Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Lord

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Δημοσίευση από Lord »

ΠΑΟΚ για Ίβανσιτς και Ελ Ζαρ

Μεταξύ των ονομάτων που ακούστηκαν για τη θέση του αριστερού χαφ στο «Δικέφαλο του Βορρά» είναι και αυτό του Αντρέας Ιβανσιτς. Διαβάστε πως έχει η κατάσταση. Εξετάζεται και ο Ελ Ζαρ της Λίβερπουλ.

Ο διεθνής μαροκινός αριστερός χαφ της Λίβερπουλ, Ναμπίλ Ελ Ζαρ, προτάθηκε στον ΠΑΟΚ, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να εξετάζει την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού. Ο 24χρονος Ελ Ζαρ, έχει αγωνιστεί 8 φορές με την ομάδα του Μαρόκου ενώ στο παρελθόν για την περίπτωσή του έχει ενδιαφερθεί τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Ολυμπιακός. Με την ομάδα του «Άνφιλντ» έχει αγωνιστεί 21 φορές από το 2006, ενώ παλαιότερα ήταν στις ακαδημίες της Σέντ Ετιέν.

Υπόθεση Ίβανσιτς

Πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται για τη θέση του αριστερού χαφ στον ΠΑΟΚ, και όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου (μένουν μόνο μερικές ώρες για τους παίκτης που δεν είναι ελεύθεροι) και ένας από αυτούς που το όνομά του ακούστηκε έντονα τις τελευταίες ώρες είναι ο Αντρέας Ίβανσιτς. Ο Αυστριακός πρώην άσος του Παναθηναϊκού αγωνίζεται για λογαριασμό της Γερμανικής Μάιντζ ενώ από τον ΠΑΟΚ δεν διαψεύδουν αλλά ούτε επιβεβαιώνουν το συγκεκριμένο σενάριο.

http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... E%B1%CF%81

Μπορεί κάποιος που παρακολουθεί τακτικά την Λίβερπουλ να μας περιγράψει λίγο τα χαρακτηριστικά του Ελ Ζαρ,γιατί στο φόρουμ των οπαδών της Λίβερπουλ όπως είπε και ο paok87 παρακαλάνε να φύγει και οι περισσότεροι θεωρούν ότι είναι μόνο για Championship..
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Ακουγεται οτι ενδιαφερεται και η κουλα για το παλτο της Λιβερπουλ οποτε ειναι Παπας...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αχρηστος και ο Ελ Ζαρ βγηκε εδω?? Καλααααα ειναιιιι
Παντως ο Ιβανσιτς ειναι η κινηση κλειδι, εαν γινει το μπαμ ειμαστε πλεον ενα βημα πανω...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Εγω μίλησα με εναν που ασχολείται με ξενο πρωτάθλημα παρα πολυ και μου ειπε για αυτον τον ελ ζαιρ οτι ειναι παρα πολυ γρηγορος παικτης και στιλ βιερινια και αν τον πάρουμε παμε για πρωτάθλημα αλλα λεει λογικά κοστολογείτε παρα πολυ ακριβα για μας (2-3 μιρια)

μην το δέσετε κομπο απλα αυτα μου ειπε εγω ουτε τον εχω δει ποτε και δεν μπορω να κρίνω.
Άβαταρ μέλους
koskir

Δημοσίευση από koskir »

teod1980 έγραψε:ίσως είναι από μία από τις τέσσερις ηπείρους, Ν. Αμερική, Ευρώπη, Αφρική και Αρκτική...
Εγω ακουσα ότι είναι απο την Ανταρτκτική

http://www.notiospolos.sportnews.com

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

λοιπον

ιβανσιτς χιλιες φορες μακαρι το εχω ξαναπει για μενα θα ειναι ο,τι καλυτερο...

τωρα για ελ ζαρ που ρωτατε...κοντος μπουκαδορος γρηγορος πολυ καλη τεχνικη δεξιοποδαρος εξτρεμ(αποκλειστικα)...αυτα...

κροσας παιχτης αξονα μπορει να παιξει κυριως θεσεις 6 και 8 αλλα επειδη εχει εξαιρετικη πασα μπορει να παιξει και 10ρακι...αρκετα γρηγορος και με καλο σουτ ξεκινησε απο τις ακαδημιες της μπαρτσα οπου τον ειχαν χαρακτηρισει σε ποδοσφαιρικο στυλ σαν πεπε γκουαρντιολα...βασικος στη σελτικ με γεματες χρονιες...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Τρί 31 Αύγ 2010, 11:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Falegkos έγραψε:Εγω μίλησα με εναν που ασχολείται με ξενο πρωτάθλημα παρα πολυ και μου ειπε για αυτον τον ελ ζαιρ οτι ειναι παρα πολυ γρηγορος παικτης και στιλ βιερινια και αν τον πάρουμε παμε για πρωτάθλημα αλλα λεει λογικά κοστολογείτε παρα πολυ ακριβα για μας (2-3 μιρια)

μην το δέσετε κομπο απλα αυτα μου ειπε εγω ουτε τον εχω δει ποτε και δεν μπορω να κρίνω.
εννοείτε ότι πάμε για δανεισμό !
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Τι συμβόλαιο έχει ο ιβανσιτς ξέρει κανείς ?
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

ο κροσας ειναι καλος παικτης αλλα τετοιους εχουμε στο 6 νομιζω....μονο αν εφευγε καποιος το βλεπω...
ο ελ ζαρ ειναι απατη συμφωνα με τα οσα εχουν δει τα ματια μου σε 3-4 ματς που μπηκε αλλαγη περσι....θα μου πεις η λιβερπουλ ειναι απατη ουτως ή αλλως πλην του μεγαλου στηβεν...εγινε ο κουιτ μαγκας εκει...σκεφτειτε
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

pagotatzis έγραψε:
Falegkos έγραψε:Εγω μίλησα με εναν που ασχολείται με ξενο πρωτάθλημα παρα πολυ και μου ειπε για αυτον τον ελ ζαιρ οτι ειναι παρα πολυ γρηγορος παικτης και στιλ βιερινια και αν τον πάρουμε παμε για πρωτάθλημα αλλα λεει λογικά κοστολογείτε παρα πολυ ακριβα για μας (2-3 μιρια)

εννοείτε ότι πάμε για δανεισμό !
παμε ειτε για ελευθερους ειτε για δανεισμο με μια οψιον που μπορουμε να εκμεταλλευτουμε το καλοκαιρι...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

και νομίζω....

Ειναι βασικός πλεον στην εθνική του (8 συμμετοχες 2 γκολ)
ειναι 22 χρονών !!!!!!!!!!
και ο Ζαιρι τρώει παγκο στην εθνική πλεον.....

δεν ξερω αλλα άκουσα τέλεια λογια απο ατομο που ασχολείται.

άλλωστε εχει γραφτεί και βιβλιο για αυτον
http://www.elzahir.net/
:opaokara:

ΠΣ. ζαγορ φερτον
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

diniko80 έγραψε:ο κροσας ειναι καλος παικτης αλλα τετοιους εχουμε στο 6 νομιζω....μονο αν εφευγε καποιος το βλεπω...
ο ελ ζαρ ειναι απατη συμφωνα με τα οσα εχουν δει τα ματια μου σε 3-4 ματς που μπηκε αλλαγη περσι....θα μου πεις η λιβερπουλ ειναι απατη ουτως ή αλλως πλην του μεγαλου στηβεν...εγινε ο κουιτ μαγκας εκει...σκεφτειτε
+4

Που 'σαι μαν, σε χάσαμε!
Άβαταρ μέλους
Falegkos

[youtube]mBN75nFS6sw&feature[/youtube]

απολαύστε τον μετα το 2,45 :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Ρομπίνιο θέλει να πουλήσει η City. Να βάλουμε όλοι από ένα 10ρικο να τον πάρουμε λέτε? Αν και εντάξει, στη City δεν έκανε τίποτα, δανεικό τον είχανε, παλτουδιά είναι.

Πάω να δουλέψω γιατί δεν αντέχω άλλο την αγωνία (η πλάκα θα είναι να φάμε κανα άκυρο στο τέλος :lol: :lol: ). Όταν ξαναμπώ να έχει κλείσει το θέμα, οκ ? :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το θεμα ειναι για μενα να μπορεσεις να παρεις 2 παικτες.Και τον ισπανο και ελζαρ η ιβανσιτς τοτε πραγματικα αλλαζεις επιπεδο και πας για μεγαλα πραγματα,μονο με τον 1 θα εχεις μεινει με μπαλαφα στον παγκο.Και επιτελους χαρηκα που ακουσα αν βεβαια ειναι αληθεια οτι μιλαμε με μεγαλες ομαδες για παικτες.Επιτελους,οχι αλλους φερναντες απο τον ρουλη και γενικα παικτες απο το ελλαδισταν(ο ιβανσιτς ειναι μια εξαιρεση αλλα και αυτος με τον βαζελο σε 2 παιχνιδια ηταν σουπερ σε 5 δεν υπηρχε).Ας αρχισουμε και εμεις να συμπεριφερομαστε και σε μεταγραφικο επιπεδο ως μεγαλο club δεν εχουμε τα λευτα των 2 αλλα ειναι καλο να δημιουργεις παρε δωσε με τετοιες ομαδες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”