός από τεχνικός υπεύθυνος σε όλα τα τμήματα Υποδομής της Π.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ θα είναι και ο προπονητής της Κ-17 δείχνοντας ότι αυτή η ομάδα είναι η πιό σημαντική και εκεί πρέπει να παρθούν οι μεγάλες αποφάσεις γιά το ποιά παιδιά πρέπει να συνεχίσουν παραπάνω και ποιά όχι.Και αυτό το κρίσιμο έργο δεν το άφησε σε κανέναν άλλο.
Ο Πουρλιοτόπουλος θα είναι απλά ο άνθρωπος της διοίκησης στα τμήματα υποδομής έργο που είχε αναλάβει ο ΓΧ πριν πάει στην Εθνική.Τίποτα λιγότερο,τίποτα περισσότερο.
Σάντος-Μπερέτα - Αντικαταστάτης ο Δερμιτζάκης.Εδώ δεν μπορώ να είμαι υποκειμενικός και το ξέρετε όλοι.Απλά αν δοθεί στον Παύλο το 1/100 της στήριξης από διοίκηση και κόσμο που δόθηκε στον καρπουζά τότε οι πιτσιρικάδες που πάνε στο γήπεδο τα τελευταία 10-15 χρόνια θα τρίβουν τα μάτια τους με αυτά που θα βλέπουν.Και θα δουν και ''μπάλα'' και ''ποδόσφαιρο'' και ότι άλλο γ@μημένο βλέπαμε εμείς παλιά.
Χώρια από το γεγονός ότι με τον Παύλο θα δούμε πολύ σύντομα και τους μικρούς στην Α' Ομάδα πχ Κωνσταντινίδης 16χρ.-φιλικό Παρτιζάν.Παίκτη που δεν μετείχε καν στην προετοιμάσια με τους μεγάλους στο Bruckenau ο ΔΟΝ δεν θα τον έβαζε ούτε στο διπλό στην προπόνηση.Απλώς θέλει υπομονή και πίστωση χρόνου.Από τον επόμενο χρόνο θα φανεί η δουλειά του Παύλου.
Και πάμε και στον τελευταίο.Βρύζας.Εδώ μου έχει κολλήσει κάτι που είχε πει ο Ζήσης στην συνέντευξη τύπου αμέσως μετά την επάνοδο του Ζαγοράκη στην προεδρία.
''Δεν είμαι το τσατσάκι κανενός''
Και αυτό μάλλον του τριβέλιζε το μυαλό τόσο καιρό.Γιατί η διαδοχή έγινε με άκομψο και άγαρμπο τρόπο την συγκεκριμένη στιγμή.Ίσως θα έπρεπε να γίνει στο τέλος της περιόδου.Δεν τον κακολογώ,και εγώ στη θέση του το ίδιο θα σκεφτόμουν.Έγιναν και τα τραγελαφικά με Κονσεισάο-Κόστα-Μπερέτα που τα χρεώνεται ο Ζήσης και ίσως ο Ζαγοράκης του έριξε και κανένα μπινελικάκι.
Μπορεί να πάει στην Εθνική μπορεί να πάει στην Ξάνθη αλλά ο λαός του ΠΑΟΚ πάντα θα τον περιμένει να γυρίσει πίσω.
Νέος τεχνικός διευθυντής - Δεν με ενδιαφέρει.Ούτως η άλλως τεχνικός διευθυντής που πάει κάθε μέρα προπόνηση και κάθεται στον πάγκο της ομάδας σε κάθε παιχνίδι δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο.Ο Ζήσης το έκανε γιατί απλά ήταν ο Ζήσης.Γιά αυτή την θέση χρειάζονται 2-3 άτομα(άλλος καθημερινά δίπλα στην ομάδα.άλλος στα γραφεία και στα ταξίδια γιά κλείσιμο συμφωνιών με παίκτες και μάνατζερ,και άλλος για εξαντλητικό σκάουτινγκ γιά να μην κάνουμε μεταγραφές από το you tube όπως στην ''συνοικία''.
Αυτά τα ολίγα γιά μερικούς που γράφουν 24 ώρες το 24ωρο και δεν ξέρουν ούτε τα βασικά.Ηρεμήστε,κάντε λίγο υπομονή και θα δούμε όλοι μαζί τις εξελίξεις.
Ειναι μαλακια να απαντας μετα απο 2 βδομαδες, αλλα χθες επανηλθα απο την καλοκαιρινη μου αδεια και φυσικα οφειλω να πω 2 κουβεντες χωρις να εχω καμια απολυτως διαθεση να συζητησω περαιτερω το θεμα. Εχεις γραψει για καποια θεματα κρεμασμενος απο τους τιτλους και τα καρτελακια που εχει ο καθενας μπροστα του οταν μιλαει αποφευγοντας να σχολιασεις την ουσια. Μου κοτσαρεις κι ενα τσιτατο για την αμαθεια για να κανεις πιο εντυπωσιακο κι αιχμηρο το κειμενο σου. Βεβαια κι εγω θα μπορουσα να σου πω οτι δεν μπορεις να καταλαβεις περα απο ταμπελες, ή δεν μπορεις να διαβασεις πισω απο τις γραμμες ή αδυνατεις να κατανοησεις τι πραγματικα συμβαινει. Ακομα χειροτερα θα μπορουσα να σου πω οτι επιτηδες κολλας στους τυπους δινεις αλλο νοημα σε αυτα που ειπα για να περασεις την γραμμη σου. Αλλα δεν το κανω (
Λοιπον geovr καταρχην λες οτι ο Φαρλαλης ανελαβε την εποπτεια των οικονομικων στη θεση του Παπ. Χαιρω πολυ Χαιροπουλος. Και η μπαλα ειναι στρογγυλη. Οντως τυποις ετσι εγινε, αλλα στα σοβαρα πες μου, ποσο ενεργη πιστευεις ειναι η συμμετοχη του Φαρλαλη σε αυτον τον τομεα. Βλεπω οτι και συ το εχεις παρει χαμπαρι και τονιζεις το ποσο περιορισμενη ειναι η συμμετοχη του αναφερομενος στο "συμβουλευτικο" του ρολου του. Αυτο το "εχω συμβουλευτικο ρολο" σε ενα θεμα ολοι ξερουμε τι σημαινει, ετσι? Μηπως οτι φτιαχνω τον καφε στον αλλο μεχρι να παρει τις αποφασεις του και το πολυ πολυ του παω και κανενα κουλουρακι να βουταει?
Αυτο δεν γινοταν επι Παπ. Ο αλλος ειχε δικη του πολιτικη, την υποστηριζε, επεμεινε σε αυτην και...τον αυτοκτονησαν. Παρεπιπτοντως συμφωνω με τον Interad για τον Παπ αλλα δεν ειναι ωρα παλι να συζηταμε για το αν προκειται για μια λαμπρη περιπτωση που ο ΠΑΟΚ οφειλει καπως να την εκμεταλλευτει, ή αν προκειται για εναν αριβιστα, ακρη ετσι κι αλλιως δεν θα βγαλουμε.
Ειναι αληθεια οτι ο Σαββιδης, ο οποιος οντως εχει ενα αξιοζηλευτο προφιλ, εχει τυποις τη θεση που ειχε ο Ελευθεριαδης. Ειναι ομως λιγοτερο αληθεια -και παρακαλω διορθωσε με αν κανω λαθος αφου φαινεται να τα παρακολουθεις απο πιο κοντα αυτα τα θεματα- οτι ο τομεας ευθυνης του Ελευθεριαδη επεκτεινοταν απο ολιγον τι Σαββιδης μεχρι και ολιγον τι Πουρλιοτοπουλος? Ειναι λιγοτερο αληθεια οτι ο Ελευθ παραιτηθηκε μετα την φυτευση Πουρλιοτοπουλου ως γενικου διευθυντη και το καπελωμα αρμοδιοτητων του και μαλιστα λιγο πριν η διοικηση του ζητησει να ανανεωσει τη θητεια του? Θελω να πω ναι μεν η ταμπελα γραφει πρωην τεχν. διευθυντης=Ελευθ και νυν τεχν. διευθ.=Σαββιδης, αλλα η ροη των πραγματων ηταν Πουρλ γεν. διευθ --->παραιτηση Ελευθ-->καλυψη της κενης θεσης οσον αφορα το τεχνικο κομματι απο Σαββιδη. Ειναι θεμα πως ερμηνευει καποιος τα γεγονοτα. Οσο για τους υπαινιγμους σου "ο Ελευθ ενταξει μωρε, αλλα δεν ηταν και ιδιαιτερα καλος" τους αφηνω ασχολιαστους. Εδω εγινε ο Ιταλος gay, ο Παπ σφετεριστης του θρονου, ο Ζησης ενα μελος που ο ΠΑΟΚ δεν καλυπτε τις φιλοδοξιες του, ε ας αποκτησουμε κι εναν ακομα πρωην με "αποσπασματικο εργο" (ωραιος ορος).
Για τον Μανδρινο δεν εχω λογο να μην δεχτω αυτα που λες, και φυσικα ο Δερμιτζακης ειναι παρα πολυ νωρις να κριθει, ασχετα αν τα πρωτα δειγματα ειναι ιδιαιτερα ενθαρρυντικα. Αλλα επετρεψε μου οταν ο προπονητης και ο β' τη ταξη αντρας του συλλογου φευγουν μεσα σε λιγες μερες με τον πλεον αγαρμπο τροπο να μπορω να εκφρασω τις ανησυχιες μου.
ΥΓ Συνεχισε να μας ενημερωνεις, βελτιωνομαστε
Federacion έγραψε:Αμην. Αναμένουμε με ενδιαφέρον...
ειναι η καταλληλη εποχη να γινει αυτη η συνεντευξη και οχι πριν....
αλλα απο τωρα το λεω οτι το ποιηματακι οτι και να πει ο ζαγορ τον εχουν καποιοι στο στομα τους απο τωρα
και το λενε μετα απο καθε του συνεντευξη "ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ".....
Φίλε Νίκο γιά να μην κάνω παράθεση στην παράθεση και το μακρύνω πολύ θα σου απαντήσω όσο πιό σύντομα μπορώ γιατί μου αρέσει ο σωστός διάλογος που κάνεις σε αντίθεση με κάτι άναρθρες κραυγές που ακούγονται εδώ μέσα και μάλλον ανήκουν σε εφήβους.
''Αυτο δεν γινοταν επι Παπ. Ο αλλος ειχε δικη του πολιτικη, την υποστηριζε, επεμεινε σε αυτην και...τον αυτοκτονησαν.''
Να στο πω χοντρά.Ηθελε να παίρνει αποφάσεις πχ ακόμα και αν γίνουν ή όχι μεταγραφές αλλά το κόστος θα το είχε ο Ζαγοράκης.Και όταν λέω κόστος εννοώ να αφεθεί η ομάδα αβοήθητη σε μία ή δύο θέσεις γιά μισό γύρο γιά να μην ξεφύγουμε καθόλου στο μπάτζετ.Και άντε μετά να μαζέψεις τον κόσμο σε μιά ενδεχόμενη αποτυχία.Ποιός θα τα άκουγε?
Ο Παπαδόπουλος ή ο Ζαγοράκης ? Η ΠΑΕ είναι μία τελείως ιδιόμορφη ΑΕ. Κάπου πρέπει να ρισκάρεις λίγο(γιά να μην τα χάσεις όλα) και χαίρομαι που κάνει κουμάντο ένας ποδοσφαιράνθρωπος και όχι κάποιος τεχνοκράτης.
Είχε και κάποιες άλλες μυστήριες ιδέες που δεν είναι άξιες αναφοράς.
Γιά τα μικρά τμήματα που τα ξέρω καλύτερα θα σου πω ότι έχει γίνει τρομερή εξοικονόμηση χρημάτων και θέλω να ελπίζω ότι θα γίνει πολύ καλύτερη δουλειά.
Τα πράγματα δεν είναι ιδανικά στην ΠΑΕ αλλά και σίγουρα δεν είναι τόσο μαύρα όσο θέλουν να τα παρουσιάσουν κάποιοι για δικούς τους λόγους.
''Αυτο δεν γινοταν επι Παπ. Ο αλλος ειχε δικη του πολιτικη, την υποστηριζε, επεμεινε σε αυτην και...τον αυτοκτονησαν.''
Να στο πω χοντρά.Ηθελε να παίρνει αποφάσεις πχ ακόμα και αν γίνουν ή όχι μεταγραφές αλλά το κόστος θα το είχε ο Ζαγοράκης.Και όταν λέω κόστος εννοώ να αφεθεί η ομάδα αβοήθητη σε μία ή δύο θέσεις γιά μισό γύρο γιά να μην ξεφύγουμε καθόλου στο μπάτζετ.Και άντε μετά να μαζέψεις τον κόσμο σε μιά ενδεχόμενη αποτυχία.Ποιός θα τα άκουγε?
Ο Παπαδόπουλος ή ο Ζαγοράκης ? Η ΠΑΕ είναι μία τελείως ιδιόμορφη ΑΕ. Κάπου πρέπει να ρισκάρεις λίγο(γιά να μην τα χάσεις όλα) και χαίρομαι που κάνει κουμάντο ένας ποδοσφαιράνθρωπος και όχι κάποιος τεχνοκράτης.
Είχε και κάποιες άλλες μυστήριες ιδέες που δεν είναι άξιες αναφοράς.
Γιά τα μικρά τμήματα που τα ξέρω καλύτερα θα σου πω ότι έχει γίνει τρομερή εξοικονόμηση χρημάτων και θέλω να ελπίζω ότι θα γίνει πολύ καλύτερη δουλειά.
Τα πράγματα δεν είναι ιδανικά στην ΠΑΕ αλλά και σίγουρα δεν είναι τόσο μαύρα όσο θέλουν να τα παρουσιάσουν κάποιοι για δικούς τους λόγους.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
+4eorptol έγραψε:Federacion έγραψε:Αμην. Αναμένουμε με ενδιαφέρον...
ειναι η καταλληλη εποχη να γινει αυτη η συνεντευξη και οχι πριν....
αλλα απο τωρα το λεω οτι το ποιηματακι οτι και να πει ο ζαγορ τον εχουν καποιοι στο στομα τους απο τωρα
και το λενε μετα απο καθε του συνεντευξη "ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ".....)))))))))
και επίσης...ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ!
Τι να σου πει ρε ταγαρο-τάγαρε τσομπανοβοσκέ?
- navigator11
λογικα θα'ναι καταλληλως προετοιμασμενος για να αντιμετωπισει τους ... αιχμηρους ρεπορτερς
ευχομαι να μην τον ζορισουν πολυ ...
- Maximus
Τωρα εχει αλλάξει το κλίμα και η μιρλα των περασμενων εβδομαδων έχει μετουσιωθεί σε ενθουσιασμός!
Απο φυγή Ζήση, αλλαγη Μπερεττα με ολα τα σκηνικα που εξελιχθηκαν (Γκαρσια;), κοψιμο χορηγιας κλπ περάσαμε σε ωραίο ποδόσφαιρο, προκριση επί Φενερ, μεταγραφές ρίσκου που φαίνονται να αποδιδουν (Μπουσαιντι), χθεσινη μεταγραφη απο Λιβερπουλ...
...η καλύτερη εξέλιξη που ουτε ο Ζαγορακης θα μπορούσε να φανταστεί (ισως και να μπορουσε
)! Τωρα η συνεντευξη είναι τελειωμένη υπόθεση και ερχεται στην κατάλληλη στιγμή... Τελεία και Παύλος.
Απο φυγή Ζήση, αλλαγη Μπερεττα με ολα τα σκηνικα που εξελιχθηκαν (Γκαρσια;), κοψιμο χορηγιας κλπ περάσαμε σε ωραίο ποδόσφαιρο, προκριση επί Φενερ, μεταγραφές ρίσκου που φαίνονται να αποδιδουν (Μπουσαιντι), χθεσινη μεταγραφη απο Λιβερπουλ...
...η καλύτερη εξέλιξη που ουτε ο Ζαγορακης θα μπορούσε να φανταστεί (ισως και να μπορουσε
Υπαρχουν αυτοι που δεν γουσταρουν, αυτοι που γουσταρουν, και αυτοι που η γνωμη τους αλλαζει πιο γρηγορα απο την θεση του δεικτη των δευτερολεπτων σε ενα ρολοι. Συνηθως ακουνε ολημερις ενα απο τα παρασιτικα ραδιοφωνα της πολης, διαβαζουν μια απο τις παρασιτικες εφημεριδες της, και καθε "αποψη" που συναντανε εκει αλλαζει και την δικη τους αστραπιαια. Οι αληθειες που μαθανε μικροι θα τους συνοδευουν μεχρι το τελος της ζωης τους και οποιοσδηποτε ισχυριστει κατι διαφορετικο ειναι ασχετος/προδοτης/μ@λ@κ@ς/εχθρος κτλ κτλ. Δυστηχως αυτοι ειναι και η πλειοψηφια, και παντα ακολουθουν τα επιχειρηματα ενος εκ των γουσταρω/δεν γουσταρω. Αν ολοι οι γουσταρω/δεν γουσταρω ειχαν μονο το καλο του ΠΑΟΚ μεσα τους, τοτε ολα καλα, αλλα δυστηχως δεν ειναι ετσι.
Τεσπα, σορρυ για το παραπανω, αλλα την τελευταια βδομαδα εχω παθει πλακα με την αντιδραση ορισμενων γυρω μου.
Τεσπα, σορρυ για το παραπανω, αλλα την τελευταια βδομαδα εχω παθει πλακα με την αντιδραση ορισμενων γυρω μου.
δηλαδη οταν λεμε θα τον ζορισουν τι θα γινει ? και ο ιδιος λεει οτι λαθη κανει και αυτος και η διοικησηnavigator11 έγραψε:λογικα θα'ναι καταλληλως προετοιμασμενος για να αντιμετωπισει τους ... αιχμηρους ρεπορτερς![]()
ευχομαι να μην τον ζορισουν πολυ ...
τι λαγο θα βγαλουν οι δημοσιογραφοι ? καμμια λαμογια ? να αποκαλυψουν οτι ο βιολιδης κλεβει το ταμειο
και τα κυλικεια της τουμπας ? και ενα σωρο αλλες ανοησιες....?
κατ αρχην οποιος μιλαει για κακοδιαχειρηση με τοσα που πετυχε και πετυχαινει στον οικονομικο τομεα η ΠΑΕ
ειναι συκοφαντης....
για μενα πρεπει ο ζαγορ να πει για το νεο πλανο μετα και την φυγη βρυζα τις προταιραιοτητες της διοικησης
στο αμεσο μελλον να πιεσει και η ΠΑΕ για το θεμα γηπεδου και που βρισκετε το θεμα των χρεων το οποιο την φετινη
σαιζον πρεπει οπωσδηποτε να λυθει......με ενδιαφερει το μελλον της ομαδας και τι σκεφτετε ο ζαγορ....
εννοειται τον στηριζω απολυτα και πιστευω οτι με αυτον τον ανθρωπο στην διοκηση θα ζησουμε μεγαλες
στιγμες σαν ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ......
- navigator11
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Θόδωρε Ζαγοράκη συγχαρητήρια για την επιλογή του Παντελή Κωνσταντινίδη.
Καλή συνεργασία και πάντα επιτυχίες.
Καλή συνεργασία και πάντα επιτυχίες.
Η... απολογία "Ζαγόρ" και οι μεταγραφές
Πότε προσδιόρισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι θα μιλήσει δημοσίως, σε συνέντευξη Τύπου, και τι είπε για ενδεχόμενη νέα κίνηση της ομάδας στο μεταγραφικό παζάρι
Έκρυβε κι άλλες ειδήσεις η σημερινή (1/9) παρουσία του Θόδωρου Ζαγοράκη στη Σουρωτή, πέρα από τη συνάντηση που είχε με τους αρχηγούς της ομάδας. Ο πρόεδρος της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ ρωτήθηκε από τους εκπροσώπους του Τύπου τόσο για την επικείμενη συνέντευξη Τύπου, την οποία έχει προαναγγείλει, όσο και για το ενδεχόμενο να κάνει κι άλλη μεταγραφική κίνηση ο ΠΑΟΚ. Και στις δύο ερωτήσεις, ο "Ζαγόρ" έδωσε απάντηση, βγάζοντας είδηση.
Σε ό,τι αφορά στην "απολογιστική" συνέντευξη Τύπου, για την οποία γίνεται λόγος από τον περασμένο... Μάιο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είπε ότι αυτή θα δοθεί την ερχόμενη Τρίτη (7/9). Βεβαίως, έχει πολλά και σημαντικά να πει σε αυτήν, καθώς έχουν προηγηθεί πάρα πολλά γεγονότα μέσα στο καλοκαίρι, οπότε αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον η "απολογία" του.
Όσο για τις μεταγραφές, έδωσε χαρακτηριστικά με την απάντησή του να καταλάβουν όλοι ότι ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τον μεταγραφικό του κύκλο γι' αυτό το καλοκαίρι. "Δεν θα προχωρήσουμε σε άλλη κίνηση", είπε σχετικά, όταν ρωτήθηκε από τους εκπροσώπους του Τύπου. Αυτό σημαίνει ότι μόνο αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό (γιατί πάντα υπάρχει αυτή η περίπτωση) την περίοδο που έχουν δικαίωμα οι ομάδες να αποκτήσουν ελεύθερο παίκτη (μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, δηλαδή), θα γίνει νέα κίνηση από τους "ασπρόμαυρους".
olapaok
Πότε προσδιόρισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι θα μιλήσει δημοσίως, σε συνέντευξη Τύπου, και τι είπε για ενδεχόμενη νέα κίνηση της ομάδας στο μεταγραφικό παζάρι
Έκρυβε κι άλλες ειδήσεις η σημερινή (1/9) παρουσία του Θόδωρου Ζαγοράκη στη Σουρωτή, πέρα από τη συνάντηση που είχε με τους αρχηγούς της ομάδας. Ο πρόεδρος της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ ρωτήθηκε από τους εκπροσώπους του Τύπου τόσο για την επικείμενη συνέντευξη Τύπου, την οποία έχει προαναγγείλει, όσο και για το ενδεχόμενο να κάνει κι άλλη μεταγραφική κίνηση ο ΠΑΟΚ. Και στις δύο ερωτήσεις, ο "Ζαγόρ" έδωσε απάντηση, βγάζοντας είδηση.
Σε ό,τι αφορά στην "απολογιστική" συνέντευξη Τύπου, για την οποία γίνεται λόγος από τον περασμένο... Μάιο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είπε ότι αυτή θα δοθεί την ερχόμενη Τρίτη (7/9). Βεβαίως, έχει πολλά και σημαντικά να πει σε αυτήν, καθώς έχουν προηγηθεί πάρα πολλά γεγονότα μέσα στο καλοκαίρι, οπότε αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον η "απολογία" του.
Όσο για τις μεταγραφές, έδωσε χαρακτηριστικά με την απάντησή του να καταλάβουν όλοι ότι ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τον μεταγραφικό του κύκλο γι' αυτό το καλοκαίρι. "Δεν θα προχωρήσουμε σε άλλη κίνηση", είπε σχετικά, όταν ρωτήθηκε από τους εκπροσώπους του Τύπου. Αυτό σημαίνει ότι μόνο αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό (γιατί πάντα υπάρχει αυτή η περίπτωση) την περίοδο που έχουν δικαίωμα οι ομάδες να αποκτήσουν ελεύθερο παίκτη (μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, δηλαδή), θα γίνει νέα κίνηση από τους "ασπρόμαυρους".
olapaok
Συνέντευξη την Τρίτη, μπόνους στους κατόχους
Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ πριν από μία ώρα, με αρκετά θέματα να συζητιούνται μεταξύ των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.
Ουσιαστικά σε Δ.Σ. επικυρώθηκε η πρόσληψη του Παντελή Κωνσταντινίδη σε ρόλο τεχνικού διευθυντή και για αυτόν τον λόγο αμέσως μετά ο Θοδωρής Ζαγοράκης τον πήγε απευθείας στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής για να παρουσιαστεί.
Από εκεί και πέρα, ξεκαθαρίστηκε πως ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, μαζί με άλλα στελέχη της ΠΑΕ, θα παραθέσουν την απολογιστική συνέντευξη Τύπου την ερχόμενη Τρίτη.
Συζητήθηκαν αρκετά οικονομικά θέματα, κυρίως η στρατηγική πληρωμών της ΠΑΕ, ενώ έγινε κουβέντα και για τα μίνι διαρκείας των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.
Εκεί, ξεκαθαρίστηκε πως οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της κανονικής περιόδου θα έχουν προτεραιότητα, ενώ υπάρχει και μία σκέψη να πληρώσουν φθηνότερα σε σχέση με τους μη κατόχους τα εισιτήρια διαρκείας. Επίσημη ανακοίνωση θα υπάρχει σύντομα και για αυτό το θέμα.
paok24
Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ πριν από μία ώρα, με αρκετά θέματα να συζητιούνται μεταξύ των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.
Ουσιαστικά σε Δ.Σ. επικυρώθηκε η πρόσληψη του Παντελή Κωνσταντινίδη σε ρόλο τεχνικού διευθυντή και για αυτόν τον λόγο αμέσως μετά ο Θοδωρής Ζαγοράκης τον πήγε απευθείας στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής για να παρουσιαστεί.
Από εκεί και πέρα, ξεκαθαρίστηκε πως ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, μαζί με άλλα στελέχη της ΠΑΕ, θα παραθέσουν την απολογιστική συνέντευξη Τύπου την ερχόμενη Τρίτη.
Συζητήθηκαν αρκετά οικονομικά θέματα, κυρίως η στρατηγική πληρωμών της ΠΑΕ, ενώ έγινε κουβέντα και για τα μίνι διαρκείας των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.
Εκεί, ξεκαθαρίστηκε πως οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της κανονικής περιόδου θα έχουν προτεραιότητα, ενώ υπάρχει και μία σκέψη να πληρώσουν φθηνότερα σε σχέση με τους μη κατόχους τα εισιτήρια διαρκείας. Επίσημη ανακοίνωση θα υπάρχει σύντομα και για αυτό το θέμα.
paok24