36. Mirko Savini
- Maximus
Re: 36. Mirko Savini
Το πιασαμε το υπονοουμενο...navigator11 έγραψε: δεν μπορω να πω πως διαφωνω.οι επιλογες παντως σε καθε περιπτωση ειναι του προπονητη ως προς το ποιοι θα αγωνιζονται σε καθε παιχνιδι.ο προπονητης τον ειχε στη διαθεση του και επελεξε αλλους.δεν θα τον χρεωσουμε και γι'αυτο το σαβινι.γνωμη μου κι εμενα οτι μετα τον κοντρερας ειναι ο,τι καλυτερο εχουμε για κεντρικο αμυντικο.

- navigator11
γιατί υπονοουμενο?δεν αμφεβαλα οτι θα το ..... επιανες,αλλά δεν επροκειτο και για κανενα ΓΡΙΦΟ.ουτως ή αλλως το σχολιο περισσοτερο αφορα στη ..... μανία καποιων να βγαλουν τον παιχτη ΒΙΖΟΝ κι οτι λιγο ως πολυ μας ..... κλεβει 300.000 γιουρια!κατι το οποιο δεν ισχυει κατα τη γνωμη μου!ο παιχτης ειναι στη διαθεση του προπονητη κι ο προπονητης επιλεγει μεταξυ των διαθεσιμων επιλογων.εχεις καποια αλλη αποψη επι του θεματος?με χαρα να την διαβασω .....
Συμφωνω απολυτα......Sera4 έγραψε:πλεον πιστευω δεν υπαρχει λογος υπαρξης σου στην ομαδα...300000 ειναι αυτα... :ugeek: :ugeek:
Δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση ρε παιδιά....Είναι δεδομένο ότι φέτος οι αξίες έχουν πέσει 30 με 40% τουλάχιστο. Και να λύσεις συμβόλαιο δεν είναι εύκολο, ειδικά φέτος. Η κούλα έδωσε το Σουηδό ουσιαστικά με 300 χιλ., όσα του χρώσταγε δηλαδή για να ξεφορτωθεί συμβόλαιο 1.2 μύρια περίπου με την εφορία. Αυτό δεν έχει σχέση με το αγωνιστικό...ας πάρουμε από τον παίχτη όσα περισσότερα μπορεί να δώσει, αυτό είναι το ζητούμενο...και αν αυτά που μπορεί να προσφέρει δεν είναι για 300 χιλ., δε θα είμαστε ούτε οι πρώτοι, ούτε οι τελευταίοι....δυστυχώς εγγύηση επιστροφής χρημάτων στο ποδόσφαιρο, δεν υπάρχει.
- Maximus
navi... Λες ότι ο παιχτης ειναι ο επόμενος καλυτερος από τον Κοντρερας (αρα και απο Τσιριλο-Μαλεζα-Ζουελα) και ταυτοχρόνως ρίχνεις το μπαλακι της ευθυνης στον προπονητή, ο οποιος δεν τον εβαλε στο ματς με τον Αγιαξ για να μαρκαρει τον Σουαρες και αντι για αυτον, εβαλε τον Τσιριλο...
Δεν νομιζω ότι υπαρχει θεμα εδω για να κραξουμε τον προπονητη... 9 στους 10 δεν θα τον εβαζαν μεσα αυτον τον παιχτη... Αυτο πιστευω εγω τουλαχιστον...
Δεν νομιζω ότι υπαρχει θεμα εδω για να κραξουμε τον προπονητη... 9 στους 10 δεν θα τον εβαζαν μεσα αυτον τον παιχτη... Αυτο πιστευω εγω τουλαχιστον...
- PaOkArAsIrAkLiO
Μετα απο Κοντρερας, Μαλεζα, Λινο, Σναου,Ζουελα,Μπουσαιντι (με τυχαια σειρα) ειναι ο καλυτερος.Μονο πανω απο τον Τσιριλο δηλαδη!! Αλλα απο τον παγκο μπορει να βοηθησει!
Αυτό το έγραψες ως αστειο φαντάζομαι...niko70 έγραψε:..ας πάρουμε από τον παίχτη όσα περισσότερα μπορεί να δώσει, αυτό είναι το ζητούμενο...
- cristiano4
Αν τους δώσουμε Σαβίνι μας δίνουν τον αργεντίνο που είχε ακουστεί το καλοκαίρι; Δίκαια ανταλλαγή, δε νομίζετε;
τι πίνεις ρε να σε κεράσω που μου έφτιαξες τη μέρα??Sera4 έγραψε:υπαρχει ενδιαφερον απο ναπολι... :ugeek: :ugeek:
Αλήθεια είναι ή παπάς?
χθες τον εβλεπα στην αναπαυλα στις ασκησεις που κανανε....τελευταιος εβγαινε ...ο ιταλος τουριστας...μακαρι να φυγει....και να ρθει και κανα χαφ καλο
o ντενις νομιζω πηγε στην ουντινεζε δανεικος.teod1980 έγραψε:Αν τους δώσουμε Σαβίνι μας δίνουν τον αργεντίνο που είχε ακουστεί το καλοκαίρι; Δίκαια ανταλλαγή, δε νομίζετε;