Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
paok87
Δημοσιεύσεις: 6943
Εγγραφή: Δευ 19 Μάιος 2008, 18:31

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από paok87 »

:redcard: στη διοίκηση της dundee που δεν καταφέρνει να αναβάλλει το παιχνίδι με υπαιτιότητα της 44. :twisted:
Ο πρόεδρος της αντιπάλου της ΑΕΚ, Στίβεν Τόμσον, εξέφρασε την ανησυχία του για την ασφάλεια των 500 εκδρομέων της ομάδας του στην Ελλάδα, ενώ δε δίστασε να δηλώσει την απόλυτη δυσαρέσκειά του για τη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τη συνεχόμενη αλλαγή της έδρας.

Ο Τόμσον ισχυρίζεται ότι δαπάνησε 50.000 λίρες ώστε το γήπεδο της Νταντί να πληροί τις προδιαγραφές που προβλέπονται από την UEFA και εμφανίζεται ιδιαίτερα εκνευρισμένος, επειδή, όπως υποστηρίζει, ισχύουν δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Ο Σκωτσέζος πρόεδρος θεωρεί ότι η πλευρά της UEFA είναι ελαστική υπέρ το δέον, καθώς δεν έχει επιβάλει κάποια ποινή στο "δικέφαλο", όπως θα έπρεπε να έχει κάνει με δεδομένη την αδυναμία της ΑΕΚ να χρησιμοποιήσει ένα κατάλληλο γήπεδο.

Συγκεκριμένα ο Τόμσον δήλωσε στην Herald Scotland: "Είμαι εξοργισμένος, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Θα πάμε να παίξουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της UEFA".

Ωστόσο, ο προπονητής της ομάδας Πίτερ Χιούστον δείχνει να μην έχει επηρεαστεί από την κατάσταση καθώς ξεκαθάρισε: "Η αλλαγή των γηπέδων δεν θα μας επηρεάσει ολοκληρωτικά. Οι παίκτες γνωρίζουν τί πρέπει να κάνουν".

Ο Στίβεν Τόμσον θα φτάσει το πρωί της Τετάρτης (25/8) στην Ελλάδα, λίγο πριν φτάσει η αποστολή της ομάδας, με τον επικεφαλής ασφαλείας του κυβερνητικού σώματος, Ντέρεκ Κίρκγουντ, ώστε να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την κατάσταση που επικρατεί.
Άβαταρ μέλους
niko70
Δημοσιεύσεις: 1670
Εγγραφή: Σάβ 14 Φεβ 2009, 21:32
Τοποθεσία: ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από niko70 »

Με τη λήξη του πρωταθλήματος η κούλα χρωστούσε στο ΟΑΚΑ πάνω από 1 μύριο (ο βάζελος 400Κ). Διαμαρτυρόταν κιόλας για την κατάσταση του γηπέδου.

1. Τα λεφτά τα πλήρωσε ??
2. Ο ΓΓΑ, που τόσο ενδιαφέρεται, είναι μάνατζερ της κούλας ??
3. Ο Γεροκλάνος ξέχασε (αυτό που είπε στη Βουλή) ότι οι ΠΑΕ είναι Α.Ε ??
4. Είναι εθνικό θέμα αν και που θα παίξει η κούλα μπάλλα ??
5. Ο γαύρος που είναι εκτός στο βασικό ζήτημα της σούπερλιγας (τηλεοπτικά), βγάζει και πρόεδρο ??

Εχουμε ξεφύγει τελείως.....Δεν ξέρω πλέον αν αξίζει να ασχολούμαστε ή αν πρέπει να παλέψουμε για τα συμφέροντά μας...Δεν υπάρχει καμία απολύτως λογική....
Άβαταρ μέλους
krik the greek
Δημοσιεύσεις: 146
Εγγραφή: Κυρ 25 Απρ 2010, 16:35
Τοποθεσία: νεα σμυρνη

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από krik the greek »

To γήπεδο στην νεα σμυρνη το εφτιαξαν και όπως όλα δείχνουν θα παίξει εκεί η αεκ και με κόσμο
Κάτι τέτοιο πήρε το αυτί μου
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS
Δημοσιεύσεις: 33766
Εγγραφή: Τετ 25 Ιουν 2008, 21:34

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από MANIAKOS »

σε μια εφημεριδα που εχει πρωτοσελιδο τον τσακιρη και τον κατηγορει εμμεσα-αμεσα για αυτα που γινανε...αν γινει κτ εναντιον του ποιος θα φταιει..?
Άβαταρ μέλους
gash04
Δημοσιεύσεις: 11048
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 17:15
Τοποθεσία: Fucking Athens

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από gash04 »

+4 πόιντς.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Δημοσιεύσεις: 4953
Εγγραφή: Τετ 23 Απρ 2008, 13:56
Τοποθεσία: MARKOPOULON MESOGEION
Επικοινωνία:

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από DimisK »

Οι αθλιότητες που έγιναν στη Νέα Σμύρνη μας υποτιμούν όλους ως πολίτες, ως ανθρώπους, ως φιλάθλους. Μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον Γερμανό, τον Ιταλό και τον Έλληνα αγρότη και τη χάρη που έθελε ο κάθε ένας απο το Θεό. Ο Έλληνας δεν ζήτησε κάτι για τον εαυτό του, αλλά να καταστρέψει τον γείτονά του. Οι δύο πρώτοι ζήτησαν εργαλεία για το όργωμα των χωραφιών τους μεταξύ των οποίων και ένα γαϊδουράκι. Ο Έλληνας όταν ήρθε η σειρά του ζήτησε απλά...να ψοφήσει το γαϊδούρι των δύο πρώτων.
Δυστυχώς αυτές οι νοοτροπίες μας κατάντησαν σε αυτό το χάλι και σαν κράτος και σαν κοινωνία και σαν ανθρώπους. Αυτοί που το έκαναν ήταν εντελώς ανεγκέφαλοι για να μην το πω πιο χοντρά. Καταστρέψαν την ομάδα τους, το κύρος της, την αξιοπιστία της, την ΑΕΚ, το ελληνικό ποδόσφαιρο, το κύρος της χώρας, ενώ επιβάρυναν και τον έλληνα φορολογούμενο αφού τις ζημιές αυτός θα τις πληρώσει. Χώρια που η χώρα - για άλλη μια φορά - διασύρθηκε. Και μην πει κανείς "η χώρα διασύρεται από μόνη της" γιατί είναι λάθος. Φυσικά και διασύρεται από κάθε μικρή μαλακία που κάνει ο καθένας μας. ΕΜΕΙΣ τη διασύρουμε, δεν είναι απρόσωπος ο διασυρμός. Ο ένας κλείνει τα λιμάνια, ο άλλος καταβάζει το γενικό του ρεύματος, ο άλλος δεν στέλνει βενζίνη, ο άλλος ανεβάζει τις τιμές, ο άλλος κλέβει τον πελάτη του και πάει λέγοντας.
Και όλα αυτά γιατί; Γιατί κάποιοι "οπαδοί" θεωρούν τις ομάδες κτήμα τους, ιδιοκτησία τους και μπορούν να κάνουν ότι θέλουν! Ντροπή και σε αυτούς και στο ανύπαρκτο κράτος που τους άφησε να το κάνουν, χωρίς να συλλάβει κανένα! Η ατιμωρισια και πάλι δηλώνει παρόν!
Μπράβο στους κάφρους λοιπόν! Για να μην παίξει η ΑΕΚ στο γήπεδο του Πανιωνίου και τους το...μαγαρίσει!!! Γιατί ο εγωισμός τους τους τυφλώνει και τους μετατρέπει σε ζώα. Οσο υπάρχουν "άνθρωποι" με τέτοια μυαλά που κάνουν και που επικροτούν τέτοιες μαλακίες, η χώρα δεν θα βγει ποτέ από το τέλμα.
Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Δυστυχώς το βαρέλι δεν έχει πάτο...
Φυσικά τεράστιες είναι οι ευθύνες και των διοικούντων των δύο ΠΑΕ που λαϊκίζουν διαρκώς.
Αν π.χ. η ΑΕΚ τιμωρούνταν από την ΟΥΕΦΑ δεν θα προκρινόταν, θα είχε οικονομικές ζημιές, δεν θα έδινε βαθμούς στην Ελλάδα με ότι αυτό συνεπάγεται για όλες τις ομάδες. Ψιλά γράμματα θα μου πείτε.
Η ομάδα μας να κερδάει και όλοι οι άλλοι να πάνε να γαμηθούνε. Να που τελικά όλοι μας κρύβουμε μέσα μας έναν μικρό "Μητρόπουλο"...
Κρίμα και πάλι...
:(
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
Δημοσιεύσεις: 28952
Εγγραφή: Δευ 21 Σεπ 2009, 21:39
Τοποθεσία: sourmena

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από sourmenetes »

Συγγνωμη να ρωτησω κατι...Πως μπορει και μπαινει ο καθε τυχαρπαστος μεσα σ'ενα γηπεδο...???Δηλαδη μπορω να παω και γω και να μπω οπου θελω και να κανω οτι γουσταρω???Αυτο δεν μπορω να το καταλαβω.Το γηπεδο δε φυλασσεται???Εδω ολα τα σπιτια εχουν φυλαξη και δεν εχει το γηπεδο..!!!???Μηπως ηταν κατι αλλο???Λεω εγω..Χωρις να ξερω..Παντως ηταν απαραδεκτο..Τα ειπατε λιγο πολυ ολα..
Άβαταρ μέλους
krik the greek
Δημοσιεύσεις: 146
Εγγραφή: Κυρ 25 Απρ 2010, 16:35
Τοποθεσία: νεα σμυρνη

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από krik the greek »

++++++++++10000000000
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia
Δημοσιεύσεις: 3853
Εγγραφή: Τρί 21 Απρ 2009, 04:37
Τοποθεσία: Ντεπώ

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Πραγματικά και εγώ το ίδιο σκεφτόμουν...
Ρε παιδιά, αν είναι τόσο απλό, να μπουκάρουμε και εμείς στο γήπεδο της οδού Παπαναστασίου, να τα βάψουμε όλα ασπρόμαυρα και να φιλοτεχνήσουμε και ένα Δικέφαλο στη σέντρα του γηπέδου.
Άβαταρ μέλους
gash04
Δημοσιεύσεις: 11048
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 17:15
Τοποθεσία: Fucking Athens

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από gash04 »

Τι είναι οι ζημιές μπροστά στο Νέος Πανιώνιος ακόμα χειρότερα μπροστά στο άρθρο 44 και τις όποιες χορηγίες που ετοιμάζονται?

Αν θες τι είναι οι ζημιές αυτές και στο άρθρο 66 στην μπασκετική ΑΕΚ επίσης για χρέη που δημιούργησε το σωματείο της?

Και ατιμώρητοι θα συνεχίσουν να δημιουργούν νέα χρέη εις βάρος όλων με μεταγραφές και ξέπλυμα χρήματος!

Πάλι την πίτα ολάκερη και ο σκύλος χορτάτος?
Μόνο που αυτοί θέλουν να φάνε και τον σκύλο ακόμα...

Όταν και άμα εφαρμοστούν οι νόμοι για όλους έτσι ώστε να υπάρχει αίσθημα ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ τότε ΝΑΙ όχι απλά να καταδικαστούν αλλά και να εξοριστούν τέτοιου είδους φαινόμενα.

Όσο όμως επικρατεί η τακτική το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό τότε φαινόμενα σαν της Νέας Σμύρνης μπορούν να θεωρηθούν ως φυσιολογικά σαν είδος αντίδρασης στην δράση των μεγαλοκαρχαριών των Αθηνών.
paok87
Δημοσιεύσεις: 6943
Εγγραφή: Δευ 19 Μάιος 2008, 18:31

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από paok87 »

Τα γραφεία του ΑΣ πανιωνίου, που βρίσκονται στο ίδιο το γήπεδο της νέας σμύρνης, τελούσαν από νωρίς το απόγευμα υπό κατάληψη.

Προφανώς βρήκαν τα κλειδιά και μπήκαν
Και φύλακας να υπήρχε, μπροστά σε 150 οπλισμένους τί να κάνεις?

gash++
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo
Δημοσιεύσεις: 1819
Εγγραφή: Παρ 07 Αύγ 2009, 15:28
Τοποθεσία: Paokoslovakia

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Εμένα το GPS γιατί με βγάζει τη Νέα Σμύρνη δίπλα στη Λαμία;
Άβαταρ μέλους
Sera4
Δημοσιεύσεις: 13938
Εγγραφή: Τετ 06 Αύγ 2008, 15:43

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από Sera4 »

ρωτα τον μπιτσαξη :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
gash04
Δημοσιεύσεις: 11048
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 17:15
Τοποθεσία: Fucking Athens

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από gash04 »

Μήπως το αγόρασες απο τον Μπάγιεβιτς? :D
gate4mitsos
Δημοσιεύσεις: 2110
Εγγραφή: Σάβ 15 Μαρ 2008, 19:46

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από gate4mitsos »

gash04 έγραψε:Όταν και άμα εφαρμοστούν οι νόμοι για όλους έτσι ώστε να υπάρχει αίσθημα ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ τότε ΝΑΙ όχι απλά να καταδικαστούν αλλά και να εξοριστούν τέτοιου είδους φαινόμενα.

Όσο όμως επικρατεί η τακτική το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό τότε φαινόμενα σαν της Νέας Σμύρνης θεωρούνται φυσιολογικά εως είδος αντίδρασης απο την δράση των μεγαλοκαρχαριών των Αθηνών.
+++++

Δεν εχει γηπεδο να αγωνιστει ο ενας απο τους τρεις καρκινους του ελληνικου ποδοσφαιρου και ειναι εθνικο ζητημα.Ντροπη λεει για την ελλαδα οι καταστροφες της νεας σμυρνης...

Και ομως ΝΤΡΟΠΗ ειναι η ατιμωρισια των 3 καρκινων που μας πηδανε χωρις σαλιο με εγκληματα και υποκρισια τοσα χρονια...

Σιγα μην στεναχωρηθουμε για τους κλεφτες της ελλαδος και της ντεμεκ υπερηφανιας τους.Α σιχτιρ και το "ελληνικο" τους ποδοσφαιρο και οι βαθμοι τους και η ουεφα!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”