Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Billy4

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από Billy4 »

JimToPaoki έγραψε:Εκεί παίζουνε... Μπορεί να είναι έτοιμο το ΟΑΚΑ μεχρι τοτε :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Guitarman έγραψε:Αν δεν εχει γηπεδο ο Νιονιος και αυτος καλως να ορισει στη Τουμπα (με το αζημειωτο...) Αυτοι Σαββατο - Εμεις Κυριακη.. Ολα μελι-γαλα...

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Μια χαρά! "Νοικιάζεται όπως είναι επιπλωμένο και με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένοοοοο..."
niks

Δημοσίευση από niks »

εχουν αρκετα να χωρισουν τα τελευταία χρονια
και σιγουρα δεν ξερουμε ολες τις παραμετρους
δεν κρινω την πραξη γιατι ειμαι απ' έξω

σε μας παντως αποκλειεται να το ειχαν κανει
ήταν και οι πρωτοι νομιζω που βγαλανε πανο συμπαραστασης για το ατυχημα στα Τεμπη
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Mήνυμα στο facebook:
ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΕΚ:
Κατηγορία: Γήπεδα 5Χ5Διεύθυνση: Υψηλάντου 3 - Ταύρος - Αθήνα
...
Περιοχή: Αθήνα Περιγραφή:Το πρώτο γήπεδο 5 Χ 5 42μ. επί 20μ. (διαστάσεις
UEFA) Ο
τάπητας που χρησιμοποιείται είναι ο συνθετικός
REA ...
:twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Η Μπράγκα έβαλε 4 στην Σεβίλλη μέσα στην έδρα της τελευταίας..
Η οποία ήταν και η πλέον "βατή" από τις υποψήφιες στον προηγούμενο προκριματικό.. :pano:
Άβαταρ μέλους
JohnnyCash

Δημοσίευση από JohnnyCash »

Ο κύριος Κιντής έριξε χυλόπιτα ευθέως κι επανειλημμένως στον κύριο Αδαμίδη και με πήρε τηλέφωνο για κάποιο λόγο ο κύριος Μπιτσαξής για να μου ζητήσει το γήπεδο και είπα όχι
ετσι ο "κυριος" Μπιτσαξης βρηκε πρωτα χορηγια για την αεκ4499 και μετα της βρηκε και γηπεδακι....Τακους Τεο???
Ακουω να λες.....
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αντερλεχτ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ 2-2 και 2-3 στα πεναλτυ...

τα αδερφια μας προηγηθηκαν με 0-2 με 2 γκολ του κλεο και εδειχναν να το παιρνουν το ματσακι αλλα το κουναβι ο ιλιτς ειναι απιστευτα αχρηστος τερματοφυλακας και εκανε δωρο 2 γκολ στους αλλους + καποιες ευκαιριες...ειναι το κουναβι που ειχε ενα διαστημα ο πανσεραικος οταν επεσε στη β...

τελικα στα πεναλτυ εγινε το εξωπραγματικο...ο βελγος επιασε 2 το κουναβι κανενα και περασε η παρτιζαν... :o :o καταφεραν και εστειλαν 3 πεναλτυ στα πουλια οι αλλοι(σκατα και το σημειο οπου ηταν η βουλα)... :opaokara: :opaokara:

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΟΥ ΛΟΥ... :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Ρε τους πάνθηρες, κατέστρεψαν το γήπεδό τους για να μην παίξει η αεκ εκεί.Ήμαρτον τι ζώα υπάρχουν.Άι στο διάολο με το ελληνικό ποδόσφαιρο 2010 φτάσαμε ρε.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Ρε σεις, ξεκολλάτε. Τα ξεχνάτε τα δικά μας που 2 μέρες πριν το παιχνίδι του σκουληκιού στην Τούμπα "κάηκαν" οι ασφάλειες του πυλώνα? Και έγινε το παιχνίδι με 3 πυλωνες και τον έναν σβηστό?

Καλά κάνανε οι πάνθηρες! Πούλησε τρέλα ο βάζελος στο χανούμι, με τάχα δήθεν καμμένες ασφάλειες και πίπες, φάγαν ένα άκυρο από εκεί. Τους έριξαν κι ένα δεύτερο άκυρο, πιο αντρίκιο οι πάνθηρες και ήρθαν και στανιάρανε.

Αδερφέ Πλάτωνα, εντελώς φιλικά στο λέω, θα σκεφτόμουν πρώτα ότι είμαι Έλληνας αν ο Έλληνας σκεφτόταν ότι ο οπαδός του ΠΑΟΚ δεν είναι β/γ/δ κατηγορίας πολίτης. Όταν ο Bitchαξής και ο κάθε παπάρας με κοροϊδεύει μέσα στα μούτρα μου, παίρνοντας πίσω την χορηγία, δίνοντάς την επί της ουσίας στο χανούμι, τότε το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ! Κι ας τρέξει τώρα ο Μπιτσαξής να βρει γήπεδο για το χανούμι..
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Platon έγραψε:Σωστά..πρέπει κάποια στιγμή να μάθουμε ότι πάνω απ' όλα είμαστε Έλληνες. Δε μας φτάνουν τα ρεζιλίκια από τους έξω, αν αρχίσουμε να τρωγόμαστε και μεταξύ μας, τότε την κάτσαμε...
σωστα αρκει να καταλαβουν και οι αλλοι οτι και εδω ελληνες ειμαστε και δεν πεταμε χαρταετο...κυριε μπιταξη(κυριε :lol: :lol: )-ή αλλιως π@υτανοσπερμα- σκασε και κανενα φραγκο παραπανω στο γαυρο για να παιξουν τα χανουμια καραισκακη ξερεις εσυ οχι τπτ ιδιαιτερα καμια χορηγια...
Kannivalos

Δημοσίευση από Kannivalos »

respest to panionios....ετσι το γουσταραν
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Για τους πανθηρόνιους τι να πει κανείς. Πες ότι δεν ήθελαν να γίνει με τίποτα το ματς εκεί! Εντάξει, όμως αυτοί δεν χάλασαν μόνο το χόρτο για να αναβληθεί το ματς, κόντεψαν να γκρεμίσουν και το ίδιο το γήπεδο. Μιλάμε για απίστευτους βανδαλισμούς και ανοησία.

Και το κακό είναι ότι όλα αυτά θα τα πληρώσουν οι μ@λ@κες οι φορολογούμενοι και ειδικά εμείς οι διπλά μ@λ@κες Παοκτσήδες φορολογούμενοι. :cry:
niks

Δημοσίευση από niks »

εμεις,ειμαστε Ελληνες
αυτοί που κανουν τις αδικιες δεν ξερω αν είναι
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Διαβάζω δηλώσεις του Αδαμίδη για νύχτα ντροπής και λοιπά κουραφέξαλα. Ρε καραγκιόζη Αδαμίδη, όταν έπαιρνες τις χορηγίες δεν ήταν ντροπή? Όταν τα κόβανε από τον ΠΑΟΚ για να τα πάρεις εσύ δεν ήταν ντροπή? Άντε παλιο^αμόγιο κι εσύ, μου έμαθες και τη ντροπή.. Τσίπα δεν έχετε καθόλου, μου^ιά!
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

respect στον Τζιοβάνι τον Ιταλό και για τα 2 πόστ
όπως επίσης οφείλουμε και ένα μεγάλο respect και στον μεγάλο Γιάννη Γρανίτσα.
Άβαταρ μέλους
krik the greek

Δημοσίευση από krik the greek »

30-50 άτομα κάναν πουτάνα ένα γήπεδο τώρα αν έκαναν καλά η΄ όχι δεν με ενδιαφέρει εγώ Παοκτσής είμαι αλλά αυτά τα 50 άτομα δεν νομίζω να εκφράζουν όλους τους οπαδούς του :redcard: :redcard: :redcard: πανιωνίου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”