Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
- DimisK
- Επικοινωνία:
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
ΒΑΛΤΕ ΦΩΤΙΑ,ΚΑΨΤΕ ΚΑΛΑ λοιπόν....
Και μετά τι θα γίνει; Όλα θα είναι καλύτερα;
Το κακό πολεμιέται στη ρίζα του και η ρίζα του είναι η κακή παιδεία που δημιουργεί λανθασμένες νοοτροπίες. Μόνο αν αλλάξει αυτό θα ελπίζουμε σε καλύτερες κοινωνίες, ανθρώπους, οπαδούς.
Διαφορετικά το ΒΑΛΤΕ ΦΩΤΙΑ,ΚΑΨΤΕ ΚΑΛΑ απλά συντηρεί και υποθάλπτει το πρόβλημα, προσφέροντας μια ανούσια και πρόσκαιρη ικανοποίηση...Τίποτα παραπάνω. Απλά ακούγεται όμορφο, επαναστατικό, γοητευτικό...
Και μετά τι θα γίνει; Όλα θα είναι καλύτερα;
Το κακό πολεμιέται στη ρίζα του και η ρίζα του είναι η κακή παιδεία που δημιουργεί λανθασμένες νοοτροπίες. Μόνο αν αλλάξει αυτό θα ελπίζουμε σε καλύτερες κοινωνίες, ανθρώπους, οπαδούς.
Διαφορετικά το ΒΑΛΤΕ ΦΩΤΙΑ,ΚΑΨΤΕ ΚΑΛΑ απλά συντηρεί και υποθάλπτει το πρόβλημα, προσφέροντας μια ανούσια και πρόσκαιρη ικανοποίηση...Τίποτα παραπάνω. Απλά ακούγεται όμορφο, επαναστατικό, γοητευτικό...
Οχι, ούτε όμορφο είναι,ούτε επαναστατικό...θα έχεις ακούσει φαντάζομαι για κάποιους που δεν έχουν να χάσουν τίποτε παρά μόνο τις αλυσίδες τους...DimisK έγραψε: Και μετά τι θα γίνει; Όλα θα είναι καλύτερα;
ΤΕΛΟΣ ΛΑΙΜΑΙ ΤΩΡΑ...ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΤΣ ΣΗΜΕΡΑ

πηρα σημερα γκολ και το τι κραξιμο τρωει απο ολους αρθρογραφους ο τσακιρης.......πιστευω ανοιγουν βεντετες,,,,και για να γινεται απο ολους μαζι εχουν παρει ανωθεν εντολες......αυτο ειναι ηθικη αυτουργια δημοσιοκαφροι του λωκου..
Δεν ειναι ουτε ομορφο,ουτε επαναστατικο,ουτε γοητευτικο!Απλα ειναι το αναγκαιο!Ολοι αυτοι που μας εφεραν σε αυτο το χαλι πρεπει να ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ απο τη χωρα!Εαν,εσυ,βλεπεις καποιο αλλο τροπο,παω πασο.Εκτος,εαν δεν εχεις κανενα προβλημα-για να επανελθω στα αθλητικα-να ξαναβλεπεις το Σπαθα να διαιτητευει.....Εγω,εχω μεγαλο!Μου προσβαλλει τη νοημοσυνη και δεν πρεπει να υπαρχει στα γηπεδα!Αφου,λοιπον,δεν κανουν κατι οι "αρμοδιοι".....εγω τι θα πω δεν πειραζει συνεχιζουμε?Εμ,δε θα το πω.........
- DimisK
- Επικοινωνία:
Υπάρχουν πολλοί δρόμοι για να φτάσεις σε έναν προορισμό. Ο πιο σίγουρος είναι ο λιγότερο προφανής. Στην περίπτωσή μας ο περισσότερο προφανής είναι ο δρόμος του ΚΑΨΤΕ ΚΑΛΑ ΒΑΛΤΕ ΦΩΤΙΑ. Δεν είναι όμως ο καλύτερος. Τον άλλο δρόμο πρέπει εμείς οι ίδιοι να ψάξουμε να τον βρούμε και να τον οργώσουμε. Και να φτάσουμε στον προορισμό μας με άλλο τρόπο απο αυτό που κάποιοι μας περιμένουν.
Και ο δρόμος αυτός είναι ο δρόμος της ΟΥΣΙΑΣ, της ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, της ορθολογικής ΙΣΧΥΟΣ, των ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ. Για να μείνουμε στον αθλητισμό, ο δρόμος αυτός απαιτεί τη δημιουργία ΥΓΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, αυτόνομων από κρατικα συμφέροντα και στηριγμένων στους ίδιους τους φιλάθλους τους. Όταν κάθε φίλαθλος ξέρει ότι η ευημερία της ομάδας του εξαρτάται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΩΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, θα λειτουργεί σωστά. Και αυτόματα, οι κάφροι θα απομονωθούν. Π.χ. αν ρίξω μπουκάλι στο γήπεδο, η ομάδα τιμωρείται και χάνει χρήματα. Αν καταστρέψω το γήπεδο της ομάδας μου επιβαρύνω την ίδια και μόνο την ομάδα μου. Με την προϋπόθεση βέβαια ότι δεν υπάρχει ατιμωρησία.
Μια υγιής ομάδα είναι ισχυρή και υπολογίσιμη από όλους. Κανένας δεν μπορεί να την αδικήσει, τουλάχιστον σε βαθμό που να την επιβαρύνει πολύ.
Με άλλα λόγια, γίνομαι εγώ ως ΠΑΟΚ ισχυρός και δεν μου κουνιέται κανένας. Ισχυρός στο γήπεδο, στα γραφεία, στα θεσμικά, στα οικονομικά, στο παρασκήνιο. Προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να δουλέψουμε όλοι. Γιατί τότε κανένας Σπάθας δεν θα μπορεί να μας πειράξει. Τις αδικίες που λέτε τις υποστήκαμε επειδή είμασταν χρόνια ανύπαρκτοι όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά κυρίως διοικητικά, με Μπατατούδες, Γούμενους, Σαββίδηδες, Βουλινούς και άλλα λαμόγια.
Τον εγωϊσμό μας να τον βγάζουμε μέσα στα γήπεδα και όχι σε τραμπουκισμούς.
Αναρωτιέται κανείς τι θα γίνει στο ματς Πανιώνιος-ΑΕΚ μεθαύριο; Ποιος θα είνα ο ηθικός αυτουργός αν γίνει κάτι κακό; Θα είναι οι διοικούντες των δύο συλλόγων, ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
Και έτσι ο φαύλος κύκλος της βίας θα συνεχίζεται.
Και να σας πω και ένα παράδειγμα. Περνούσα τυχαία χτες το βράδι έξω απο το γήπεδό μας και είδα καμιά 10αριά "οπαδούς του ΠΑΟΚ" να έχουν μπει μέσα στο γήπεδο και να το καταστρέφουν. Τους ρώτησα γιατί το κάνουν και μου είπαν γιατί δεν θέλουν να παίξει αύριο σε αυτό ο Ηρακλής, που το δήλωσε ως έδρα για ένα ευρωπαϊκό του ματς (λέμε τώρα..). Τους λέω "μπράβο παιδιά καλά κάνετε", παίρνω κι εγώ μια τσάπα κι αρχίζω τους βανδαλισμούς. Είμαι για το λόγο αυτό...ΠΑΟΚΤΣΗΣ; Και μάλιστα...ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ; Ή κάφρος και ανεγκέφαλος; Η ζημιά που κάναμε στο γήπεδό μας θα πληρωθεί από την ομάδα μας, η οποία μάλιστα θα τιμωρηθεί κιόλας. Πόσο ΠΑΟΚ με κάνει αυτό; Τραβηγμένο υποθετικό παράδειγμα, αλλά κάπως έτσι έγινε και στη Ν.Σμύρνη. Κι εμείς αυτούς τους αλήτες τους...ηρωοποιούμε!!! Πως σας φαίνεται;
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ!
Γι' αυτό και συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με την αποφαση του κράτους να κόβει τις επιδοτήσεις και τις χορηγίες από τις ομάδες όταν στο γήπεδό τους υποθάλπτουν έστω και έμμεσα τη βία. Αλλά και με την απόφαση των ποδοσφαιριστών να φεύγουν αμέσως από το γήπεδο αν γίνουν επεισόδια.
Ο εγωϊσμός είναι κακός σύμβουλος σε κάθε τι...
Και ο δρόμος αυτός είναι ο δρόμος της ΟΥΣΙΑΣ, της ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, της ορθολογικής ΙΣΧΥΟΣ, των ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ. Για να μείνουμε στον αθλητισμό, ο δρόμος αυτός απαιτεί τη δημιουργία ΥΓΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, αυτόνομων από κρατικα συμφέροντα και στηριγμένων στους ίδιους τους φιλάθλους τους. Όταν κάθε φίλαθλος ξέρει ότι η ευημερία της ομάδας του εξαρτάται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΩΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, θα λειτουργεί σωστά. Και αυτόματα, οι κάφροι θα απομονωθούν. Π.χ. αν ρίξω μπουκάλι στο γήπεδο, η ομάδα τιμωρείται και χάνει χρήματα. Αν καταστρέψω το γήπεδο της ομάδας μου επιβαρύνω την ίδια και μόνο την ομάδα μου. Με την προϋπόθεση βέβαια ότι δεν υπάρχει ατιμωρησία.
Μια υγιής ομάδα είναι ισχυρή και υπολογίσιμη από όλους. Κανένας δεν μπορεί να την αδικήσει, τουλάχιστον σε βαθμό που να την επιβαρύνει πολύ.
Με άλλα λόγια, γίνομαι εγώ ως ΠΑΟΚ ισχυρός και δεν μου κουνιέται κανένας. Ισχυρός στο γήπεδο, στα γραφεία, στα θεσμικά, στα οικονομικά, στο παρασκήνιο. Προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να δουλέψουμε όλοι. Γιατί τότε κανένας Σπάθας δεν θα μπορεί να μας πειράξει. Τις αδικίες που λέτε τις υποστήκαμε επειδή είμασταν χρόνια ανύπαρκτοι όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά κυρίως διοικητικά, με Μπατατούδες, Γούμενους, Σαββίδηδες, Βουλινούς και άλλα λαμόγια.
Αναρωτιέται κανείς τι θα γίνει στο ματς Πανιώνιος-ΑΕΚ μεθαύριο; Ποιος θα είνα ο ηθικός αυτουργός αν γίνει κάτι κακό; Θα είναι οι διοικούντες των δύο συλλόγων, ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
Και να σας πω και ένα παράδειγμα. Περνούσα τυχαία χτες το βράδι έξω απο το γήπεδό μας και είδα καμιά 10αριά "οπαδούς του ΠΑΟΚ" να έχουν μπει μέσα στο γήπεδο και να το καταστρέφουν. Τους ρώτησα γιατί το κάνουν και μου είπαν γιατί δεν θέλουν να παίξει αύριο σε αυτό ο Ηρακλής, που το δήλωσε ως έδρα για ένα ευρωπαϊκό του ματς (λέμε τώρα..). Τους λέω "μπράβο παιδιά καλά κάνετε", παίρνω κι εγώ μια τσάπα κι αρχίζω τους βανδαλισμούς. Είμαι για το λόγο αυτό...ΠΑΟΚΤΣΗΣ; Και μάλιστα...ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ; Ή κάφρος και ανεγκέφαλος; Η ζημιά που κάναμε στο γήπεδό μας θα πληρωθεί από την ομάδα μας, η οποία μάλιστα θα τιμωρηθεί κιόλας. Πόσο ΠΑΟΚ με κάνει αυτό; Τραβηγμένο υποθετικό παράδειγμα, αλλά κάπως έτσι έγινε και στη Ν.Σμύρνη. Κι εμείς αυτούς τους αλήτες τους...ηρωοποιούμε!!! Πως σας φαίνεται;
Γι' αυτό και συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με την αποφαση του κράτους να κόβει τις επιδοτήσεις και τις χορηγίες από τις ομάδες όταν στο γήπεδό τους υποθάλπτουν έστω και έμμεσα τη βία. Αλλά και με την απόφαση των ποδοσφαιριστών να φεύγουν αμέσως από το γήπεδο αν γίνουν επεισόδια.
Δεν ειναι ο καλυτερος αλλα ο συντομοτερος και πιστεψε με,τα χρονικα περιθωρια για την χωρα στην οποια ζουμε εχουν στενεψει....Υπο αλλες συνθηκες,σε ενα αλλο περιβαλλον,θα συμφωνουσα απολυτα μαζι σου.Αλλα,στην παρουσα φαση,δεν προλαβαινω!Απο τη στιγμη που το χρημα κανει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ,ο μονος τροπος να το αντιμετωπισω ειναι σιγουρα ανορθοδοξος!Και ειναι το μονο που φοβαται!
Οσο για τις μεγαλυτερες αδικιες που εχει υποστει η ομαδα μας......τις εχει υποστει με την καλυτερη διοικηση που ειχε ποτε και με εναν ανθρωπο στο τιμονι,που δεν λογαριαζε τιποτα,τον ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ.
Οσο για τις μεγαλυτερες αδικιες που εχει υποστει η ομαδα μας......τις εχει υποστει με την καλυτερη διοικηση που ειχε ποτε και με εναν ανθρωπο στο τιμονι,που δεν λογαριαζε τιποτα,τον ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ.
ο πανσερραϊκός τι περιμένει για να πουλήσει τον παπάζογλου στον γαύρο?να πάζει πρώτα στην τούμπα και μετά να πάει στο τηγάνι?ρε τους γαύρους κάτι κόλπα κατά τα αλλα δεν μας υπολογίζουν
και να τον κλεισουν ειναι πιθανο να μεινει δανεικος φετος εκει...
-
+++++++DimisK έγραψε:Υπάρχουν πολλοί δρόμοι για να φτάσεις σε έναν προορισμό. Ο πιο σίγουρος είναι ο λιγότερο προφανής. Στην περίπτωσή μας ο περισσότερο προφανής είναι ο δρόμος του ΚΑΨΤΕ ΚΑΛΑ ΒΑΛΤΕ ΦΩΤΙΑ. Δεν είναι όμως ο καλύτερος. Τον άλλο δρόμο πρέπει εμείς οι ίδιοι να ψάξουμε να τον βρούμε και να τον οργώσουμε. Και να φτάσουμε στον προορισμό μας με άλλο τρόπο απο αυτό που κάποιοι μας περιμένουν.
Να συμπληρώσω ότι 50 κάφροι δεν έχουν δικαίωμα να ποδοπατούν την απόφαση του ερασιτέχνη Πανιώνιο
Έχουμε δημοκρατία.
- Maximus
Αυτή τη στιγμή συζηταμε, με αφορμη τα επεισοδια στη Νεά σμύρνη, κάτι πολυ βαθύτερο. Τους 2 τροπους με τους οποίους μπορεί να έρθει η αλλαγή σε οποιονδηποτε τομέα. Ο ένας είναι "βαλτε φωτια, καψτε καλά", ο δρόμος της συγκρουσης... Ο άλλος είναι (οπως πολυ σωστα λέει ο dimisk) ο δρόμος της εσωτερικής αλλαγής...Bono έγραψε:Πολύ ωραία τα λες Μάξιμε,πιστεύω όμως να καταλαβαίνεις πως όλα αυτά που λες είναι πολύ ωραία για να μπορούν να γίνουν πραγματικότητα,είναι ουτοπικά όπως πολλές φορές έχει δείξει η παγκόσμια ιστορία με τις επαναστάσεις για ένα καλύτερο αύριο και το που και πως κατέληξαν...το ότι εμείς καθορίζουμε τη μοίρα μας είναι αυτονόητο(και αυτό όχι πάντα αλλά αρκετές φορές),μόνο που αυτό το "εμείς" συμπεριλαμβάνει την ανθρώπινη φύση που είναι αρκετά ευάλωτη σε πολλούς πειρασμούς.
Για να ξαναέρθω στα εν Ελλάδι,αυτό που μου λες είναι κόψε το κινητό,αφού στη Vodaphone ήταν μέσα ο Κόκκαλης,στη Wind ο Κομινάκης και η Cosmote έχει κάνει τατουάζ στο βάζελο,μην ταξιδεύεις με κανένα καράβι γιατί όλα είναι των λαμογιών,μην ταξιδεύεις σε σύγχρονους αυτοκινητόδρομους γιατί όλους τους έχει κάνει ο Μπόμπολας,γενικώς πάνε ζήσε σε κανά βουνό γιατί αλλιώς δεν υπάρχει σωτηρία.
Σε ότι αφορά τα της ψήφου και των εκλογών,παρακάμπτωντας το γεγονός πως δεν θυμάμαι να ψήφισα ποτέ ούτε τον Σπάθα,ούτε τον Πιλάβιο,ούτε τον Γκαγκάτση και τον Κόκκαλη,φαντάζομαι το νόημα είναι να μην ψηφίσω αυτούς που τους πατρονάρουν....μόνο που αυτό καταντάει πολλές φορές εξαιρετικό θολό για να το ξεχωρίσεις....θυμάμαι π.χ. πόσο κατηγορούσε τον Κόκκαλη η ΝΔ σαν αντιπολίτευση και πόσο ωραία του ανανέωνε τις συμβάσεις όταν έγινε κυβέρνηση και δεν έχω καμιά αμφιβολία πως το ίδιο θα κάνει το κάθε "μικρό αγνό και άσπιλο κόμμα" που θα ψηφίζεις ελπίζοντας,όταν καταφέρει και έρθει στα πράγματα...είπαμε η ανθρώπινη φύση είναι εξαιρετικά ευάλωτη.
Ευτυχώς ή δυστυχώς το ΒΑΛΤΕ ΦΩΤΙΑ,ΚΑΨΤΕ ΚΑΛΑ δείχνει να είναι η μόνη και μερικές φορές απόλυτα δικαιολογημένη επιλογή που έχουν οι απ' έξω,οι απόκληροι του συστήματος και οι οποίοι να είσαι σίγουρος πως όσο πολλαπλασιάζονται με αυξανόμενους ρυθμούς σε παγκόσμιο επίπεδο,τόσο θα καταφεύγουν σε τέτοιες πρακτικές.
Ας μην είναι κανείς ανυποψίαστος λοιπόν....
Η φράση-κλειδι που λες είναι η : " ανθρώπινη φύση που είναι αρκετά ευάλωτη σε πολλούς πειρασμούς".
Πανω σε αυτο στηριζεται ο τρόπος της εσωτερικης αλλαγης...Αλλάζεις εσωτερικά τον εαυτό σου, βελτιωνεσαι, μαθαινεις να νικάς πρωτα απ'όλα τη ιδια σου τη φύση και παράλληλα αποτελείς το παράδειγμα για τους επόμενους... Αυτόν τον δρόμο δίδαξε ο Χριστός, πάνω σε αυτο στηριχθηκε ο Μαχατμα Γκαντι με την "παθητικη αντισταση" του...
Δεν μπορεις να καταστρεφεις ,να σκοτωνεις και παράλληλα να νομιζεις οτι αλλαζεις τα πραγματα προς το καλυτερο. Δεν υπάρχει αυτο... Η καταστροφή είναι πισωγυρισμα, ακόμα και αν κινεισαι εναντιον του κακου...
Θα σας πω ένα παράδειγμα από την συγχρονη πραγματικοτητα...
Υπάρχει αυτη τη στιγμή ένας νέος άνθρωπος, που με τη στάση του και το παράδειγμα του, έχει καταφέρει να επηρεάσει την ζωή πολλων συνανθρωπων του, ακομα και αν προσωπικα δεν τον εχουν γνωρισει ποτε... (Εμενα τουλαχιστον ναι!). Το παραθέτω δημόσια αυτη τη στιγμή γιατι ισως καταφέρει να επηρεάσει και καποιον άλλον...
Πριν από μερικους μήνες ,ερχόμενος απο το Αγιον Όρος, συνάντησα πάνω στο καραβάκι Ουρανουπολης-Δαφνης ένα παλληκάρι, 30αρης περιπου και πιάσαμε την κουβέντα... Ξερετε, ηλιόλουστο πρωινό, γλάροι, κυματακια...Αλλοι μοναχικοι βυθιζονται στη σκεψη τους, αλλοι σε παρέες συζητουν... Το κλίμα παντως αναμφισβητητα προσφέρεται για βαθυστοχαστες συζητησεις μακρυα από αγχη, πιέσεις και υποχρεωσεις...
Ετσι και εμεις εχουμε ανοίξει συζητηση για πολλα θέματα, κοινωνικα, πνευματικα... Μην σας κουραζω, το σημαντικό είναι ότι αυτο το παλληκαρι γνωρίζει έναν νέο άνθρωπο (30 αρης και αυτος) και μου μιλησε εκτενώς για αυτον και τον βιο που διαγει... Απο τοτε τον σκεφτομαι αρκετα συχνά και προσπαθώ να συνειδητοποιησω το τι εχει καταφερει ο ανθρωπος, το τι μεγαλειωδη νίκη πετυχαινει καθημερινα!
Εργαζεται ως γιατρός σε δημόσιο νοσοκομείο... Αντί να παίρνει φακελακι και αντί να κατηγορεί τους υπολοιπους για την καταντια του δημοσιου συστηματος, αποφασισε να κανει τις δικες του θυσίες και να αλλαξει πρωτα απ'ολα τον εαυτό του προς την σωστή κατευθυνση, αντί να περιμενει μάταια απο καποιον αλλον! Τα πρωινα εκτελει τις υποχρεωσεις του στο νοσοκομείο και το μεσημερι μεχρι αργα το βραδυ το διαθέτει προς βοηθεια στον συνανθρωπο του και τις αναγκες του! Πηγαίνει δωρεαν σε σπίτια και προσφερει ιατρικες υπηρεσιες σε αρρωστους και ηλικιωμενους! Ενταξει μπορει να πει καποιος, το μονο που διαθέτει ειναι ο χρόνος του... Λάθος μεγάλο! Ο συγκεκριμενος ανθρωπος σας πληροφορω οτι διαθετει τα 3/4 του μισθου του στους φτωχους καθε μηνα! Καταλαβατε τι σημαίνει αυτο; Παίρνει 1500 μισθο, και τα 1200 τα δίνει στον συνανθρωπο του καθε μηνα! Καταπληκτικο ε; Το σπιτακι ειναι ενα δυαρακι στο κέντρο και το μονο που υπάρχει μέσα είναι ενα κρεβατι,μια καρεκλα και ενα τραπέζι! Δεν θα μπορουσε διαφορετικα αλλωστε...
Πειτε μου τωρα εσεις... Αυτος ο ανθρωπος δεν εχει νικησει; Τι λεμε τωρα εμεις ειναι μηδαμινά...Τι αναλυσει επι αναλυσεων, ματαιες συζητησεις... Ο ανθρωπος αρνηθηκε τον ιδιο του τον εαυτό, νικησε την φυση του και πεταει σε αλλα μηκη κυματος τωρα! ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ!
Και εμεις καθομαστε και συζηταμε για το πως θα αλλαξουμε προς το καλυτερο τη χωρα και το που θα βαλουμε την επομενη φωτια... Ανωφελα πραγματα... Τον εαυτο μας πρεπει να αλλαξουμε αδερφια...Τιποτε αλλο...
επειδή στην Ελλάδα ζούμε, και στην λύπη ή την χαρά σου εκμεταλλεύονται τα λαμόγια τις καταστάσεις και δρουν ύπουλα.... να μην ξεχνιόμαστε...
"Τον ΟΠΑΠ θα διαφημίζει ο Ολυμπιακός στη φανέλα του τα επόμενα 3 χρόνια, διάστημα στο οποίο θα εισπράξει 8,5 εκατομμύρια ευρώ"
πηγή: sport.gr
o 5ος του περσινού πρωταθλήματος έκλεισε τέτοια συμφωνία(+ τα μύρια από τα τηλεοπτικά της ΝΕΤ)... για να καταλάβουμε το δούλεμα που πέφτει....
Τελικά τις μεταγραφές τις έκανε ο Σαπιοκοιλιάς ή εμείς οι Πολίτες εν μέσω οικονομικής κρίσης?
Τώρα θα μου πείτε χαίρω πολύ σιγά την διαπίστωση... απλά για το record το αναφέρω...
εξάλλου για αυτό ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ
"Τον ΟΠΑΠ θα διαφημίζει ο Ολυμπιακός στη φανέλα του τα επόμενα 3 χρόνια, διάστημα στο οποίο θα εισπράξει 8,5 εκατομμύρια ευρώ"
o 5ος του περσινού πρωταθλήματος έκλεισε τέτοια συμφωνία(+ τα μύρια από τα τηλεοπτικά της ΝΕΤ)... για να καταλάβουμε το δούλεμα που πέφτει....
Τελικά τις μεταγραφές τις έκανε ο Σαπιοκοιλιάς ή εμείς οι Πολίτες εν μέσω οικονομικής κρίσης?
Τώρα θα μου πείτε χαίρω πολύ σιγά την διαπίστωση... απλά για το record το αναφέρω...
- Maximus
zoomgr, πολιτης β' κατηγοριας και περηφανος μετοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακος...
(σωστά δεν τα λεω;)

τα ειπαμε αυτα στο τοπικ με τις χορηγιες αδερφε...zoomgr έγραψε:επειδή στην Ελλάδα ζούμε, και στην λύπη ή την χαρά σου εκμεταλλεύονται τα λαμόγια τις καταστάσεις και δρουν ύπουλα.... να μην ξεχνιόμαστε...

Μάλιστα, 7 η ΝΕΤ και 3 ο ΟΠΑΠ μ.ο. ένα δεκάρικο το χρόνο στο γάβρο απ' το κράτος δλδ. 7-8 super συμβόλαια.
Κράτος,κράτος,άντε γαμήοσυ κράτος.....
Κράτος,κράτος,άντε γαμήοσυ κράτος.....