Μεταγραφές 2010-2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές 2010-2011

Δημοσίευση από desperando »

δυο σπανουλκιδες στην ιδια πενταδα? χμ δηλαδη μιλαμε για καμια τριανταρια λαθη μ.ο καλα ειναι.
οσον αφορα τον μου μου πολυ καλος παικτης αλλα μαζι με τον γκρευ στην ιδια πενταδα τα μειονεκτηματα στην αμυνα θα ειναι τεραστια, και δεν μπορω να καταλαβω τον αρνητισμο για ενα βασικο στελεχως της εθνικης λιθουανιας, σιγουρα δεν ειναι ο γκραντυ αλλα εχει χαρακτηρηστικα που μπορουν κολανε πολυ καλα στη χειμια της ομαδας. θα ηθελα να δω σε μια πενταδα με γκρευ ντελι μαρσαλ τεο λαζο πως θα δινουν οι αντιπαλοι τις βοηθειες στον λαζο.
υ.γ. εξαλου θα κλεισουμε τον σαρουνας γι αυτο ακυρη η συζητηση για τον ντελι
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

:mrgreen: αυτόν θέλω κι εγώ. saras έλα στην ΠΑΟΚΑΡΑ, την ομάδα της καρδιάς σου!!!!

ένας άλλος που με ήρθε στο μυαλό είναι και ο 25χρονος, ύψους 1,97 κροάτης αριστερόχειρας krunoslav Simon (http://www.eurobasket.com/player.asp?Cn ... erID=42030). συμπαίκτης του Mula στην Zagreb. πραγματι πολύ καλά στατιστικά όλες του τις χρονιές (14 πόντοι μ.ο. τις τελευταίες χρονιές και στην ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΛΙΓΚΑ αλλά και στο EUROCHALLENGE με 50-54 % δίποντα, 36-39% τρίποντα και 82-88 βολές + 2-3 rebounds και 2.5 ασσιστ. μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας της κροατικής λίγκας (10ος σκόρερ) και μέλος της καλύτερης αμυντικής πεντάδας.

φοράει το 7:

[youtube]3DvR8geaTys&feature=search[/youtube]

[youtube]NXJBC4RC8uY&feature=search[/youtube]
emic

Δημοσίευση από emic »

ronaldo έγραψε:ασχετο (το ξαναρωτησα και προηγουμενως)
ο μαρσαλ τι συμβολαιο πηρε??

περυσι λεει ειχε κλεισει στο 1 μυριο στην παμεσα βαλενθια(εξεδρα)
110000-120000. Εξαιρετική περίπτωση. Μεγάλος παίκτης.
Επίσης γίνεται προσπάθεια για Μπόγρη δανεικό (και από ΑΡΗ επίσης).
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τεραστιο ταλεντο ο μπογρης μου αρεσει παρα πολυ, θα βοηθησει πολυ την ομαδα ιδανικο μπακ-απ του λαζου μακαρι να ερθει.
emic

Δημοσίευση από emic »

obanebane έγραψε:Τεραστιο ταλεντο ο μπογρης μου αρεσει παρα πολυ, θα βοηθησει πολυ την ομαδα ιδανικο μπακ-απ του λαζου μακαρι να ερθει.
Έχει δουλέψει πολύ το καλοκαίρι. Ψιλοψημένος είναι.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

είπαμε οτι για να είμαστε πλήρεις θέλουμε να κλείσουμε την τετράδα των ψηλών με κάτι καλό (υπάρχει ενδιαφέρον για raicevic άραγε?). αν και θα θελα έναν αμυντικό αθλητικό ψηλό και μεγάλο wingspan (ναι τον jerome moiso θα πω πάλι) καταλαβαίνω φυσικά οτι τα χρήματα τελειώνουν και καλό θα ήταν να πάμε σε δανεικό (shermandini, μπόγρης, γλυνιαδάκης). οσον αφορά τον μπόγρη θα έλεγα οτι είναι κόπια τσαρτσαρή (όπως και ο παππάς του σπανούλη). μακάρι να έρθει και να παίξει κιόλας (αν και θα προτιμούσα για άμεσα μάλλον έναν εκ των άλλων δύο που ανέφερα... ;) )

PS: nikouk thanx για τις πολύτιμες πληροφορίες. welcome aboard (αν δεν έχουμε ξανασυστηθεί) και ελπίζω να τα λέμε συχνά από το φόρουμ!!!!!
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Palok - Oli δίδυμο τεχνικών διευθυντών στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ και έφυγες για Ευρωλίγκα.
Απλά πράγματα.
Πέρα από το εναπομείναν μέλος της βασικής πεντάδας, έχω και μία αγωνία για καναδυό συμπληρωματικές κινήσεις.
Οι Δέδας - Αποστολίδης μου φαίνονται πολύ λίγοι, ελπίζω στις κομβικότατες θέσεις 1 και 5 να υπάρχει κάτι αξιόπιστο από πίσω.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να εκλεινε η 4δα των ψηλων με ελληνα θα ηταν οτι καλητερο,κακα τα ψεμματα με γκετσεφσκι λαζο σιμς το να παρουμε και 4ρτο επιπεδου moiso η σερμαντινι ακουγεται ονειρικο οσο και υπερβολικο για τα δεδομενα μας.Ενας δανεικος στυλ μπογρη θα ελυνε τα χερια καθως θα ειχαμε 2 κοινοτικες θεσεις στο 1-2 που θα γεμιζαν την περιφερειακη γραμμη αλλιως θα επρεπε να κινηθουμε για καποιον στυλ κυριτση ισως διαμαντοπουλο.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

όχι διαμαντόπουλο. όχι αυτόν!!!!! (τα ίδια λέει ο Oli για τον συμπαθή σε εμένα παπανικολάου... :mrgreen: )
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Υπαρχει και ο Σαββας Ηλιαδης :mrgreen: (φτου κακα)
Με Μπογρη,Βεργινη,και 2 κοινοτικους στο 1-2 εγω ειμαι καλυμμενος.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Θέλω τον Μου-μου γιατί...δεν πρέπει ο αντίπαλος μας στα play-offs να έχει τέτοιο μυαλό-οργάνωση-καρδιά-ποιότητα μέσα στο παρκέ. απλά πράγματα.
από κει και πέρα...ο Ντελι μια χαρά μου κάνει, έχει κωλόχερο, κατεβάζει ψύχραιμα και γράφει τις βολίτσες του.επίσης προσπαθεί όσο πρέπει στην άμυνα και έχει κορμί για τη θέση του.και στο πάθος με καλύπτει. καλύτερο σε κοινοτικό με 100; μμ...μ

αναπληρωματικό δυάρι Έλληνα; όχι σε κουμπούρα και Ηλιάδη-κοντοπούτανοι και τίποτα το ιδιαίτερο, ναι σε Κυρίτση χωρίς σκέψη επιθετικά με αλλά στην άμυνα, ναι σε Χαραλαμπίδη περίπου ισάξιος με Κυρίτση αλλά καλύτερο μακρινό σουτ και χειρότερη διείσδυση...τι χρειαζόμαστε απο τα 2;
Διαμαντόπουλος ταλεντάρα αλλά για πάντα στάσιμος,"τι να σου προσφερω ν'αλλάξεις δρόμο;"

ΥΓ μεχρι τώρα η ομάδα δείχνει καλύτερη από την περσινή, νομίζω;
ΥΓ 2 η ΚΑΕ πετάει αετό, πήγα για το διαρκείας και δεν μου δώσανε! δεν παίρνουν λέει φέτος πια πιστωτική, και οι θέσεις μένουν από τα πέρσυ κρατημένες μέχρι 9 Σεπτ. κι εγώ που έχω θέση και θέλω να αλλάξω; στον τουρβά με όσους δεν είχαν ;...από οργανωση-μάρκετιγκ τους βάζω βάση με το ζόρι...
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Mηπως για τους αναπληρωματικους Ελληνες πρεπει να περιμενουμε λιγο να δουμε τι θα γινει με τον Πανελληνιο. Για μενα ιδανικη περιπτωση θα ηταν ο Παπαμακαριος
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

[Παζάρια ΠΑΟΚ με Ντελινινκάιτις]
26 | 08 | 2010 14:07
Σκληρό πόκερ με Ντελινινκάιτις ο ΠΑΟΚ

Σκληρά παζάρια με τον Τόμας Ντελινινκάιτις κάνει ο ΠΑΟΚ ο οποίος προσπαθεί να αποσπάσει άμεσα το «ναι» του Λιθουανού άσου.

Ο παίκτης ξεκινά την προσπάθειά του στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του αλλά έχει στραμμένη την προσοχή του και στο συλλογικό μέλλον του. Ο ΠΑΟΚ έκανε την πρότασή του, αρχικά υπήρξε χάσμα, όμως ο Ντελινινκάιτις υποχώρησεμέχρι ένα σημείο και οι ελπίδες για την παραμονή του αυξήθηκαν. Ο ΠΑΟΚ θέλει άμεσα την απάντησή του και πιέζει προς αυτήν την κατεύθυνση αφού ο Σούλης Μαρκόπουλος θέλει να κλείσει γρήγορα το ρόστερ. Ο παίκτης δε δείχνει να βιάζεται και τόσο και αν καθυστερήσει να απαντήσει, ο 61χρονος κόουτς θα «ενεργοποιήσει» τις εναλλακτικές λύσεις του για τη θέση του
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Αυτό το καημένο το άθλημα το ξεχάσαμε μετά την Τουρκία???

Για να επανερχόμαστε σιγά σιγά...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Προσωπικά ο Ντελινινκάιτις δεν με πολυειενδιαφέρει αλλά δεν μου πέφτει λόγος..... 8-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”