91. Dario Krešić
Re: 91. Dario Krešić
Τεράστια εμφάνιση ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ !! Αν συνεχίσει έτσι σίγουρα θα είναι βασικός αλλά πιστεύω ακόμη στον Χαλκιά
ναι ρε νταριο, το ξερω. εαν δεν κοντραρε η μπαλα δεν ετρωγες γκολ ουτε μετα απο 2 μερες. τι να κανουμε τωρα παικταρα μου.
Πραγματικά τεράστια εμφάνιση ενώ είδα και μεγάλη βελτίωση στις εξόδους.
Μόνο που και στο γκολ παρόλο το γκελ θα περίμενα κάτι καλύτερο αλλά σε όλο το υπόλοιπο ματς ήσουν εγγύηση.
Ισως ο κορυφαίος.
Μόνο που και στο γκολ παρόλο το γκελ θα περίμενα κάτι καλύτερο αλλά σε όλο το υπόλοιπο ματς ήσουν εγγύηση.
Ισως ο κορυφαίος.
Εχω μαλώσει με φιλο για τον κρεσιτς προτού καν παιξει ποτε.
του ελεγα ειναι ο επόμενος τερμας του ΠΑΟΚ και ο καλύτερος στο πρωτάθλημα και το αποδεικνύει.
μερικα απο αυτα που βγαζει δεν βγαίνουν απλα και σε αντιθεση με χαλκια (που και αυτος ειναι παρα πολυ καλος) εχει 3πλη δουλειά σε σχεση με εκείνον.Αν ειχε και την εξοδο του (που ιστερει λιγο σε αυτο) θα ηταν υπερτλαντικος.
μπραβο παλικαρε οταν λεμε πιάνω την ευκαιρία απο τα μαλια αυτο εννοούμε και για τερματοφύλακα αυτο ειναι παρα παρα πολυ δύσκολο.
του ελεγα ειναι ο επόμενος τερμας του ΠΑΟΚ και ο καλύτερος στο πρωτάθλημα και το αποδεικνύει.
μερικα απο αυτα που βγαζει δεν βγαίνουν απλα και σε αντιθεση με χαλκια (που και αυτος ειναι παρα πολυ καλος) εχει 3πλη δουλειά σε σχεση με εκείνον.Αν ειχε και την εξοδο του (που ιστερει λιγο σε αυτο) θα ηταν υπερτλαντικος.
μπραβο παλικαρε οταν λεμε πιάνω την ευκαιρία απο τα μαλια αυτο εννοούμε και για τερματοφύλακα αυτο ειναι παρα παρα πολυ δύσκολο.
Συνολικά καλή εμφάνιση , αν και στο γκολ μάλλον έχει ευθύνη. Ισως τα μακρινα σουτ είναι ενας τομέας που θέλει βελτίωση.
Οπωσδήποτε θετικός!!
Οπωσδήποτε θετικός!!
γιαπα αν κατι ειναι σιγουρο ειναι οτι στα ρεφλεξ του γενικα ειναι φοβερος...απλα δεν εβλεπε τη μπαλα πολλα σωματα μπροστα και βρισκει λιγο και στον κοντρερας οποτε αιφνιδιαστηκε...
Βελτιωνεται εστω και με αργους ρυθμους. Παντως για βασικος εναντι του Χαλκια ακομα δεν ειναι με τιποτα.
Πάντως η εικόνα που έχω για αυτόν είναι θετικότερη από ότι 3 μήνες πριν. Θα έχει την ευκαιρία του να κερδίσει τη θέση του βασικού.
- ΑποστόληςΑ
Η αλήθεια είναι ότι χάρις στον παίκτη αυτόν φάγαμε μόνο ένα γκολ στον Αμστελλόδαμον και ένα στην Κων/πολη. Σε εμπνέει ρε παιδί μου! Ξέρεις ότι με τον τερματοφύλακα αυτόν δεν θα κινδυνέψεις ούτε από Στοχ, ούτε από Ντούντου, ούτε από Καραγκούνη και λοιπούς σουτέρ. Στο σουτ του Εμρέ η μπάλα κοντράρει λίγο στον Contreras και αλλάζει τροχιά (προς τα μέσα) μερικών εκατοστών.
Αν η άμυνα (+ τα αμυντικά χαφ) έχει τη συνοχή των παιχνιδιών με τους Τούρκους, πάμε πάλι για κατάρριψη του ρεκόρ των γκολ που θα δεχθούμε στο πρωτάθλημα.
Γενικά ο Dario είναι κομμάτι του ΠΑΟΚ των ονείρων μας. Αυτή τη στιγμή είναι ακλύτερος του Κώστα και δεν θέλω να αντικατασταθεί. Έπειτα, ας μην ξεχνάμε και τα χρόνια του αγαπητού μας Έλληνα πορτιέρο.
Αν η άμυνα (+ τα αμυντικά χαφ) έχει τη συνοχή των παιχνιδιών με τους Τούρκους, πάμε πάλι για κατάρριψη του ρεκόρ των γκολ που θα δεχθούμε στο πρωτάθλημα.
Γενικά ο Dario είναι κομμάτι του ΠΑΟΚ των ονείρων μας. Αυτή τη στιγμή είναι ακλύτερος του Κώστα και δεν θέλω να αντικατασταθεί. Έπειτα, ας μην ξεχνάμε και τα χρόνια του αγαπητού μας Έλληνα πορτιέρο.
Αυτη την στιγμη αν βγει απο την ενδεκαδα θα ειναι εγκλημα κατ εμε...
Παιχνιδι με παιχνιδι βελτιωνεται και σταθεροποιει την αποδοση του...
Χθες απο τους καλυτερους...
Παιχνιδι με παιχνιδι βελτιωνεται και σταθεροποιει την αποδοση του...
Χθες απο τους καλυτερους...
- Caballo Viejo
φοβερος ηταν χθες και δειχνει να ειναι πολυ καλος στην εστια
ομολογω οτι την μεχρι πριν δυο μηνες τον ειχα για χαλβα
αλλα κανει απιστευτες εμφανισεις με εξαιρεση το ματς εντος με τον αγιαξ
ομολογω οτι την μεχρι πριν δυο μηνες τον ειχα για χαλβα
αλλα κανει απιστευτες εμφανισεις με εξαιρεση το ματς εντος με τον αγιαξ
δυσκολο να βγει απο την εντεκαδα ειναι σε φορμα και το εχει παρει επανω τουCaballo Viejo έγραψε:Συμφωνούμε! Και θα είναι κρίμα να βγει μόλις γυρίσει ο Χαλκιάς.
θα ειναι κριμα και αδικο αν δεν του δειξει ο δερμι εμπιστοσυνη.
χιλια μπραβο στον κρεσιτς