31. Lucio Filomeno

Άβαταρ μέλους
Alastor

Re: 31. Lucio Filomeno

Δημοσίευση από Alastor »

lucio μεγαλο πουλεν......

ακομα και να μη παιζεις στη φυσικη σου θεση,παντα εχεις παρουσια απο καλη εως πολυ καλη....

κριμα να εχει μπει ελαχιστες φορες σεντερ......απλα θυμηθειτε οταν επαιξε 4-4-2 με γαυρο στα πλευ οφ περσι την αποδοση του....
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Re είναι άτυχος και κοντά στο γκολ συνέχεια. Που θα πάει θα αρχίσει να τα παστελώνει κι αυτός...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

πολυ δραστηριος χθες θετικοτατος και πολυ ατυχος καθως ναι μεν εκτελει καλα αλλα ειναι να σε θελει κιολας....δλδ και το σουτ στη φενερ ηταν εξαιρετικο και το πλασε χθες ηταν πολυ καλο και η κεφαλια αλλα δεν ξερω τι γκαντεμια κουβαλαει...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

"Με Δερμιτζάκη γίναμε πιο επιθετική ομάδα"

Ο Λούσιο Φιλομένο έπλεξε το εγκώμιο του Καβαλιώτη τεχνικού, προανήγγειλε επιτυχίες στη φετινή σεζόν, ενώ χαρακτήρισε απόλαυση την πρόκριση επί της "Φενέρ" μέσα στο "Σουκρού Σαράτσογλου"

Ο Λούσιο Φιλομένο μίλησε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League, τους στόχους του ΠΑΟΚ και την απολαυστική πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε στην Πόλη σε συνέντευξή του στο "Αθλητικό metropolis". Αναλυτικά τα όσα είπε για

Το ματς με τον Πανσερραϊκό: "Ήταν πολύ δύσκολο ματς λόγω και του ότι είχε προηγηθεί το παιχνίδι με την "Φενέρ". Η ομάδα είχε πολύ ισχυρό κίνητρο, πολύ μεγάλη όρεξη για τη νίκη και αυτά... ξεπερνούσαν την κούραση. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πιο δύσκολο, με τη βοήθεια του κόσμου, όμως, γυρίσαμε το ματς. Είμαστε ικανοποιημένοι με την εικόνα της ομάδας, θα γιορτάσουμε επιτυχίες φέτος".

Το αν ο ΠΑΟΚ πρέπει να μιλά για κορυφή: "Μακάρι να συμβεί αυτό, όμως εμείς πρέπει να συνεχίσουμε στη νοοτροπία που είχαμε μέχρι σήμερα, να προχωρήσουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι μέσα σε τρεις διοργανώσεις, έχουμε πολύ υψηλές φιλοδοξίες, είναι, όμως, νωρίς να μιλάμε για κορυφή από τώρα"

Την πρόκριση επί της "Φενέρ": "Για όλους ήταν ένα όνειρο το ματς στην Κωνσταντινούπολη. Καταφέραμε να φέρουμε τον ΠΑΟΚ στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Πριν το ματς είχαμε νεύρα άγχος, μεγάλο συναίσθημα υπευθυνότητας. Μέσα στο παιχνίδι ξέραμε πόσο υπεύθυνοι έπρεπε να είμαστε, γιατί το ματς ήταν πολύ σημαντικό για τον κόσμο μας. Ήταν απόλαυση για μας. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι".

Το παράπονο για τη μη πρόκριση με Άγιαξ: "Υπάρχει σε όλους μας ένα έντονο συναίσθημα δυσαρέσκειας γιατί δεν περάσαμε τον Άγιαξ, το ίδιο που είχαμε και πέρυσι με τη Χέρνφειν. Η ουσία είναι ότι καμία ομάδα δεν κατάφερε να κερδίσει την άλλη, απλά το γκολ του φιλοξενούμενου αξίζει περισσότερο. Αν ήταν στο χέρι μου θα άλλαζα τους κανόνες, γιατί για μένα πρέπει να προκρίνεται αυτός που κερδίζει".

Τη δική του παρουσία στην ομάδα: "Έχω μία φτιαγμένη καριέρα, δεν έχω ανάγκη να δείξω κάτι σε κανένα παρά μόνο στον εαυτό μου. Πέρυσι δεν κατάφερα να κάνω δύο συνεχόμενα ενενηντάλεπτα γιατί είχα δύο σοβαρούς τραυματισμούς. Δεν το λέω γιατί σκέφτομαι μόνο εμένα. Πάντα έπαιζα για την ομάδα, γι' αυτό όταν ερχόταν η ώρα να αποχωρήσω οι φίλαθλοι κάθε ομάδας αναγνώριζαν την προσφορά μου".

Το αν έχει γίνει πιο επιθετική ομάδα ο ΠΑΟΚ: "Η ομάδα είναι πολύ πιο επιθετική. Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν ήταν πριν πιο επιθετικός έπαιζε ρόλο η ελληνική νοοτροπία στο ποδόσφαιρο. Στην Αργεντινή παίζουμε με δύο επιθετικούς,΄εγώ έχω πλέον συνηθίσει στην Ελάδα που παίζουν με έναν. Όταν ο Δερμιτζάκης έβαλε και άλλους επιθετικούς στο ματς με τη "Φενέρ" είδαμε πόσο πιο επιθετικός έγινε ο ΠΑΟΚ και πόσες ευκαιρίες δημιουργήθηκαν. Ο προπονητής ξέρει πότε θα ενισχύσει την άμυνα και πότε την επίθεση. Ο Δερμιτζάκης πιστεύει ότι και στους δύο τομείς, και στην άμυνα και στην επίθεση ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι δύο καλός. Ίσως να είμαστε λίγο καλύτεροι στην επίθεση. Ειδικά χθες ήξερε πότε ακριβώς να βάλει επιθετικούς στον αγώνα. Στα τελευταία ματς δεχθήκαμε και βάλαμε γκολ. Το μυστικό για να κερδίσεις είναι η σωστή ισορροπία άμυνας, επίθεσης".

Τέλος, ανέφερε ότι ο ίδιος έχει μάθει να προσαρμόζεται στις γρήγορες αλλαγές προπονητών, το έχει συνηθίσει στο ποδόσφαιρο γιατί αυτό και προσαρμόστηκε γρήγορα από τις μεταβιβάσεις από τον Σάντος στον Μπερέτα και στη συνέχεια στον Δερμιτζάκη.

olapaok

υγ δεν μπορω αλλες συνεντευξεις κουραστηκα να ποσταρω... :lol:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ο Lucio έχει τρία ή δύο χρόνια συμβόλαιο;
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

2ετές είχε υπογράψει.. :pano:
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

"Ο Λούσιο Φιλομένο έχει στενές σχέσεις με τον Αστέρα της Τρίπολης και αυτό φάνηκε σήμερα γι’ ακόμη μία φορά όταν ο Αργεντινός επιθετικός έκανε δηλώσεις για τον αγώνα.

Μιλώντας στο arcadia – sports ο Λούσιο Φιλομένο τόνισε: «Την περσινή χρονιά, όταν ήρθα για πρώτη φορά ως αντίπαλος στην Τρίπολη, ένοιωσα πολύ περίεργα. Τον Αστέρα τον έχω στην καρδιά μου. Είμαι συναισθηματικά δεμένος με αυτή την ομάδα και τον κόσμο της, γιατί ήταν η πρώτη μου επαφή με την Ελλάδα. Θέλω να πηγαίνει καλά η ομάδα. Τώρα, βέβαια, είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ και όπως είναι φυσικό θέλω να κερδίσουμε τον Αστέρα, αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι για όσα νοιώθω για την πόλη και την πρώην ομάδα μου».

Όπως αναφέρεται στον συγκεκριμένο διαδικτυακό τόπο, ο Αργεντινός έπαιξε για δύο σεζόν στον Αστέρα Τρίπολης και σημείωσε 20 γκολ στους 60 αγώνες που φόρεσε την κιτρινομπλέ φανέλα. Μάλιστα, τη σεζόν 2007-2008 σκόραρε ένα γκολ στη νίκη με 2-0 επί του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη.

Ο Φιλομένο διατηρεί κάποιες πιθανότητες να ξεκινήσει αύριο βασικός, αφού ο Δερμιτζάκης τον σκέφτεται αντί του Παπάζογλου στην κορυφή της επίθεσης."

Lucio δεν αρχίζεις να παστελώνεις σιγα-σιγα και εσύ, αρχίζοντας με την παλιά σου ομάδα που την έχεις και στην καρδιά σου;
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

+1926
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Καιρος θα ταν καποτε να ξεκινησει βασικος....πως να αρχισει να παστελωνει αν παιζει ελαχιστα....αν ξεκινησει αυριο,να θυμηθειτε οτι θα το καρφωσει
Άβαταρ μέλους
stefwow

Δημοσίευση από stefwow »

δεν μου φαινεται πολυ κινητικος μεστο γηπεδο !
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αρχίζω να πιστεύω ότι είσαι χειρότερος κι από τον Σώτο...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Αριστερα παιζει..Ελεος..
crabsody

Δημοσίευση από crabsody »

AΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Να δούμε πότε θα ξαναδείς εντεκάδα....
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Οτι να ναι...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

απαραδεκτος
Κλειδωμένο