Δεν είναι έτσι αδερφέ....Χωρικός έγραψε:φίλε μου Μπάφε, θα σου κάνω μιά υποθετική ερώτηση. Ας υποθέσουμε λοιπόν οτί είσαι παντρεμένος με δύο παιδιά , η γυναίκα σου δεν δουλεύει , κι'εσύ συμφωνείς με έναν εργοδότη να εργαστείς με χ μισθό ,έχεις απορίψει άλλες δουλειές , και ξαφνικά σου λέει , κοίτα να δεις φίλε μου , άκυρο.Εσύ τα παίρνεις , τρελαίνεσαι , σκέφτεσαι τα παιδιά σου που δεν θα'χουν να πιούν γάλα, σκέφτεσαι τα δάνεια και τα ενοίκια που πρέπει να πληρωθούν , το κλάμα του πιτσιρίκου που θέλει σοκολάτα και δεν μπορείς να αγοράσεις. Σε ένα μήνα σου λέει ο ίδιος εργοδότης , έλα ρε να δουλέψεις σε μένα , περασμένα ξεχασμένα. Τότε να πεις φίλε μου ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΥΝΩ ΔΕΝ ΓΛΥΦΩ! Όλα τα υπόλοιπα είναι τρίχες...
Πρώτα κάναμε καλοκαιρίνη την Λαμία και μετά μας κόψανε την χορηγία..
Και τώρα έρχονται και λένε θα πάρετε και εσείς και η αεκ χορηγία, γιατί αυτό είναι το σωστό, και θα σας βάλω ρήτρα βίας..Ο ΟΠΑΠ αποφάσισε να στηρίξει όλες τις ομάδες σε μια δύσκολη για όλους οικονομική περίοδο...Έστω και την ύστατη στιγμή έκαναν τον σωστό..Ας είμαστε δίκαιοι και ας μην φοράμε παρωπίδες!!!!!