sidpanos έγραψε:μόνο σε μένα δεν άρεσαν οι κρύες δηλώσεις του ζήση?
Εγω αδερφε δν μπορω να τις χωνεψω.... ειδικα για την προκριση δεν ειπε ουτε ενα μπραβο ουτε ενα συγχαριτηρια.....

sidpanos έγραψε:μόνο σε μένα δεν άρεσαν οι κρύες δηλώσεις του ζήση?
ειπα αδερφε οτι τον ευχαριστω....ετσι ξεκινησα....αλλα δεν καταλαβα,καμια καταρα ειναι να γινεσαι προεδρος του ΠΑΟΚ??εγω το βλεπω σαν μεγαλη τιμη!αλλοι θα πληρωναν για να υπηρετησουν την ομαδα απο οποιοδηποτε ποστο.......obanebane έγραψε:Εισαι αδικος τωρα athens στη πιο κρισημη στιγμη (προσωρινη αποχωρηση ζαγορ) μπηκε μπροστα να τα λεμε ολα και να μην ειμαστε αχαριστοι.
Που είναι οι δηλώσεις ??sidpanos έγραψε:μόνο σε μένα δεν άρεσαν οι κρύες δηλώσεις του ζήση?
επειδη απ οτι καταλαβα αναφαιρεσαι σε εμενα,θα σου πω οτι εμενα με ενδιαφερει αυτοι που διοικουν τον ΠΑΟΚ να γουσταρουν να το κανουν......απ'τη στιγμη που χανουν το ενδιαφερον τους δεν τους θελω να καθονται με το ζορι,ειτε λεγονται ζαγορακης,ειτε βρυζας.......τα ιδια ειπα για τον ζαγορ οταν εφυγε,τα ιδια λεω κ για τον ζηση.....εμενα με νοιαζει ΜΟΝΟ Ο ΠΑΟΚ.......εσυ κατσε κ κλαψε κατω απ το ποστερ του βρυζα που εχεις στο δωματιο σου......navigator11 έγραψε:ετσι ειναι μαγκες,ο ΛΑΚΙΣΑΣ αλλά (καλως σαν κινηση αλλά με τελειως ΑΚΟΜΨΟ τροπο και σε bad timing) ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣ μετα ... βαϊων και κλαδων ζαγορ οφειλει να ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ μιας και εμεινε ΠΙΣΩ.ο βρυζας ΠΛΕΟΝ ειναι ΚΡΥΟΣ,ΑΝΑΛΑΤΟΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ,ΡΙΨΑΣΠΙΣ,ΓΥΡΙΣΤΡΟΥΛΑΣ και ο,τι άλλο λεει ο καθε πικραμενος!κατα τα λοιπα ομως "Κυριε Ζηση Βρυζα ευχαριστουμε,στο καλο και μην ξαναγυρισεις".ΠΑΟΚαρες μου εσεις ...
ποτε θα κανουμε αραγε κι εμεις εναν ΠΑΟΚ fm,υπαρχει πολυ δυναμικο στους κολπους μας αναξιοποιητο ...
![]()
![]()
![]()
![]()
Βαριά κουβέντα... Και σε λάθος κατεύθυνση...Kolokotronis_4 έγραψε:αποτελεί ξένο σώμα πλέον.
ο ΠΑΟΚ να γ@μάει κι όλα τα αλλα γάμ@τα με κεφαλαια γράμματα!DimisK έγραψε: "ο ΠΑΟΚ να κερδίζει και όλα τα άλλα να πάνε να μαμηθούν"....