paokfc.gr & PAOK FC Megastore

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
novito

Re: paokfc.gr & PAOK FC Megastore

Δημοσίευση από novito »

Retzi καλη η δικαιολογια του χώρου, αλλα ας μη τη λέμε και μεταξύ μας... Και στην τελική, θα σε απαντήσω ότι, όταν δε μπορούμε να γεμίσουμε και να οργανώσουμε μία σχετικά μικρή μπουτικ, με μια μεγαλύτερη τι ακριβώς θα κάναμε...? ;)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Μάγκες δε χρειάζεται ο χώρος να είναι τεράστιος για να αναδειχθεί η σωστή δουλειά της μπουτίκ.
Θα μπορούσαν να υπάρχουν μπουτίκ σε κάθε πόλη όπου δε θα ξεπερνούσαν τα 600 τετραγωνικά αλλά θα υπήρχε παντού το ίδιο στήσιμο. Θα υπήρχε μεγάλη ποικιλία, θαπροσέφερε δώρα, θα είχε καλύτερες τιμές και θα βρίσκονταν σε κανετρικά σημεία.

Οσο για την μπουτίκ του γηπέδου, νομίζω ότι αυτό στο οποίο θα πρέπει να επικεντρωθούμε είναι ότι δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία. Δεν μπορεί να βγάζει σε μία χρονιά η μπουτίκ έσοδα όσα δύο μεγάλων μεταγραφών, αλλά να μην μπορεί να εξυπηρετεί τον ΠΑΟΚτσή φίλαθλο όταν αυτός έρχεται σε ένα ματς από την επαρχία ή από άλλο σημείο και θέλει να αγοράσει κάτι, όμως δεν το κάνει γιατί πολύ απλά "η εταιρία δεν μας προμήθευσε με επαρκές υλικό, θα περιμένουμε να μας στείλουν για να σας εξυπηρετήσουμε". Παραγγελίες με το σταγονόμετρο!
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Σε αυτο αδερφε δεν διαφωνω. Οπως ειπα και στο προηγουμενο ποστ, απο θεμα ποιοτητας και ποικιλιας ειμαστε για κλαματα..
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Θέσπιση εταιρίας [που θα ασχολείται με τις παραγγελίες, την απογραφή της αποθήκης και τις παραλαβές..
Τιμολόγια παντού...

Δημιουργία και σε άλλες πόλεις ίδιων (πως κάνει η LIDL κι έχει παντού ίδια μαγαζιά?) μπουτίκ με την ίδια έκταση και ίδιες τιμές.. Κεντρική αποθήκη, πλουραλισμός ενδυμάτων, σχεδίων και λοιπών και στάνταρτ προσωπικό 4-5 άτομα σε κάθε μαγαζί..

Δυο μπουτίκ σε Θεσσαλονίκη (Τούμπα και Δυτικές Συνοικίες)
Μπουτίκ στις Σέρρες
Μπουτίκ στο Κιλκίς
Μπουτίκ στην Εδεσσα
Μπουτίκ στην Καστοριά
Μπουτίκ στον Πολύγυρο
Μπουτίκ στα Γιαννιτσά
Μπουτίκ στην Ξάνθη
Μπουτίκ στη Δράμα
Μπουτίκ στην Καβάλα
Μπουτίκ στην Κομοτηνή

Μαγαζιά όχι μεγαλύτερα των 650-700 τετραγωνικών με αποθήκες και εβδομαδιαίες καταστάσεις πωλήσεων και παραγγελίες ανά 7 ή 10 εργάσιμες ημέρες! Αμεση ενημέρωση στην κεντρική διαχείριση ιματισμού κι εξοπλισμού των μπουτίκ κι αναφορά σε ελλείψεις! Αναδιοργάνωση σε όλους τους τομείς και συγκράτιση τιμών παντού με τις τιμές να είναι σε κάθε πόλη οι ίδιες! Εξειδικευμένο προσωπικό, άμεση εξυπηρέτηση και καθυστέρηση προιόντων (λόγω έλλειψης αν τύχει) το πολύ μέχρι 3 ημέρες!
mcavalera4

Δημοσίευση από mcavalera4 »

Τι λετε ρε παιδια ??? 600 τετραγωνικα ειναι απειρα !!! Φανταστειτε μονο το νοικι ενος τετοιου μαγαζιου...καντε το επι 10 που λετε για 10 πολεις...και επι 12 για εναν χρονο !!!600 τετραγωνικα μπουτικ δεν εχει η μαντσεστερ που λεει ο λογος !!! Ας κανουμε 3-4 μπουτικ σε γειτονικες πολεις με εντονο ΠΑΟΚτσηδικο στοιχειο και ας ειναι και μικρες...Παλι θα δουλεψουν...Παλι θα τις στηριξει ο κοσμος...Σερρες,Κοζανη,Κιλκις,Εδεσσα,Καβαλα,Χαλκιδικη για αρχη ειναι υπεραρκετες...και μετα βλεπουμε...

Επισης ειναι απαραδεκτο να μην εχουμε μπουτικ στα δυτικα και στο κεντρο...Αν κατεβειτε μια βολτα στην Λεωφορο Νικης και δειτε ποσα καταστηματα πουλανε προιοντα του ΠΑΟΚ και περνουν τα λεφτα στις τσεπες τους,θα κλαψετε !!!

Τελος,πηγα καναδυο μερες πριν απτο ματς με την Φενερ στην μπουτικ και δεν ειχαν πρεσσα για να βαλεις αριθμο στη φανελα και το πιο τραγικο ακομη ειναι πως δεν ειχαν βαλει ουτε τα παραβαν στα δοκιμαστηρια...Ηθελα να παρω φανελα και μου ειπαν αν θες ονομα θα την ξαναφερεις για να σου το βαλουμε γιατι δεν εχει ερθει ακομη η πρεσσα !!!!!!!!!!!!

Α και μην ξεχασω,εχει στην μπουτικ κατι φανελες με 10 ευρω που πρεπει να ψαξεις τις κρεμαστρες για να βρεις μια που δεν ειναι λερωμενη (ισως λερωθηκαν κατα την μεταφορα) !!!! Ρε παιδια τραγικες καταστασεις...Πισω μου ηταν κατι ξενοι και σκεφτομουν τι εντυπωση μπορει να σχηματισαν !!!
Πηγα στην μπουτικ της Alemania Aachen (Γερμανικη ομαδα Β Κατηγοριας) και δεν φανταζεστε για τι μπουτικ μιλαμε !!! Μονο σερβιετες δεν ειχαν με το λογοτυπο της ομαδας !!! Και μιλαμε για φανελα που απο πλευρας ποιοτητας τα σπαει...οχι τις δικες μας που αν δεν τις πλυνεις αναποδα φευγει το τυπωμα !!!

Παιζεις με τον Αγιαξ για το Τσαμπιονς Λιγκ και δεν βγαζεις ενα αναμνηστικο κασκολ,ενα t-shirt εστω της πλακας,ενα λαβαρο απο αυτα που ανταλασσουν οι αρχηγοι πριν την σεντρα,κατι βρε παιδι μου...Δηλαδη ημαρτον με ποιον πρεπει να παιξουμε για να εκμεταλλευτουμε το εμπορικο ονομα του αντιπαλου ??? Με την Μπαρτσελονα ??? Ρε παιδια πραγματικα αυτα ειναι βασικα στοιχεια του Marketing με το οποιο προσωπικα δεν εχω και σχεση...Δηλαδη εγω τα σκεφτομαι αυτα,αυτοι δεν τα σκεφτονται ???

Παρα πολλες φορες εχω παει στην μπουτικ με διαθεση να αγορασω πραγματα και στο τελος αγοραζω ψιλοπραγματα και τζιντζιρι μιντζιρι...

Τραγικα πραγματα ρε παιδια...Χανουμε φοβερα εσοδα και δεν ασχολειται κανεις...
w.s
Επικοινωνία:

Re: ΠΑΟΚ FC Megastore

Δημοσίευση από w.s »

free4 έγραψε:Θέσπιση εταιρίας [που θα ασχολείται με τις παραγγελίες, την απογραφή της αποθήκης και τις παραλαβές..
Τιμολόγια παντού...

Δημιουργία και σε άλλες πόλεις ίδιων (πως κάνει η LIDL κι έχει παντού ίδια μαγαζιά?) μπουτίκ με την ίδια έκταση και ίδιες τιμές.. Κεντρική αποθήκη, πλουραλισμός ενδυμάτων, σχεδίων και λοιπών και στάνταρτ προσωπικό 4-5 άτομα σε κάθε μαγαζί..

Μπουτίκ στις Σέρρες
Μπουτίκ στο Κιλκίς
Μπουτίκ στην Εδεσσα
Μπουτίκ στην Καστοριά
Μπουτίκ στον Πολύγυρο
Μπουτίκ στα Γιαννιτσά
Μπουτίκ στην Ξάνθη
Μπουτίκ στη Δράμα
Μπουτίκ στην Καβάλα
Μπουτίκ στην Κομοτηνή

Μαγαζιά όχι μεγαλύτερα των 650-700 τετραγωνικών με αποθήκες και εβδομαδιαίες καταστάσεις πωλήσεων και παραγγελίες ανά 7 ή 10 εργάσιμες ημέρες! Αμεση ενημέρωση στην κεντρική διαχείριση ιματισμού κι εξοπλισμού των μπουτίκ κι αναφορά σε ελλείψεις! Αναδιοργάνωση σε όλους τους τομείς και συγκράτιση τιμών παντού με τις τιμές να είναι σε κάθε πόλη οι ίδιες! Εξειδικευμένο προσωπικό, άμεση εξυπηρέτηση και καθυστέρηση προιόντων (λόγω έλλειψης αν τύχει) το πολύ μέχρι 3 ημέρες!
Την απαντηση μου σε αυτα που γραφεις την ειχα δωσει 6 μηνες πριν..

w.s έγραψε:Αγοραζεις εναν τρακτορα με καροτσα...
Κανεις μια μετασκευη την καροτσα σαν και αυτη
Εικόνα
Την γεμιζεις με φανελες, φουτερ φορμες φανελακια κονκαρδες και τα σχετικα...
Κανεις περιοδια σε ολες τις πολεις της βορειου Ελλαδας 2-3 μερες σταση σε καθε πολη στην κεντρικη πλατεια...
Κανεις μια καλη Ευρωπαικη περιοδια σε πολεις με εντονο ΠΑΟΚτσηδικο στοιχειο...
Καλα κερδη...
Οσο για την κουνιαδα-διεθυντρια, πιστευω πως αν βαλεις εναν απο τους πλανωδιους που ειναι απ'εξω να τη δουλεψει τη μπουτικ καλυτερα θα παει
kos

Δημοσίευση από kos »

free4 έγραψε:Θέσπιση εταιρίας [που θα ασχολείται με τις παραγγελίες, την απογραφή της αποθήκης και τις παραλαβές..
Τιμολόγια παντού...

Μπουτίκ στις Σέρρες
Μπουτίκ στο Κιλκίς
Μπουτίκ στην Εδεσσα
Μπουτίκ στην Καστοριά
Μπουτίκ στον Πολύγυρο
Μπουτίκ στα Γιαννιτσά
Μπουτίκ στην Ξάνθη
Μπουτίκ στη Δράμα
Μπουτίκ στην Καβάλα
Μπουτίκ στην Κομοτηνή

free φιλε μου μιλαμε για την απολυτη συνταγη της αποτυχιας.
το ανοιγμα απο 3εκ θα το κανεις 6εκ σε μολις εναν χρονο.

βασικοτερος λογος ειναι οτι δεν θα δουλεψουν τα μαγαζια. δεν υπαρχει περιπτωση να δουλεψουν. ουτε τα εξοδα θα βγαζουν.
και βεβαια αυτο που προτινεις απαιτει μερικα εκ. ευρω που δεν υπαρχουν.

λετε ορισμενοι για μπουτικ στην επαρχια απλα και μονο επειδη υπαρχουν Παοκτσηδες.
να ρωτησω κατι? στην τουμπα δεν υπαρχουν Παοκτσηδες? μηπως εχετε την εντυπωση οτι ειναι λιγοτεροι απο τους Παοκτσηδες της βεροιας? σε καμια περιπτωση.
για περαστε μια καθημερινη απο την μπουτικ στο γηπεδο να τους ρωτησετε εαν κανουν σεφτε.

η γνωμη μου ειναι οτι το μονο που θα μπορουσε να κανει η παε ΠΑΟΚ ειναι να ανοιξει ενα μικρο καταστημα στο κοσμος που μαζευει κοσμο και απο περιοχες της επαρχιας και απο το συνολο της θεσσαλονικης.
και για αυτο εχω καποιες επιφυλαξεις αλλα νομιζω οτι ειναι το μονο που μπορει να κανει με μικρο ρισκο και χαμηλη επενδυση.
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Περιμενετε να κλεισουν πρωτα ολα τα υπολοιπα οικονομικα θεματα και μετα κοιταμε και την μπουτικ.Εδω καιγομαστε να περασουμε στους ομιλους του ΓιουΛου μπας και καλυψουμε το περυσινο ανοιγμα των 3εκ. και θα κοιταμε να επεκτεινουμε και το δικτυο των μπουτικ; Κι εγω θελω μπουτικ στην Κρητη αλλα θα κλεισει μεσα σε 6 μηνες!!!
Άβαταρ μέλους
johnnie78

Δημοσίευση από johnnie78 »

Λογικο να κλεισει. Δεν ειμαστε goody's να ψωνιζει κοσμος καθε μερα ή εστω μια φορα την εβδομαδα. Μονο απο τα ενοικια και τους μισθους των υπαλληλων θα κλεισουν τα μαγαζια με τη μια. Αυτο που χρειαζομαστε στο κομματι αυτο ειναι ενα γαματο on line shop (και οχι το ηδη υπαρχον το οποιο ειναι τραγικο) στο οποιο θα υπαρχει η δυνατοτητα ηλεκτρονικων παραγγελιων με παραλαβη εντος μιας εβδομαδας ή 5-7 εργασιμων κλπ. Το κοστος για την ΠΑΕ θα ειναι ελαχιστο. Φυσικα πρεπει, οπως ειπε και καποιος φιλος πιο πανω, να δημιουργηθουν καινουρια προιοντα (ειδικα στα φτηνα που εχουν και τη μεγαλυτερη ζητηση) γιατι στην παρουσα απο ποικιλια μηδεν. Απο εκει θα βγαλει τα πιο πολλα η ΠΑΕ γιατι κακα τα ψεματα δεν μπορουν ολοι να ψωνιζουν τη νεα φανελα μας καθε χρονια..70 ευρω ειναι αρκετα...
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

ξέρει κανεις το τηλέφωνο τις mpoutik?
δεν το βρήκα
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Δοκίμασε μέσω της ΠΑΕ 2310 954050
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

2310-951277
το εχει στο σαιτ της ΠΑΕ στα σημεία αγοράς διαρκείας...
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMCCode=3008&extLang=
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

σήμερα πήγα στην...μπουτίκ! Η κατάσταση είναι τραγική.Δεν έχουν ούτε τακτοποιημένα τα προιόντα , αφού την ίδια μπλούζα μπορείς να τη βρεις σε δύο σημεία με ...διαφορετικές τιμές! Είχα μαζί μου την πεντάχρονη κόρη μου και ,όσο κι'αν έψαξα , δεν βρήκα τίποτα για να της αγοράσω. Αφού κατέληξα σε μιά μπλούζα για μένα και ένα αφροντούζ, πήγα να πληρώσω. Η μπλούζα έγραφε 21 ευρώ και το αφροντούζ 2 ευρώ , αλλά στο ταμείο με πληροφόρησαν οτί έχουν εκπτωση 40% και 30% αντίστοιχα. Όταν τους είπα οτί την έκπτωση θα πρέπει να την γράφουν στα προιόντα και όχι να την αφαιρούν στο ταμείο για να ξέρει ο άλλος τί τιμή έχει αυτό που βλέπει μου απάντησαν ναι έχετε δίκιο αλλά δεν το γράφουμε... :idea: βρε αμάν λέω , όταν βλέπει κάποιος τιμη΄21 ευρώ μπορεί να μην το πάρει ,ενώ αν δει 14 μπορεί να το πάρει και στο κάτω κάτω της γραφής , η λογική των εκπτώσεων είναι να προσελκήσεις κόσμο και όχι να τις κρατάς κρυφές, μου είπαν πάλι οτί έχω δίκιο αλλά τί να κάνουμε :idea:
σημείωση: έκανα 130 χιλιόμετρα για να πάω στη μπουτίκ!
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Στο sportarena.gr έχει τη μαύρη φανέλα!!! Και στη μπουτίκ λένε Οκτώβρη? Άντε γεια ρε αφού δεν θέλετε τα λεφτά μου.Και τη προτιμώ έτσι χωρίς τα molto και το στοίχημα...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”