Group Stage Europa League
-
Re: Group Stage Europa League
Ναι, μες την κωλοφαρδια, που θελω να παω τριπολη και το ματς το βαζουν δευτερα, κι εγω δευτερα εχω πτηση...
Ψαχτειτε οσο ειναι νωρις για αεροπορικα, δειτε και σε easyjet, αν και δεν εχει πολλα δρομολογια απο ελλαδα, ισως με ανταποκρισεις απο Μιλανο. Αξιζει τον κοπο μονο αν δεν ειναι να περιμενεις ωρες ατελειωτες αναμεσα σε πτησεις.
Ψαχτειτε οσο ειναι νωρις για αεροπορικα, δειτε και σε easyjet, αν και δεν εχει πολλα δρομολογια απο ελλαδα, ισως με ανταποκρισεις απο Μιλανο. Αξιζει τον κοπο μονο αν δεν ειναι να περιμενεις ωρες ατελειωτες αναμεσα σε πτησεις.
Aδερφε δωσε λιγο το συγκεκριμενο λινκ που εκανες της κρατηση!ABALAEA2 έγραψε:Μάγκες έβγαλα εισητήρια για Βρυξέλλες. 200 ευρα πανε-έλα. Πέμπτη πάμε, Κυριακή γυρνάμε. Με MALEV ουγγρικες αερογραμμές. Μέσω Βουδαπέστης.
Όποιος θέλει απο το travelplanet 24.
Γιατι εδω μου βγαζει να παω Αθηνα πρωτα και μετα Βρυξξελες!

Βγήκαν οι ημερομηνίες και για άλλες αγωνιστικές εκτός της 1ης? Κι αν ναι, που?yiannisPAOKitalia έγραψε:Ναι, μες την κωλοφαρδια, που θελω να παω τριπολη και το ματς το βαζουν δευτερα, κι εγω δευτερα εχω πτηση...
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι ώρες των αγώνων:
1η αγωνιστική: 16 Σεπτεμβρίου, Κλαμπ Μπριζ-ΠΑΟΚ 20:00
2η αγωνιστική: 30 Σεπτεμβρίου, ΠΑΟΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ 22:05
3η αγωνιστική: 21 Οκτωβρίου, Βιγιαρεάλ-ΠΑΟΚ 22:05
4η αγωνιστική: 4 Νοεμβρίου, ΠΑΟΚ-Βιγιαρεάλ 20:00
5η αγωνιστική: 2 Δεκεμβρίου, ΠΑΟΚ-Κλαμπ Μπριζ 22:05
6η αγωνιστική: 15 Δεκεμβρίου, Ντιναμό-Ζάγκρεμπ-ΠΑΟΚ 20:00
http://olapaok.gr/podosfairo/Europe/h_s ... 89294.html
1η αγωνιστική: 16 Σεπτεμβρίου, Κλαμπ Μπριζ-ΠΑΟΚ 20:00
2η αγωνιστική: 30 Σεπτεμβρίου, ΠΑΟΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ 22:05
3η αγωνιστική: 21 Οκτωβρίου, Βιγιαρεάλ-ΠΑΟΚ 22:05
4η αγωνιστική: 4 Νοεμβρίου, ΠΑΟΚ-Βιγιαρεάλ 20:00
5η αγωνιστική: 2 Δεκεμβρίου, ΠΑΟΚ-Κλαμπ Μπριζ 22:05
6η αγωνιστική: 15 Δεκεμβρίου, Ντιναμό-Ζάγκρεμπ-ΠΑΟΚ 20:00
http://olapaok.gr/podosfairo/Europe/h_s ... 89294.html
http://www.travelplanet24.com/gr/airtic ... &x=52&y=18MALEF έγραψε:Aδερφε δωσε λιγο το συγκεκριμενο λινκ που εκανες της κρατηση!ABALAEA2 έγραψε:Μάγκες έβγαλα εισητήρια για Βρυξέλλες. 200 ευρα πανε-έλα. Πέμπτη πάμε, Κυριακή γυρνάμε. Με MALEV ουγγρικες αερογραμμές. Μέσω Βουδαπέστης.
Άκουσε ο MALEF τη MALEV και ψήθηκε...

-
Όχι, αλλά έχουμε και τα κονέ μας, τι σκατά μαφιόζους μας ανεβοκατεβάζει ο λαμογίτο..Billy4 έγραψε:Βγήκαν οι ημερομηνίες και για άλλες αγωνιστικές εκτός της 1ης? Κι αν ναι, που?yiannisPAOKitalia έγραψε:Ναι, μες την κωλοφαρδια, που θελω να παω τριπολη και το ματς το βαζουν δευτερα, κι εγω δευτερα εχω πτηση...

ABALAEA2 έγραψε:http://www.travelplanet24.com/gr/airtic ... &x=52&y=18MALEF έγραψε:Aδερφε δωσε λιγο το συγκεκριμενο λινκ που εκανες της κρατηση!ABALAEA2 έγραψε:Μάγκες έβγαλα εισητήρια για Βρυξέλλες. 200 ευρα πανε-έλα. Πέμπτη πάμε, Κυριακή γυρνάμε. Με MALEV ουγγρικες αερογραμμές. Μέσω Βουδαπέστης.
Άκουσε ο MALEF τη MALEV και ψήθηκε...

- PaOkArAsIrAkLiO
Μολις διαβασα το προφιλ των αντιπαλων μας και εχω να κανω μια παρατηρηση. Η Βιγιαρεαλ ειναι ομαδα νυν Γαυρων (Βαλβερδε,Φουστερ,Ιμπαγασα), στην Ντυναμο παιζουν δυο πρωην Βαζελοι (Ρουκαβινα, Μπισκαν) και στην Μπρυζ ενα πρωην ερπετο (Κουεμαχα).Οπου κι αν παω η Ελλαδα με πληγωνει που λεει κι ο ποιητης.

OK Mporei na me kraksete kai na peite "exoume tous akanedes tin Kyriaki" ktl ktl...
Egw den anteksa kai mpika sto forum twn "opadwn" tis Brugge... An exete dia8esi na metafrazetai apo to google translator... bgazeis akri..
Epilekste glwsses From: Dutch To: English (kalitera se agglika apo oti ellinika)
Poly mazemena ta paidakia......
http://www.clubbruggefans.be/forum/viewtopic.php?t=1351
Egw den anteksa kai mpika sto forum twn "opadwn" tis Brugge... An exete dia8esi na metafrazetai apo to google translator... bgazeis akri..
Epilekste glwsses From: Dutch To: English (kalitera se agglika apo oti ellinika)
Poly mazemena ta paidakia......
http://www.clubbruggefans.be/forum/viewtopic.php?t=1351
Ρε τανγκαλε σε λεω σε δουλευαμε κανονικοτατα... μη τα λες και στον κοσμο και σε παιρνουν στο ψιλο... μπορει να σαι χαζουλης, αλλα ειναι κριμα....yiannisPAOKitalia έγραψε:Ναι, μες την κωλοφαρδια, που θελω να παω τριπολη και το ματς το βαζουν δευτερα, κι εγω δευτερα εχω πτηση...

Σχόλιο Κροάτη σε ξένο φόρουμ:
Villareal & Brugge with Dinamo. not so bad...
Although PAOK's entrance in this group spoiled it a bit...
Σχόλια Νορβηγού στο ίδιο site:
Aris seems like the weakest team, and might end up with 6 loss.
..........
Wouldn't be surprised if we'll see this.
Atletico, 4-0-2
Leverkusen, 4-0-2
Rosenborg, 4-0-2
Aris, 0-0-6
Villareal & Brugge with Dinamo. not so bad...
Although PAOK's entrance in this group spoiled it a bit...
Σχόλια Νορβηγού στο ίδιο site:
Aris seems like the weakest team, and might end up with 6 loss.
..........
Wouldn't be surprised if we'll see this.
Atletico, 4-0-2
Leverkusen, 4-0-2
Rosenborg, 4-0-2
Aris, 0-0-6
Τους εχουν παρει χαμπαρι ολοι τους παπαναστασιακους χεσε μεσα, αφου ειναι ρεντικωλα τι περιμενες. Το σημαντικο με μας ειναι οτι στη φαση των ομιλων δεν θα υπαρχει το αγχος των προκριματικων που πρεπει να περασεις στα γκρουπ για να παρεις λεφτα. Μπαινουμε μεσα και οτι βγει. Ο ομιλος ειναι μια μεση κατασταση και η κληρωση μπορει να θεωρηθει νορμαλ. Ολα καλα...
Από 'δω και πέρα παίζουμε ελεύθερα και χαλαρά, όπως κατουράμε ένα πράγμα!
- PaOkArAsIrAkLiO
Επιτελους παιζουμε χωρις αγχος και ο,τι βγει!!! Ελπιζω μονο στο τελος να μην ειμαστε εμεις το 0-0-6!!! Δεν νομιζω να συγκεντρωνει πολλες πιθανοτητες αυτο!!
-
Αυτό που μου αρέσει είναι ότι η ομάδα παίζει μπάλα και κάνει ευκαιρίες. Φεύγεις από το γήπεδο και νιώθεις διαφορετικά από ότι σε άλλα ματς. Βλέπεις τις υπόλοιπες ομάδες να κάνουν 1-2 φάσεις όλο τον αγώνα και λες "είμαστε καλύτεροι". Καιρό είχαμε να το ζήσουμε αυτό, ας το απολαύσουμε. Πιστεύω ότι θα περάσουμε και με ωραίες εμφανίσεις στην Ευρώπη.