Rizla έγραψε:Αμα ξανακουσω για Φερναντεζ θα το σπασω το γαμηδι το PC και δεν φταιει σε τιποτα...![]()
![]()
xaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!!!!

Rizla έγραψε:Αμα ξανακουσω για Φερναντεζ θα το σπασω το γαμηδι το PC και δεν φταιει σε τιποτα...![]()
![]()
Ο πρώτος δεν αποκλείεται,είχε ακουστεί και μετά την λύση του πρωταθλήματος..pagotatzis έγραψε:dario fernandez zairi?
Μόνος λόγος να τον πάρεις, είναι γιατί μέχρι στιγμής δεν πήρες κανέναν από τις ακαδημίες της Παπαναστασίου φέτος.Rizla έγραψε:Αμα ξανακουσω για Φερναντεζ θα το σπασω το γαμηδι το PC και δεν φταιει σε τιποτα...![]()
![]()
obanebane έγραψε:ABALAEA2 έγραψε:Για το Χαλκιά αυτό που είπαν είναι ότι κλήθηκε σε απολογία γιατί δεν δέχτηκε να κάτσει πάγκο...
Απιστευτο μου φαινεται αν δεν ειναι παραπληροφορηση μπαι-μπαι κε Χαλκια ολο καπου θα σε χωρεσει ο σαντος και εσενα.
Rizla έγραψε:Παει το PC....
Τι ακριβώς εννοείς;;; Τι έκανε ο Ζαγόρ δηλαδή;;sourmenetes έγραψε:Σφιξανε οι κολοι ή μου φαινεται????
Μπραβο θοδωρα....Σας αρεσει Παοκτσηδες???
Αυτος ειναι προεδρος...Προειδοποιησε και προχωρησε σε πραξεις(αν ειναι αληθεια αυτα που ακουγονται..)
Επειδη εχω ΝετΚαφε αυτος δεν ειναι λογος να το ρημαξω...οποτε δειξτε λιγη κατανοηση...panilee έγραψε:Rizla έγραψε:Παει το PC....
Μακάρι να έρθει ο Dario Fernandez