Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
- PaOkArAsIrAkLiO
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Ρε παιδια μην χαλιεστε!! Δεν πουλησαμε και τον Βιειρινια για να κανετε ετσι.Εχουμε ατομα για να αντικαταστησουν τον Ολιβιε μεχρι την μεταγγραφικη περιοδο του Γεναρη.Μην κανετε ετσι!!!
περυσι ειχαμε φαει μεγαλη πικρα με την ανακοινωση τελευταια στιγμη του Μουν.οποτε μην περιμενετε και πολλα.
giorgosal έγραψε:δεν γινεται ομαδα με υψηλους στοχους να χανει παιχτη των 25 συμμετοχων και να μην παιρνει κανενα!οι ελευθεροι ειναι να χαμε να λεγαμε!ποιος καλος παικτης δεν θα βρηκε ομαδα?α ρε γαμ*** λεφτα!!!
συμφωνω απολυτα, ποιοσ παικτης Καλος(ενδεκαδας) δεν θα ειχε ομαδα τωρα? !
Και εγω ΠΑΟΚ ειμαι...ntou_apo_pantou έγραψε:Εγώ προτείνω να σκεφτόμαστε θετικά για την ομάδα μας και το υπάρχον ρόστερ.
Αν είναι να έρθει κάποιος να έρθει στα σωστά χρήματα και μονο αν τον πιστεύουν στην διοίκηση.
Αν είναι να πάρουμε μόνο για να ικανοποιήσουμε τη δίψα μας για νέα ονόματα να μη γίνει τίποτα.
Μπορούμε να φτάσουμε και μέχρι τα Χριστούγενα με το υπάρχον ροστερ, δε χρειάζεται αγχος, ούτε περιττά έξοδα.
Καλύτερα να μείνουν χρήματα για ουσιαστική ενίσχυση Χριστούγεννα.
Επιτέλους ας αναλάβουν ευθύνες και οι Μπαλάφας - Κουτσια να δώσουν ανάσες στο κέντρο και στα αριστερά.
Δε λεω να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους αλλά να βοηθήσουν...
Παραμένω αισιόδοξος.
ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ.-

- ezln-gate4
Δεν αντέχει η ομάδα με αυτό το ροστερ σε συνθήκες πρωταθλητισμού Ευρώπη και Κύπελλο. Στα χαφ ειδικά θα έχουμε πρόβλημα. Δυστυχώς ελεύθερος παίχτης σημαίνει ότι δεν έχει κάνει προετοιμασία με καμία ομάδα οπότε θα υπολογίζεται κοντά στα Χριστούγεννα.
- Mario Jardel
αρρωστος εισαι??arrwstos έγραψε:El Zhar, ξεσαλώστε![]()
![]()
![]()
![]()

Μετρόπολις αδερφέ, σχεδόν σίγουρο λέειMario Jardel έγραψε:ΠΟΥ;
Ότι είμαι είμαι, αλλά και ο El Zhar μάλλον έρχεταιSera4 έγραψε:αρρωστος εισαι??arrwstos έγραψε:El Zhar, ξεσαλώστε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Mario Jardel
Πριν λιγο λεγανε δε θα γινει, τωρα κατι γινεται...Αστα να πανε...
το μετροπολις ειπε ενας φιλος πριν (σε δημοσιευση εδω) ελεγε δεν γινεται μεταγραφη για ΠΑΟΚ... ο,τι να ναι
- sourmenetes
- Moderator
Καλα πριν λιγο ειπανε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να κανουμε μεταγραφη..Και τωρα λενε ζαρ...Ειναι τρελοι..!!!