Χορηγοί και σπόνσορες

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
lion

Re: Χορηγοί και σπόνσορες

Δημοσίευση από lion »

Χωρικός έγραψε:φίλε μου Μπάφε, θα σου κάνω μιά υποθετική ερώτηση. Ας υποθέσουμε λοιπόν οτί είσαι παντρεμένος με δύο παιδιά , η γυναίκα σου δεν δουλεύει , κι'εσύ συμφωνείς με έναν εργοδότη να εργαστείς με χ μισθό ,έχεις απορίψει άλλες δουλειές , και ξαφνικά σου λέει , κοίτα να δεις φίλε μου , άκυρο.Εσύ τα παίρνεις , τρελαίνεσαι , σκέφτεσαι τα παιδιά σου που δεν θα'χουν να πιούν γάλα, σκέφτεσαι τα δάνεια και τα ενοίκια που πρέπει να πληρωθούν , το κλάμα του πιτσιρίκου που θέλει σοκολάτα και δεν μπορείς να αγοράσεις. Σε ένα μήνα σου λέει ο ίδιος εργοδότης , έλα ρε να δουλέψεις σε μένα , περασμένα ξεχασμένα. Τότε να πεις φίλε μου ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΥΝΩ ΔΕΝ ΓΛΥΦΩ! Όλα τα υπόλοιπα είναι τρίχες...
Δεν είναι έτσι αδερφέ....
Πρώτα κάναμε καλοκαιρίνη την Λαμία και μετά μας κόψανε την χορηγία..
Και τώρα έρχονται και λένε θα πάρετε και εσείς και η αεκ χορηγία, γιατί αυτό είναι το σωστό, και θα σας βάλω ρήτρα βίας..Ο ΟΠΑΠ αποφάσισε να στηρίξει όλες τις ομάδες σε μια δύσκολη για όλους οικονομική περίοδο...Έστω και την ύστατη στιγμή έκαναν τον σωστό..Ας είμαστε δίκαιοι και ας μην φοράμε παρωπίδες!!!!!
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Sera δε διαφωνώ...ούτε κατηγορώ κανέναν...
απλά σχολίασα κάτι που δε μου άρεσε...τώρα αν δεν αρέσει σε μένα δε σημαίνει ότι δεν θα είναι και οφέλιμο για την ομάδα; απλά το σχολιάζουμε...

Gash αν πάρουμε κάτι κάτω από το τραπέζι δηλ χωρίς να ανακοινωθεί δε θα το μάθουμε ποτέ, παρά μόνο ίσως το καταλάβουμε από τα οικονομικά μας, αν και σε μία ΠΑΕ με τόσους ελέγχους και διαφάνεια δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο...

ξαναλέω ότι όλοι μας σχολιάζουμε ένα θέμα...φυσικά και τα λεφτά ήταν αναγκαία...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

οχι λαιον εδω εισαι λαθος...μονο ο ΠΑΟΚ τιμωρηθηκε στα επεισοδια στη λαμια κανεις αλλος...ουτε ο γαυρος στο σεφ ουτε τα χανουμια στις κλωτσοπατιναδες στην καλλιθεα...
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

το μποικοταζ στον οπαπ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ μην τρωμε το τυρακι που μας δινουν!περιμενω ααυριο απο το ΠΑΟΚμαναι μια ανακοινωση που να λεει το αυτονοητο οτι ευχαριστουμε τον οπαπ για τα χρηματα του και το μποικοταζ συνεχιζεται γιατι ειναι θεμα ηθικης!!!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

teod1980 έγραψε:Sera δε διαφωνώ...ούτε κατηγορώ κανέναν...
απλά σχολίασα κάτι που δε μου άρεσε...τώρα αν δεν αρέσει σε μένα δε σημαίνει ότι δεν θα είναι και οφέλιμο για την ομάδα; απλά το σχολιάζουμε...

Gash αν πάρουμε κάτι κάτω από το τραπέζι δηλ χωρίς να ανακοινωθεί δε θα το μάθουμε ποτέ, παρά μόνο ίσως το καταλάβουμε από τα οικονομικά μας, αν και σε μία ΠΑΕ με τόσους ελέγχους και διαφάνεια δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο...

ξαναλέω ότι όλοι μας σχολιάζουμε ένα θέμα...φυσικά και τα λεφτά ήταν αναγκαία...
σε κανεναν δεν αρεσει θοδωρα να παιρνει κρατικες χορηγιες δε διαφωνουμε...αλλα αυτη τη στιγμη στην ελλαδα ειναι απαραιτητες απο τη στιγμη που δεν υπαρχει αναπτυξη και γενικα εταιριες που να μπορουν να τα σκασουν...οταν μπουν οι ξενες στοιχηματικες τοτε ενταξει αλλα προς το παρον ειναι μονοδρομος και αυτο πρεπει να το καταλαβουμε...δε γινεται οταν μιλαμε για διαρκειας ή γενικα οικονομικα να μιλαμε για οικονομικη κριση και μετα να μας φαινεται περιεργο που δεν υπαρχει εταιρια να διαφημιστει...
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

e8nos έγραψε:το μποικοταζ στον οπαπ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ μην τρωμε το τυρακι που μας δινουν!περιμενω ααυριο απο το ΠΑΟΚμαναι μια ανακοινωση που να λεει το αυτονοητο οτι ευχαριστουμε τον οπαπ για τα χρηματα του και το μποικοταζ συνεχιζεται γιατι ειναι θεμα ηθικης!!!
Νταξει, τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται..

Ο κ.Σκόρδας όμως τι λέει για όλα αυτά?

Εικόνα
Απαπα! Κακίες πρωί-πρωί... :twisted:
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

lion έγραψε:
Χωρικός έγραψε:φίλε μου Μπάφε, θα σου κάνω μιά υποθετική ερώτηση. Ας υποθέσουμε λοιπόν οτί είσαι παντρεμένος με δύο παιδιά , η γυναίκα σου δεν δουλεύει , κι'εσύ συμφωνείς με έναν εργοδότη να εργαστείς με χ μισθό ,έχεις απορίψει άλλες δουλειές , και ξαφνικά σου λέει , κοίτα να δεις φίλε μου , άκυρο.Εσύ τα παίρνεις , τρελαίνεσαι , σκέφτεσαι τα παιδιά σου που δεν θα'χουν να πιούν γάλα, σκέφτεσαι τα δάνεια και τα ενοίκια που πρέπει να πληρωθούν , το κλάμα του πιτσιρίκου που θέλει σοκολάτα και δεν μπορείς να αγοράσεις. Σε ένα μήνα σου λέει ο ίδιος εργοδότης , έλα ρε να δουλέψεις σε μένα , περασμένα ξεχασμένα. Τότε να πεις φίλε μου ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΥΝΩ ΔΕΝ ΓΛΥΦΩ! Όλα τα υπόλοιπα είναι τρίχες...
Δεν είναι έτσι αδερφέ....
Πρώτα κάναμε καλοκαιρίνη την Λαμία και μετά μας κόψανε την χορηγία..
Και τώρα έρχονται και λένε θα πάρετε και εσείς και η αεκ χορηγία, γιατί αυτό είναι το σωστό, και θα σας βάλω ρήτρα βίας..Ο ΟΠΑΠ αποφάσισε να στηρίξει όλες τις ομάδες σε μια δύσκολη για όλους οικονομική περίοδο...Έστω και την ύστατη στιγμή έκαναν τον σωστό..Ας είμαστε δίκαιοι και ας μην φοράμε παρωπίδες!!!!!
συμφωνώ απόλυτα!!! Δεν λέω κάτι διαφορετικό...

Η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει καμία σχέση με τα έργα της Τούμπας. Αυτό πρόκειται για μία άλλη κουβέντα, που δεν αποκλείεται να γίνει στο μέλλον στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας των δύο πλευρών και για το κατά πόσο θα συμβάλει ο ΟΠΑΠ στα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί στην Τούμπα.
περισσότερα σε λίγο...
από ΕΞΕΔΡΑ
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

yiannisPAOKitalia έγραψε:
e8nos έγραψε:το μποικοταζ στον οπαπ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ μην τρωμε το τυρακι που μας δινουν!περιμενω ααυριο απο το ΠΑΟΚμαναι μια ανακοινωση που να λεει το αυτονοητο οτι ευχαριστουμε τον οπαπ για τα χρηματα του και το μποικοταζ συνεχιζεται γιατι ειναι θεμα ηθικης!!!
Νταξει, τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται..

Ο κ.Σκόρδας όμως τι λέει για όλα αυτά?

Εικόνα
Απαπα! Κακίες πρωί-πρωί... :twisted:
μπα μην το λες αδερφε υπαρχουν πολλοι αναμεσα μας που αλλαζουν ευκολα αποψεις για αυτο καλο ειναι αν τους το θυμιζουμε....με τον οδοντιατρο και το σωματιο του εχω παψει εδω και χρονια να ασχολουμαι πανω απο 2-3 φορες το χρονο!
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

@giapas:

1. Δεν διαβάζεις αυτά που γράφω και είναι πολύ κουραστικό αυτό. Δεν μίλησα για περηφάνια αλλά για οικονομική συνδιαλλαγή. Το ζήτημα είναι να μην ρίξεις εσύ ο ίδιος τον εαυτό σου (τουλάχιστον) κάτω από την ΑΕΚ τη δεδομένη στιγμή. Με τη δυναμική του σωματείου μας θα έπρεπε να απαιτήσουμε πολύ περισσότερα αλλά τουλάχιστον αυτό. ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ή ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ? Με άλλα λόγια, ΝΑΙ στην χορηγία αλλά χωρίς να υποβιβάζω την εταιρεία μου εγώ ο ίδιος. Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει με τη συμφωνία για τα τηλεοπτικά όπου δεχτήκαμε να είμαστε ίσα βάρκα ίσα πανιά περίπου με το σωματείο της γειτονιάς και αρκετά κάτω από την ΑΕΚ.

2. Το "επιχείρημα" αυτό που ακούγεται δεξιά-αριστερά για οποιοδήποτε θέμα, καταλαβαίνεις κι εσύ ότι αν το υιοθετήσουν όλοι τότε σταματά κάθε κουβέντα, συζήτηση και κριτική, απέναντι στο οτιδήποτε.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

φαζ το χανουμι ιδια λεφτα με εμας θα παρει ισα ισα για αυτους ακουγεται 3 μυρια για 3 χρονια...
Άβαταρ μέλους
lion

Δημοσίευση από lion »

Γιατί sera4, είχε κάνει καμιά συμφωνία ο γάβρος ή η αεκ με τον οπαπ για να βελτιωτικά έργα στα γήπεδα τους ( που η αεκ δεν έχει καν γήπεδο) για να είμαστε σε θ'εση να κρίνουμε αν θα τους επέβαλλαν ανάλογη τιμωρία???
Ή να πήγαινε ο οπαπ στην αεκ και να τους ζητούσε λεφτά από το πουθενά επειδή δείρανε τον μπάγιεβιτς????
Διαβάζω στην exedra ότι στο πλάισιο της καλής συνεργασίας της παε μας με τον οπαπ είναι πιθανό να συμβάλει ο οπαπ στα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί στην Τούμπα..Αφού είμαστε μάγκες ας μην κάνουμε επεισόδεια στην Τούμπα και ας είναι αυτό ένα διαπραγματευτικό χαρτί στα χέρια της παε για να διεκδικήσει και τα χρήματα από τα έργα..
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι καλύτερα ας μην βιαζόμαστε λοιπόν να βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα ότι όλοι είναι εμπαθής μαζί μας..Τα ίδια λέγαμε και πριν λίγες μέρες, βρίζαμε τον οπαπ ότι θα δώσει μόνο στην αεκ χορηγία και εμείς θα μείνουμε στην απ' έξω! Ξέρω έχουμε αδικηθεί κατάφορα στο παρελθόν αλλά και εμείς έχουμε δώσει ουκ ολίγα δικαιώματα..
Ας μην καταντήσουμε σαν τα σκουλήκια που είχανε κρατική χορηγία στην φανέλα κράζανε και αποκαλούσανε ομάδα του δημοσίου όποιον έκλεινε και αυτός συμφωνία με εταιρία του κράτους...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Το μποικοταζ συνεχιζεται αλλα τι σχεση εχει με την χορηγια.?
Δηλ πηραμε την χορηγια ,οκ παιζουμε στον οπαπ ,δεν πηραμε δεν παιζουμε..?
Ο οπαπ κοιταει το συμφερον του, ο Π.Α.Ο.Κ (πιστευω το ιδιο) και ο καθενας μας προσωπικα το δικο του...

Τωρα ,για περηφανειες ,απαιτησεις κ.τ.λ. ,δυστυχως στην θεση που βρισκομαστε δεν ειμαστε σε θεση να λεμε και πολλα παρα μονο, ευχαριστω... .Δηλ μπορουμε να αρνηθουμε την χορηγια..? Εκει να σε παραδεχτω..!!

Μπορει να κανω λαθος αλλα ετσι το βλεπω...

Για τον Π.Α.Ο.Κ ουσιαστικα χεστηκαν, απλα για να δοσουν στην κουλα44 και να μην προκαλεσουν διαμαρτυριες ,ειπαν να δωσουν και σε εμας..
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Φιλε,Χωρικε...καταρχην ο ΠΑΟΚ δεν βρισκεται σε μια αναλογη θεση.Κατα δευτερον μιλας με εναν ανθρωπο που εχει "σκοτωθει" με φιλους και γνωστους γιατι ελεγε πως δεν πρεπει να παρακαλαμε κανεναν και να πεσουμε Δ' Εθνικη.

Τελος,μπορει βραχυπροθεσμα το "εκει που φτυνω δεν γλειφω" να σου φερει πολλες δυσκολιες-οπως εχει συμβει και σε μενα-αλλα μακροπροθεσμα μονο κερδισμενος βγαινεις.Βεβαια,στο Ελλαντα εχουμε μαθει να κοιταμε την επομενη μερα.....για την μεθεπομενη......ποιος νοιαζεται!
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

giapas έγραψε: Παρακαλώ πολύ να μου αναφέρεις ένα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ , εναλλακτικό τρόπο , που δε θα θίγει τη περηφάνια μας και να αποφέρει το ίδιο χρηματικό ποσό.
Πας και ντύνεις ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΑ με το λογότυπο της BWIN...

Τεράστιο...

Περισσότερες ώρες περνάει ο κόσμος ΓΥΡΩ από το γήπεδο σε κάθε ματς, παρά μέσα σε αυτό ;)

άσε που όποιος κινείται γύρω από το γήπεδο ΟΛΟ ΤΟ 24ωρο θα βλέπει τη διαφήμιση ;)

εσύ τι λες;

με αυτό τον τρόπο και από μια εταιρεία που ΔΙΨΑΕΙ να μπει στο Ελ. Πρωτάθλημα και βρίσκει μονίμως εμπόδια, δεν θα εξασφάλιζες ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 1,5 μύριο;;; εγώ είμαι σίγουρος για αρκετά παραπάνω...

Επίσης δίνεις και το στίγμα σου στα γατάκια των Αθηνών, των ΟΠΑΠ και των κεντρικών ντλαβεριών ότι "απ'έξω τους έχω... ένα κλικ και τους βάζω και μέσα" ;)

και με το που σπάει (αν και όταν σπάσει) το μονοπώλιο, εσύ ΗΔΗ έχεις τον πελάτη-χορηγό ΕΤΟΙΜΟ
Άβαταρ μέλους
lion

Δημοσίευση από lion »

moican4 έγραψε:Το μποικοταζ συνεχιζεται αλλα τι σχεση εχει με την χορηγια.?
Δηλ πηραμε την χορηγια ,οκ παιζουμε στον οπαπ ,δεν πηραμε δεν παιζουμε..?
Ο οπαπ κοιταει το συμφερον του, ο Π.Α.Ο.Κ (πιστευω το ιδιο) και ο καθενας μας προσωπικα το δικο του...

Τωρα ,για περηφανειες ,απαιτησεις κ.τ.λ. ,δυστυχως στην θεση που βρισκομαστε δεν ειμαστε σε θεση να λεμε και πολλα παρα μονο, ευχαριστω... .Δηλ μπορουμε να αρνηθουμε την χορηγια..? Εκει να σε παραδεχτω..!!

Μπορει να κανω λαθος αλλα ετσι το βλεπω...

Για τον Π.Α.Ο.Κ ουσιαστικα χεστηκαν, απλα για να δοσουν στην κουλα44 και να μην προκαλεσουν διαμαρτυριες ,ειπαν να δωσουν και σε εμας..
Το μποικοτάζ είχε αποφασισθεί με την λογική ότι έγινε μια αδικία εις βάρος μας που σήμερα εν μέρει αποκαταστήθηκε..
Λέω εν μέρει γιατί πιστεύω ότι η παε θα πρέπει να πιέσει να πάρουμε και τα λεφτά από τα βελτιωτικά έργα έστω και σε βάθος χρόνου με διαπραγματευτικό χαρτί την άψογη συμπεριφορά των οπαδών μας στην τούμπα..
Το ότι κάποιος σε αδικεί κατά το παρελθόν, εναντιώνεσαι και στο τέλος τον πείθεις για την αδικία του και αυτός με την σειρά του αποκαταστεί την αδικία δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε κάνει λιγότερο υπερήφανο και γλίφτη... :roll: :roll:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”