MundoBasket 2010
Re: MundoBasket 2010- Πάμε να πάρουμε την Πόλη
οκ thanks γιατι το εψαχνα τι ωρα το εχει και δεν το εβρισκα
κανα λινκ παιδια για το φιλικο της εθνικης με τα αμερικανακια σημερα στις 7?????
Να δούμε τι διάθεση θα έχουν οι παίκτες μας εν αναμονή της τιμωρίας (?)
Ο μονος που θα τιμωρηθει και αν τιμωρηθει και αυτος θα ειναι ο κριστιτς, και αυτο ισως να γινει και μετα το μουντομπασκετ, δεν ξερω αλλα αυτη την αισθηση εχω.
Υ.Γ Αυτος ο σιζεφσκι εμαθα οτι εκοψε το πουλεν τον ροντο απο τη δωδεκαδα των ηπα, ποσο μ@λ@κ@ς μπορει να ειναι αυτος ο κυριος?
Υ.Γ Αυτος ο σιζεφσκι εμαθα οτι εκοψε το πουλεν τον ροντο απο τη δωδεκαδα των ηπα, ποσο μ@λ@κ@ς μπορει να ειναι αυτος ο κυριος?
ναι....κατι για οικογενειακα προβληματα λενε....παντως δεν εδειχνε να τον υπολογιζει ο σιζεφσκι.....μπιλαπς καρι και ροουζ εβαζε....
+650DamoN έγραψε:κανα λινκ παιδια για το φιλικο της εθνικης με τα αμερικανακια σημερα στις 7?????
Έχουμε τίποτα ρε μπόις να μην τρέχουμε σε καφετέριες;
ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ! (ΑΜΑ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΙΟΛΑΣ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ)
Απο τα τελευταια που ακουγονται ό,τι καμπανα πεσει θα πεσει μετα το παγκοσμιο. Και μαλλον θα ειναι light..obanebane έγραψε:Ο μονος που θα τιμωρηθει και αν τιμωρηθει και αυτος θα ειναι ο κριστιτς, και αυτο ισως να γινει και μετα το μουντομπασκετ, δεν ξερω αλλα αυτη την αισθηση εχω.
Ο μ@λ@κ@ς που το παιζει σχολιαστης ειναι ο Συριγος? Στειλτε τον τον μπινε σπιτι του. Αραδιασει 15 μαλακιες το δευτερολεπτο.... Μου γυρισε ταντερα ο καραγκιοζης