11. Zlatan Muslimović
Re: 11. Zlatan Muslimović
μόλις διάβασα τις "κριτικές" για τον τιμωρό...
ερώτηξη α: το να του τσιμπάει το πόδι (όχι πέναλτυ) ο τερματάς και να παραπατάει-χάνει τα βήματά του δεν παίζει δηλαδή;
ερώτηξη βου: έτσι όπως έσκασε η φάση-μπάλα (με τέτοια ταχύτητα - γκελ κλπ), μπορεί κάποιος μπαλαδόρος να μου πει σε ποιο ακριβώς σημείο έπρεπε να το παστελώσει με τη μια;;; γιατί εγώ βλέπω έναν τύπο που με δρασκελιές, ίσα που είναι κοντά στη μπάλα και με τα πόδια ορθάνοιχτα (έλα αμέσως το νου σας εκεί εσείς)
ερώτηξη γου: παρ'όλα αυτά καταφέρνει και σου στέλνει τη μπάλα ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ (αν δεν ήταν ο σκατότουρκος)
ΝΑΙ δεν είναι σταθερός στην απόδοσή του
ΝΑΙ τραυματίζεται συχνά
ΑΝ τα είχε αυτά, μιας και μπάλα ξέρει και ένστικτο έχει (δείτε τα περισσότερα γκολ που έχει βάλει) δεν θα έπαιζε σε εμάς, ούτε θα βολόδερνε στην Ιταλία
και τα φράγκα που παίρνει είναι αρκετά ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ που μετράει τα κουκιά του...
με λιγότερα χρήματα (ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ) θα ήθελα να μη φύγει ΠΟΤΕ!!!
υ.γ. αν ο Σάκης ή ο Δημητράκης κλπ θα γίνουν/είναι καλύτεροι δε με χαλάει... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
Τιμωρός όμως μόνο ΕΣΥ (και ο Βλάνταν)
υ.γ.2 - (θα σας το πω μετά την Πέμπτη το βράδυ)
ερώτηξη α: το να του τσιμπάει το πόδι (όχι πέναλτυ) ο τερματάς και να παραπατάει-χάνει τα βήματά του δεν παίζει δηλαδή;
ερώτηξη βου: έτσι όπως έσκασε η φάση-μπάλα (με τέτοια ταχύτητα - γκελ κλπ), μπορεί κάποιος μπαλαδόρος να μου πει σε ποιο ακριβώς σημείο έπρεπε να το παστελώσει με τη μια;;; γιατί εγώ βλέπω έναν τύπο που με δρασκελιές, ίσα που είναι κοντά στη μπάλα και με τα πόδια ορθάνοιχτα (έλα αμέσως το νου σας εκεί εσείς)
ερώτηξη γου: παρ'όλα αυτά καταφέρνει και σου στέλνει τη μπάλα ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ (αν δεν ήταν ο σκατότουρκος)
ΝΑΙ δεν είναι σταθερός στην απόδοσή του
ΝΑΙ τραυματίζεται συχνά
ΑΝ τα είχε αυτά, μιας και μπάλα ξέρει και ένστικτο έχει (δείτε τα περισσότερα γκολ που έχει βάλει) δεν θα έπαιζε σε εμάς, ούτε θα βολόδερνε στην Ιταλία
και τα φράγκα που παίρνει είναι αρκετά ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ που μετράει τα κουκιά του...
με λιγότερα χρήματα (ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ) θα ήθελα να μη φύγει ΠΟΤΕ!!!
υ.γ. αν ο Σάκης ή ο Δημητράκης κλπ θα γίνουν/είναι καλύτεροι δε με χαλάει... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
Τιμωρός όμως μόνο ΕΣΥ (και ο Βλάνταν)
υ.γ.2 - (θα σας το πω μετά την Πέμπτη το βράδυ)
Το.. πουλέν (του σάιτ) ξαναχτύπησε!
Ετσι ακριβώς.. Ο Ζλάταν είναι έτοιμος για τιμωρία για την ευκαιρία που έχασε πάνω στη γραμμή!

Ετσι ακριβώς.. Ο Ζλάταν είναι έτοιμος για τιμωρία για την ευκαιρία που έχασε πάνω στη γραμμή!
Kαι εμενα το πουλεν μου ειναι ο Μουσλι αλλα πιστευω πως πρεπει να παιξει κορυφη ο Σαλπι που ειναι πιο αποτελεσματικος! Εκει μεσα οτι ευκαιρια μας δοθει πρεπει να την αξιοποιησουμε!
interad έγραψε: Τιμωρός όμως μόνο ΕΣΥ (και ο Βλάνταν)
Υπήρχε παλιά και ένα video game... The Punisher....
Για πολύ ξυλίκι μιλάμε...
Οσοι έχουν ακόμα το (αραχνιασμένο)mame32 ας το ψάξουν !!!
Το θεμα ειναι οτι Μουσλι και Φιλομενο κοστιζουν 1 μυριο και απο γκολ η προσφορα τους ειναι απιστευτα δυσαναλογη ειδικα οταν πλεον χωρις Σαντος δεν αναλονονται οι επιθετικοι μας σε αμυντικες πρωταιρεοτητες .Σιγα σιγα κιολας αρχιζει να χανει και ο Φιλομενο το αλοθι του τραυματισμου.Εγω πιστευα οτι φετος θα ξεκινουσε απο την ιδια θεση με τον Μουσλι και τον βλεπω να καταληγει πισω και απο τον Παπαζογλου.Ειδικα με την προσθηκη Σαλπι ακουγεται ακομα πιο τραγικο οταν σκεφτεσαι τι παικτη θα μπορουσες να ειχες διπλα στον κοντο με 1 μυριο.
και ταινιαgiapas έγραψε:interad έγραψε: Τιμωρός όμως μόνο ΕΣΥ (και ο Βλάνταν)
Υπήρχε παλιά και ένα video game... The Punisher....
Για πολύ ξυλίκι μιλάμε...
Οσοι έχουν ακόμα το (αραχνιασμένο)mame32 ας το ψάξουν !!!

[youtube]6ZZZBffx6oA[/youtube]
- sourmenetes
- Moderator
Ποιο ενα μυριο ρε φιλαρακι???Ο μουσλι και ο φιλομενο απο ποτε παιρνουν ενα εκατομμυριο???joshua έγραψε:Το θεμα ειναι οτι Μουσλι και Φιλομενο κοστιζουν 1 μυριο και απο γκολ η προσφορα τους ειναι απιστευτα δυσαναλογη ειδικα οταν πλεον χωρις Σαντος δεν αναλονονται οι επιθετικοι μας σε αμυντικες πρωταιρεοτητες .Σιγα σιγα κιολας αρχιζει να χανει και ο Φιλομενο το αλοθι του τραυματισμου.Εγω πιστευα οτι φετος θα ξεκινουσε απο την ιδια θεση με τον Μουσλι και τον βλεπω να καταληγει πισω και απο τον Παπαζογλου.Ειδικα με την προσθηκη Σαλπι ακουγεται ακομα πιο τραγικο οταν σκεφτεσαι τι παικτη θα μπορουσες να ειχες διπλα στον κοντο με 1 μυριο.
Και ποτε εβγαλες ολα αυτα τα συμπερασματα οτι δε μας κανουν???Ο μουσλι ενα παιχνιδι ξεκινησε βασικος και ο φιλομενο αυτο που επρεπε να κανει ως αλλαγη ηταν μια χαρα...
- sourmenetes
- Moderator
Σωστα...Το καταλαβα...Αλλα με 1 μυριο και παλι δεν παιρνεις σουπερ γκολτζη νομιζω...Ας αρκεστουμε σε αυτους που ειναι μια χαρα..
Με 1 μύριο(ως μισθό) παίρνεις ΠΟΛΥ καλό παίκτη...Ο Σκόκο δε παίρνει περισσότερα...ούτε το εγγλεζάκι που έφυγε από το γαύρο κ γενικά είναι συμπάθειά μου. Και θα υπήρχαν κ διάφοροι ξένοι που δε τους ξέρουμε καν...
Απλά δε το ξέραμε απο πριν ότι θα ήταν τα πράγματα έτσι...έτσι είναι οι μεταγραφές.
Και πάλι όμως , όσο μπορεί ο καθένας βοηθάει. Τουλάχιστον βλέπω διάθεση ως τώρα
Απλά δε το ξέραμε απο πριν ότι θα ήταν τα πράγματα έτσι...έτσι είναι οι μεταγραφές.
Το πουλεν πολλων εδω μεσα ο Κεζμαν προταθηκε στον Βαζελο με 700.000.Παικταρα παιρνεις με 1 μυριο και κυριως πιο πολυ με χαλαει που εχω 3ο επιθετικο τον φιλομενο και δεν εχω ενα χαφφφφφφ.Λεφτα για μεταγραφες δεν εχουμε το ξερουμε,παικτες απο αυτους που θα θελαμε να δωσουμε κανεις δεν παιρνει,αν μπορουσαμε να ξεφορτοθουμε καποιον επιθετικο μηπως και περναμε εναν μεσο θα ηταν ευχης εργον οπως ειναι τα πραγματα.
- sourmenetes
- Moderator
Αλλο το τι παιρνει απο την ομαδα και αλλο ποσα θες για να τον παρεις...Μονο ελευθερο παιχτη μπορεις να παρεις..Αλλα σιγα μην αφησουν παιχταρα επιθετικο ελευθερο..giapas έγραψε:Με 1 μύριο(ως μισθό) παίρνεις ΠΟΛΥ καλό παίκτη...Ο Σκόκο δε παίρνει περισσότερα...ούτε το εγγλεζάκι που έφυγε από το γαύρο κ γενικά είναι συμπάθειά μου. Και θα υπήρχαν κ διάφοροι ξένοι που δε τους ξέρουμε καν...
Ευτυχώς ή δυστυχώς τόσα παίρνουν.sourmenetes έγραψε: Ποιο ενα μυριο ρε φιλαρακι???Ο μουσλι και ο φιλομενο απο ποτε παιρνουν ενα εκατομμυριο???
Α ρε Ζλάταν,το έχεις ξεφτιλίσει με τους τραυματισμούς...πάλι ενοχλήσεις έχει....
Sourmenetes και εγώ σε μισθό 1 μύριο αναφέρομαι.
Γιατί και το Ζλάταν δε το πήραμε τζάμπα. Κάτι δώσαμε αν θυμάμαι καλά.
Οπως και να έχει το θέμα που θίγουμε είναι εντελώς θεωρητικό...
Όσο είναι παίκτης μας , αγαπάμε και υποστηρίζουμε Μουσλι με 1000
Γιατί και το Ζλάταν δε το πήραμε τζάμπα. Κάτι δώσαμε αν θυμάμαι καλά.
Οπως και να έχει το θέμα που θίγουμε είναι εντελώς θεωρητικό...
Όσο είναι παίκτης μας , αγαπάμε και υποστηρίζουμε Μουσλι με 1000
- sourmenetes
- Moderator
Δεν ξερω ρε παιδες...Αυτος ο παιχτης σιγουρα δεν ειναι ο γκολτζης αλλα δεν νομιζω οτι μπορεις να βρεις παιχτη που να παστελωνει 15-20 γκολ στο πρωταθλημα με 500 χιλιαρικα.Καθιστε να δουμε και φετος που θα εχει και τη βοηθεια του σαλπι και βλεπουμε.Εμενα μου αρεσει γιατι εκτος του οτι βοηθαει παντου,μπορει να βαλει γκολ απο εκει που δεν το περιμενεις.Βεβαια μπορει να χασει και το αχαστο.Αλλα ειναι μαχητης.Και αυτο στην ομαδα μας μετραει παρα πολυ.Εχουμε παιχτες εργαλεια και οχι βεντετες.