Καζούρα σε αλλόθρησκους
Re: Καζούρα σε αλλόθρησκους
Αφιερωμένο στην μεγάλη ομάδα της Ρόμα που έφαγε μια πεντάρα απο τον Θρύνο της Ευρώπη και στο connx tv Και φυσικά στην μαμά ΕΡΤ Nova και λοιπούς συγγενείς.
[youtube]Pgz-Eud12SE[/youtube]
υγ
Που είναι η Ανόρθωση μπρε και ένα σωρό άλλες ομάδες?
[youtube]Pgz-Eud12SE[/youtube]
υγ
Που είναι η Ανόρθωση μπρε και ένα σωρό άλλες ομάδες?
- Paokintepo
ετσι γκας !!εδω μεσα παιζουν με τα λεφτα τους και εξω με τα κλαρινα τους!!!!!

Η χαρά του κομπλεξικού είναι πάντα μισή όταν χαίρεται και ο γείτονας. Είναι δύσκολο να είσαι δεύτερο θέμα ενώ έχεις προκριθεί. Καταλαβαίνω το μένος των Αρειανών εναντίον του ΠΑΟΚ. Κάποια τραύματα δεν ξεπερνιούνται. Ούτε καν κλειδάριθμο δε σας έδωσαν, στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ έδωσαν. Θλιβεροί, ντεμέκ "αιώνιοι αντίπαλοι" και ξυσταρκέντιας...
Δε θα περασει ο πολεμος της ουεφα (και ποια ειναι αυτη δηλαδη??) στον ρουλη της καρδιας μας!!! Βαμοθ ρε
υ.γ. καημενοι...

υ.γ. καημενοι...

Ατλετικο-Λεβερκουζεν και η μιξη αυτων (Ατιτλετικο-Νεβερκουπεν) στον ιδιο ομιλο... πως τα φερνει η ζωη....

Μετά τον ΟΣΦΠ, ήρθε η ώρα και της Βιγιαρεάλ να φωνάξει "Εεεεερνεστο Βαλβέεεεερδεεε";;; 

Εδώ σε θέλω πρόεδρα…
Έγινε λοιπόν η κλήρωση των ομίλων. Και κατά παράξενο τρόπο είναι και ο ΠΑΟΚ και ο Αρης σε αυτήν μαζί με την ΑΕΚ.
Αντερλεχτ, Χάϊντουκ και Ζενίτ στον όμιλο της ΑΕΚ και κάλλιστα μπορεί…να αποκλεισθεί. Σιγά την υπερομάδα που την έχουν και φαβορί για πρόκριση.
Εδώ κάτι σκωτσέζους κακές απομιμήσεις του braveheart αντιμετώπισε στα προκριματικά και προκρίθηκε με τα χίλια ζόρια…Σαν love parade με κίλτ έμοιαζαν περισσότερο . Και όμως δυσκολεύτηκε.
Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πιστεύει ότι για πρώτη φορά του χαμογέλασε η τύχη σε κλήρωση. Η Βιγιαρεάλ δεν είναι Μπάρτσα, η Δυναμό Ζάγκρεμπ έχει παίκτη τον Μπίσκαν (ναι, το γνωστό καδρόνι με το ταλέντο στύλου της ΔΕΗ) και η Μπρίζ δεν θα φόβιζε πλέον ούτε τον φετινό Ηρακλή…
Η κλήρωση όμως που ήταν όλα τα λεφτά, ήταν του Αρη…Μπάγιερν Λεβερκούζεν, Αθλέτικο Μαδρίτης, Ρόζεμποργκ..
Θέλω να συγκρατήσω τα γέλια μου αλλά συγνώμη, δεν μπορώ…
Και πάνω που τα καταφέρνω μετά από προσπάθειες ωρών , και αφού κοντεύει να μου πέσει το νεφρό από τα γέλια, διαβάζω σήμερα πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα –κόσμημα του προέδρου-οδοντίατρου-μεγαλοεκδότη που γράφει “ΑΡΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ”
Αυτό ήταν…πάει το νεφρό…
Μετά , το ξαναδιαβάζω και αναρωτιέμαι μήπως ξέρει κάτι που εμείς δεν ξέρουμε…Μήπως έχουν αλλάξει οι κανονισμοί και δεν μας ενημέρωσαν. Μήπως προκρίνονται και οι τέσσερις ομάδες και τσάμπα γελάμε…
Γιατί η αλήθεια είναι πως ο Αρης αν το παλέψει πολύ, μα πάρα πολύ όμως, την τέταρτη θέση δεν την χάνει με τίποτα…Την έχει σφιχταγκαλιάσει και δε του την κλέβει κανείς!
Και ας σκέφτεται ο ΟΠΑΠ να κυκλοφορήσει νέο κουπόνι στοιχήματος με την δυνατότητα να ποντάρεις αν ο Αρης θα δεχτεί όβερ 18 γκόλ ή οβερ 30..
Πάντως ασχέτως τι πιστεύουν οι περισσότεροι, εγώ προβλέπω ότι 1 γκόλ ο Αρης είναι ικανός να πετύχει…και στους 6 αγώνες σύνολο…
Θα μου πεί βέβαια ο αρειανός αναγνώστης Αθλητικών Νέων, πως ο Αρης απέκλεισε ομάδες με “Ο” κεφαλαίο όπως η Παντελόνια και η Φιλαρμονική της Βιέννης, στην Λεβερκούζεν και στην Αθλέτικο θα κολλήσει?
Δεν έχουν άδικο…
Και τότε μου έρχεται στο νου η εικόνα του Οριόλ , αυτόν που παριστάνει το σέντερ μπάκ, να μαρκάρει τον Φορλάν και με ξαναπιάνουν τα γέλια…
Πιστέψτε με ειλικρινά μου βγαίνουν αυθόρμητα.
Φανταστείτε και εσείς τον Φορλάν να γυρίζει και να ζητά εκνευρισμένος από το πάγκο του Αρη να βγάλουν έξω τον άλλον τον Μίσελ νομίζοντας ότι είναι καλόγηρος για τα παλτά που κάποιος την έβαλε στον αγωνιστικό χώρο για να κάνει πλάκα, και πείτε μου μετά ότι δεν έχω δίκιο που γελάω…
Πάντως ο πρόεδρος της Αθλέτικο στις δηλώσεις του ήταν πιο προσγειωμένος.Είπε χαρακτηριστικά : “Η Λεβερκούζεν είναι μία από τις γερμανικές δυνάμεις ενώ η Ρόζεμποργκ υπολογίσιμο μέγεθος χρόνια τώρα στην Ευρώπη. Όσο για τον Αρη, μπορεί να μην τον ξέρουμε , αλλά βλέποντας τα βήματα προόδου που έχει κάνει το Καζακστάν τα τελευταία χρόνια, δεν μπορούμε να μην τον υπολογίσουμε”!!
Οι παράγοντες της Λεβερκούζεν πάντως στην αρχή νόμιζαν ότι τους έκαναν φάρσα όταν κληρώθηκε ο Αρης στο γκρούπ τους και ότι από στιγμή σε στιγμή θα πεταγόταν κάποιος και θα φώναζε “Smile!!!! It is Candit Cameraaaaaaaa!!!'” Μετά τα έβαλαν με τον Πλατινί που επιτρέπει την σάρα την μάρα και το κακό συναπάντημα από τις ευρωπαϊκές ομάδες ,όπως ο Αρης,να συμμετέχουν στα ευρωπαϊκά κύπελλα, υποβαθμίζοντας τις διοργανώσεις.
Για την Ρόζεμποργκ δεν θα πώ τίποτα. Η εικόνα μιλούσε από μόνη της. Γιατί την ώρα της κλήρωσης έπιασε η κάμερα της τηλεόρασης, στο άκουσμα του “Αρη” σαν αντίπαλο, τον προπονητή της Ρόζεμποργκ να έχει ανάψει πυρσούς και να χοροπηδάει πάνω στο κάθισμα, ενώ ο πρόεδρος της πετούσε ρολλά χαρτί…
Συνεχίζοντας να ξεφυλλίζω τα “Αθλητικά Νέα” πέφτει το μάτι μου σε δυο γραμμές..”ο Κόκε , πρόβλεψε την ισπανική ομάδα στην κλήρωση”
Αυτό ήταν. Κόκε το χταπόδι!!! …Πώλ Κόκε. Μένει να γυριστεί και ένα διαφημιστικό σποτάκι με τον Αθανασιάδη να μπαίνει τρέχοντας στο γραφείο του Κόντη και να λέει “χερ νταϊρέκτορ ο Κόκε λείπει!” και τον Κόντη τρομαγμένο να φωνάζει “μήπως τον πήραν οι Ισπανοί, το αλλοδαπών, οι εξωγήινοι?…ειδοποίησε γρήγορα την επιτροπή καζίνου της Πάρνηθας, τους ντελιβεράδες από τα φαγάδικα της Παπαναστασίου, τους υπευθύνους από τις κάβες…”
Και στην συνέχεια του σπότ να δείχνει τον Πώλ Κόκε να παίζει με τα 6 από τα 8 χέρια στα φρουτάκια, και με τα άλλα δυό να τρώει πιτόγυρα…
Δεν αντέχω άλλο…δεν μπορώ..
Αυτή η κλήρωση ήταν όλα τα λεφτά….Σκέφτομαι να τη γράψω σε βίντεο να την βλέπω τις μαύρες μου μέρες…
Η συνέχεια στο Κλεάνθης Βικελλίδης…αχαχαχχαχαχαχαχαχαχα….ένα νεφρό ρε παιδιάαααααα….
vorioanemos73.blogspot
Ατιτλετικο, Νεβερκούπεν και Ποτεμποργκ!!
Αντε και εις ανώτερα!!
ΥΓ. Ο Λούκα Τόνι που βρίσκεται είπαμε?

Αντε και εις ανώτερα!!
ΥΓ. Ο Λούκα Τόνι που βρίσκεται είπαμε?

Ρε ΟΣΦΠ, τι γκρινιάζεις για διαιτησία; Άντε φτιάξε ομάδα και μετά μίλα.
Έτσι δεν έλεγαν τόσα χρόνια; Και η πλάκα είναι ότι δεν αδικήθηκαν. ΟΥΣΤ
Έτσι δεν έλεγαν τόσα χρόνια; Και η πλάκα είναι ότι δεν αδικήθηκαν. ΟΥΣΤ
Ναι ρε συ, γραφικοί έχουν καταντήσει. Δε βλέπουν που δεν έχουν ομάδα και τα ρίχνουν στη διαιτησία.
Πρέπει να κοιτάξουν λίγο τα του οίκου τους και να βελτιωθούν γιατί το πρωτάθλημα χρειάζεται έναν δυνατό ΟΣΦΠ.
Πρέπει να κοιτάξουν λίγο τα του οίκου τους και να βελτιωθούν γιατί το πρωτάθλημα χρειάζεται έναν δυνατό ΟΣΦΠ.