Bono έγραψε:Μάλιστα...εγώ έχω μιά απορία.
Αφού αναφέρεστε όλοι στο τι ακούγεται στον αέρα και στα ράδιο της πόλης και όχι σε κάποιους εδώ μέσα,γιατί δεν παίρνετε τηλ. να τα πείτε εκεί που ακούγονται αντί να γράφετε τα κατεβατά εδώ μέσα??
και για ποιον ακριβως λογο να χρεωθω και να αναμεινω να μιλησω ή να στειλω μνμ,που δεν προκειται να διαβαστει (μου εχει συμβει),για να εκφερω τη διαφωνια μου

Bono έγραψε:Κοίτα δεν υπάρχει δίλλημα άμυνα ή επίθεση...για μένα αυτό είναι ξεκάθαρη μαλακία και όποιος έχει δει ματς της Μπάρτσα καταλαβαίνει.
Οσο περισσότερο κατεβαίνεις για να επιτεθείς τόσο λιγότερο κινδυνεύει η άμυνα σου...όσο πιέζεις τον αντίπαλο μπροστά τόσο λιγότερο θα ξεμυτίσει απ' την περιοχή του και θα ανεβάσει παίκτες στη δική σου.
Οσο για το ότι έφτιαξα την άμυνα και αυτό το κρατάω και τώρα θα φτιάξω την επίθεση και εκεί που είχα σούπερ-άμυνα τώρα θα φτιάξω και σούπερ-επίθεση,λες και μιλάμε για ορόφους στην οικοδομή,ας μην επεκταθώ...
ακριβως,επειδη η ποιοτητα των ροστερ της συντριπτικης πλειοψηφιας των ομαδων της υφηλιου δεν ειναι αναλογη της μπαρτσα και προφανως ουτε ο ΠΑΟΚ μπορει να εγκλωβιζει,κυριως ψυχολογικα,σε καθε παιχνδι τον εκαστοτε αντιπαλο,αλλαζοντας 800 πασες το ημιχρονο και βαζοντας 5 γκολ,αρα μην κινδυνευοντας απο ανεβασματα του αντιπαλου στην περιοχη του,οφειλει να χαραξει μια ξεκαθαρη αγωνιστικη πολιτικη.
κατα δηλωση του δερμιτζακη,τον ενδιαφερει το μηδεν παθητικο αλλά και το ελκυστικο ποδοσφαιρο.πρεπει να βρει τη χρυση τομη.και τα 2 να γινουν ειναι δυσκολο και το περιορισμενο σε ποιοτητα βαθους παγκου ροστερ μας δεν μπορει να εξασφαλισει κατι τετοιο,μιας και οι αγωνες φετος ειναι πολλοι και απαντες θα κληθουν να βοηθησουν.αυτο που λεω και συμφωνω με τον ολοριν ειναι οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΤΩΧΟ 1-0 ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΕ 4-3,ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΤΤΕΙΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ

γνωμες εκφερουμε,δεν αποτελουν θεσφατα οσα γραφουμε.εγω λοιπον ετσι το βλεπω το ολο θεμα.