11. Zlatan Muslimović
Re: 11. Zlatan Muslimović
Του Ζλάταν προς το παρόν αλλά και ότι άλλο υπάρχει ευπρόσδεκτοinterad έγραψε:του Ζλάταν ή τον δικό μας;;;

ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΠΑΟΚ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ :ugeek: :ugeek:
- navigator11
interad έγραψε:navigator11 έγραψε:ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΞΕΣΠΑΣΜΑ-ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑ ΙΝΤΕΡΑΝΤ,ΑΝ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΓΥΜΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΒΟΥΖΑΣ ΑΛΑΛΑΖΟΝΤΑΣ "ΞΕΡΕΙ Ο ΤΙΜΩΡΟΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ" ...
με διαφορα δευτερολεπτων με προλαβε ...
κάμερα είχες και με είδες;;;
ρώτα Γκόρντον, Γκας, ΠΑΟΚ87, Ντάβος, Τσιπαοκτσι να σε πουν τι έγινε στα Βόρεια Προάστεια όταν το κάρφωσε
που πήγε η μπλούζα μου ακόμα ψάχνω!!!!!
σιγα τη φοβερη φαντασια που χρειαστηκε να επιστρατευσω ρε τρελλε ....

Μούσλι ότι και να κάνεις φέτος για μένα τα έβγαλες τα λεφτά σου ήδη. ΤΕΛΟΣ! 

κράτησε τη θέση του στον ΠΑΟΚ με το έτσι θέλω
το έχω πει πολλές φορές ότι είναι παραίτητος για την ομάδα φέτος
δεν έχει καμία σχέση με φιλομένο και παπαζογλου όσο και να θέλουν να τον μειώσουν κάποιοι
πεντε λεπτά ουρλιαζα με το γκολ του( πολλά χρόνια ειχα να πανηγυρίσω έτσι)
το έχω πει πολλές φορές ότι είναι παραίτητος για την ομάδα φέτος
δεν έχει καμία σχέση με φιλομένο και παπαζογλου όσο και να θέλουν να τον μειώσουν κάποιοι
πεντε λεπτά ουρλιαζα με το γκολ του( πολλά χρόνια ειχα να πανηγυρίσω έτσι)
interad έγραψε:navigator11 έγραψε:ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΞΕΣΠΑΣΜΑ-ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑ ΙΝΤΕΡΑΝΤ,ΑΝ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΓΥΜΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΒΟΥΖΑΣ ΑΛΑΛΑΖΟΝΤΑΣ "ΞΕΡΕΙ Ο ΤΙΜΩΡΟΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ" ...
με διαφορα δευτερολεπτων με προλαβε ...
κάμερα είχες και με είδες;;;
ρώτα Γκόρντον, Γκας, ΠΑΟΚ87, Ντάβος, Τσιπαοκτσι να σε πουν τι έγινε στα Βόρεια Προάστεια όταν το κάρφωσε
που πήγε η μπλούζα μου ακόμα ψάχνω!!!!!
που τα βλεπετε ρε τσακαλια τα ματς πειτε και σε με να σας φερω λαο , εκτος αν μαζευεστε σε σπιτι
να τον φέρεις για 5χ5 το λαό ρεεεεεεε
υ.γ. αύριο θα πέσει πολύ σούβλα ΛΑΙμΑΙ
υ.γ. αύριο θα πέσει πολύ σούβλα ΛΑΙμΑΙ
Τη σακουλεύτηκε με τον ερχομό Σαλπιγγίδη και η δουλειά που ρίχνει φάνηκε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο απόψε. Πάλι καλά που δεν πήρε τη σημαία στην πλάτη να φύγει.
λουγκανο μπανανα....με τη σημερινη συμπεριφορα σου εχεις φαει και συ παγκο στο προ...
Μπορει να σε εχουν πει αμπαλο,αστοχο,σακατη,και διαφορα αλλα κοσμιτικα,αλλα τετοια γκολ μονο εσυ βαζεις...
Οσο για τον πανηγυρισμο θα ειναι ψεμα να πω οτι δεν τον περιμενα,με εξεπληξε αλλα τον περιμενα...
Αν δεν μπει αυτος ο πανηγυρισμος για Οσκαρ,τοτε ποιος?
Οσο για τον πανηγυρισμο θα ειναι ψεμα να πω οτι δεν τον περιμενα,με εξεπληξε αλλα τον περιμενα...
Αν δεν μπει αυτος ο πανηγυρισμος για Οσκαρ,τοτε ποιος?
Ξενύχτη και μπεκρή με κορμί λαμπάδα πρώτη φορά βλέπω. Άντε να τα λέμε γιατί μού φαίνεται είναι να μη σου βγει το όνομα...
Ο Σαριέγκι και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μπροστά του είναι καταπληκτικοτεράστιοι. Λογικά την έχασε τη μεταγραφή με τις σκατοεμφανίσεις. Α ρε Ζλάνταν τι έκανες και απόψε...MANIAKOS έγραψε:λουγκανο μπανανα....με τη σημερινη συμπεριφορα σου εχεις φαει και συ παγκο στο προ...