Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Δημοσίευση από teod1980 »

Κάτι να κάνει το φόρουμ με την ηχώ...
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Ότι κι αν είναι ο Σακελλαρίου από τον Σαβίνι είναι εύκολα καλύτερος.
Θα αντικαταστήσει τον Σναου που περνάει αριστερά. Δεν μου κάνει καθόλου άσχημα και με λίγα λεφτά που είναι σημαντικό. Για να επιμένει ο Παυλάρας κάτι θα ξέρει δεν μπορεί.
Επίσης περιμένω μπουσαιντί να βγάλει μάτια φέτος.

Άρα να πάει στο καλό και στην ευχή της μαντόνας ο σαβίνης και να μας γράφει. Αν μπορούσε να πάρει μαζί του και τον άλλο ιταλό θα πάω αεροδρόμιο να τους κουνίσω μαντίλι (και βασικά να σιγουρευτώ ότι έφυγαν).

Επίσης δε θα με χάλαγε να πιάναμε στην ανάγκη το γαύρο και να μας στάξει τίποτα φράγκα για τον Χαλκιά. Έχω Κρέσιτς και δύο ταλεντάρες από πίσω είμαι ΟΚ.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι έχω μόνο άλλη μια μέρα στη διαθεσή μου και δεν ξέρω αν θα προκάμω. Θέλω και αριστερομεσσαίοδεκαροοχτάρι (έγω μπερδευτεί τελείως με αυτά που διαβάζω). Αυτόν μάλλον τον έχω έτοιμο και θα τον ξεφουρνίσω όπου να ναι.

Μήπως θα μπορούσα όμως αντί για μπαλάφα να έχω κι ένα κανονικό 6άρι? Λέω μήπως.
Μήπως και αντί για τον Αθανασιάδη να έπαιρνα μια καθαρήστρια για τον πάγκο? Είναι σίγουρα φθηνότερο. Δεν σχολιάζω την αξία του παίκτου, εγώ απ αυτά δεν ξέρω αλλά όπως πάει θα παίξει δύο παιχνίδια όλα κι όλα αλλαγή για καθυστέρηση με ελευσίνα και άνω κουτσούφλιανη στο κύπελο εντός.

Μια παράτα στις μετεγγραφές παίζει να δοθεί?
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αριστερο μπακ ειναι ο σακελαριου θριξ :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Νίκος Μπαχαρίδης : «Πλήρης παίκτης ο Σακελλαρίου»

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε σήμερα ο γενικός αρχηγός του Πανθρακικού, κ. Νίκος Μπαχαρίδης και μίλησε για την μεταγραφή του Σακελλαρίου στον ΠΑΟΚ.

Αναφερόμενος αρχικά στις σχέσεις με τον ΠΑΟΚ, είπε : «Υπάρχει μια πολύ καλή συνεργασία με τον ΠΑΟΚ, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα στις σχέσεις μας, συνεργαζόμαστε καλά»

Σε ερώτηση, αν είναι οριστική η απόκτηση του Σακελλαρίου από τον ΠΑΟΚ, τόνισε : «Πιστεύω ότι έχει τελειώσει το θέμα και μάλλον σε μερικές ώρες θα ανακοινωθεί. Ο παίκτης θα πάει με κανονική μεταγραφή στον ΠΑΟΚ και θα αγωνιστεί εκεί, δεν θα μείνει εδώ. Επίσης δεν θα έρθουν παίκτες από τον ΠΑΟΚ σε εμάς, το ρόστερ μας είναι πλήρες καθώς είχαμε προβλέψει για όλα, ο Πανθρακικός θα πάρει ένα χρηματικό ποσό»

Μιλώντας για τον Σακελλαρίου τόνισε : «Είναι παίκτης που δουλεύει πολύ και δίνει το 100% ακόμη και στις προπονήσεις, πιστεύω θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις νέες του υποχρεώσεις τον ΠΑΟΚ. Με τον ΠΑΟΚ θα κάνει βήματα μπροστά, είναι πολύ καλό παιδί, καλός χαρακτήρας, δεν μιλά πολύ αλλά δουλεύει πολύ»

Συνεχίζοντας είπε επίσης : «Είναι πολύ γρήγορος και έχει πολύ καλή σέντρα, αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του στο παιχνίδι. Είναι σαν τον Λίνο, επιθετικός μπακ αλλά δεν υστερεί καθόλου στην άμυνα, είναι πλήρης ποδοσφαιριστής ο Σακελαρίου. Θα ανταπεξέλθει στην πίεση και το βάρος της φανέλας του ΠΑΟΚ ενώ έχει συνεργαστεί με τον κ. Δερμιτζάκη και αυτό θα τον βοηθήσει, θα πάει καλά στον ΠΑΟΚ»

Τέλος, ο κ. Μπαχαρίδης ρωτήθηκε και για τον Παύλο Δερμιτζάκη : «Είχε αμφισβητηθεί στην αρχή αλλά εγώ τον πίστευα και τον πιστεύω, θα πάει ψηλά με τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ βρήκε τον προπονητή που χρειάζεται και θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα. Έχει να δώσει πολλά ο κ. Δερμιτζάκης, είναι ένας φιλότιμος νέος προπονητής, είναι ψαγμένος και έχει επιθετική φιλοσοφία. Επίσης δίνει θετική ενέργεια στους παίκτες και έχει μεγάλη μεταδοτικότητα»
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

Jeremy4 έγραψε:Nikola Beljić
και μένα μ'αρεσε..αλλά ας τον δούμε...αν θα έχει διάρκεια...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

εμενα με αρεσει και ο ναπολεονι απο τα 40 παληκαρια(αληθεια εκει ειναι ακομα??)..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

στη λεβαδεια ναι....
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

sourmenetes έγραψε:Αληθεια ρε niko απο που προκυπτει αυτο με τα αποδυτηρια????
Ισα ισα που μολις εγινε κατι ακουστηκε και απομακρυνση παιχτη...
Που ειναι το προβλημα???
απο την καταστροφολογία που έπιασε ορισμένους με την απομάκρυνση βρύζα..
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ο Ignacio Gonzalez που έπαιξε και στο μουντιάλ που είναι; Είναι καλά; Ας μας πάρει κάνα τηλέφωνο επιτέλους...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Δευ 30 Αύγ 2010, 12:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Χαρες και πανηγυρια αν φυγει ο Σαβινι δεν το συζητω αλλα αν καταφερουμε και ξεφορτοθουμε συνολικα καπου στις 700.000 υπαρχει δικαιολογια να μην κανουμε 2 μεταγραφες και αριστεροποδαρου χαφ-εξτρεμ και ενος αμυντικου χαφ?Με τοσες υποχρεωσεις φετος θα παμε με μικροτερο ροστερ?Πλεον με την φυγη του Σαβινι δεν θα με χαλουσε τελικα ενας Πατσατζογλου που μπορει να παιξει και μπακ και αμυντικο χαφ.Θα μεινουμε με μπαλαφα-φωτακη στα χαφ ενω περσι ειχαμε σορλιν φωτακη βερον ακομα και αμπουμπακαρι μεχρι τον γεναρη και με 3 ακραια μπακ συν τον Σακελαριου που δεν ξερουμε κατα ποσο ειναι ετοιμος για τετοιο επιπεδο?Καπως νωρις αρχισε το ξεσκαρταρισμα που υπολογιζαμε για του χρονου και καπως αργα για φετος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Δευ 30 Αύγ 2010, 12:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

sidpanos έγραψε:
Jeremy4 έγραψε:Nikola Beljić
και μένα μ'αρεσε..αλλά ας τον δούμε...αν θα έχει διάρκεια...

Τον είδατε σε ένα παιχνίδι και το κάνετε θέμα...δείτε τι έκανε τα προηγούμενα χρόνια και τα ξαναλέμε...
:pano:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

teod1980 έγραψε:Ο Ignacio Gonzalez που έπαιξε και στο μουντιάλ που είναι; Είναι καλά; Ας μας πάρει κάνα τηλέφωνο επιτέλους...
Νομίζω δανεικός στην Λεβάντε..
Για το δανεισμό είμαι σίγουρος για τον προορισμό έχω αμφιβολίες.. :pano:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

MANIAKOS έγραψε:ο ζουελα παιζει χαφ αλλα σαν κοφτης μονο ..πασα δεν εχει , κρατημα της μπαλας.....ισως και ο μπους να παιξει αμ χαφ που ειναι πιο κοντα σε σορλεν...
Θα μου άρεσε η ιδέα να παίξει ο Anis αμυντικό χαφ, αλλά παίζει δεξιά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ρε μαγκες γιατι αγχωνεστε???Λετε οι τυποι που γυρνανε εκει στη διοικηση να μην ξερουν και ποσα ματς θα κανουμε και ποσες ειναι οι αντοχες του καθε παιχτη και ποσα φραγκα πρεπει να δωσουμε???
Εγω περιμενω μονο ανακοινωσεις...
Πιστευω πως εχουν κλεισει οι 2 και οι αλλοι 2 υπογραφουν εντος ολιγου..
Χαλαρωστε...Μια χαρα τα πανε ολοι και εχουν ξεαγχωθει...Ειναι πολυ σημαντικο αυτο + οτι εχουμε και 1 βδομαδα κενη...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Sera4 έγραψε:αριστερο μπακ ειναι ο σακελαριου θριξ :ugeek:
sera χαλια εισαι!ενεση καφεινης αμεσα!αυτο λεει οτι χρειαζομασταν αριστερο μπακ για να μην παιζει ο σαβινι εκει που ειναι και καλα η θεση του.
οσο για εσενα thrix λιγα τα λογια σου για το μπαλαφα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”