11. Zlatan Muslimović
Re: 11. Zlatan Muslimović
Μολις τωρα το ειπε και ο Τσορμπατζογλου! Τι γινεται ρε π@υστη? Μη τυχον φυγει το πουλεν γ@μω! 

- Federacion
Δεν παει πουθενα γιατι το αλανι νοιωθει...
Τωρα αν άλλοι δεν νοιωθουν αυτο είναι άλλο θεμα...
Τωρα αν άλλοι δεν νοιωθουν αυτο είναι άλλο θεμα...
- khaledfreepaok
ρε παιδια γιατι το συζητατε ακομα?
ο μουσλι γιατι να θελει να φυγει απο μια ομαδα με 7 κατοσταρικα το χρονο που παιζει ευρωπα και γουσταρει τη ζωη στην πολη για να παει καπου στην αγγλικα με λιγοτερα φραγκα χωρις ευρωπες και χειροκροτηματα στα γκολ της αντιπαλης ομαδας?για τοσο μαλακα το εχετε?
ο μουσλι γιατι να θελει να φυγει απο μια ομαδα με 7 κατοσταρικα το χρονο που παιζει ευρωπα και γουσταρει τη ζωη στην πολη για να παει καπου στην αγγλικα με λιγοτερα φραγκα χωρις ευρωπες και χειροκροτηματα στα γκολ της αντιπαλης ομαδας?για τοσο μαλακα το εχετε?
olapaok:
Ο Μουσλίμοβιτς βρίσκεται με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα στο Σεράγεβο, αλλά δεν προπονείται, λόγω του τραυματισμού του. Ο ίδιος δηλώνει για αυτό:
"Είμαι πολύ στεναχωρημένος, που δεν θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα στα δύο πρώτα παιχνίδια. Δυστυχώς, η αποθεραπεία μου θα διαρκέσει 20 μέρες και ελπίζω να είμαι έτοιμος τον Οκτώβριο για τον αγώνα με την Αλβανία."
Ο Μουσλίμοβιτς βρίσκεται με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα στο Σεράγεβο, αλλά δεν προπονείται, λόγω του τραυματισμού του. Ο ίδιος δηλώνει για αυτό:
"Είμαι πολύ στεναχωρημένος, που δεν θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα στα δύο πρώτα παιχνίδια. Δυστυχώς, η αποθεραπεία μου θα διαρκέσει 20 μέρες και ελπίζω να είμαι έτοιμος τον Οκτώβριο για τον αγώνα με την Αλβανία."
Προλαβαίνει στο όριο να μπει στις προπονήσεις πριν την Μπριζ αλλά μάλλον δε θα παίξει.
20 μερες αδερφε λεει και με την μπριζ μου φαινεται παιζουμε στις 16!αμα ερθει σοβαρη προταση τον δινουμε αλλιως ανανεωση με μειωση αποδοχων!
- ΑποστόληςΑ
Είναι το μείον του: Μετά από κάθε καλή εμφάνιση (και γκολ) να τραυματίζεται.
Το έβαλα 20 μέρες από τη μέρα που τραυματίστηκε γι αυτό. Αλλά και πάλι, μόλις θα έχει τελειώσει την αποθεραπεία, δεν νομίζω να έχει μπει σε κανονικές προπονήσεις. Οπότε τη Μπριζ τη χάνει σίγουρα. Εκτός αν κάνει θαύματα ο γυμναστής.e8nos έγραψε:20 μερες αδερφε λεει και με την μπριζ μου φαινεται παιζουμε στις 16!αμα ερθει σοβαρη προταση τον δινουμε αλλιως ανανεωση με μειωση αποδοχων!
Δεν πρόκειται να βρει ρυθμό αυτός ο παίκτης ΠΟΤΕ πιά ?? Γκολ, καλή εμφάνιση, 20 μέρες έξω ...Τι θα γίνει ρε π@στ μου να ουμαι...
Θυμηθείτε τα λόγια μου. Με την Μπριζ θα είναι πρώτο παιχνίδι και θα είναι πάλι χρυσή αλλαγή. Αυτός ο παίχτης, αν δεν καταφέρει να γίνει αντί-Ίβιτς, θέλω να πιστεύω ότι θα είναι ο Σόλσκιερ του ΠΑΟΚ όποτε δεν παίζει βασικός.
Tο έχει και στο πρωτοσέλιδο της sportday σήμερα
http://contra.gr/press/newspapers/01092 ... tday_l.jpg
"Φοβάμαι μήπως χειρουργηθώ"
http://contra.gr/press/newspapers/01092 ... tday_l.jpg
"Φοβάμαι μήπως χειρουργηθώ"