Τα βρήκε με Ελ Ζάρ
31 Αυγ 2010 21:15, Από Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Το θρίλερ συνεχίζεται, αλλά από τον ΠΑΟΚ εκφράζεται η αισιοδοξία ότι έστω και στο 90΄ η τελευταία σημαντική μεταγραφή θα πραγματοποιηθεί.
Το θέμα αφορά τον Μαροκινό Ελ Ζαρ, που τις τελευταίες ώρες αποτελούσε τον μοναδικό στόχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι μεγάλες δυσκολίες για τον ΠΑΟΚ ξεπεράστηκαν, αφού πριν λίγες ώρες είχε προκύψει διαφωνία με την πλευρά τον παίκτη αλλά και με τους Άγγλους της Λίβερπουλ.
Όταν ο ΠΑΟΚ απέσυρε το ενδιαφέρον του γύρω στις 19:00 τότε έγινε και η νέα καθοριστική επικοινωνία, που έφερε τις δύο πλευρές μία ανάσα πριν την μεταγραφή. Οι πληροφορίες του PAOK24 αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει μία συμφωνία ακόμη καλύτερη από δανεισμό του Μαροκινού.
Αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει και ανακοινώσει την μεταγραφή τότε θα αναφέρουμε και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία για ένα πραγματικό θρίλερ που εξελίσσεται.
http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=2007
θα ναι η οχι ο μαροκινος..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Sera4 την Τρί 31 Αύγ 2010, 20:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: βαζουμε ολοκληρη τη δημοσιευση οχι μονο λινκ