Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Τα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης απ' ό,τι με πληροφορούν, μιλάνε για Κιουμουρτζί. Ναι, δυστυχώς, αυτόν τον άμπαλο. Γκανέζος είναι; Καμερουνέζος; Θα κάνει παρέα με τον Τυνήσιο και τον Αγκολέζο (που είναι διεθνείς).
αν και παω πολυ τον γεωργιου δν συγκρινεται με σακελαριου....η τεραστια διαφορα τους οτι δν χανεται ο σακ καλα πατηματα πνευμονια γρηγορος και καλουτσικη σεντρα...πως ηταν του χαραλαμπους...καμια σχεση...μακαρι να μπορεσει να ανταποκρι8ει σε τοσο υψηλο επιπεδο,ετοιμος παικτης και καλος για αντικαταστατης του λινο..ειναι και ελληνας....Σιδερενιος!!!!
Δεν ξέρω που να το βάλω αλλά λέει ότι ο σβούρας έκλεισε όχι σαν τεχνικός διευθυντής αλλά σαν γενικός αρχηγός.
Εσείς που ξέρετε τι είναι τούτο?
Εσείς που ξέρετε τι είναι τούτο?
να ειναι διπλα στην ομαδα να μιλαει με τους ποδοσφαιριστες...κατι σαν συνδεσμος μεταξυ προεδρου και ομαδας...το εκανε ο βρυζας περισυ μαζι με τον ιωσηφιδη αν δεν κανω λαθος... :ugeek: :ugeek:
υγ για σακελαριου και γιακουμη υπαρχουν πλεον καταλληλα τοπικ για οποιον θελει να γραψει...
υγ2 για λυδια(μ@υναρα) κλπ στο ο,τι να ναι...

υγ για σακελαριου και γιακουμη υπαρχουν πλεον καταλληλα τοπικ για οποιον θελει να γραψει...
υγ2 για λυδια(μ@υναρα) κλπ στο ο,τι να ναι...

Και ο Ιωσηφιδης,τι θα κανει?.....Θα φυγει?....
οχι μωρε που να το κουνησει ο ιωσηφιδης(γιγαντας τιτανομεγιστος πουλεν μου)...απλα θα ειναι πιο κοντα στον δερμιτζακη οπως περισυ με σαντος... 

Είναι ο σύνδεσμος μεταξύ διοίκησης και ομάδας-παικτών...δεν είναι κάτι καινούργιο,σε πολλές ομάδες υπάρχουν τέτοιοι, να μην πω σε όλες...ο Μητρόπουλος στον γάβρο,ο Κολτσίδας στον ρούλη,ο Μπιλ στην κούλα κ.λ.π.
Νομίζω ότι χρειάζεται απόλυτα κάποιος εκεί και έχω την εντύπωση πως και ο Βρύζας τελευταία αυτήν την δουλειά έκανε κατά κύριο λόγο...τις μεταγραφές που κάναμε τις 2 να μην πω 3 τελευταίες μεταγραφικές περιόδους δεν χρειαζόσουν και κάποιο τζιμάνι τεχν. διευθυντή για να τις κάνεις.
Νομίζω ότι χρειάζεται απόλυτα κάποιος εκεί και έχω την εντύπωση πως και ο Βρύζας τελευταία αυτήν την δουλειά έκανε κατά κύριο λόγο...τις μεταγραφές που κάναμε τις 2 να μην πω 3 τελευταίες μεταγραφικές περιόδους δεν χρειαζόσουν και κάποιο τζιμάνι τεχν. διευθυντή για να τις κάνεις.
Σερα πόσα-πόσο κομμάτια τελικά έχεις γίνει;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Δευ 30 Αύγ 2010, 18:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paokara129
Συνδετικός κρίκος διοίκησης και παιχτών. Όπως ήταν ο σιχαμένος Σάββας Θεοδωρίδης στον γαυρο. Με μοναδικές αρμοδιότητες την ισορροπιά στα αποδυτήρια και την ενημέρωση στην διοίκηση για τυχόν προβλήματα, αιτήματα κλπ.
- lostparadise
επιλοχιας φασηpaokara129 έγραψε:Συνδετικός κρίκος διοίκησης και παιχτών. Όπως ήταν ο σιχαμένος Σάββας Θεοδωρίδης στον γαυρο. Με μοναδικές αρμοδιότητες την ισορροπιά στα αποδυτήρια και την ενημέρωση στην διοίκηση για τυχόν προβλήματα, αιτήματα κλπ.
26lostparadise έγραψε:ασχετο,αλλα ο ιβανσιτς ποσο χρονων ειναι?
- lostparadise