80. Cristiano Moraes Oliveira
Re: 80. Cristiano Moraes Oliveira
Μακάρι να μας "βγει" αυτός ο παίκτης κι ας είναι και αριστερό μπακ, δε με νοιάζει...Πιστεύω ότι μπορεί να προσφέρει λύσεις μπροστά και ως 2ος επιθετικός ακόμα....
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Και εγω πιστευω οτι δεν ειναι παικτης για τον ΠΑΟΚ. Ενας κλασικος βραζιλιανος του κιλου. Μακαρι να βγω ψευτης αλλα.....
εχουμε τις σφεντονες Ιβιτς και Γκαρσια...PARASANDALOS έγραψε:ειναι αργος
Η επιστροφή του Mister... νίκη!
Για τον ΠΑΟΚ, ήταν η πρώτη μεταγραφή της περσινής χειμερινής περιόδου, τον έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες και πίστεψε ότι στο πρόσωπό του, βρήκε έναν ποδοσφαιριστή κοντά στα στάνταρ του Βιεϊρίνια, για την αριστερή πλευρά. Αν έπεσε μέσα ή όχι, ακόμη δεν το μάθαμε, σύντομα, πάντως, θα έχουμε αυτή την ευκαιρία!
Ο Κριστιάνο Μοράες ξεκίνησε από χθες να ακολουθεί σιγά - σιγά το πρόγραμμα της ομάδας, μέσα στον Σεπτέμβριο θα είναι στη διάθεση του Παύλου Δερμιτζάκη. Στις αρχές του καλοκαιριού, ο ΠΑΟΚ έψαχνε έναν ποδοσφαιριστή για την αριστερή πλευρά, τελικώς δεν τον απέκτησε κι απομένει να φανεί, αν ο 27χρονος Βραζιλιάνος θα είναι μια ακόμη μεταγραφή του καλοκαιριού.
Τον Μοράες ο ΠΑΟΚ τον απέκτησε τον Ιανουάριο και γνωρίζοντας πως το συμβόλαιό του έληγε το καλοκαίρι, έπεισε την Πάσος Φερέιρα, να του τον δώσει μια ώρα αρχύτερα, πληρώνοντας στους Πορτογάλους 150.000 ευρώ.
Την μέρα, που ανακοινώθηκε η μεταγραφή του, ήταν στη Θεσσαλονίκη ο Πορτογάλος μάνατζερ του Βιεϊρίνια, που εντυπωσιάστηκε μόλις το άκουσε. «Είναι πολύ καλός παίκτης, στην Πορτογαλία έλεγαν πως θα πάει σε μια από τις μεγάλες ομάδες, τον ήθελε η Σπόρτινγκ», είπε σε άνθρωπο του ΠΑΟΚ.
Τον Βραζιλιάνο, που έπαιξε 4,5 χρόνια στην Πάσος Φερέιρα, ο ΠΑΟΚ τον πήρε για να δώσει λίγη επιθετικότητα και στην αριστερή πλευρά, για να υπάρχει μια ισορροπία στην επίθεση. Κλασικός αριστερός εξτρέμ, με την παλιά έννοια του όρου, παίκτης, με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, που στην Πάσος Φερέιρα έπαιξε πολλές φορές πίσω από τον σέντερ φορ, ο Μοράες ήταν μια πρόταση του Κονσεϊσάο στον Βρύζα, αυτός τον είδε σε παιχνίδια κι έδωσε το Ο.Κ.
Για κακή του τύχη, ο Βραζιλιάνος έπαθε ρήξη χιαστών στο ξεκίνημα του αγώνα με τον Πανθρακικό στην Τούμπα, στις 6 Μαρτίου, μόλις είχε αρχίσει να προσαρμόζεται στη νέα του ομάδα κι ενώ ο Σάντος είχε αρχίσει σιγά – σιγά να του δίνει χρόνο συμμετοχής.
Η κακιά στιγμή στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, τον άφησε έξω στο υπόλοιπο της σεζόν, αλλά κυρίως του στέρησε την ευκαιρία να κάνει το καλοκαίρι προετοιμασία και να είναι έτοιμος στο ξεκίνημα της νέας σεζόν. Μέχρι τον τραυματισμό του, ο Κριστιάνο πρόλαβε να παίξει σε οχτώ παιχνίδια και μπορεί να υπερηφανεύεται ότι μ΄ αυτόν στη σύνθεσή του, ο ΠΑΟΚ έχει μόνο νίκες. 8 συμμετοχές, 8 νίκες είναι ο απολογισμός για τον ΠΑΟΚ με τον Βραζιλιάνο στη σύνθεσή του!
Να δούμε, αν με την επιστροφή του μεγαλώσει το σερί…
24 PAOK
Για τον ΠΑΟΚ, ήταν η πρώτη μεταγραφή της περσινής χειμερινής περιόδου, τον έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες και πίστεψε ότι στο πρόσωπό του, βρήκε έναν ποδοσφαιριστή κοντά στα στάνταρ του Βιεϊρίνια, για την αριστερή πλευρά. Αν έπεσε μέσα ή όχι, ακόμη δεν το μάθαμε, σύντομα, πάντως, θα έχουμε αυτή την ευκαιρία!
Ο Κριστιάνο Μοράες ξεκίνησε από χθες να ακολουθεί σιγά - σιγά το πρόγραμμα της ομάδας, μέσα στον Σεπτέμβριο θα είναι στη διάθεση του Παύλου Δερμιτζάκη. Στις αρχές του καλοκαιριού, ο ΠΑΟΚ έψαχνε έναν ποδοσφαιριστή για την αριστερή πλευρά, τελικώς δεν τον απέκτησε κι απομένει να φανεί, αν ο 27χρονος Βραζιλιάνος θα είναι μια ακόμη μεταγραφή του καλοκαιριού.
Τον Μοράες ο ΠΑΟΚ τον απέκτησε τον Ιανουάριο και γνωρίζοντας πως το συμβόλαιό του έληγε το καλοκαίρι, έπεισε την Πάσος Φερέιρα, να του τον δώσει μια ώρα αρχύτερα, πληρώνοντας στους Πορτογάλους 150.000 ευρώ.
Την μέρα, που ανακοινώθηκε η μεταγραφή του, ήταν στη Θεσσαλονίκη ο Πορτογάλος μάνατζερ του Βιεϊρίνια, που εντυπωσιάστηκε μόλις το άκουσε. «Είναι πολύ καλός παίκτης, στην Πορτογαλία έλεγαν πως θα πάει σε μια από τις μεγάλες ομάδες, τον ήθελε η Σπόρτινγκ», είπε σε άνθρωπο του ΠΑΟΚ.
Τον Βραζιλιάνο, που έπαιξε 4,5 χρόνια στην Πάσος Φερέιρα, ο ΠΑΟΚ τον πήρε για να δώσει λίγη επιθετικότητα και στην αριστερή πλευρά, για να υπάρχει μια ισορροπία στην επίθεση. Κλασικός αριστερός εξτρέμ, με την παλιά έννοια του όρου, παίκτης, με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, που στην Πάσος Φερέιρα έπαιξε πολλές φορές πίσω από τον σέντερ φορ, ο Μοράες ήταν μια πρόταση του Κονσεϊσάο στον Βρύζα, αυτός τον είδε σε παιχνίδια κι έδωσε το Ο.Κ.
Για κακή του τύχη, ο Βραζιλιάνος έπαθε ρήξη χιαστών στο ξεκίνημα του αγώνα με τον Πανθρακικό στην Τούμπα, στις 6 Μαρτίου, μόλις είχε αρχίσει να προσαρμόζεται στη νέα του ομάδα κι ενώ ο Σάντος είχε αρχίσει σιγά – σιγά να του δίνει χρόνο συμμετοχής.
Η κακιά στιγμή στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, τον άφησε έξω στο υπόλοιπο της σεζόν, αλλά κυρίως του στέρησε την ευκαιρία να κάνει το καλοκαίρι προετοιμασία και να είναι έτοιμος στο ξεκίνημα της νέας σεζόν. Μέχρι τον τραυματισμό του, ο Κριστιάνο πρόλαβε να παίξει σε οχτώ παιχνίδια και μπορεί να υπερηφανεύεται ότι μ΄ αυτόν στη σύνθεσή του, ο ΠΑΟΚ έχει μόνο νίκες. 8 συμμετοχές, 8 νίκες είναι ο απολογισμός για τον ΠΑΟΚ με τον Βραζιλιάνο στη σύνθεσή του!
Να δούμε, αν με την επιστροφή του μεγαλώσει το σερί…
24 PAOK
- ΑποστόληςΑ
+1moican4 έγραψε:εχουμε τις σφεντονες Ιβιτς και Γκαρσια...PARASANDALOS έγραψε:ειναι αργος![]()
![]()
johnnie78 έγραψε:Και εγω πιστευω οτι δεν ειναι παικτης για τον ΠΑΟΚ. Ενας κλασικος βραζιλιανος του κιλου. Μακαρι να βγω ψευτης αλλα.....
Είναι αλήθεια αυτό, όπως και τόσα άλλα που έχουν ειπωθεί στον ιστοτόπο τούτο, όπως για τον "χοντροκώλη" Βιερίνια, για τον "ταβερνιάρη" Σάντος, είτε για τον "Αραμπατζή" από την Τυνησία....PARASANDALOS έγραψε:ειναι αργος
Σκάουτερς, μανατζαραίοι, προπονηταράδες κοκ, ότι και κάνετε η ομαδα αυτή και τα μέλη της ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ το στόμα, το έκαναν στο παρελθόν θα συνεχίσουν και φέτος.
έχεις δίκιο... από πού κι'ως που ξέρουν οι Βραζιλιάνοι μπάλα;johnnie78 έγραψε:Και εγω πιστευω οτι δεν ειναι παικτης για τον ΠΑΟΚ. Ενας κλασικος βραζιλιανος του κιλου. Μακαρι να βγω ψευτης αλλα.....
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
πω πωωωωω κραξιμο λεμεεεεε ...εντακσει κ ο γκαρσια με τον ιβιτσ ειναι αργος αλλα σιγουρα θα θελατε καποιον ποιο γρηγορο ετσιιιι ι οχι ??????????????????????.........
αργος ειναι για εχτρεμ...........να του δωσουμε αμα ειναι του παιδιου λιγο σπιντ μπας κ τρεξει γρηγοροτερα...............................
η οχι λαθος εκανα να παιζει μαζι με τον ιβιτς αριστερα εχτρεμ ...............και να λεμε μεταααα αααααααααααααααααααα που πανε οι 2 αργοι στους 3 δε χωρειιιιιιιι...................
οτι να ναι .............
εδω λεμε να φτιαξουμε γρηγορη επιθεση οπως με (σαλπιγγιδη).............
ετσι να περναει η ωρα...λιγο....να που κ καμια μλκια
μπορειτε να πατε σε εναν ξενωνα να αραξετε ...........
αργος ειναι για εχτρεμ...........να του δωσουμε αμα ειναι του παιδιου λιγο σπιντ μπας κ τρεξει γρηγοροτερα...............................
η οχι λαθος εκανα να παιζει μαζι με τον ιβιτς αριστερα εχτρεμ ...............και να λεμε μεταααα αααααααααααααααααααα που πανε οι 2 αργοι στους 3 δε χωρειιιιιιιι...................
οτι να ναι .............
εδω λεμε να φτιαξουμε γρηγορη επιθεση οπως με (σαλπιγγιδη).............
ετσι να περναει η ωρα...λιγο....να που κ καμια μλκια
μπορειτε να πατε σε εναν ξενωνα να αραξετε ...........
γρηγορος ειναι και ο μπιλυ τι να τον κανω??ο σορλεν που παει σαν ριπλει σε σχεση με αυτον ειναι 1 επιπεδο πανω...εκτος του οτι τον ειδαμε σε 2-3 αγωνες μονο και χωρις προσαρμογη αργο εγω δεν τον λεω...τωρα παιχτη που ουσιαστικα δεν ειδαμε ειναι αστειο να βγαζουμε ασφαλη συμπερασματα πρεπει να περιμενουμε να δουμε...θυμαμαι χαρακτηριστικα οταν ειδα τον βιερινια την πρωτη χρονια στην πρωτη προπονηση ειπα ''ρε σεις ποιο ειναι αυτο το γιουβαρλακι???''

Οι βραζιλιανοι του κιλου δεν ξερουν μπαλα. Θυμισου καποιους ''παικταραδες'' βραζιλιανους που ειχαμε προ 3ετιαςΧωρικός έγραψε:έχεις δίκιο... από πού κι'ως που ξέρουν οι Βραζιλιάνοι μπάλα;johnnie78 έγραψε:Και εγω πιστευω οτι δεν ειναι παικτης για τον ΠΑΟΚ. Ενας κλασικος βραζιλιανος του κιλου. Μακαρι να βγω ψευτης αλλα.....
μιας και το ανεφερες παιδια πραγματικα με αλαν μπαιανο πια και ιντιο πρωτη φορα στη ζωη μου ειδα αμπαλους βραζιλιανους...δλδ πρεπει να ηταν η εξαιρεση του κανονα αυτοι που κατερριψαν το μυθο...

Απο που κ ως που αυτος που εκφραζει τη γνωμη του ειναι ''μανατζαρεος'' και ''προπονηταρας'', δεν το καταλαβαινω...Μιλας θαρρεις και εμεις θελουμε το κακο της ομαδας και εσυ εισαι κανενας αγιος και προστατης της ομαδας. Ασε τον Σαντος, ο προπονητης ειναι κατι διαφορετικο. Αν μου βρεις 100 ΠΑΟΚτσηδες που να θεωρουσαν παλτο τον Βιειρινια οταν ηρθε στην ομαδα εγω θα πολιτογραφηθω ζουλου.... Και ποσοι πια ειπαν ασχημα λογια για τον Μπουσαιντι (ακομα δεν ηρθε) που καποιοι τον βαφτισαν και Αραμπατζη της Τυνησιας (μου θυμιζει μαραντονα των καρπαθιων αυτο)!Μαλλον ατυχεις οι συγκρισεις και οι παραλληλησμοι σου. Καλο ειναι να εχεις και αποψη για αυτο που βλεπεις....χωρις παρεξηγησηeliask έγραψε:johnnie78 έγραψε:Και εγω πιστευω οτι δεν ειναι παικτης για τον ΠΑΟΚ. Ενας κλασικος βραζιλιανος του κιλου. Μακαρι να βγω ψευτης αλλα.....Είναι αλήθεια αυτό, όπως και τόσα άλλα που έχουν ειπωθεί στον ιστοτόπο τούτο, όπως για τον "χοντροκώλη" Βιερίνια, για τον "ταβερνιάρη" Σάντος, είτε για τον "Αραμπατζή" από την Τυνησία....PARASANDALOS έγραψε:ειναι αργος
Σκάουτερς, μανατζαραίοι, προπονηταράδες κοκ, ότι και κάνετε η ομαδα αυτή και τα μέλη της ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ το στόμα, το έκαναν στο παρελθόν θα συνεχίσουν και φέτος.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
johnie δεν ειναι ο μονος που το κανει κ λεει,,,,,,,
το ιδιο σεναριο καθε φορα που λες μια αποψη για καποιον νομιζουν οτι θες να τον σκοτωσεις ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,και οι απαντησεις παντα ιδιες σαν αυτη που γραφει ο τυπος εδω οτι εσυ εισε ο προπονητης μπλα μπλα μπλααααααααααα ,,,την εχω ακουσει αυτη τη φραση πανω απο 1000000000000000000000 φορες .........
...κ κραξιμο δωσεεεεεεεεεεεεεεε......και μπλα μπλαααααα,,,,,,,,,,,,
ειναι αργος ο παιχτης κ πειτε εσεις οτι τρεχει.....κ οτι θα παρει μερος στους ολυμπιακους στο πεκινο.....
εδω δεν εχουμε χασει αγωνα γ αγωνα μεχρι κ τα μυρμηγκια στο γηπεδο ξερω ποσα ειναι..............καθε φορα.....
το ιδιο σεναριο καθε φορα που λες μια αποψη για καποιον νομιζουν οτι θες να τον σκοτωσεις ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,και οι απαντησεις παντα ιδιες σαν αυτη που γραφει ο τυπος εδω οτι εσυ εισε ο προπονητης μπλα μπλα μπλααααααααααα ,,,την εχω ακουσει αυτη τη φραση πανω απο 1000000000000000000000 φορες .........
...κ κραξιμο δωσεεεεεεεεεεεεεεε......και μπλα μπλαααααα,,,,,,,,,,,,
ειναι αργος ο παιχτης κ πειτε εσεις οτι τρεχει.....κ οτι θα παρει μερος στους ολυμπιακους στο πεκινο.....
εδω δεν εχουμε χασει αγωνα γ αγωνα μεχρι κ τα μυρμηγκια στο γηπεδο ξερω ποσα ειναι..............καθε φορα.....
Aν είναι αργός, καλώς είναι...
Αν όμως με μία του τρίπλα μου δίνει το πλεονέκτημα τότε τι να λέει αν είναι αργός...ή με μία του πάσα (Αστέρα Τρίπολης)
Θα τον δούμε παιδιά...
Εμένα μου μοιάζει καλής πάστας παίκτης...θα δούμε...
Αν όμως με μία του τρίπλα μου δίνει το πλεονέκτημα τότε τι να λέει αν είναι αργός...ή με μία του πάσα (Αστέρα Τρίπολης)
Θα τον δούμε παιδιά...
Εμένα μου μοιάζει καλής πάστας παίκτης...θα δούμε...