Φανέλα ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Re: Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

Επειδή πολύς λόγος γίνεται για τα σχέδια των διάφορων εταιριών, σκέφτηκα να σας παρουσιάσω ένα δείγμα για τα σχέδια που εχουν παρουσιάσει τρείς από τις μεγαλύτερες εταιρίες αθλητικών ειδών, σε μια από τις τέσσερις μεγαλύτερες ομάδες της Κωνσταντινούπολης. Επειδή τα χρώματα της Besiktas συμπίπτουν με αυτά του ΠΑΟΚ, θεώρησα χρήσιμο να έχουμε μια εικόνα.

Θα επικεντρωθώ στην ασπρόμαυρη φανέλα της ομάδας και όχι στην μονόχρωμη, αφού αυτή κατά γενική ομολογία είναι και η πιο ενδιαφέρουσα άρα και πιο εμπορική.

Έκανα μια έρευνα στις φανέλες που χρησιμοποιήθηκαν από την Besiktas κατά την περίοδο από το 2002 μέχρι σήμερα.

Από το 2002 μέχρι το 2005 συνεργάστηκε με το ΓΑΤΑΚΙ.

Σαιζόν 2002-03:
Εικόνα
Εικόνα
Σαιζόν 2003-04:
Εικόνα
Σαιζόν 2004-05:
Εικόνα
Εικόνα
Από το 2005 μέχρι το 2009 συνεργάστηκε με την UMBRO

Σαιζόν 2005-06:
Εικόνα
Σαιζόν 2006-07:
Εικόνα
Σαιζόν 2007-08:
Εικόνα
Σαιζόν 2008-09:
Εικόνα
Εικόνα
Από το 2009 μέχρι σήμερα συνεργάζεται με την ADIDAS

Σαιζόν 2009-10:
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Σαιζόν 2010-11:
Εικόνα
Απαιτώ επιτέλους και η ΟΜΑΔΑΡΑ μας από το νέο έτος και για όλα τα επόμενα να παρουσιάσει μια φανέλα που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του μεγάλου της ΛΑΟΥ.

Μία φανέλα σαν αυτήν που φαίνεται στο προηγούμενο σχόλιο του Elessar και γιατί όχι ακριβώς ίδια.
Αν αυτό συμβεί, η εμπορική επιτυχία είναι κάτι παραπάνω από εξασφαλισμένη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. την Τρί 24 Αύγ 2010, 18:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Ζήλεψα ρε γαμώτο, αλλά κάπως έτσι τα φέρνει η ζωή...

... εμείς να ζηλεύουμε τους τούρκους για τις φανέλες τους κι αυτοί να ζηλεύουν εμας για την πρόκριση...
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Άκη μπράβο καλή δουλειά.Για τις umbro τι να πω προσκυνώ αν και δεν βρήκες εκείνη με τις οριζόντιες ασπρόμαυρες ρίγες.
Η δεύτερη θα ταίριαζε πολύ σε μας ρετρίλα 1926 :o , η Μπεσίκτας την έβαλε για τα 100 χρόνια
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

κάτι που με ενοχλεί επίσης αφάνταστα είναι ότι η διαφήμιση στην φανέλα μας είναι αυτοκόλλητα η ξέρω και εγώ τι.
δείτε τις φανέλες από πάνω τις μπεσίκτας .
η διαφήμιση είναι στην φανέλα μέσα σαν σχέδιο.

δεν ξέρω βρε παιδιά
και οι παίχτες μας παίζουν με τα αυτοκόλλητα που όταν πας να κάτσεις σε πονάει η μέση από το οπαπ πίσω?????
Άβαταρ μέλους
muffon19

Δημοσίευση από muffon19 »

pagotatzis έγραψε:κάτι που με ενοχλεί επίσης αφάνταστα είναι ότι η διαφήμιση στην φανέλα μας είναι αυτοκόλλητα η ξέρω και εγώ τι.

δεν ξέρω βρε παιδιά
και οι παίχτες μας παίζουν με τα αυτοκόλλητα που όταν πας να κάτσεις σε πονάει η μέση από το οπαπ πίσω?????
Φίλε μου όλες οι ομάδες εχουν τον χορηγό της φανέλας τους με αυτοκόλλητο...(στάμπα για την ακρίβεια).Άπλα σε εμάς όλοι οι χορηγοί είναι χοντροκομμένοι και άσχημοι!Εδώ το COLA TURKA στη φανέλα της Besiktas είναι απλά γράμματα(με στάμπα)..
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

brigate4 έγραψε:Άκη μπράβο καλή δουλειά.Για τις umbro τι να πω προσκυνώ αν και δεν βρήκες εκείνη με τις οριζόντιες ασπρόμαυρες ρίγες.
Αδερφέ brigate4 μάλλον αυτήν εννοείς, ετσι;
Εικόνα
Σαιζόν 2008-09 (Besiktas)
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

φανελαρες η μπεσικτας ειδικα οι αντιντας!!!
Άβαταρ μέλους
johnnie78

Δημοσίευση από johnnie78 »

Για την επομενη χρονια (γιατι φετος θα εχουμε την πουμα) αντιντας ή ρομπε ντι καππα..
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

muffon19 έγραψε:
pagotatzis έγραψε:κάτι που με ενοχλεί επίσης αφάνταστα είναι ότι η διαφήμιση στην φανέλα μας είναι αυτοκόλλητα η ξέρω και εγώ τι.

δεν ξέρω βρε παιδιά
Φίλε μου όλες οι ομάδες εχουν τον χορηγό της φανέλας τους με αυτοκόλλητο...(στάμπα για την ακρίβεια).Άπλα σε εμάς όλοι οι χορηγοί είναι χοντροκομμένοι και άσχημοι!Εδώ το COLA TURKA στη φανέλα της Besiktas είναι απλά γράμματα(με στάμπα)..
δεν ξέρω αν με κατάλαβες φιλε
έχω καμια 50 φανέλες από όλον τον κόσμο.
αυτή την στιγμh φοράω μια santos umbro με πολλές διαφήμισης αλλα καμια δεν νιώθω σαν αυτοκόλλητο απάνω μου ,γιατί είναι στο ύφασμα μέσα τα χρώματα και η διαφήμισης,

μονο η φανέλες του μας είναι σαν αυτοκόλλητα η διαφήμισης απάνω στο ύφασμα τις φανέλας.

τι εγνατία ασφαλιστική τι δεπα τι molto τι οπαπ .όλα ίδια είναι σκατά και τα νιώθεις
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Εξαρτάται και από τη χορηγία. Το cosmote π.χ. μάλλον ραμμένο το έχουν οι πράσινοι.

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:Αδερφέ brigate4 μάλλον αυτήν εννοείς, ετσι;
Εικόνα
Σαιζόν 2008-09 (Besiktas)

'Ετσι.Κούκλα δεν είναι?
pagotatzis έγραψε:
muffon19 έγραψε:

δεν ξέρω βρε παιδιά
δεν ξέρω αν με κατάλαβες φιλε
έχω καμια 50 φανέλες από όλον τον κόσμο.
αυτή την στιγμh φοράω μια santos umbro με πολλές διαφήμισης αλλα καμια δεν νιώθω σαν αυτοκόλλητο απάνω μου ,γιατί είναι στο ύφασμα μέσα τα χρώματα και η διαφήμισης,
μονο η φανέλες του μας είναι σαν αυτοκόλλητα η διαφήμισης απάνω στο ύφασμα τις φανέλας.
τι εγνατία ασφαλιστική τι δεπα τι molto τι οπαπ .όλα ίδια είναι σκατά και τα νιώθεις

Εχεις δίκιο φίλε μου,τα τελευταία χρόνια τις έχουν σκατώσει.Νιώθεις το πλαστικό μπροστά πίσω...Στις ξένες ομάδες δεν βάζουν το ''πλαίσιο'' γύρω απ τα γράμματα και είναι πολύ καλύτερα.Για τις παλιότερες που η διαφήμιση ήταν ένα με τη φανέλα ούτε συζήτηση.Μάλλον θα πέφτει το κόστος έτσι,εδώ είχε γίνει μόδα το σήμα-στάμπα :evil:
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

τσακάλια φτιάξτε μια με τον νέο μα χορηγό

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

θα τις πουλαει και ο σαουριδης>>? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

pagotatzis έγραψε:τσακάλια φτιάξτε μια με τον νέο μα χορηγό

Εικόνα

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
charlie_pace

Δημοσίευση από charlie_pace »

πιθανών να έχει απαντηθεί η απορία μου, αλλά για να μην ψάχνω 85 σελίδες, δεν έχω καταλάβει, από πότε μπορούμε να αλλάξουμε φανέλα?
από γενάρη, ή από τη νέα σεζόν(2011-2012)?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”