Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Σοβαρά; Γιατί αυτό; Η Puma δεν μας δίνει καινούρια φανέλα φέτος; Εγώ περιμένω για να πάρω την καινούρια τόσο καιρό...
Τα χουμε πει.Φέτος θα έχουμε την ίδια ριγέ που δεν είναι καν περσινή αλλά του 2009 της puma.Toυλάχιστον έγραψε ιστορία στη Πόλη και χωρίς διαφήμιση.Το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιο και έχει ακουστεί για nike.
- pagotatzis
- Μπαρκαρούτσος
Αδερφέ λογικά θα υπάρχει η χτεσινή μας εμφάνιση σε μαύρο και άσπρο. Εντύπωσή μου είναι, δεν ξέρω κάτι στα σίγουρα.. Καλύτερα να επικοινωνήσεις με μπουτίκ.
Επί τη ευκαιρία, άμα προσέξατε χτες, στο ένα μανίκι μας που γράφει Molto, πέφτει πάνω το σχέδιο της φανέλας και φένεται για τη π*%τσα.. Πλήρης αποτυχία!
Επί τη ευκαιρία, άμα προσέξατε χτες, στο ένα μανίκι μας που γράφει Molto, πέφτει πάνω το σχέδιο της φανέλας και φένεται για τη π*%τσα.. Πλήρης αποτυχία!
pagotatzis έγραψε:υπάρχει καμια νέα φανέλα στην butique(μαύρη η άσπρη ) να παραγγείλω?

- Μπαρκαρούτσος
- pagotatzis
brigate4 έγραψε:pagotatzis έγραψε:υπάρχει καμια νέα φανέλα στην butique(μαύρη η άσπρη ) να παραγγείλω?![]()
![]()
To άλλο με το Τοτό το ξέρεις?

- KalamarGiannis
Παίδες τα φώτα σας: πήρα τώρα τηλ. στη Μπουτίκ (951277) να ρωτήσω άν έχουν τη νέα μαύρη πούμα 10/11 σε Σάλπι
και φυσικά δεν έχουν τίποτα...
τώρα τη θέλει κολασμένα η γκαρντασίνα μουν να την πάρει στο Αμέρικα, να την πάρω από site αθλητικών που τη βρήκα ή είναι καμιά απάτη με αναμονή τρελή μέχρι να βγει η φανέλα;
και φυσικά δεν έχουν τίποτα...
τώρα τη θέλει κολασμένα η γκαρντασίνα μουν να την πάρει στο Αμέρικα, να την πάρω από site αθλητικών που τη βρήκα ή είναι καμιά απάτη με αναμονή τρελή μέχρι να βγει η φανέλα;
εγω που πηγα και ρωτησα για φανελα,μου παν απτον οκτωριο οι καινουριες....γιατι ρε παιδια ετσι?
- pagotatzis
- pagotatzis
http://www.juvestore.com/frontend/produ ... rsey-10-11
Κατι τετοιο θελω καποτε να δω στην Παοκαρα...
Κατι τετοιο θελω καποτε να δω στην Παοκαρα...