Ποιά Τετάρτη ρε αδερφέ; Ακόμα Πέμπτη είμαστε. Σάββατο μεσημέρι θα είμαστε ήδη στα 11.200 περίπου. Μέχρι την Τετάρτη που είναι η πρώτη, τα εισιτήρια θα είναι πάνω απο 13.000, εκτός κι αν ανακοινωθεί κανένα τρελό όνομα και γίνει π-α-ν-ι-κ-ό-ς..blackmagic έγραψε:Λαθος υπολογισμούς έκανες.Μεχρι την τεταρτη σπαμε το φραγμα των 12.500 διαρκειαςFalegkos έγραψε:στα μεσα ιουλιου θα περασουμε το περσινο ρεκορ μαγκες το λιγοτερο 18.000 να περιμενετε.
Το λιγοτερο.
ΠΑΟΚ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ.
Εισιτήρια διαρκείας 2008-09!
Βγαλτο το διαρκειας στον αγωνα με τον γαβρο που θα τρεχουν ολοι πανικοβλητοι.Τοτε να δεις ποσο θα το πουλησεις.Εδω φετος μου ειχε ξεμεινει ενα εισητηριο γιατι ενας φιλος κατι του ετυχε και ημουν κοντα στην εκκλησια και ειναι πολλα ΠΑΟΚια διπλα μου και φωναζω οτι εχω ενα εισητηριο για την 4 και μου εδιναν μεχρι και 50 ευρω.
Ρε blackmagic ασε και για τον υπολοιπο λαο του ΠΑΟΚ να παρει κανα διαρκειας...μη παει τζαμπα...αλλιως θα παιρνω απουσιες απο την κορη σου στη Τουμπα για να ειμαστε σιγουροι οτι επιασε τοπο 
Δηλαδη αυτος που θα την παντρευτει καποτε θα εχει και προικα απο τον μπαμπα εισητηρια διαρκειας?αυτα ειναι τυχερα
Βγαλτε κι αλλα διαρκειας για το λαο ρεεεεεε...ας ειναι και για το θεατρο

Δηλαδη αυτος που θα την παντρευτει καποτε θα εχει και προικα απο τον μπαμπα εισητηρια διαρκειας?αυτα ειναι τυχερα

Βγαλτε κι αλλα διαρκειας για το λαο ρεεεεεε...ας ειναι και για το θεατρο
- trelopaoki444
- trelopaoki444
- trelopaoki444