ΠΑΟΚ ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ!!!!!!!!!!!!
pagotatzis έγραψε:μπορεί κάποιος να μου πει τι έγραψαν εδώ μέσα για ivaschitz?
και ποιος?
xristaras έγραψε:andreas ivanschitz...............
xristaras έγραψε:συζηταμε μαζι του για να ερθει..κατα 90% ερχεται..θα ειναι μεγαλη προσθηκη!!
xristaras έγραψε:η πηγη ειναι πολυ εγκυρη παιδια και θα δειτε οτι απο σημερα το βραδυ και μετα θα ακουστει πολυ..ειμαστε πολυ κοντα στο να κλεισει..
xristaras έγραψε:στην maintz δεν παιζει σχεδον καθολου γι'αυτο θελει να φυγει..αν δεν τον αφησουν θα τον παρουμε δανεικο..αν ναι κανονικη μεταγραφη
xristaras έγραψε:παντως ετσι και κλεισει ο ivanschitz ξεκιναω καριερα τεχνικου διευθυντη.. να θυμαστε οτι απο μενα το ακουσατε πρωτοι!!
Lord_GayrosSlayer έγραψε:Επίτροπε δεν αμφισβητούμε την αξία του Ροτέν αλλά η τωρινή του κατάσταση δεν θυμίζει καθόλου τον παίκτη που έκανε παπάδες στην Παρί..
αυτά από μέναpagotatzis έγραψε:μπήκα σε forum του mainzsidpanos έγραψε:παγωτατζή με τον ιβανσιτς τι παίζει?
μάλωσε με προπονητή αλήθεια?
και διάβασα μερικές σελίδες για τον IVANSCHITZ
λοιπόν όπως όλα δείχνουν η mainz πιρwσε άλλες 200 000 για ένα ακόμα χρόνο δανεισμό του.
το ότι η ομάδα του έκανε 2 με 3 μεταγραφές που παίζουν και στην θέση του είναι
το θέμα που σχολιάζουν τις τελευταίες εβδομάδες η οπαδοί τις mainz!
οι πιο πολλοί γραφουν ότι θα είναι μια πολύ σκληρή χρονια για τον αυστριακό
διότι θέλει οπωσδήποτε να γυρίσει στην εθνική αλλα από τον ράνκο δεν θα μπορέσει να το πράξει!
φιλε χαχα και γω αυτο ακριβός σκέφτηκα για τα πρωτα 5 δευτερόλεπτα που κολισα με το ποντική στο χερι και μετα λεω .... "σε ποιες ακαδημίες θα τον χώσουμε"Jeremy4 έγραψε:Πώπω, είδα τον Σβούρα με φανέλα προπόνησης στην κεντρική σελίδα του PAOKMANIA και μου πέρασε από το μυαλό το εξής: Μήπως τον επαναφέρουμε στην ενεργό δράση για αριστερό χαφ;;;;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!
teacher έγραψε:geonov29, Jeremy4, Lecio, opaoktsis4, pablo_4, pagotatzis, palok, PaokArxis, peris, Rizla, teacher, thanente, xlebouras και 35 επισκέπτες, λαοθάλασσα ή μου φαίνεται;