Χορηγοί και σπόνσορες
Re: Χορηγοί και σπόνσορες
Μη βλέπεις παντού φαντάσμτα. ΟΚ, υπάρχει παράγκα ΦΥΣΙΚΑ, υπάρχουν ΠΟΛΛΑ στημένα και ΠΟΛΛΟΙ που μας κάνουν κακό.
Όχι επίτηδες. Απλά νοιάζονται για τις ομάδες τους. Μπάσταρδοι δεν λέω.
Αλλά κάποια πράγματα δεν είναι τόσο βρώμικα.
Δεν φάγαμε μόνο εμείς πρόστιμα. Και ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ και η ΑΕΚ και ο Άρης φάγαν πρόστιμα.
Μας κόψαν την χορηγία ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ. Όχι αυτοί.
Και πάλι υπάρχει ρήτρα βίας. Σε όλους. Αν γίνει κάτι απ΄πο φασαρίες είτε σε μας είτε στους άλλους θα τα κόψουν...
Μη βλέπουμε παντού φαντάσματα...
Δεν φάγαμε μόνο εμείς πρόστιμα. Και ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ και η ΑΕΚ και ο Άρης φάγαν πρόστιμα.
Και πάλι υπάρχει ρήτρα βίας. Σε όλους. Αν γίνει κάτι απ΄πο φασαρίες είτε σε μας είτε στους άλλους θα τα κόψουν...
ελεος ρε γκικα μ αυτη τη καταστροφολογια των αρδ...gika έγραψε:Αν ο ΠΑΟΚ δεν πάρει τα λεφτά Φάλεγκο, θα πρέπει να πουλήσει παίκτη, θα πέσει η απόδωση στην ομάδα και ούτε όνειρα για πρωτάθλημα ούτε για προκρίσεις στο ουέφα.
...

υ.γ. καμμια 20 εκατ. δινει ο οπαπ και δε το πηρα πρεφα???
ο ΠΑΟΚ θα επρεπε να απεχει απ'ολα αυτα , επιχειρηματα πολλα , ολα εχουν ειπωθει πιο πανω.
ΠΑΟΚ εναντιον ολων (θυμαται κανεις?)
ΠΑΟΚ εναντιον ολων (θυμαται κανεις?)
- sidpanos
hxc και οι γαύροι τα ίδια λένε...
μόνοι εναντίων όλων...
σκέψου πόση διαφορά υπάρχει...
ο ένας ψάχνει λεφτά..
και του άλλου του χαρίζονται..
μόνοι εναντίων όλων...
σκέψου πόση διαφορά υπάρχει...
ο ένας ψάχνει λεφτά..
και του άλλου του χαρίζονται..
Και στο κάτω-κάτω ρε παιδιά τι μ@λακίες είναι αυτά για περήφανα ΌΧΙ;;;
Εμείς τους παρακαλάμε, όχι αυτοί....
Δηλαδή να πάει ο Ζαγόρ να πει:
- Ελα ρε ΟΠΑΠ δώσε κάτι και σε μένα σε παρακαλώ, καιγόμαστε, εκπροσωπούμε την Ελλάδα, δεν κάνουμε φασαρίες μπλα μπλα μπλα...
- Μα δεν έχω, δεν βγαίνω...
- Έλα ρε ΟΠΑΠ αφού θα δόσειςκ αι στον ΟΣΦΠ δώσε και σε μένα, να 1,5 εκ το χρόνο θέλω όχι παραπάνω.
- Άντε καλά, θα σε δώσω 4 εκατομμύρια για 3 χρόνια και κάποια έξτρα μπόνους.
- Δεν τα κάνουμε 4,5 εκατομμύρια για 3 χρόνια συν τα μπονους;
- Άντε καλά.
- Λοιπόν επειδή είμαι περήφανος αρνούμε να δεχτώ τα λεφτά που σε παρακαλάω να με δώσεις...

Εμείς τους παρακαλάμε, όχι αυτοί....
Δηλαδή να πάει ο Ζαγόρ να πει:
- Ελα ρε ΟΠΑΠ δώσε κάτι και σε μένα σε παρακαλώ, καιγόμαστε, εκπροσωπούμε την Ελλάδα, δεν κάνουμε φασαρίες μπλα μπλα μπλα...
- Μα δεν έχω, δεν βγαίνω...
- Έλα ρε ΟΠΑΠ αφού θα δόσειςκ αι στον ΟΣΦΠ δώσε και σε μένα, να 1,5 εκ το χρόνο θέλω όχι παραπάνω.
- Άντε καλά, θα σε δώσω 4 εκατομμύρια για 3 χρόνια και κάποια έξτρα μπόνους.
- Δεν τα κάνουμε 4,5 εκατομμύρια για 3 χρόνια συν τα μπονους;
- Άντε καλά.
- Λοιπόν επειδή είμαι περήφανος αρνούμε να δεχτώ τα λεφτά που σε παρακαλάω να με δώσεις...

καλα αυτους τους φτυνει ολη η Ελλαδα και νομιζουν οτι βρεχει , χρονια τωρα...
- khaledfreepaok
στην παρουσα φαση ειτε το πιστευουμε ειτε οχι ο οπαπ ηταν αυτος που μας παρακαλουσε να μας πληρωσει γιατι οπου ναναι ερχονται οι ξενες στοιχηματικες οι οποιες θα ριξουν τρελο χαρτι για να διαφημιστουν κ του οπαπ του εχει φτασει στην καλτσα και γλυφει οτι παπαρει βρει.γ αυτο αλλωστε εκανε και την κολωτουμπαρα του αιωνα μετα την αποσυρση της χορηγιας του.κατα τη γνωμη μου δεν μας συμφερει καθολου η χορηγια για τοσα χρονια με τον οπαπ γιατι απο τους ξενους μπορει να παιρναμε τα τριπλασια χωρις υπερβολες.
πλεον η καλυτερη λυση ειναι μολις ερθουν οι ξενοι να τα κανουμε πουτανα ολα γ να διακοψει ο οπαπ και να κλεισουμε με καμια μπιγουιν 5ετη συμφωνια με 3,5μυρια το χρονο.
πλεον η καλυτερη λυση ειναι μολις ερθουν οι ξενοι να τα κανουμε πουτανα ολα γ να διακοψει ο οπαπ και να κλεισουμε με καμια μπιγουιν 5ετη συμφωνια με 3,5μυρια το χρονο.
Νταξ ότι θέλουμε λέμε και θεοποιούμε τους ξένους όπου μας συμφέρει και όπου δεν μας συμφέρει είναι κουτόφραγκοι. Οι ξένοι στοιχηματάδες είναι τρισμέγιστοι απατεώνες και μαφία από τις λίγες. Αν είχα τα ίδια λεφτά από ξένη εταιρεία με αυτά που έχω από οπαπ, χίλιες φορές τον οπαπ. Η κρατική χορηγία είναι καρκίνωμα, αλλά η ξένη μπετατζίδικη χορηγία είναι 10 φορές χειρότερη από την ελληνική κρατική.
Το ερώτημα είναι ένα και μοναδικό.
Είμαι ο Ζαγοράκης, έχω να διαχειριστώ μια ΠΑΕ που δεν είναι δικιά μου. Ανήκει σε χιλιάδες ανθρώπους που έχουν πληρώσει από το υστέρημά τους. Έχω στο τραπέζι μπροστά μου μια προσφορά με τα χίλια μύρια κακά. Είναι κρατική και είναι από τζόγο. Άλλη προσφορά στα χέρια μου δεν έχω, τι κάνω οεο?
Κάνω την καρδιά μου πέτρα και τα παίρνω ή λέω ένα μεγαλοπρεπές ΟΧΙ?
Από τη στιγμή που δεν είναι δικιά μου η ΠΑΕ, δεν έχω ούτε στο ελάχιστο το δικαίωμα να πω όχι στα λεφτά. Τα παίρνω και πορεύομαι.
Ας βγει ένας να μου πει ότι σε αυτό το σενάριο θα έκανε το αντίθετο.
Για να ξέρω να μην τον ψηφίσω για πρόεδρο αν ποτέ φτάσουμε σε αυτό το σημείο.
Το ερώτημα είναι ένα και μοναδικό.
Είμαι ο Ζαγοράκης, έχω να διαχειριστώ μια ΠΑΕ που δεν είναι δικιά μου. Ανήκει σε χιλιάδες ανθρώπους που έχουν πληρώσει από το υστέρημά τους. Έχω στο τραπέζι μπροστά μου μια προσφορά με τα χίλια μύρια κακά. Είναι κρατική και είναι από τζόγο. Άλλη προσφορά στα χέρια μου δεν έχω, τι κάνω οεο?
Κάνω την καρδιά μου πέτρα και τα παίρνω ή λέω ένα μεγαλοπρεπές ΟΧΙ?
Από τη στιγμή που δεν είναι δικιά μου η ΠΑΕ, δεν έχω ούτε στο ελάχιστο το δικαίωμα να πω όχι στα λεφτά. Τα παίρνω και πορεύομαι.
Ας βγει ένας να μου πει ότι σε αυτό το σενάριο θα έκανε το αντίθετο.
Για να ξέρω να μην τον ψηφίσω για πρόεδρο αν ποτέ φτάσουμε σε αυτό το σημείο.
- khaledfreepaok
ο ζαγορακης μια χαρα εκανε.αλλα εκτος αυτου δεν καταλαβαινω τι κακο βρισκεις με τις ξενες στοιχηματικες.
- DimisK
- Επικοινωνία:
Ετσι...gika έγραψε:Μη βλέπεις παντού φαντάσμτα. ΟΚ, υπάρχει παράγκα ΦΥΣΙΚΑ, υπάρχουν ΠΟΛΛΑ στημένα και ΠΟΛΛΟΙ που μας κάνουν κακό.
Δε χρειάζεται να κάνουμε τίποτα, οι οπαδοί.khaledfreepaok έγραψε:στην παρουσα φαση ειτε το πιστευουμε ειτε οχι ο οπαπ ηταν αυτος που μας παρακαλουσε να μας πληρωσει γιατι οπου ναναι ερχονται οι ξενες στοιχηματικες οι οποιες θα ριξουν τρελο χαρτι για να διαφημιστουν κ του οπαπ του εχει φτασει στην καλτσα και γλυφει οτι παπαρει βρει.γ αυτο αλλωστε εκανε και την κολωτουμπαρα του αιωνα μετα την αποσυρση της χορηγιας του.κατα τη γνωμη μου δεν μας συμφερει καθολου η χορηγια για τοσα χρονια με τον οπαπ γιατι απο τους ξενους μπορει να παιρναμε τα τριπλασια χωρις υπερβολες.
Αν η στοιχηματική δίνει τόσα πολλά, πληρώνει τη ρήτρα στον οπαπ και το συμβόλαιο διακόπτεται.
Toυ χρόνου τέτοιον καιρό, απελευθερώνεται και η είσοδος των ξένων στοιχηματικών εταιρειών στην Ελλάδα.
Λογικό είναι ο ΟΠΑΠ να θέλει να δεσμεύσει μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες προκειμένου να μπορέσει, για 2 τουλάχιστον χρόνια να τους κρατήσει μακριά από αυτούς που σίγουρα θα δώσουν περισσότερα προσφέροντας το δέλεαρ των άμεσων εσόδων.
Η αλήθεια όμως είναι ότι η πίεση και το άγχος του ΟΠΑΠ να δώσει σε όλους χορηγία, ξεκίνησε από το γεγονός ότι ο γαύρος αποκλείστηκε από την Ευρώπη, έμεινε μακριά από τα έσοδα κι ως εκ τούτου, δεν είχε πολλές επιλογές. Προκειμένου λοιπόν ο ΟΠΑΠ να βοηθήσει το γαύρο, προσέφερε και στους υπόλοιπους χορηγούς παιχνίδια του ΟΠΑΠ!
Λογικό είναι ο ΟΠΑΠ να θέλει να δεσμεύσει μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες προκειμένου να μπορέσει, για 2 τουλάχιστον χρόνια να τους κρατήσει μακριά από αυτούς που σίγουρα θα δώσουν περισσότερα προσφέροντας το δέλεαρ των άμεσων εσόδων.
Η αλήθεια όμως είναι ότι η πίεση και το άγχος του ΟΠΑΠ να δώσει σε όλους χορηγία, ξεκίνησε από το γεγονός ότι ο γαύρος αποκλείστηκε από την Ευρώπη, έμεινε μακριά από τα έσοδα κι ως εκ τούτου, δεν είχε πολλές επιλογές. Προκειμένου λοιπόν ο ΟΠΑΠ να βοηθήσει το γαύρο, προσέφερε και στους υπόλοιπους χορηγούς παιχνίδια του ΟΠΑΠ!
Μετά τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός αναμένεται (ενδεχομένως και εντός της ημέρας) να ανακοινώσει τη συμφωνία του με τον ΟΠΑΠ για διαφήμιση.
Η συμφωνία προβλέπει ότι φέτος το λογότυπο της Εταιρείας θα διαφημίζεται στο ΟΑΚΑ (για περίπου 1 εκ. ευρώ), ενώ υπάρχει περίπτωση να μπει οψιόν για να γίνει από την επόμενη σεζόν (2011-2012) ο ΟΠΑΠ κεντρικός χορηγός του «τριφυλλιού».
Εξάλλου, ο Παναθηναϊκός έχει βασικό χορηγό στη φανέλα του γι’ αυτή τη σεζόν (cosmote).
Εκτός των «πράσινων», δέκα ομάδες της Σούπερ Λίγκας (Αστέρας Τρίπολης, Καβάλα, Ατρόμητος, Skoda Ξάνθη, Ηρακλής, Πανιώνιος, Ολυμπιακός Βόλου, Κέρκυρα, Εργοτέλης, Πανσερραϊκός) θα περάσουν από τα γραφεία της ΟΠΑΠ για να κλείσουν χορηγία.
υγ
Έτσι πάνε αυτά τσακ μπαμ
Σπορτόσκυλο
Η συμφωνία προβλέπει ότι φέτος το λογότυπο της Εταιρείας θα διαφημίζεται στο ΟΑΚΑ (για περίπου 1 εκ. ευρώ), ενώ υπάρχει περίπτωση να μπει οψιόν για να γίνει από την επόμενη σεζόν (2011-2012) ο ΟΠΑΠ κεντρικός χορηγός του «τριφυλλιού».
Εξάλλου, ο Παναθηναϊκός έχει βασικό χορηγό στη φανέλα του γι’ αυτή τη σεζόν (cosmote).
Εκτός των «πράσινων», δέκα ομάδες της Σούπερ Λίγκας (Αστέρας Τρίπολης, Καβάλα, Ατρόμητος, Skoda Ξάνθη, Ηρακλής, Πανιώνιος, Ολυμπιακός Βόλου, Κέρκυρα, Εργοτέλης, Πανσερραϊκός) θα περάσουν από τα γραφεία της ΟΠΑΠ για να κλείσουν χορηγία.
υγ
Έτσι πάνε αυτά τσακ μπαμ

Σπορτόσκυλο
Τι λένε ρε οι μ@λ@κες;;;;
Θα μπει το σήμα του ΟΠΑΠ (κρατική εταιρία) στο ΟΑΚΑ (κρατικό γήπεδο) και θα πάρει ένα εκατομύριο ο βάζελος; Και γιατί να μην πάρει κι η ΑΕΚ άλλο ένα εκατομμύριο αφού χρησιμοποιεί και αυτή το γήπεδο;
Πω, δεν πάμε καθόλου καλά...
Θα μπει το σήμα του ΟΠΑΠ (κρατική εταιρία) στο ΟΑΚΑ (κρατικό γήπεδο) και θα πάρει ένα εκατομύριο ο βάζελος; Και γιατί να μην πάρει κι η ΑΕΚ άλλο ένα εκατομμύριο αφού χρησιμοποιεί και αυτή το γήπεδο;
Πω, δεν πάμε καθόλου καλά...