MundoBasket 2010
Re: MundoBasket 2010- Πάμε να πάρουμε την Πόλη
δυστυχώς κάτι τέτοιες εμφανίσεις αμερικανικών ομάδων πράγματι δίνουν λαβή στον καθένα να πιστεύει ό,τι πιστεύει και ο συρίγος για το nba (παιχνίδι χωρίς συστήματα που στηρίζεται μόνο στο φυσικό ταλέντο των παικτών). χτες δεν πρέπει να βγάλανε ένα σύστημα. πραγματικά τραγικοί. αν δεν είχανε durrant-rose και billups πάπαλα. δεν έχουν δουλέψει καθόλου στην επίθεση. μόνο άμυνα, αλλά αυτό αρκεί? αν παίξουν μία σειρά νοκ άουτ αγώνες από καλές και ακομπλεξάριστες ομάδες τους βλέπω να πηγαίνουν σπίτι τους...
PS: μα ο κωστάκης είναι ψηλός επιπέδου nba...
PS2:ο tiago είναι μάλλον ο μοναδικός ψηλός (τον scola τον βάζω ως ημίψηλο, o gasol kai ο vuisic της maccabi τους λες πιο all around) εδώ και χρόνια που θυμίζει παλιό καλό center που όσο μεγαλώνει γίνεται και ωριμότερος και καλύτερος (και για αυτό μου κάνει εντυπωση που δεν σου αρέσει)
PS: μα ο κωστάκης είναι ψηλός επιπέδου nba...
PS2:ο tiago είναι μάλλον ο μοναδικός ψηλός (τον scola τον βάζω ως ημίψηλο, o gasol kai ο vuisic της maccabi τους λες πιο all around) εδώ και χρόνια που θυμίζει παλιό καλό center που όσο μεγαλώνει γίνεται και ωριμότερος και καλύτερος (και για αυτό μου κάνει εντυπωση που δεν σου αρέσει)
Και η βραζιλία όμως στο ίδιο στυλ, γιούργια και ότι κάτσει. Ο σπλίτερ κατά τη γνώμη μου φανταστικός αλλά αυτός ο μπαρμπόσα είναι καταστροφικός για την ομάδα του. Κάποια στιγμή αποφάσισε να πάρει το παιχνίδι πάνω του και έκανε ότι του κατέβαινε, δε λέω ταλεντάρα αλλά βρε αδερφέ σε ομάδα παίζεις όχι μονό στην αλάνα.
Αυτό που βλέπω μέχρι στιγμής γενικά στο μουντομπάσκετ είναι ότι η ζώνη έχει γίνει της μόδας και το 3ποντο πάει σύννεφο.
Για σήμερα τι βλέπετε?
Αυτό που βλέπω μέχρι στιγμής γενικά στο μουντομπάσκετ είναι ότι η ζώνη έχει γίνει της μόδας και το 3ποντο πάει σύννεφο.
Για σήμερα τι βλέπετε?
Δεν τον εχω παρακολουθησει πολυ θωμα μονο σε καποια παιχνιδια στην ευρωλιγκα, εσυ εχεις την ευχερεια να τον βλεπεις και στην ισπανικη λιγκα και ειδικα μετα την απροσμενη κατακτηση του πρωταθληματος απο την ομαδα του εναντιον της υπερηχιτικης μεχρι τοτε μπαρτσα σιγουρα θα τον εχεις "ερωτευτει" και θα εχεις ολοκληρωμενη εικονα.
Η αποροια μου ειναι και σου το ειχα πει και παλιοτερα, τι πιστευεις αν πιστευεις οτι εχει παραπανω απο τον καλο μπουρουση τον πεκοβιτς η ακομα και τον μαριτς η τον κριστιτς ας πουμε?
Απλα καποτε ειχα απορησει με το υψος του συμβολαιου που μου ειπες οτι διεκδικει και τον συγκρινα με τους κορυφαιους ευρωπαιους ψηλους που παιζουν στην ευρωπη, δεν ειπα ποτε οτι ειναι κακος απλα μιλησα για πολλους τραυματισμους σχετικα και με το νεαρο της ηλικιας του.
Οσο για τα αμερικανακια ζουν πραγματικα στο κοσμο τους, εχουν ενα τεραστιο εγωισμο σαν λαος και θεωρουν για καποιους δικαιωματικα για καποιους αλλους οχι οτι το μπασκετ τους "ανηκει", ειναι τεραστια η συζητηση θα χαρω πολυ καποια στιγμη να τα πουμε γυρω απο αυτο το θεμα.
Κατα τη γνωμη μου παντως ο συριγος παρολη την υπερβολη που τον διακατεχει δεν εχει και πολυ αδικο.
Υ.Γ Το σταρ συστεμ που εχουν διμιουργησει οι αμερικανοι ειναι απαραιτητο για την επιβιωση του ΝΒΑ σε μεγαλο βαθμο και αυτο κανει κακο στις ομαδες και στο ιδιο το αθλημα.
Η αποροια μου ειναι και σου το ειχα πει και παλιοτερα, τι πιστευεις αν πιστευεις οτι εχει παραπανω απο τον καλο μπουρουση τον πεκοβιτς η ακομα και τον μαριτς η τον κριστιτς ας πουμε?
Απλα καποτε ειχα απορησει με το υψος του συμβολαιου που μου ειπες οτι διεκδικει και τον συγκρινα με τους κορυφαιους ευρωπαιους ψηλους που παιζουν στην ευρωπη, δεν ειπα ποτε οτι ειναι κακος απλα μιλησα για πολλους τραυματισμους σχετικα και με το νεαρο της ηλικιας του.
Οσο για τα αμερικανακια ζουν πραγματικα στο κοσμο τους, εχουν ενα τεραστιο εγωισμο σαν λαος και θεωρουν για καποιους δικαιωματικα για καποιους αλλους οχι οτι το μπασκετ τους "ανηκει", ειναι τεραστια η συζητηση θα χαρω πολυ καποια στιγμη να τα πουμε γυρω απο αυτο το θεμα.
Κατα τη γνωμη μου παντως ο συριγος παρολη την υπερβολη που τον διακατεχει δεν εχει και πολυ αδικο.
Υ.Γ Το σταρ συστεμ που εχουν διμιουργησει οι αμερικανοι ειναι απαραιτητο για την επιβιωση του ΝΒΑ σε μεγαλο βαθμο και αυτο κανει κακο στις ομαδες και στο ιδιο το αθλημα.
thrix οι τουρκοι ειναι πολυ δυνατοι μεσα στο καλαθι παιζουν και στην εδρα τους και αυτο τους κανει δυνατο φαβορι για σημερα (δυστηχως ουτε αυτο το παιχνιδι θα μπορεσω να δω) οι δικοι μας ειμαι σιγουρος (το εχουν αποδειξει) οτι θα τα δωσουν ολα σημερα, αλλου ειχαν το μυαλο τους στα 2 πρωτα παιχνιδια, δεν ειναι δυνατον να δεχονται πανω απο 80 ποντους σε δυο συνεχομενους αγωνες.
Η σημερινη εθνικη θα ειναι αυτη που ξερουμε με τρομερη πιεση στη μπαλα υπομονη και καλο γυρισμα της μπαλας στην επιθεση οταν χρειαζεται, και αρκετες επιθεσεις μεσα απο το ζωγραφιστο για να φθειρει τους πολλους τουρκους ψηλους.
Το ξαναεγραψα πολλα θα εξαρτηθουν απο τον σοφο αν ειναι ηρεμος με ενα καλο μεικτο 20λεπτο μπορει να τους καταστρεψει.
Θα γινει μαχη αυτο ειναι σιγουρο οπως επισης σιγουρο ειναι οτι οι τουρκοι δεν τρομαζουν αυτη την εθνικη.
Η σημερινη εθνικη θα ειναι αυτη που ξερουμε με τρομερη πιεση στη μπαλα υπομονη και καλο γυρισμα της μπαλας στην επιθεση οταν χρειαζεται, και αρκετες επιθεσεις μεσα απο το ζωγραφιστο για να φθειρει τους πολλους τουρκους ψηλους.
Το ξαναεγραψα πολλα θα εξαρτηθουν απο τον σοφο αν ειναι ηρεμος με ενα καλο μεικτο 20λεπτο μπορει να τους καταστρεψει.
Θα γινει μαχη αυτο ειναι σιγουρο οπως επισης σιγουρο ειναι οτι οι τουρκοι δεν τρομαζουν αυτη την εθνικη.
δεν είναι αξιόπιστος επιθετικά όσο ο pekovic, δεν έχει ποικιλία κινήσεων όπως ο λάζος, δεν έχει μακρινό σουτ όπως ο μπουρούσης. αλλά τον γουστάρω τρελά γιατί είναι συμπαθής στη φάτσα, είναι βραζιλιάνος (ναι συμπαθώ και τους βραζιλιάνους και τους αργεντίνους), παίζει από μικρό παιδί στην ξενιτιά (από 19 στην tau), δε φοβάται να μπεί στη φωτιά, να κόψει, να κάνει φάουλ, να πει στον προπονητή του οτι ΟΚ και 4 φάουλ να έχω θα ταπώσω τον westbrook (αν θυμάμαι καλά από χτες), είναι σχεδόν πάντα θετικός όσο στραβά και να του πάει το ματς, παίζει Pick&roll, βγαίνει έξω και πασάει υπέροχα θυμίζοντας μερικές φορές (ιεροσυλία) sabonis. είναι ο tiago man ...
PS: thrix, στις 26 τους πήραμε την πόλη. ε θα πάρουμε σήμερα πίσω και την άγκυρα. και από σεπτέμβρη πάμε για αφιόν καραχισάρ...

PS: thrix, στις 26 τους πήραμε την πόλη. ε θα πάρουμε σήμερα πίσω και την άγκυρα. και από σεπτέμβρη πάμε για αφιόν καραχισάρ...
παλοκ σήμερα τα ματια μας καρφωμένα στο νεο αστέρι των φοίνιξ, τον χινταγιετ
δεν αντεξα: http://www.youtube.com/watch?v=oSZdCqq4ewY&t=1m40spalok έγραψε:... βγαίνει έξω και πασάει υπέροχα θυμίζοντας μερικές φορές (ιεροσυλία) sabonis. ...
χαχαχαχα +10000000000000000000000000000 (δεν το χα δεί ποτέ)
αλευρόπουλος και ψωμιάδης στο ίδιο βιδεο. αυτός ο μεγάλος μπασκετμπολίστας του μπάσκετ!!! χαχαχαχα. έλεος.
PS: με Turkoglu-chili, περιμένω απλά να αποσυρθεί ο nash για να αλλάξω ομάδα...
PS2: είδα λίγο την τουρκία προχτέ να παίζει με κάτι σχήματα ilyasova (ή gonlum) στο 3 και κάτω από το καλάθι τους ημι-άσχετους erden-savas-asik. προβλέπω ΠΟΥ-ΞΥ-ΣΟΥ... σόφοοοο ,σόφοοοοο
αλευρόπουλος και ψωμιάδης στο ίδιο βιδεο. αυτός ο μεγάλος μπασκετμπολίστας του μπάσκετ!!! χαχαχαχα. έλεος.
PS: με Turkoglu-chili, περιμένω απλά να αποσυρθεί ο nash για να αλλάξω ομάδα...
PS2: είδα λίγο την τουρκία προχτέ να παίζει με κάτι σχήματα ilyasova (ή gonlum) στο 3 και κάτω από το καλάθι τους ημι-άσχετους erden-savas-asik. προβλέπω ΠΟΥ-ΞΥ-ΣΟΥ... σόφοοοο ,σόφοοοοο
απιστευτο βιδεο....ολα τα μανι του κοσμου!
πι.ες. ΠΟΥ-ΞΥ-ΣΟΥ στα μεμετια το βραδυ....σαν τον μεγαλο ΠΑΟΚ!
- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
έλα να μαζευόμαστε σιγά σιγά. αίντε. είπαμε την πόλη την πήραμε πριν 5 μέρες. πάμε σήμερα και για την άγκυρα!!!!
δε στέλνανε τον ΠΑΟΚ να παίξει και μπάσκετ???
ήμασταν που ήμασταν εκεί.... να παίζαμε και ένα μπασκετάκι να περάσει η ώρα......
ήμασταν που ήμασταν εκεί.... να παίζαμε και ένα μπασκετάκι να περάσει η ώρα......
Πολύ κακό παιχνίδι. Δυστυχώς μας πήραν χαμπάρι ότι έχουμε πρόβλημα στη ζώνη και την εφαρμόζουν για μεγάλα διαστήματα. Πρέπει να βελτιώσουμε την κυκλοφορία της μπάλας, τα ελεύθερα σουτ κάποια στιγμή θα μπουν. Μάλλον χάσαμε την πρώτη θέση, δεν ξέρω τώρα αν πέφτουμε πάνω στις ΗΠΑ στους 8. Δεν πειράζει όμως πάμε για το επόμενο, είναι νωρίς ακόμα να σκεφτόμαστε τα χιαστί.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
καλά αυτή ήταν η dream team?
που τα βρήκαν αυτά τα αγελαδομούσχαρα, που νίκησαν με το ζόρι πουέρτο ρίκο και κίνα!
ΚΩΜΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ από μία τσιρκομάδα που θέλει να λέγεται εθνική ελλάδας και μας έφτιαξε τη διάθεση βραδυάτικα.
που τα βρήκαν αυτά τα αγελαδομούσχαρα, που νίκησαν με το ζόρι πουέρτο ρίκο και κίνα!
ΚΩΜΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ από μία τσιρκομάδα που θέλει να λέγεται εθνική ελλάδας και μας έφτιαξε τη διάθεση βραδυάτικα.