eliask έγραψε:moican4 έγραψε:eliask έγραψε:
Μην τρελενεσαι ρε μεγαλε..Ασε και κανενα να εχει καμια απορια..
Εσυ τι εισαι δικηγορος του Ζαγορακη η της ΠΑΕ.?
Κακο ρωτησε δηλ..?
Εσυ μπορει να τα εχεις γραψει στα &^^%%^^ σου ,αλλοι οχι...
Να κρινουμε τους αλλους πρωτοι ειμαστε , καλα κανει και ρωταει και εγω εχω απορια, δεν καταλαβα δηλ τι ζορι τραβατε ορισμενοι.?
Δεν θα τους πιασουμε απο το λαιμο, ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ...
δεν τις κανει ουτε ο τζιγγερ ,ουτε ο μαρινακης...Χαλαραααα...να τον δουμε σαν παικτη αφου δεν τον ξερουμε...
Επειδή μάλλον την δικηγορία την ασκείς καλύτερα απ' ότι φαίνεται, σε ποιο σημείο μου διαφωνείς γιατί τα ίδια λέμε...
Το πρόβλημα μου είναι οτι υπάρχει πρόβλημα πότε και με ποιον τρόπο θα γίνει κριτική....
Μπαμ, κανει...ΑΝ και και το λεω πιο πανω..Δεν ειναι κακο να μαθουμε τα οικον. δεδομενα μιας μεταγραφης, και ουτε θα πρεπει να ειναι καποιος ορκωτος η οχι για να μαθει..
Απλος οπαδος που πληρωνει καθε χρονο τα κερατα του δεν κανει να μαθει καποια στιγμη.?
Οταν το επιλεξει ο Προεδρος ,δεν τον επιασε κανενας απ οτον λαιμο..σωνει και καλα τωρα...
Για τον παικτη το ξαναλεω, θα περιμενω να τον δω..Εκει θα κρινω..Τα ιδια διαβαζα και για τον Βερον καποτε που ειχε μολις 1 παιχνιδι και οτα νηρθε ξεχωριζε σαν την μυγα μεσ το γαλα..
Ακομα παραμενει ενας πολυ καλος παικτης..
ΥΓ. Ουτε την ασκω, ουτε την ονειρευομαι, ουτε την επιθυμησα ποτε..Την δικηγορια εννοω..