Παύλος Δερμιτζάκης
Re: Παύλος Δερμιτζακης
Για το θέμα Φιλομένο, πιστεύω ότι μεγαλύτερο ρόλο έπαιξαν οι ενοχλήσεις που ένιωσε ο Μούσλι. Πιο έτοιμος σωματικά ο Φιλομένο πήρε τη θέση στην ενδεκάδα.
Ειναι εξαιρετικα ενοχλητικος ο κομπλεξισμος εναντιων του "καρπουζα" να βγαινει σε μια τετοια ωρα χαρας. Ενταξει, εχετε κομπλεξ που σας αναγκασε σε τοσες και τοσες κωλοτουμπες το καταλαβαινουμε, αλλα καπου υπαρχουν και ορια.
Επισης, εχω βαρεθει να ακουω οτι ο ΠΑΟΚ μεταμορφωθηκε απο αμυντικη ομαδα σε επιθετικη μεσα σε ενα καλοκαιρι! Ελεος.
Επισης, εχω βαρεθει να ακουω οτι ο ΠΑΟΚ μεταμορφωθηκε απο αμυντικη ομαδα σε επιθετικη μεσα σε ενα καλοκαιρι! Ελεος.
geoavr , που ησουν να μας τα πεις αυτα επι Σαντος ..?
Εξαφανισμενος ησουν ....2 χρονακια..
Επιλεκτικη μνημη εχετε ορισμενοι...
'Οτι θελετε θυμαστε...
Τελικα το κομπλεξ ποιοι το εχουν..?
Ξεκοληστε ποια και δειτε την πραγματικοτητα....
Στα δυσκολα θα σας δω....
Εξαφανισμενος ησουν ....2 χρονακια..
Επιλεκτικη μνημη εχετε ορισμενοι...
'Οτι θελετε θυμαστε...
Τελικα το κομπλεξ ποιοι το εχουν..?
Ξεκοληστε ποια και δειτε την πραγματικοτητα....
Στα δυσκολα θα σας δω....
Κωλοτούμπες να ψάξεις αλλού φίλε Όλοριν.Στα 32 χρόνια που πάω Τούμπα ''στέγνωσα'' ποδοσφαιρικά την τελευταία τριετία.Μόνο σε ψυχολόγο δεν πήγα γιά να δω τι φταίει.Τελικά κατάλαβα ότι δεν κάνω λάθος και δεν πήγαν στράφι εκατοντάδες ματς του ΠΑΟΚ και χιλιάδες άλλα ματς που έχω παρακολουθήσει από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου.
Το καλό ποδόσφαιρο είναι εύκολο να το δεις και να το καταλάβεις ότι και αν σου πλασάρουν σχετικοί και άσχετοι.
Και προσωπικά ευχαριστώ τον Ντον που διάλεξε Εθνική αντί του ΠΑΟΚ.
Είναι καιρός να δούμε και λίγη μπαλίτσα...
Υ.Γ. Σιγά μην μας πεις γιά δύσκολα εσύ Μόικαν.Μαύρισαν τα μάτια μας και άσπρισαν τα μαλλιά μας.....
Το καλό ποδόσφαιρο είναι εύκολο να το δεις και να το καταλάβεις ότι και αν σου πλασάρουν σχετικοί και άσχετοι.
Υ.Γ. Σιγά μην μας πεις γιά δύσκολα εσύ Μόικαν.Μαύρισαν τα μάτια μας και άσπρισαν τα μαλλιά μας.....
ο δον μας εκανε ομαδα με ολη τη σημασια της λεξης...στιβαρους μας εμαθε πως παιζεται η αμυνα οι αλληλοκαλυψεις μας μετεδωσε το πνευμα του νικητη εστω και αν ξεκινησε απο τα μικρα ματς πρωτα κλπ...αυτα δεν ειναι για να τα ξεχναμε...
αλλα ειναι κριμα για τον ανθρωπο και προπονητη δερμιτζακη να αναλωνομαστε στον σαντος στο τοπικ του...ο σαντος ειναι παρελθον και τον ευχαριστουμε για το εργο που προσφερε και τις βασεις που αφησε...ο δεμριτζακης αυτη τη στιγμη μου δειχνει οτι κανει εργο εγω τον πιστευα απο την αρχη δεν ξερω κατι μου εβγαζε ρε γαμωτο και πιστευω στο τελος θα δικαιωθω...παντως καποια πραγματα στο κοουτσαρισμα και καποιες επιθετικες κινησεις και παγιδες πιστωνονται αποκλειστικα σε αυτον...
αλλα ειναι κριμα για τον ανθρωπο και προπονητη δερμιτζακη να αναλωνομαστε στον σαντος στο τοπικ του...ο σαντος ειναι παρελθον και τον ευχαριστουμε για το εργο που προσφερε και τις βασεις που αφησε...ο δεμριτζακης αυτη τη στιγμη μου δειχνει οτι κανει εργο εγω τον πιστευα απο την αρχη δεν ξερω κατι μου εβγαζε ρε γαμωτο και πιστευω στο τελος θα δικαιωθω...παντως καποια πραγματα στο κοουτσαρισμα και καποιες επιθετικες κινησεις και παγιδες πιστωνονται αποκλειστικα σε αυτον...
Δηλαδη φιλε geoavr στεγνωσες την τελευταια τριετια και ολα τα προηγουμενα χρονια ευχαριστιωσουν ποδοσφαιρο? Στα πλευ-ωχ, σ' αρεσε το ποδοσφαιρο που παιξαμε η οχι?geoavr έγραψε:Κωλοτούμπες να ψάξεις αλλού φίλε Όλοριν.Στα 32 χρόνια που πάω Τούμπα ''στέγνωσα'' ποδοσφαιρικά την τελευταία τριετία.Μόνο σε ψυχολόγο δεν πήγα γιά να δω τι φταίει.Τελικά κατάλαβα ότι δεν κάνω λάθος και δεν πήγαν στράφι εκατοντάδες ματς του ΠΑΟΚ και χιλιάδες άλλα ματς που έχω παρακολουθήσει από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου.
Ειμαι 110% σιγουρος οτι αν εμενε ο Σαντος θα βλεπαμε την ιδια επιθετικοτητα με τωρα και ακομα καλυτερη αποδοση συνολικα. Αυτην τη στιγμη θα ημασταν στους ομιλους Τσ.Λ.
Το τοπικ ειναι του Δερμιτζακη, οταν ομως γινονται τετοιες συγκρισεις με Σαντος, πρεπει να υπαρχει και αντιλογος. Και ο λογος ειναι οτι δεν πρεπει να ειμστε αχαριστοι προς τον ανθρωπο που μας εκανε ξανα ομαδα, μας εδωσε ξανα τη χαμενη μας αιγλη αγωνιστικα, εδωσε μεταλλο ταυτοτητα, τσαμπουκα, αυτογνωσια και νοοτροπια νικητη στην ομαδα μας.
- ΑποστόληςΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΠΑΥΛΕ!
Πάντα τέτοια! Αήτηττος και στο πρωτάθλημα, εύχομαι, όπου κι εκεί θα έχουμε απέναντι τα κοράκια, όπως τα είχαμε και στους δύο αγώνες με τους Τούρκους.
Μπορεί ναμ ην σου βγήκε ο Φιλομένο, αλλά, δυστυχώς, δεν είχαμε άλλη επιλογή για παίκτη που να κρατάει μπάλα. Μετά το γκολ που έρπεπε να πιέσουμε επιθετικά, και όχι να παγώσουμε, σωστά έβαλες τον Μουσλι. Το ότι δεν μας βγήκε ούτε ο Φωτάκης δεν είναι δικιά σου ευθύνη. Αυτά τα όπλα είχαμε, μ' αυτά έπρεπε να πολεμήσουμε.
Η ομάδα πάντως έδειξε ομαδικότητα. Και όταν βελτιώσει τα πρώτα λεπτά του β΄ημιχρόνου θα γίνει ακτύπητη!
Πάντα τέτοια! Αήτηττος και στο πρωτάθλημα, εύχομαι, όπου κι εκεί θα έχουμε απέναντι τα κοράκια, όπως τα είχαμε και στους δύο αγώνες με τους Τούρκους.
Μπορεί ναμ ην σου βγήκε ο Φιλομένο, αλλά, δυστυχώς, δεν είχαμε άλλη επιλογή για παίκτη που να κρατάει μπάλα. Μετά το γκολ που έρπεπε να πιέσουμε επιθετικά, και όχι να παγώσουμε, σωστά έβαλες τον Μουσλι. Το ότι δεν μας βγήκε ούτε ο Φωτάκης δεν είναι δικιά σου ευθύνη. Αυτά τα όπλα είχαμε, μ' αυτά έπρεπε να πολεμήσουμε.
Η ομάδα πάντως έδειξε ομαδικότητα. Και όταν βελτιώσει τα πρώτα λεπτά του β΄ημιχρόνου θα γίνει ακτύπητη!
geoavr έγραψε:Κωλοτούμπες να ψάξεις αλλού φίλε Όλοριν.Στα 32 χρόνια που πάω Τούμπα ''στέγνωσα'' ποδοσφαιρικά την τελευταία τριετία.Μόνο σε ψυχολόγο δεν πήγα γιά να δω τι φταίει.Τελικά κατάλαβα ότι δεν κάνω λάθος και δεν πήγαν στράφι εκατοντάδες ματς του ΠΑΟΚ και χιλιάδες άλλα ματς που έχω παρακολουθήσει από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου.
Το οτι μετα απο τοσα χρονια ανομβριας και καταντιας ,στεγνωσες οπως λες ποδοσφαιρικα μαλλον κατι φταιει με εσενα φιλε και οχι με αυτον που δημιουργησε αυτον τον Π.Α.Ο.Κ...
Οσο για την μπαλιτσα ,ασε χορτασαμε απο τους φαν της μπαλιτσας, που βαζει ο Π.Α.Ο.Κ 3 γκολ ,δεχεται 4 αλλα μετα θέλουν το αποτελεσμα εστω και με 1-0...!!
Καλως κακως αυτοι οι παικτες εμαθαν πως να αγωνιζονται ,πως να διαχειριζονται ενα αποτελεσμα απο τον Σαντος...
Τα υπολοιπα θα τα εμπλουτισει ο Παυλος..Τοσο δυσκολο ειναι?
Σε λιγο ο Σαντος θα φταιει και για το οτι εφερε τον Βιειρινια και τον Λινο ή τους ξερατε και απο παλια.?
Ενα πραγμα ειχα πει οταν πρωτοακουστηκε το ονομα του........Το ρισκο ειναι μεγαλο αλλα αν μας βγει,θα εχουμε προπονητη για πολλα χρονια.
Το σιγουρο ειναι οτι ξεκινησε καλα!Αν συνεχισει ετσι τον βλεπω ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!!!!
Το σιγουρο ειναι οτι ξεκινησε καλα!Αν συνεχισει ετσι τον βλεπω ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!!!!
Μάγκες δε μας παίρνει να μαλώνουμε για αυτό το θέμα..
Πολύ φάουλ αυτοί που βρίσκουν ευκαιρία να την πουν στην ομάδα που έφερε τόσες επιτυχίες ... και που στέγνωσαν ξαφνικά ενώ έπρεπε να είναι τώρα φουλ στο ... ζουμι !!!! Ο ΠΑΟΚ ΔΕ ΣΤΕΓΝΩΝΕΙ ΠΟΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ !!!
Επίσης φάουλ κ οι άλλοι που απαντάνε!!!! Λες κ θα βρει άκρη ρε συ Moican...ta έχουμε πει αυτά ρε φίλε !!
Το θέμα είναι πως ο Παυλος είναι σε καλό δρόμο και σε αυτό συμφωνούμε όλοι.
Δεν είναι τυχαίο που μέχρι στιγμής έχει δημιουργήσει ΜΟΝΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ.
Συνηθως το ένστικτο του κόσμου είναι σωστο.
Αντε ρε Παυλάρα !!!!!
Πολύ φάουλ αυτοί που βρίσκουν ευκαιρία να την πουν στην ομάδα που έφερε τόσες επιτυχίες ... και που στέγνωσαν ξαφνικά ενώ έπρεπε να είναι τώρα φουλ στο ... ζουμι !!!! Ο ΠΑΟΚ ΔΕ ΣΤΕΓΝΩΝΕΙ ΠΟΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ !!!
Επίσης φάουλ κ οι άλλοι που απαντάνε!!!! Λες κ θα βρει άκρη ρε συ Moican...ta έχουμε πει αυτά ρε φίλε !!
Το θέμα είναι πως ο Παυλος είναι σε καλό δρόμο και σε αυτό συμφωνούμε όλοι.
Δεν είναι τυχαίο που μέχρι στιγμής έχει δημιουργήσει ΜΟΝΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ.
Συνηθως το ένστικτο του κόσμου είναι σωστο.
Αντε ρε Παυλάρα !!!!!
Εντάξει, η ομάδα αφήνει και γρήγορα πίσω της την καρπουζοειδή περίοδο,εμάς θα μας πάρει ακόμα λίγο αλλά δε γαμείς,που θα πάει θα περάσει και από μας...καμιά αντιβίωση,λίγο τσαγάκι(ή φασκόμηλο Μάξιμε
) και υπομονή,έτσι περνάνε συνήθως αυτά.
υ.γ. οι κουρασμένοι ξεκουράζονται και οι τυφλοί βρήκανε το φως τους....

υ.γ. οι κουρασμένοι ξεκουράζονται και οι τυφλοί βρήκανε το φως τους....
Πτυχίο έχει ο Δερμιτζάκης?
υγ
Σωστό το ένστικτο του Ζαγοράκη μήπως για την επιλογή Δερμιτζάκη?
Ναι είναι νωρίς για να κριθεί στο τέλος είναι καλύτερα αλλά μην μιλάμε για ένστικτο κόσμου για το συγκεκριμένο γεγονός διότι άπαντες Ιταλικά θέλαμε να μάθουμε φέτος μιας και ο Ζήσης ήξερε και ξέρει.
Δεν νομίζω ότι ούτε ο Δέρμι παρ αυτά ούτε ο Μπερέττα μεταμόρφωσε τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη ξαφνικά και είδαμε ότι είδαμε.

υγ
Σωστό το ένστικτο του Ζαγοράκη μήπως για την επιλογή Δερμιτζάκη?
Ναι είναι νωρίς για να κριθεί στο τέλος είναι καλύτερα αλλά μην μιλάμε για ένστικτο κόσμου για το συγκεκριμένο γεγονός διότι άπαντες Ιταλικά θέλαμε να μάθουμε φέτος μιας και ο Ζήσης ήξερε και ξέρει.
Δεν νομίζω ότι ούτε ο Δέρμι παρ αυτά ούτε ο Μπερέττα μεταμόρφωσε τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη ξαφνικά και είδαμε ότι είδαμε.

Sera, το ξέρω ότι το τοπι είναι του Παύλου, αλλά είναι κρίμα να μην απαντηθεί ένα ποστ που γράφτηκε για τη χαρά της διαφωνίας....Φίλε geoavr από ένα ΠΑΟΚσκυλο προς ένα άλλο :
Να πω τέλος (για πολλοστή φορά) ότι οι περισσότεροι που υποστηρίξαμε το Σάντος ως μέλος μιας 3άδας και ενός συγκεκριμένου πλάνου που βοήθησε τον ΠΑΟΚ να ανέβει επίπεδο, θα αντιδρούμε στις προσπάθειες υποβάθμισης (και απαξίωσης) αυτής της προσπάθειας. Και θα είμαστε εκεί για να στηρίξουμε το νέο πλάνο.geoavr έγραψε:Τα πράγματα είναι απλά.Με τον καρπουζά και το ταμπούρι του θα έτρωγες μία ντουζίνα(12) γκολ( ίσως και παραπάνω) σε 4 παιγνίδια με Άγιαξ και Φενέρ και τώρα θα βρισκόσουν στον καναπέ σου να παρακολουθείς την κλήρωση γιά ερπετό και χανούμι, με Παύλο είσαι ομίλους.
Πως είσαι τόσο σίγουρος γι' αυτό ? Ειδικά όταν μιλάς για τον "αμυντικό" ΠΑΟΚ...
Αυτή η πρόκριση και ο τρόπος που έγινε ήταν η ηχηρότερη απάντηση σ'αυτούς που είχαν αναγορεύσει μία χρυσή μετριότητα σε κορυφαία προπονητική φυσιογνωμία.
Αν ο Σάντος ήταν "κορυφαία προπονητική φυσιογνωμία", σίγουρα θα έπαιζε εκεί που παίζουν οι "ομόλογοί" του. Η "χρυσή μετριότητα" είναι (όσο και αν δεν μας αρέσει) ο ΠΑΟΚ που παρέλαβε και κατάφερε να τον κάνει αξιόπιστη και ανταγωνιστική ομάδα.
Έχει πολύ δρόμο να διανύσει ακόμα αλλά τώρα πλέον κοιμάμαι ήσυχος ότι δεν θα τον αμβισβητήσουν εύκολα.
Γι' αυτό μην είσαι τόσο σίγουρος. Επίσης, θα εκπλαγείς από το ποιοί τελικά θα είναι αυτοί που θα τον αμφισβητήσουν...
Υ.Γ. Τα σαντοπαπαγαλάκια μπορούν να κελαιδούν όσο θέλουν.
Τα "σαντοπαπαγαλάκια" για πιο πράγμα κελαηδούν ακριβώς ? Γιατί μέχρι τώρα κελαηδούν τα "αντι-σαντοπαπαγαλάκια"
Αν θέλουν ας βγάλουν και διαρκείας στην Εθνική γιά να χειροκροτάνε τον τιτανομέγιστο ντον.
Από τη στιγμή που δεν είναι στον ΠΑΟΚ, καρφί δεν μου καίγεται και ας είναι και στην εθνική Ελλάδος.
Εγώ μετά από πολύ καιρό άρχισα να βλέπω σιγά-σιγά τον ΠΑΟΚ όπως τον έβλεπα να παίζει από τα seventies.
ΑΠΟ τα seventies, ή ΤΑ seventies. Γιατί από τα '70's και μετά έχουμε δει πολλούς και διαφορετικούς ΠΑΟΚ.
ΣΑΝΤΟΣ
Βαλερέγκα-ΠΑΟΚ 1-2
ΠΑΟΚ-Βαλερέγκα 0-1
ΠΑΟΚ- Χέρενφεν 1-1
Χέρενφεν - ΠΑΟΚ 0-0
ΠΑΥΛΟΣ
Άγιαξ- ΠΑΟΚ 1-1
ΠΑΟΚ - Άγιαξ 3-3
ΠΑΟΚ- Φενέρ 1-0
Φενέρ - ΠΑΟΚ 1-1
Αυτή η σύγκριση σε τι ακριβώς μας κάνει σοφότερους ? Το λέω αυτό γιατί αν είναι να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα, ανόμοιες ομάδες, ανόμοιες καταστάσεις για να υποστηρίξουμε τα επιχειρήματά μας, τότε θα μπορούσα να βγάλω τον Σάντος και τη δική του ομάδα, καλύτερη και από του Σάνον
Και μη τολμήσει κανείς να πει γιά περσυνή κακή προετοιμασία,ελλείψεις παικτών και τέτοια χαζά γιατί φέτος τον Παύλο τον πήραν από την προπόνηση του Πανθρακικού μιά βδομάδα πρίν το 1ο παιγνίδι με τον Άγιαξ.Και στο κρισιμότερο αγώνα με την Φενέρ του έλειπαν 2 πολυτιμότατοι παίκτες(Ίβιτς-Βιτόλο) και δεν φάνηκε καθόλου.
Κανένας δεν πρόκειτε να τολμήσει, γιατί το λες και μόνος σου. Ο Παύλος πήρε την "άθλια" ομάδα του Σάντος και σε μία εβδομάδα, την έκανε σούπερ. Ευτυχώς που ο ίδιος ο Δερμιτζάκης έχει διαφορετική άποψη.
Που σε ρε ντον με το περίφημο 4-3-3 με Γκαρσία αριστερό χαφ,Βιτόλο κεντρώο και Φωτάκη δεξιό?
Ακόμα γελάνε οι Ολλανδοί.......
Και μεις κλαίμε γιά τα + 4 μύρια που χάθηκαν και τώρα είναι μαύρη τρύπα στα οικονομικά.
Κάποια στιγμή ίσως πρέπει να κοπεί η καραμέλα για το πόσο μας χρέωσε και ποιός. Ο Ζήσης μας χρέωσε για Τσιρίλο, Σαβίνι, Μπερέττα...ο Σάντος για Χέρενφεν...ο Ζαγοράκης για Κούτσια...."λάθη" πάντα γίνονταν και θα γίνονται και στο ποδόσφαιρο, θα έχουν πάντα οικονομικό αντίκτυπο.
Τον θες τον Φαντομά σου μου φαίνεται.gash04 έγραψε:Πτυχίο έχει ο Δερμιτζάκης?![]()
Πιστεύω να καταλαβαίνεις ότι στο παραπάνω κειμενάκι (όπως και σε πολλά άλλα που εκθειάζεις τον Ζαγοράκη για την επιλογή του Δερμιτζάκη) αυτοαναιρείσαι όταν υποστηρίζεις αυτό απ' τη μιά και απ' την άλλη πως δεν είναι έργο Δερμιτζάκη η μεταμόρφωση...αποφάσισε λοιπόν και άσε τα διπλά ταμπλό.gash04 έγραψε: Σωστό το ένστικτο του Ζαγοράκη μήπως για την επιλογή Δερμιτζάκη?
Δεν νομίζω ότι ούτε ο Δέρμι παρ αυτά ούτε ο Μπερέττα μεταμόρφωσε τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη ξαφνικά και είδαμε ότι είδαμε.![]()
Τη δουλειά του Santos τα 3 χρόνια δεν μπορεί να την μειώσει κανείς και όποιος το κάνει είναι άμπαλος και αχάριστος!!
Χίλια μπράβο στο Παύλο που είναι αήττητος, πήρε την ομάδα την τελευταία στιγμή και έχοντας πολύ μεγάλες προκλήσεις να αντιμετωπίσει και τα κατάφερε!! Πολύ σωστές 11άδες και πολύ καλό κοουτσάρισμα και στα 4 ματς εύγε!!
Μακάρι να συνεχίσει έτσι και όντος να μείνει για 100χρόνια στην ομάδα και να έχει επιτυχίες που δεν είχε άλλος προπονητής στο ΠΑΟΚ!!! ο χρόνος θα δείξει είναι νωρίς ακόμα αλλά για αυτό που έχει δείξει ως τώρα χίλια μπράβο!!!

Χίλια μπράβο στο Παύλο που είναι αήττητος, πήρε την ομάδα την τελευταία στιγμή και έχοντας πολύ μεγάλες προκλήσεις να αντιμετωπίσει και τα κατάφερε!! Πολύ σωστές 11άδες και πολύ καλό κοουτσάρισμα και στα 4 ματς εύγε!!
Μακάρι να συνεχίσει έτσι και όντος να μείνει για 100χρόνια στην ομάδα και να έχει επιτυχίες που δεν είχε άλλος προπονητής στο ΠΑΟΚ!!! ο χρόνος θα δείξει είναι νωρίς ακόμα αλλά για αυτό που έχει δείξει ως τώρα χίλια μπράβο!!!