Fenerbahçe - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
SHREK

Re: Fenerbahçe - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από SHREK »

Φίλε vosis με ανατρίχασες ήτανε κάτι παραπάνω απο μία νίκη.
papadoc τα καλήτερα έρχοντε
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Πολύ μεγάλη πρόκριση.....Πολύ μεγάλη....

Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει επίπεδο και αυτό που είδαμε στα παιχνίδια με Άγιαξ, απλά πιστοποιήθηκε χτές

Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε ομάδα C.L., είμαστε όμως πιο κοντά από ποτέ

Συμφωνώ με το φίλο που είπε ότι αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα βλέπει όλος ο κόσμος. Είναι κρίμα η σημερινή κατάσταση στα τηλεοπτικά για τόσο μεγάλα παιχνίδια

Παραδόξως χτές ήμουνα ήρεμος γιατί πίστευα πολύ στην πρόκριση. Ο λόγος, ότι θα ήταν η μεγαλύτερη αδικία (ατυχία) στην ιστορία μας, αυτή η ομάδα να μην παίξει Ευρώπη.

Οι πανηγυρισμοί πρέπει να τελειώσουν σήμερα....Κυριακή ξεκινάει ο Γολγοθάς (όπως είπε και ο Παύλος). Η φετεινή χρονιά θα κρίνει κατά πολύ το τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ την επόμενη 5ετία

Στόχος (για μένα) καθαρός, ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ, είναι το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Αυτή η ομάδα μπορεί και ήρθε ο χρόνος να το αποδείξει.

υ.γ. Δε μασάμε ούτε από εκατομμύρια, ούτε από σπάθες, ούτε από πιλάβιους. 22 νίκες + 5 ισοπαλίες = κούπα
Kap

Δημοσίευση από Kap »

Τα του παιχνιδιού τα είπανε όλα οι βραδυνοί. Αυτό που με εντυπωσίασε είναι ο τρόπος που πανηγύριζε ο Κουτσιανικούλης. Μεγάλη υπόθεση η ομάδα να κάνει τους παίκτες της να πανηγυρίζουν σαν τρελλαμένα ΠΑΟΚτσάκια. Κατά τα λοιπά τεράστια πρόκριση.Ειδικά, αλλά όχι μόνο, όσοι καταγόμαστε από τις σκλαβωμένες πατρίδες μπορούμε να καταλάβουμε πόσο μεγάλη περηφάνια μας έδωσε αυτό το αποτέλεσμα. ΠΑΟΚ και στα καλά και στα άσχημα διότι απλά είναι τρόπος ζωής. Καλημέρα σε όλους.
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

19-26 Αυγουστου τα ματς
Γκολ στο 102 λεπτο στο 102 ματς του ΠΑΟΚ στην Ευρωπη

Και ο Δικεφαλος μαζι με 2500 κοσμο εκανε περηφανους τους τελευταιους 2500 Ελληνες της Πολης!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

εχει μια φωτο απο πανυγυρισμους που ο σακης εχει σηκωσει στον αερα τον κουτσι και ειναι λες και κραταει μωρο....

Υ.Γ ρε κουτσι ποτε θα μαθεις να μην τρακαρεις...?
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

ABOLEYTOI έγραψε:πσστ, πσσστ, εκεί στην ΠΑΕ. Βγάλτε τον αγώνα σε DVD στα περίπτερα. ;)
Εγώ θα το αγόραζα χαλαρά!
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Ποια περιπτερα;;;; Σε επιλεγμενα δισκοπωλεια, σε δερματοδετη θηκη και με αναγλυφη Αγια Σοφια απεξω!!! :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

δυστηχώς η κίνηση ενός οπαδού να περάσει πιστόλι φωτοβολίδων και να το χρησιμοποιήσει θα μας στοιχίσει ακριβά.ελπίζω μόνο ένα χρηματικό πρόστιμο.
Άβαταρ μέλους
SHREK

Δημοσίευση από SHREK »

Κάτι λίγα γεια εχτές η ομάδα έδειξε ότι μπορούσε να αποφύγη το σκέλος αυτού του γύρου δεν πηράζει όμως μέσα απο μέγαλα ματς και μεγάλες προκρήσης γράφεις την δική σου ιστορία, καλός η κακός γίνανε αλάγες σε σχέσει με τα 3 χρόνια προγραματισμού το μόνο που δεν άλαξε ήτανε ο βασικός κορμός σύν κάποιες προσθήκες, στην πορεία αλλάξαμε προπονητές όσπου ήρθε ο δεμηρτζακής και συνέχησε το έργο σάντος με την μόνη αλαγή να πέξουμε πιο επηθετικά και στα 4 ματς ήδαμε μια θετική αλαγη στο μάτς με τους ολλάνδους γεια λεπτομέριες δεν περάσαμε...
Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχήσουμε την υποστήρηξη και στα δύσκολα
ΥΓ: κάπιοι δημοσίογραφη να μην πουλα΄νε πέχτες χωρής καπνο μην μας ζαλήζετε να βοηθάτε την ομάδα οχι να μας πουλάτε τρέλα
ΥΓ: όλοι η πέχτες να πέρνετε απο τα μαλλία όλες της ευκερίες και στο μέλλον να εχετε και έσεις προσωπικο συμφέρον
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΑΝΤΑΝ
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Αδέρφια η πίκρα που έχω στο στόμα ακόμα από τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ δεν έχει φύγει εντελώς αλλά αυτή η περηφάνια που νοιώθω δεν συγκρίνεται ....

Μεγάλος ο συμβολισμός της χθεσινής πρόκρισης και τεράστια τα οφέλη ...

Την αφιερώνω και εγώ όπως και ο γίγαντας Zorro σε όλους τους παππούδες που έκλαψαν εχθές και σε όλα τα παόκια που μας βλέπουν από ψηλά ... !!!!

Μπράβο αλάνι και για το γκολ αλλά και για τον κορυφαίο πανηγυρισμό ... Δεν έχει ξαναγίνει η φανέλα στο κοντάρι ... Εγώ τουλάχιστον δεν το έχω δει ...
Θυμίστε μου πότε σηκώθηκε μέσα στην Πόλη τελευταία ελληνικό σύμβολο με τέτοια περηφάνια ...!!!!!!!!!

Για Βιερίνια δεν έχω να πω πολλά ... Η εξέλιξή του είναι ραγδαία ... Η πιο ολοκληρωμένη εμφάνιση ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ που έχω δει ποτέ ... Τα έκανε όλα εκτός του γκολ που είναι και το τελευταίο του μειονέκτημα. Όταν καθαρίσει και με αυτό θα αξίζει εύκολα 15 μύρια.

Για την μεγάλη ψυχή του ΠΑΟΚ που λέγεται Πάμπλο Γκαρσία πάλι δεν έχω να πω πολλά. Τι να λέμε τώρα ... Χαλάλι τα μαλλώματα πέρσι μεταξύ μας όσο αφορά τον Πάμπλο. Ευχαριστώ την τύχη που τον έστειλε στο σπίτι του .... Δηλαδή ... στην Τούμπα

Ξεχωριστή μνεία αξίζουν επίσης ο άλλος Πάμπλο και το γαλλάκι (αυτός μωρέ ο αργός) ο οποίος έκανε μεγάλο παιχνίδι.

Ο Σάλπι έχασε τις ευκαιρίες λόγω της τεράστιας εσωτερικής πίεσης και λόγω των αμέτρητων τρεξημάτων που έκανε στην άμυνα. Θυμάμαι τουλάχιστον 10 φάσεις που έκοψε μπάλες βαθιά στην άμυνα είτε στα πλαγια είτε στο κέντρο.

Οι πανηγυρισμοί Παπάζογλου (που ελευθερώθηκε από την πίεση της χαμένης ευκαιρίας) και Κούτσια λένε πολλά ... Μακάρι να συνεχίσουν έτσι και στο γήπεδο. Μυαλό θέλει ... τα προσόντα τα έχουν ...

Αυτά ... Ηρεμήσαμε λίγο αλλά πιστεύω ότι αξίζαμε να είμασταν CL. Θα άλλαζαν τα δεδομένα μας.

Τώρα πρέπει πάλι να παλέψουμε σκληρά ...

Δεν μαμιέται όμως ... ΠΑΟΚ είμαστε ....

Και επειδή είμαστε ΠΑΟΚ νοιώθουμε αυτήν την στιγμή όπως νοιώθουμε !!!

Όποιος δεν είναι ΠΑΟΚ δεν μπορεί να καταλάβει .... Για αυτό λοιπόν ...

ΠΑΟΚ παντού και ΠΑΟΚ πάνω από όλα
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

lefis έγραψε:δυστηχώς η κίνηση ενός οπαδού να περάσει πιστόλι φωτοβολίδων και να το χρησιμοποιήσει θα μας στοιχίσει ακριβά.ελπίζω μόνο ένα χρηματικό πρόστιμο.
Και κατι πυρσους ειδα εγω!!! Δεν θα βαλουμε μυαλο ποτε;;; :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

xlebouras έγραψε:ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.....

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ...
:lol: :lol: :lol:

Εικόνα
Ελληνιδα ειναι αυτη αριστερα...

Οσο για τον αγωνα, δε θελει πολλη αναλυση! Witnessing History αξια ανεκτιμητη, οπως λεει και γνωστη διαφημιση!
kos

Δημοσίευση από kos »

τωρα ρε ομαρ γιατι με κανεις ετσι? θα πω καμια βαρια κουβεντα και δεν θελω.
ακου ελληνιδα. ανοητη την λες, καριολα την λες, πορνη την λες, πουτανα την λες, βιζιτα την λες, αλλα ελληνιδα δυσκολα.

κριμα παντως γιατι ειναι ωραια κοπελα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

θελω μετεγγραφη τον αραβα σχολιαστη....
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

ρε συ kos θα ξερει τον μπαμπα της ο Tetradje.... :twisted:
Κλειδωμένο