Πρεπει να ομολογησω οτι και γω το απολαυσα!Και,φυσικα,προτιμω να καρδιοχτυπω μεχρι να προηγηθω στο 70' παρα να κερδιζω στο 90φευγα,οπως περσι με Ηρακλη,Ξανθη και Ατρομητο!Olorin έγραψε:Δηλαδη απολαυσες το χθεσινο Μαξιμε? Εγω καθολου. Προτμω ενα 2-0 στο χαλαρο και φιεστα. Απορω πως στην ηλικια σου θελεις καρδιοχτυπια με Πανσερραικους και Κερκυρες.
Παύλος Δερμιτζάκης
Re: Παύλος Δερμιτζακης
- navigator11
Bono έγραψε:Και γω θα έλεγα πως είναι καιρός να σταματήσουν οι αστείες συγκρίσεις του Δερμιτζάκη με τον Σάντος γιατί ο Πορτογάλος είναι πλέον παρελθόν και μάλιστα με δική του θέληση,
Αν τον Σάντος τον έδιωχνε ο Ζαγοράκης,θα είχε νόημα η σύγκριση υπό την έννοια,να δεις αν έκανε καλά ή όχι.
Απ' τη στιγμή που την έκανε αυτοβούλως, όλα αυτά δεν προσφέρουν τίποτε.
Το μόνο που θα πω είναι πως κάποιοι να μην έχουν τόσο ασθενή μνήμη για τα πολλά κρούσματα απειθαρχίας που συνέβαιναν και πέρυσι και πρόπερσι(δε νομίζω ότι χρειάζεται να τα απαριθμήσουμε),βρίσκοντας ευκαιρία για αστείες μπηχτές στον Παύλο.
Οσο έφταιγε ο Σάντος τότε,τόσο φταίει και ο Δερμιτζάκης σήμερα και κατά τη γνώμη μου όχι πολύ και στις 2 περιπτώσεις γιατί η διοίκηση επιβάλλει την πειθαρχία κατά κανόνα.
Ακόμα το 3-2 μάλλον είναι καλύτερο απ' το 1-0 στο 80τόσο ή διαγράφτηκαν και αυτά απ' την ασθενή μας μνήμη??
αυτο μαλλον ως διαθετων ... χουμορ το γραφεις

στον επομενο εντος εδρας περιμενω ενα 6-5 να ... ΓΟΥΣΤΑΡΩ

- Federacion
Παντως εγω προσωπικά δεν το μπορω το οσα φαμε να βάλουμε περισσοτερα..
Δεν αντεχω τη κατασταση Αγγελος: τρυπαρα πισω και μπροστα γιουρια...
Οι μεγάλες ομάδες χτίζονται με μεγάλες αμυνες στο συγχρονο ποδοσφαιρο.
όσο για το 1-0...
Για δείτε μόνο την φοβερα επιθετική και θεαματικη εθνικη Ισπανίας πως πηρε το μουντιαλ:
στο πρώτο τους παιχνίδι, στο Ντέρμπαν, ηττήθηκαν από την Ελβετία με 1-0
επικράτησαν 2-0 της Ονδούρας και 2-1 της Χιλής
Επόμενος αντίπαλος των Ισπανών, στη φάση των 16 ήταν η Πορτογαλία, την οποία νίκησαν με 1-0
Στα προημιτελικά του παγκοσμίου Κυπέλλου, οι Ισπανοί κλήθηκαν να περάσουν το εμπόδιο της Παραγουάης και τα κατάφεραν, καθώς νίκησαν με 1-0
Εκεί «συναντήθηκαν» με τη Γερμανία, της οποίας επικράτησαν με 1-0
Στο τελικο οι «φούριας ρόχας» δυσκολεύτηκαν, αλλά τελικά κατάφεραν να λυγίσουν την αντίσταση των «Οράνιε» στην παράταση κι επικράτησαν με 1-0
όσο για το 1-0...
Για δείτε μόνο την φοβερα επιθετική και θεαματικη εθνικη Ισπανίας πως πηρε το μουντιαλ:
στο πρώτο τους παιχνίδι, στο Ντέρμπαν, ηττήθηκαν από την Ελβετία με 1-0
επικράτησαν 2-0 της Ονδούρας και 2-1 της Χιλής
Επόμενος αντίπαλος των Ισπανών, στη φάση των 16 ήταν η Πορτογαλία, την οποία νίκησαν με 1-0
Στα προημιτελικά του παγκοσμίου Κυπέλλου, οι Ισπανοί κλήθηκαν να περάσουν το εμπόδιο της Παραγουάης και τα κατάφεραν, καθώς νίκησαν με 1-0
Εκεί «συναντήθηκαν» με τη Γερμανία, της οποίας επικράτησαν με 1-0
Στο τελικο οι «φούριας ρόχας» δυσκολεύτηκαν, αλλά τελικά κατάφεραν να λυγίσουν την αντίσταση των «Οράνιε» στην παράταση κι επικράτησαν με 1-0
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
θελει να την κανει πολυ επιθετικη την ομαδα γ υατο κ τωρα η μεταγραφη ου θα κανουμε θα ειναι επιθετικος.............και καλα κανει επιτελους βλεπουμε λιγο μπαλλα....
προτιμω να νικαω 3-2 παρα να περιμενω στο 90 να βαλω γκοαλ κ αν μπει ..με το αγχος οτι θα το φαω.....
νομιζω οτι ειναι ποιο σωστη λογικη...και ποιο αξιοπιστη....
πραγμα που περασαμε κ στους ομιλουε ειναι νικη του δερμιταζακη...καθαρα η τακτικη του...
εχτες παντως τα γκοαλ που φαγαμε κ με την αμυνα του σαντος να ειχαμε παλι θα τα τρωγαμε....γιατι το 1 ηταν ατομικι προσπαθεια κ το αλο λαθος του μαλεζα...να δω με τον σαντος τι θα καναμε αν ειχε συμβει αυτο.....
προτιμω να νικαω 3-2 παρα να περιμενω στο 90 να βαλω γκοαλ κ αν μπει ..με το αγχος οτι θα το φαω.....
νομιζω οτι ειναι ποιο σωστη λογικη...και ποιο αξιοπιστη....
πραγμα που περασαμε κ στους ομιλουε ειναι νικη του δερμιταζακη...καθαρα η τακτικη του...
εχτες παντως τα γκοαλ που φαγαμε κ με την αμυνα του σαντος να ειχαμε παλι θα τα τρωγαμε....γιατι το 1 ηταν ατομικι προσπαθεια κ το αλο λαθος του μαλεζα...να δω με τον σαντος τι θα καναμε αν ειχε συμβει αυτο.....
- Aureliano Buendia
Καλή διαχείριση παιχνιδιού και πάλι.
Έκανε γρήγορα την ενδεκάδα όσο επιθετική πρέπει να είναι εντός βάζοντας φορ και τον Σάλπι δεξιά.
Μου έκανε εντύπωση πάντως ότι κατέβηκε με ενδεκάδα λιγότερη επιθετική από ότι με την Φενέρ εντός.
Έπειτα, άλλαξε εύστοχα τον Βλάνταν με τον Φιλομένο.
Και η αλλαγή του Λίνο με τον Μίρο στο τέλος πάλι σωστή ήταν γιατί αρκετά είχε καλοπεράσει ο Μπέλιτς και το ματς ζύγωνε στο τέλος του με εύθραυστο σκορ.
Μια χαρά δηλαδή.
Έκανε γρήγορα την ενδεκάδα όσο επιθετική πρέπει να είναι εντός βάζοντας φορ και τον Σάλπι δεξιά.
Μου έκανε εντύπωση πάντως ότι κατέβηκε με ενδεκάδα λιγότερη επιθετική από ότι με την Φενέρ εντός.
Έπειτα, άλλαξε εύστοχα τον Βλάνταν με τον Φιλομένο.
Και η αλλαγή του Λίνο με τον Μίρο στο τέλος πάλι σωστή ήταν γιατί αρκετά είχε καλοπεράσει ο Μπέλιτς και το ματς ζύγωνε στο τέλος του με εύθραυστο σκορ.
Μια χαρά δηλαδή.
Και αυτο ειναι μια σοβαρη αποψη που δεν μπορεις να την απορριψεις . Προσωπικα με βρισκει συμφωνο οσον αφορα τις αμυνες και την θεωρια αυτη.Federacion έγραψε:Παντως εγω προσωπικά δεν το μπορω το οσα φαμε να βάλουμε περισσοτερα..
Απο την αλλη και αυτο το " δυσκοιλιο" της επιτευξης τερματος ειναι ενα θεμα. Ισως να ηταν και λογω παικτων . Αν και η μονη προσθηκη επιθετικα ειναι ο Σαλπι.
Παντως πρεπει να επελθει μια ισορροπια.
@ Βοno
Και το 3-2 και το 1-0 και το 6-5 , ενα γκολ απεχουν απο την ισοφαριση ....Οποτε ???
Συγγνωμη,αλλα θεωρειτε οτι η ομαδα χθες ειχε προβλημα στην αμυνα?Με τρεις ευκαιριες του αντιπαλου σε 90 λεπτα?
Τι να πω....μπορει να κανω και λαθος...
Αν ξέρεις ότι και 2 γκολ να φας σε ένα ματς η επίθεση σου θα βάλει περισσότερα, τότε δεν χρειάζεται να χαλιέσαι.
Εγώ ανυσήχησα κατά τη διάρκεια του ματς γιατί έβλεπα τους παίκτες να... κοιμούνται!! Ευτυχώς στο β ημίχρονο ξυπνήσαμε...
Πέρσυ ο Σάντος σε 4 ευρωπαικά ματς με μικρούς αντιπάλους έπαιξε αμυντικά και έφαγε μόνο 3 γκολ ενώ φέτος φάγαμε 5. Κι όμως αν πέρσυ παίζαμε επιθετικά και δεν φοβόμασταν τα ματς, θα είχαμε περάσει... Από την άλλη, αν ΦΕΤΟΣ παίζαμε λίγο πιο προσεκτικά πίσω θα είμασταν στο Τσου Λου...
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι στα μεγάλα ματς πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός, ενώ στα μικρά πιο μπρουταλ. Με τον πρώην είμασταν παντού αμυντικογενής ομάδα. Με τον νέο είμαστε παντού επιθετικοί.
Προσωπικά προτιμώ να προσαρμοζόμαστε ανάλογα με το παιχνίδι, αλλά αν πρέπει να διαλέξω χίλιες φορές μπάλα θέαμα και γκολ παντού...
Εγώ ανυσήχησα κατά τη διάρκεια του ματς γιατί έβλεπα τους παίκτες να... κοιμούνται!! Ευτυχώς στο β ημίχρονο ξυπνήσαμε...
Πέρσυ ο Σάντος σε 4 ευρωπαικά ματς με μικρούς αντιπάλους έπαιξε αμυντικά και έφαγε μόνο 3 γκολ ενώ φέτος φάγαμε 5. Κι όμως αν πέρσυ παίζαμε επιθετικά και δεν φοβόμασταν τα ματς, θα είχαμε περάσει... Από την άλλη, αν ΦΕΤΟΣ παίζαμε λίγο πιο προσεκτικά πίσω θα είμασταν στο Τσου Λου...
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι στα μεγάλα ματς πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός, ενώ στα μικρά πιο μπρουταλ. Με τον πρώην είμασταν παντού αμυντικογενής ομάδα. Με τον νέο είμαστε παντού επιθετικοί.
Προσωπικά προτιμώ να προσαρμοζόμαστε ανάλογα με το παιχνίδι, αλλά αν πρέπει να διαλέξω χίλιες φορές μπάλα θέαμα και γκολ παντού...
και τι ευκαιριες κιολας...ενα που απλα κοιμηθηκαν και μαρκαραν με τα ματια και ενα σουτ που βρηκε στο κεφαλι του μαλεζα και μπηκε μεσα...και σε ενα ματς με τετοια κουραση...δεν υπαρχει προβλημα αμυντικης λειτουργιας αυτη ειναι η αποψη μου...mpafos4 έγραψε:Συγγνωμη,αλλα θεωρειτε οτι η ομαδα χθες ειχε προβλημα στην αμυνα?Με τρεις ευκαιριες του αντιπαλου σε 90 λεπτα?
Και γω το ιδιο πιστευω.Ειδικα,οταν εκει πισω βρισκεται ο Κοντρερας!
Μην μου πει κανεις πως με Κοντρερας θα εκανε ο απιθανος οτι εκανε,ειδικα στο πρωτο γκολ.......
Μην μου πει κανεις πως με Κοντρερας θα εκανε ο απιθανος οτι εκανε,ειδικα στο πρωτο γκολ.......
Το θεμα ειναι απλο.
Αν θελεις να παρεις το πρωταθλημα δεν πας με τη νοοτροπια "να βαλω περισσοτερα απο οσα βαλω". Πας με το 1-0 η το 2-0, αλλα παντα το μηδεν πισω. Το μηδεν πισω εξασφαλιζει οτι ακομα και στην κακη σου μερα, θα παρεις τουλαχιστον την ισοπαλια και σε ενα πρωταθλημα 30 αγωνιστικων, αυτο κανει τη διαφορα στο τελος. Με το 3-2 και το 4-0 δεν κανεις πρωταθλητισμο, πας για Ουεφακι. Γιατι μπορει στα πιο πολλα ματς να βαζεις τεσσαρες και τριαρες αλλα θα κανεις και πολλες γκελες, ιδιαιτερα με μικρες ομαδες. Γι' αυτο ξενερωνω.
Φαινεται οτι πολλοι ΠΑΟΚτσηδες δε θελουν το πρωταθλημα αλλα να βλεπουν καλη μπαλα αλανας. Και δωστου και παμε και τους φαγαμε.
Αν θελεις να παρεις το πρωταθλημα δεν πας με τη νοοτροπια "να βαλω περισσοτερα απο οσα βαλω". Πας με το 1-0 η το 2-0, αλλα παντα το μηδεν πισω. Το μηδεν πισω εξασφαλιζει οτι ακομα και στην κακη σου μερα, θα παρεις τουλαχιστον την ισοπαλια και σε ενα πρωταθλημα 30 αγωνιστικων, αυτο κανει τη διαφορα στο τελος. Με το 3-2 και το 4-0 δεν κανεις πρωταθλητισμο, πας για Ουεφακι. Γιατι μπορει στα πιο πολλα ματς να βαζεις τεσσαρες και τριαρες αλλα θα κανεις και πολλες γκελες, ιδιαιτερα με μικρες ομαδες. Γι' αυτο ξενερωνω.
Φαινεται οτι πολλοι ΠΑΟΚτσηδες δε θελουν το πρωταθλημα αλλα να βλεπουν καλη μπαλα αλανας. Και δωστου και παμε και τους φαγαμε.
Μόνο που τα χθεσινά δύο γκολ δε δείχνουν τη γενικότερη αμυντική λειτουργία της ομάδας. Το μόνο παιχνίδι στο οποίο πραγματικά η άμυνα κατέρρευσε ήταν το γνωστό κι εκείνο μόνο για 8 λεπτά. Με Κοντρέρας πίσω δένουμε. Ελπίζω και ο Ζουέλα να βγει λίρα 100. Πιστεύω ότι θα φανεί αυτό στη συνέχεια. Στο κάτω κάτω, με 2 αμυντικά χαφ παίζουμε. Αν δεν έχουμε εμείς καλή άμυνα, ποιος θα έχει;
Oμαδα που παει για πρωταθλημα,δεν σκεφτεται πως θα παρει ισοπαλια αλλα πως θα κερδισει.Γιατι,για μενα στον πρωταθλητισμο,ισοπαλια=ηττα.Βεβαια,εαν καθε αντιπαλος του ΠΑΟΚ εχει 2/3,ε,ναι,τοτε σιγουρα δεν θα παρω πρωταθλημα.Olorin έγραψε:Το θεμα ειναι απλο.
Oσο για το ποδοσφαιρο αλανας.......αυτο σημαινει πως ο καθενας κανει οτι θελει μεσα στο γηπεδο.Θα μου επιτρεψεις......αλλα εγω δεν εχω δει μεχρι τωρα κατι τετοιο!Και,σιγουρα,η προκριση εναντιον της Φενερ δεν ηρθε με τετοιο ποδοσφαιρο!
Επέτρεψε μου να σου πω ότι πέρσι με τους "μικρούς" δεν παίξαμε αμυντικά (δες στην Ολλανδία με ποιό σύστημα τελειώσαμε το ματς, 3-2-5 ήταν..., δες και με την Βαλερέγκα στην Τούμπα πόσες ευκαιρίες κάναμε), άλλο που αυτό βολεύει να πιστεύουμε.gika έγραψε: Πέρσυ ο Σάντος σε 4 ευρωπαικά ματς με μικρούς αντιπάλους έπαιξε αμυντικά και έφαγε μόνο 3 γκολ ενώ φέτος φάγαμε 5. Κι όμως αν πέρσυ παίζαμε επιθετικά και δεν φοβόμασταν τα ματς, θα είχαμε περάσει... Από την άλλη, αν ΦΕΤΟΣ παίζαμε λίγο πιο προσεκτικά πίσω θα είμασταν στο Τσου Λου...
Αλλά ούτε φέτος αποκλειστήκαμε από το ch.l, επειδή "παίξαμε περισσότερο επιθετικά από όσο έπρεπε". Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας για 15 λεπτά (και την ξαναχάσαμε με τη Φενέρ), αλλά η πρόκριση χάθηκε στις ευκαιρίες του Σάλπι και του Ίβιτς. Κοινώς, οι άλλοι είχαν πολύ καλή επίθεση και σκόραραν τρεις φορές, αλλά κι εμείς είχαμε καλή επίθεση και έπρεπε απλώς να είμαστε λίγο πιο αποτελεσματικοί.
Προσωπικά, δεν με ενδιαφέρουν οι συγκρίσεις. Προπονητής μας είναι ο Παύλος Δερμιτζάκης και έχει την απόλυτη στήριξη από εμένα για να μας φέρει το πρωτάθλημα!
Με παρεξηγησες. Εγω δεν ειπα οτι πρεπει να παμε για ισοπαλιες, αλλωστε ποτε επι Σαντος δεν πηγαιναμε για ισοπαλιες, παντα για τη νικη πηγαιναμε και συνηθως το καταφερναμε. Αλλα τις λιγες φορες που δεν ημασταν σε καλη μερα η ημασταν ατυχοι, σχεδον ποτε δε χαναμε. Και αυτο κανουν ολες οι ομαδες που θελουν να λεγονται μεγαλες.mpafos4 έγραψε:Oμαδα που παει για πρωταθλημα,δεν σκεφτεται πως θα παρει ισοπαλια αλλα πως θα κερδισει.Γιατι,για μενα στον πρωταθλητισμο,ισοπαλια=ηττα.Βεβαια,εαν καθε αντιπαλος του ΠΑΟΚ εχει 2/3,ε,ναι,τοτε σιγουρα δεν θα παρω πρωταθλημα.Olorin έγραψε:Το θεμα ειναι απλο.
Oσο για το ποδοσφαιρο αλανας.......αυτο σημαινει πως ο καθενας κανει οτι θελει μεσα στο γηπεδο.Θα μου επιτρεψεις......αλλα εγω δεν εχω δει μεχρι τωρα κατι τετοιο!Και,σιγουρα,η προκριση εναντιον της Φενερ δεν ηρθε με τετοιο ποδοσφαιρο!
Δευτερον, δεν ειπα οτι παιζουμε μπαλα αλανας (πως θα μπορουσε ομαδα του Σαντος να παιξει μπαλα αλανας), αλλα οτι η νοοτροπια των περισσοτερων (αμπαλων) οπαδων μας ειναι τετοια.