36. Mirko Savini

Άβαταρ μέλους
Alastor

Re: 36. Mirko Savini

Δημοσίευση από Alastor »

κανεναν απτους δυο ιταλους δε χωνευω,αλλα αν ειναι δυνατον να προτιματε σαβινι απο τσιριλο.....ο τσιριλο δηλωνει παρων στα παιχνιδια,ειτε θετικα ειτε αρνητικα,ενω ο σαβινι ειναι ενα φαντασμα,ο παικτης που κανει την 11αδα,10αδα
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

σωστα, ο τσιριλο κανει την 11αδα 12αδα...των αντιπαλων...
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Υπερβολικός....

Έχει κάνει και ΠΟΛΥ καλά παιχνίδια ο τσιρίλο αλλά δεν είναι καθόλου σταθερός..
kos

Δημοσίευση από kos »

περα απο την πλακα ο 5ος στοπερ φετος θα ειναι απαραιτητος. και περυσι στα πλει οφ ηταν αλλα τα καθαρισαμε νωρις και δεν φανηκε. φτασαμε στο σημειο να υπαρχει στοπερ στον παγκο.

βεβαια επειδη δεν θα παιξει πανω απο 3-4 ματς δεν μπορεις να κρατας τον 33αρη σαβινι ουτε να παρεις καποιον αλλον τυπου σαβινι. το ιδανικο θα ηταν να εχεις ενα δικο σου παιδι απο τις ακαδημιες οπως ειχε ο γαυρος τον κυριακο παπαδοπουλο. δυστηχως απ'οσο ξερω δεν εχουμε τετοιο παιδι ετοιμο για την πρωτη ομαδα. μπορει να κανω και λαθος.

παντως για αυτα τα 2-3 ματς την δουλεια μπορει να την κανει και ο μπαλαφας που στο κεντρο δεν τον βλεπω να παιρνει παιχνιδια. αντε να παρει και εκει αλλα τοσα και μερικα σαν αλλαγη να παιξει συνολο καμια 10αρια παιχνιδια.

οσο για τον ιταλο. καλη συνεχεια και σε αυτον.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

30 χρονων ειναι ...
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

μιρκο βρες καλυτερα μια ομαδα που να παιρνεις και συμμετοχες και αν εισαι και αναντικαταστατος!ωστε να ειναι ολοι ευχαριστημενοι....
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

kos έγραψε:περα απο την πλακα ο 5ος στοπερ φετος θα ειναι απαραιτητος. και περυσι στα πλει οφ ηταν αλλα τα καθαρισαμε νωρις και δεν φανηκε. φτασαμε στο σημειο να υπαρχει στοπερ στον παγκο.

βεβαια επειδη δεν θα παιξει πανω απο 3-4 ματς δεν μπορεις να κρατας τον 33αρη σαβινι ουτε να παρεις καποιον αλλον τυπου σαβινι. το ιδανικο θα ηταν να εχεις ενα δικο σου παιδι απο τις ακαδημιες οπως ειχε ο γαυρος τον κυριακο παπαδοπουλο. δυστηχως απ'οσο ξερω δεν εχουμε τετοιο παιδι ετοιμο για την πρωτη ομαδα. μπορει να κανω και λαθος.

παντως για αυτα τα 2-3 ματς την δουλεια μπορει να την κανει και ο μπαλαφας που στο κεντρο δεν τον βλεπω να παιρνει παιχνιδια. αντε να παρει και εκει αλλα τοσα και μερικα σαν αλλαγη να παιξει συνολο καμια 10αρια παιχνιδια.

οσο για τον ιταλο. καλη συνεχεια και σε αυτον.
Eιχαμε το Βοσκοπουλο που ποτε δεν καταλαβα γτ τον αφησαμε ελευθερο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αυτόν που "τσάκισε" ή Άντζελα (μετά την Julia);
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

paokmaniak έγραψε:Eιχαμε το Βοσκοπουλο που ποτε δεν καταλαβα γτ τον αφησαμε ελευθερο
γιατι πλεον δεν υπαρχει στον ποδοσφαρικο χαρη παιχτης βοσκοπουλος γι αυτο...απο ταλεντα χορτασαμε...οποιος αξιζει μενει οποιος οχι δοκιμαζει αλλου τις τυχες του...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Μένει Τούμπα ο Σαβίνι

Οι επαφές του ατζέντη του με την Νάπολι και την Κατάνια δεν καρποφόρησαν και ο Ιταλός θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ

Την προοπτική να επιστρέψει στην πατρίδα του εξέταζε, με τη σύμφωνη γνώμη του ΠΑΟΚ, το τελευταίο χρονικό ο Μίρκο Σαβίνι. Ο έμπειρος αμυντικός είχε εξουσιοδοτήσει τον ατζέντη του, Φεντερίκο Παστορέλο να συζητήσει με ομάδες της Serie A, την Νάπολι και την Κατάνια, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις δεν είχαν αίσιο τέλος.

Γιατί δεν προχώρησε

Και στις δύο περιπτώσεις, υπήρξε διαφορά στο οικονομικό, που δεν επέτρεψε την επίτευξη συμφωνίας. Κατά συνέπεια ο Μίρκο Σαβίνι θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2012 και προβλέπει ετήσιες απολαβές ύψους 350.000 ευρώ. Ο ΠΑΟΚ, πλην του Ιταλού, διαθέτει πληθώρα στόπερ (Κοντρέρας, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Ζουέλα), ωστόσο, από τη στιγμή που ο Σαβίνι παραμείνει στο ρόστερ θα υπολογίζεται από τον Παύλο Δερμιτζάκη.

olapaok
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

«Θα πάρω τις ευκαιρίες μου»

Ο Μίρκο Σαβίνι για άλλη μία χρονιά ακούγεται ως προς το ενδεχόμενο αποχώρησής του και το PAOK24 επικοινώνησε μαζί του για να ξεκαθαρίσει το θέμα μία και καλή, λίγες ώρες πριν τη λήξη των μεταγραφών. Ο Ιταλός που βρισκόταν στη Χαλκιδική, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ.

Μίρκο, πολλά ακούγονται για εσένα τις τελευταίες ημέρες.

«Έχω ενημερωθεί, αλλά ελάχιστα από αυτά είναι αλήθεια. Δεν υπήρξε ενδεχόμενο να επιστρέψω στη Νάπολι όπως γράφτηκε, ούτε πως έθεσα θέμα επιστροφής μου στην Ιταλία. Ο ΠΑΟΚ έμαθα πως έκανε μία κουβέντα με τον ατζέντη μου για το τι μπορεί να συμβεί αν δεν περνούσαμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά μετά από αυτό τίποτα. Αφού περάσαμε λοιπόν, δεν υπάρχει θέμα»

Εσύ πως το βλέπεις το θέμα σου;

«Εγώ δεν θέλω να φύγω με τίποτα από τον ΠΑΟΚ. Και πέρυσι δεν είχα καλό ξεκίνημα, αλλά όταν ο προπονητής μου με εμπιστεύτηκε έδωσα ότι μπορούσα. Ιδιαίτερα στη διαδικασία των πλέι οφς, πιστεύω τα πήγα πολύ καλά και βοήθησα την ομάδα μου. Και φέτος πιστεύω πως ο προπονητής θα μου δώσει τις ευκαιρίες για να παίξει, η χρονιά άλλωστε έχει πολλά παιχνίδια»

Πως βλέπεις την ομάδα;

«Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και δεν φάνηκε να επηρεάζεται από τις αλλαγές των προπονητών. Στις λεπτομέρειες δεν περάσαμε τον Άγιαξ, ενώ περάσαμε τη Φενέρ, μία πολύ ακριβότερη ομάδα από τη δική μας. Νομίζω πως παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και μου άρεσε ο τρόπος που αντιδράσαμε στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Πανσερραϊκό, παρά τα δύο γκολ που δεχτήκαμε».

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ, μετά την πρόκρισή τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, είναι ξεκάθαρο πως θέλει να αυξήσει και όχι να μειώσει το ρόστερ του. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης με τον Παύλο Δερμιτζάκη, αυτό αποφάσισαν την περασμένη Παρασκευή και για αυτό απέκτησαν Γιακουμή, Σακελλαρίου, αλλά και αναμένεται να αποκτήσουν στη συνέχεια άλλον έναν ποδοσφαιριστή.

paok24
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

για κεντρικος αμυντικος αξιοπρεπεστατος ειναι.ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ μετα τον κοντρερας ...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Παίκτης της ομάδας είναι και μάλιστα ποτέ δεν δημιούργησε πρόβλημα ακόμα και όταν δεν έπαιζε...
Θα μου πείτε τα γκαφρά τα πάιρνει. Εντάξει δε θα τον αφήσουμε και απλήρωτο. Άλλωστε μαγκιά του που έκανε τέτοιο συμβόλαιο. Μάλιστα έχει αποδείξει ότι βοηθάει. Κανένας δεν περισσεύει...
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Συμφωνω .
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Bono, καλα νεα για το πουλεν σου... Μεταγραφη δεν θα κανουμε (;), αλλα ο Μιρκο μενει εδω...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”