Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
- Caballo Viejo
-
arrwstos
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
κι όχι μόνο με τον μούσλιRizla έγραψε:Για Μουσλι μην μιλατε ουτε για αστειο...
ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΛΑΙΜΑΙ
- sidpanos
8Caballo Viejo έγραψε:Τι ώρα κλείνει η θυρίδα του Πιλάβιου;
- sourmenetes
- Moderator
Ναι εχουμε στρωσει τραπεζι για πρωινο,φαγαμε δεκατιανο,μεσημεριανο και παμε για απογευματινο καφε...adam04 έγραψε: Εδω ειστε ρε αρωστοι ολοι και σας εψαχνα
Βεβαια οι μεγαλοι σε ηλικια(ονοματα δε λεμε
Μάγκες....
Εγώ πάω γυμναστήριο... Θα φροντίσω να επιστρέψω κατά τις 7.30...
Πάνω στις ανακοινώσεις θα έρθω και εγώ!!
Εγώ πάω γυμναστήριο... Θα φροντίσω να επιστρέψω κατά τις 7.30...
Πάνω στις ανακοινώσεις θα έρθω και εγώ!!
Eγω που εχω προπονηση στις 7.15 και θα επιστρεψω 9 θα τα εχω στο πιατο! 
- pagotatzis
«Στέλνουν» (και) Ελ Ζαρ στον Παναθηναϊκό!
Έτοιμος να ντυθεί στα «πράσινα» είναι και ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.clickliverpool.com, παρά το γεγονός πως λίγες ώρες πριν ο παίκτης φερόταν ως μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ. Ο 24χρονος Γαλλομαροκινός βρίσκεται (σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα) στην Αθήνα μαζί με τον Ντάμιεν Πλεσίς, προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και εν συνεχεία να «κλείσει» στους πρωταθλητές Ελλάδας.
Αν το δημοσίευμα αληθεύει, τότε ο Παναθηναϊκός θα κάνει την ύστατη κυριολεκτικά στιγμή, μία αρκετά καλή προσθήκη στο ρόστερ του, αποκτώντας έναν επιθετικό με παραστάσεις από το αγγλικό πρωτάθλημα.
Ο Ελ Ζαρ έχει 31 συμμετοχές με την ομάδα της Λίβερπουλ από το 2006 που πήγε στο Μερσεϊσάιντ.
sportfm.gr
Έτοιμος να ντυθεί στα «πράσινα» είναι και ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.clickliverpool.com, παρά το γεγονός πως λίγες ώρες πριν ο παίκτης φερόταν ως μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ. Ο 24χρονος Γαλλομαροκινός βρίσκεται (σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα) στην Αθήνα μαζί με τον Ντάμιεν Πλεσίς, προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και εν συνεχεία να «κλείσει» στους πρωταθλητές Ελλάδας.
Αν το δημοσίευμα αληθεύει, τότε ο Παναθηναϊκός θα κάνει την ύστατη κυριολεκτικά στιγμή, μία αρκετά καλή προσθήκη στο ρόστερ του, αποκτώντας έναν επιθετικό με παραστάσεις από το αγγλικό πρωτάθλημα.
Ο Ελ Ζαρ έχει 31 συμμετοχές με την ομάδα της Λίβερπουλ από το 2006 που πήγε στο Μερσεϊσάιντ.
sportfm.gr
Μας βλέπω να μένουμε με το πουλί στο χέρι....
ας πω και εγω την παπαρια μου ! ιβανσιτς λαιμαιιιιιιιιιι....παιζει και 10αρι και θα το χρειαστουμε αν ειναι ο βλανταν οπως προχθες....καλα στημενα καλη σεντρα ψιλογρηγορος με σουταρα γενικα κοντρολαρισμενος ποδοσφαιριστης....ο μαροκινος απο οτι ακουσα απο εσας δεν μου πολυγεμιζει τα αυτια..και να παρουμε και τον ισπανο για αλλαγη του μπαλαφα! 
ΑΚΟΜΑ;;
ΑΑΑΑΑΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΛΑΙΜΑΙ!! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΡΝΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΕΙΑ ΜΕΤΑ
Αν μείνουμε με το πουλί στο χέρι και το μόνο που παρουμε είναι τα @@ μας τότε μιλάμε για το μεγαλύτερο ΜΠΑΜ, καθώς ως γνωστόν έχουμε μεγάλα και βαριά @@!!Bono έγραψε:Μας βλέπω να μένουμε με το πουλί στο χέρι....
Andres D Allesandro..
Ας ρίξω και γω τον παπά μου..Η μεγάλη επιστροφή..

Ας ρίξω και γω τον παπά μου..Η μεγάλη επιστροφή..