Παύλος Δερμιτζάκης
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Re: Παύλος Δερμιτζακης
Έτσι ακριβώς είναι rainmaker. Και καλά αυτοί κάνουν την άχρηστη δουλειά που έχουν μάθει και κοροϊδευουν την κοινωνία με το αντιπαραγωγικό τους έργο. Το κακό είναι ότι ψαρώνουν και ΠΑΟΚτσήδες και ακολουθούν στο ίδιο μοτίβο. Αχρηστες επί αχρήστων συζητήσεις και αναλύσεις που μόνο για τον σκουπιδοντενεκέ αξίζουν.
Είπαμε άλλος ο Παύλος Δερμιτζάκης, άλλος ο Φερνάντο Σάντος. 2 διαφορετικοί προπονητές σε 2 διαφορετικές ομάδες. Καμμία σύγκριση! Αλλα πρόσωπα, άλλες εποχές. Τι το κουράζουμε!
Είπαμε άλλος ο Παύλος Δερμιτζάκης, άλλος ο Φερνάντο Σάντος. 2 διαφορετικοί προπονητές σε 2 διαφορετικές ομάδες. Καμμία σύγκριση! Αλλα πρόσωπα, άλλες εποχές. Τι το κουράζουμε!
- Maximus
Μπραβο ρε Παυλαρα!
Εντελως διαφορετικη φιλοσοφία... Παίρνεις ρισκα και γουσταρεις! Εξω Σορλεν απο το πρωτο ημιχρονο ... (αν και απόρησα γιατι τον εβαλες εξ αρχης)...
Εντελως διαφορετικη φιλοσοφία... Παίρνεις ρισκα και γουσταρεις! Εξω Σορλεν απο το πρωτο ημιχρονο ... (αν και απόρησα γιατι τον εβαλες εξ αρχης)...
Σωστη η κινηση με Σορλεν ο οποιος ηταν κουρασμενος και οχι οπως ειπε για τεχνικους λογους..
Νομιζω φανηκε ξεκαθαρα οσοι ημασταν πως ηταν πιο πολυ επηρεασμενος απο την κουραση ,μαζι με τον Γκαρσια ο ποιος επρεπε κατ εμε να βγει και οχι ο Ιβιτς..
Αυτο για μενα ηταν το λαθος στην αλλαγη ανεξαρτητα το αποτελεσμα.
Ο Φιλομενο μπηκε στην θεση που τον δοκιμαζε -ετοιμαζε ο Μπερετα ,πισω απο τον επιθετικο, αν και στο τελος το γυρισαμε σε 4-4-2 ...
Κατα τα αλλα η αποφασιστικοτητα και η θεληση εχει κερδισει και τους πιο επιφυλακτικους..
Η αμυνα παντως θελει δουλεια...2 γκολ για πλακα δεχτηκαμε ..Το γνωριζω οτι φετος θα δεχομαστε περισσοτερες ευκαριες αλλα οχι τετοια γκολ ,προς Θεου..
υγ. 3αρα περσι με Λεβαδειακο, 3αρα και φετος...
Νομιζω φανηκε ξεκαθαρα οσοι ημασταν πως ηταν πιο πολυ επηρεασμενος απο την κουραση ,μαζι με τον Γκαρσια ο ποιος επρεπε κατ εμε να βγει και οχι ο Ιβιτς..
Αυτο για μενα ηταν το λαθος στην αλλαγη ανεξαρτητα το αποτελεσμα.
Ο Φιλομενο μπηκε στην θεση που τον δοκιμαζε -ετοιμαζε ο Μπερετα ,πισω απο τον επιθετικο, αν και στο τελος το γυρισαμε σε 4-4-2 ...
Κατα τα αλλα η αποφασιστικοτητα και η θεληση εχει κερδισει και τους πιο επιφυλακτικους..
Η αμυνα παντως θελει δουλεια...2 γκολ για πλακα δεχτηκαμε ..Το γνωριζω οτι φετος θα δεχομαστε περισσοτερες ευκαριες αλλα οχι τετοια γκολ ,προς Θεου..
υγ. 3αρα περσι με Λεβαδειακο, 3αρα και φετος...

Πολύ καλή διαχείριση του ματς. Βγάζει Σορλέν για να κάνει πιο επιθετική την ομάδα και να απελευθερώσει τους κοντούς. Στη συνέχεια βγάζει τον Ίβιτς που δεν ήταν σε καλή μέρα για να δει τι μπορεί να γίνει με Φιλομένο και τέλος για να λήξει το ματς, βάζει Σνάουτσνερ στη θέση του Λίνο γιατί από εκείνη την πλευρά είχαμε τα περισσότερα προβλήματα. 

ηθελα και λιγο κραξιμο στους παικτες για την αμυντικη νωθροτητα.......σωστες αλλαγες...
ntinos έγραψε:Πολύ καλή διαχείριση του ματς. Βγάζει Σορλέν για να κάνει πιο επιθετική την ομάδα και να απελευθερώσει τους κοντούς. Στη συνέχεια βγάζει τον Ίβιτς που δεν ήταν σε καλή μέρα για να δει τι μπορεί να γίνει με Φιλομένο και τέλος για να λήξει το ματς, βάζει Σνάουτσνερ στη θέση του Λίνο γιατί από εκείνη την πλευρά είχαμε τα περισσότερα προβλήματα.
Περί διαχείρισης
Χρυσή αλλαγή 1η
Μπρούνο Τσιρίλο ο παίχτης τράγος για τους πολλούς αλλά με το ποιο εντυπωσιακό κωλαράκι.
Σκόραρε και συνέβαλε στα μέγιστα στην νίκη.
Φέρει ευθύνη στο 0-1 αφου μαρκάρει με τα μάτια για άλλη μια φορά.
Χρυσή αλλαγή 2η
Παπάζογλου.
Σκόραρε και χάρισε τους πρώτους 3 βαθμούς στην ομάδα με τρόπο περίεργα κατσικίσιο.
Δεν είδαμε περίεργο δεκάλεπτο...
Στα μείον
Είδαμε ξανά τον Μαλεζά να αυτογκολάρει με εξαιρετική κεφαλιά τον Κρέσιτς.
Το μπλε τατουάζ του Τσιρίλο στα κάγκελα και την εκδίκηση Σαλπιγγίδη για τον τρόπο πανηγυρισμού.
Τον Σάλπι για άλλη μια φορά να χάνει γκολ μόνος του.
Τον διαιτητή να μην είναι καλός...
υγ
Δύσκολη νίκη σε ένα πρωτάθλημα φέτος που πιστεύω δεν παίζουν ρόλο τα σήματα και οι φανέλες...
Η αλήθεια είναι πως ο Δερμιτζάκης έκανε ένα λάθος που ευτυχώς το κάλυψε γρήγορα και είχε να κάνει με τη χρησιμοποίηση του Σορλέν στα αριστερά. Κατανοώ γιατί το έκανε – και οι λόγοι δεν είναι αγωνιστικοί – όμως αναγκάστηκε να χάσει ένα ημίωρο στο οποίο βρέθηκε πίσω η ομάδα του στο σκορ.
απο κολκα.....
.και γω πιστευω το εκανε για να κρατησει τις ισορροπιες
απο κολκα.....
.και γω πιστευω το εκανε για να κρατησει τις ισορροπιες
Δεν μου άρεσε η δήλωσή του ότι δεν αφήσαμε τις Σέρρες να κάνουν πολλά, έκαναν 3 φάσεις. Για τα δικά μου στάνταρ από ομάδες όπως η Σέρρες 1 φάση και πολύ είναι. Δεν πρέπει να στηριζόμαστε στην αμπαλία των αντιπάλων, να που σε 3 φάσεις μας έκαναν 2 γκολ. θεωρητικά θα μπορούσαν και 3. Πρέπει να ανεβάσουμε τα αμυντικά μας ζητούμενα.
Δε θέλω να ξενερώσω κανέναν αλλά το ωραίο κοουτσάρισμα και οι χρυσές αλλαγές φανερώνουν και ελλιπή προετοιμασία, εκτός όταν γίνονται για να καλύψουν έκτακτα γεγονότα. Η ομάδα οφείλει να είναι άριστα προετοιμασμένη και να μην χρειάζεται καμία αλλαγή (είτε πλάνων είτε προσώπων). Βέβαια αυτό το άριστα δεν το φτάνεις ποτέ οπότε καλό είναι να ξέρεις να διορθώνεις τα πράγματα.
Μου άρεσε η διαχείριση του 3-2, η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση.
Δε θέλω να ξενερώσω κανέναν αλλά το ωραίο κοουτσάρισμα και οι χρυσές αλλαγές φανερώνουν και ελλιπή προετοιμασία, εκτός όταν γίνονται για να καλύψουν έκτακτα γεγονότα. Η ομάδα οφείλει να είναι άριστα προετοιμασμένη και να μην χρειάζεται καμία αλλαγή (είτε πλάνων είτε προσώπων). Βέβαια αυτό το άριστα δεν το φτάνεις ποτέ οπότε καλό είναι να ξέρεις να διορθώνεις τα πράγματα.
Τον Σορλέν πριν 10 λεπτά καταλάβαμε ότι τον έβαλε για να τον πείσει να μείνει. Άλλο λάθος δεν έκανε. Τον Ίβιτς και τη μάνα μου να έβαζες να βγάλει 11 μέσα θα τον έβαζε.
- sourmenetes
- Moderator
3 φασεις χωρις κοντρερας και η μια φαση ηταν και γκολ κουλο...Τα παιδια ξεκουραστηκαν μισι μερα μετα απο 120 λεπτα εξαθλιωτικα...Σιγουρα θα μου πεις οταν θα παιζουμε πεμπτη κυριακη τι θα κανουμε???ABOLEYTOI έγραψε:Δεν μου άρεσε η δήλωσή του ότι δεν αφήσαμε τις Σέρρες να κάνουν πολλά, έκαναν 3 φάσεις. Για τα δικά μου στάνταρ από ομάδες όπως η Σέρρες 1 φάση και πολύ είναι. Δεν πρέπει να στηριζόμαστε στην αμπαλία των αντιπάλων, να που σε 3 φάσεις μας έκαναν 2 γκολ. θεωρητικά θα μπορούσαν και 3. Πρέπει να ανεβάσουμε τα αμυντικά μας ζητούμενα.
Θα χεις αλλο αερα οταν θα παιζεις ακομα και για ενα (χ) σε καποιο ματς και αλλιως τωρα που επρεπε οπωσδηποτε να κανεις γκολ και να περασεις.Νομιζω οτι ειναι καπως διαφορετικα...
ntinos έγραψε:Πολύ καλή διαχείριση του ματς. Βγάζει Σορλέν για να κάνει πιο επιθετική την ομάδα και να απελευθερώσει τους κοντούς. Στη συνέχεια βγάζει τον Ίβιτς που δεν ήταν σε καλή μέρα για να δει τι μπορεί να γίνει με Φιλομένο και τέλος για να λήξει το ματς, βάζει Σνάουτσνερ στη θέση του Λίνο γιατί από εκείνη την πλευρά είχαμε τα περισσότερα προβλήματα.
όντως διάβασε πολύ καλά το ματς κατα τη διάρκεια του ενώ η αλλαγή στο 25 μη μου πειτε δεν θυμισε αγγελο..
αν και το εχω ξαναπει μπορει να γινει καλυτερος από άγγελο γιατι δεν εχει κοληματα
πάντως ήταν λάθος το ότι ξεκίνησε με σορλέν αριστερά αλλά το διόρθωσε..
όταν λέω ελλιπή προετοιμασία εννοώ του προπονητή όχι των παιχτών. Ιδανικά, ένας άριστα προετοιμασμένος προπονητής έχει φτιάξει έτσι τα πλάνα του αγώνα που δεν χρειάζεται να διορθώσει κάτι κατά τη διάρκειά του.
Το ιδανικά και το άριστα όμως δύσκολα συνυπάρχουν, γιαυτό και οι προπονητές χρησιμοποιούν το "όπλο" των αλλαγών.
Το ιδανικά και το άριστα όμως δύσκολα συνυπάρχουν, γιαυτό και οι προπονητές χρησιμοποιούν το "όπλο" των αλλαγών.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
παβλε εχεις κ το ιδιο ονομα μετον αδερφο μ κ τον παππου μ τον συχςρεμενο τν αγαπημενο
φτιαξε λιγο την αμυναααα
φτιαξε λιγο την αμυναααα
- Maximus
Ενταξει, οκ Παυλαρα! Μην μου στειλεις email...Λυθηκε η απορία μου!Maximus έγραψε:Μπραβο ρε Παυλαρα!

ΥΓ.
Το "ποδοσφαιρο Σαντος" ειναι παρελθον... Δεν περιμενω ουτε να δω σφιχτες αμυνες, ουτε το μηδεν πισω και οτι γινει μπροστα, ούτε εμφαση στην αμυνα... Αυτα έχουν τελειώσει! Μην το εχετε ως κριτήριο. Αλλο ποδόσφαιρο τωρα...
Η ομάδα παίζει με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία και δεν βαδίζει σε πρότυπα περσινά... Κοιταξτε να το χαρείτε, να απολαυσετε την ομάδα και τα γούστα που θα βγαλουμε φετος! Τέλος ο ύπνος και τα μαξιλαρια στην Τούμπα! Ας επανέλθουν τα εμφράγματα και τα υπογλώσσια!
Εμένα χτες ( σε αντίθεση με τη Πόλη ) μου άρεσε πολύ.
Πήρε τα απαιτούμενα ρίσκα και δεν άφησε την ομάδα να κοιμηθεί , πιέζοντας ανούσια ...Οι αλλαγές ήταν στην ώρα τους.
Συνεχίζει σε καλό δρόμο..
Μπράβο Παύλο ...μέχρι στιγμής είσαι η πιο πετυχημένη μεταγραφή του καλοκαιριού.
Πήρε τα απαιτούμενα ρίσκα και δεν άφησε την ομάδα να κοιμηθεί , πιέζοντας ανούσια ...Οι αλλαγές ήταν στην ώρα τους.
Συνεχίζει σε καλό δρόμο..
Μπράβο Παύλο ...μέχρι στιγμής είσαι η πιο πετυχημένη μεταγραφή του καλοκαιριού.