Fenerbahçe - Π.Α.Ο.Κ. 26/8 21.45 connX-TV
-
- navigator11
Re: Fenerbahçe - Π.Α.Ο.Κ. 26/8 21.45 connX-TV
κλαρινο.αν ηταν πιο αποτελεσματικη η τραμπζο το ταλαρο δεν το γλυτωνε η φενερ!
Nταξ,πολύ χρήμα,καλοί παίκτες,μπαλαδόροι αλλά τη μεσοεπιθετική λειτουργία του Αγιαξ δεν την έχει με τίποτε ενώ αντίθετα αμυντικά μοιάζουν αρκετά.
Α και αυτός ο Νιάνγκ δεν είναι με τίποτε Σουάρες.Πολύ πλάτη τον βλέπω να παίζει και να σπάει μπάλες αλλά είναι αρκετά μόνος μπροστά.
Καθόλου ομαδική λειτουργία και πολύ νευρικότητα.
Στηρίζονται πολύ έως και υπερβολικά στην ατομική κλάση κάποιων καλών μονάδων που έχουν.
Θα δείξει.....
Α και αυτός ο Νιάνγκ δεν είναι με τίποτε Σουάρες.Πολύ πλάτη τον βλέπω να παίζει και να σπάει μπάλες αλλά είναι αρκετά μόνος μπροστά.
Καθόλου ομαδική λειτουργία και πολύ νευρικότητα.
Στηρίζονται πολύ έως και υπερβολικά στην ατομική κλάση κάποιων καλών μονάδων που έχουν.
Θα δείξει.....
μια ομάδα χωρίς πρόγραμμα. Ειδικά στην άμυνα είναι λες και έχει βάλει τοτεμ και παίζουν. Άμυνα δεν είναι να πληρώσεις 20 εκ και να πάρεις τους καλύτερους και να τους πεις παίξτε τη μπάλα που ξέρετε, θέλει κι ένα πλάνο ένα κάτι.
Από τη μέση και μπροστά έχουν ταλέντο με περισσότερο αυτό του στοχ αλλά και πάλι δεν υπάρχει σχέδιο, είναι ότι να ναι. Πολύ ταλέντο και λίγο πλάνο.
Ο Νιάνγκ άμα τον παίξεις από κοντά εξαφανίζεται και ο στοχ αμα του κάτσεις λίγο στο σβέρκο χάνει τη μπάλα.
Μετά το 70 δεν υπάρχουν.
Ο μόνος που μου άρεσε είναι ο εμρέ γιατί παίζει για την ομάδα, αλλά είναι μόνος του, οι άλλοι παίζουν για πάρτη τους.
Από ψυχολογία, τα κλασσικά τούρκικα. Άμα τους πάρει από κάτω είναι σα να τους πλάκωσε ο ουρανός, δεν γυρίζουν ούτε με εκρηκτικά.
Ο προπονητής τους, απλά δεν είναι προπονητής, είναι αλλού.
Άμα βάλουμε πρώτοι γκολ, τελείωσε το παιχνίδι ακόμα κι αν το βάλουμε στο 5'.
Απ αυτό που είδα σήμερα, είναι 60-40 δικό μας.
Από τη μέση και μπροστά έχουν ταλέντο με περισσότερο αυτό του στοχ αλλά και πάλι δεν υπάρχει σχέδιο, είναι ότι να ναι. Πολύ ταλέντο και λίγο πλάνο.
Ο Νιάνγκ άμα τον παίξεις από κοντά εξαφανίζεται και ο στοχ αμα του κάτσεις λίγο στο σβέρκο χάνει τη μπάλα.
Μετά το 70 δεν υπάρχουν.
Ο μόνος που μου άρεσε είναι ο εμρέ γιατί παίζει για την ομάδα, αλλά είναι μόνος του, οι άλλοι παίζουν για πάρτη τους.
Από ψυχολογία, τα κλασσικά τούρκικα. Άμα τους πάρει από κάτω είναι σα να τους πλάκωσε ο ουρανός, δεν γυρίζουν ούτε με εκρηκτικά.
Ο προπονητής τους, απλά δεν είναι προπονητής, είναι αλλού.
Άμα βάλουμε πρώτοι γκολ, τελείωσε το παιχνίδι ακόμα κι αν το βάλουμε στο 5'.
Απ αυτό που είδα σήμερα, είναι 60-40 δικό μας.
- navigator11
αμυντικα ειναι για γελια και για κλαματα.μεσοεπιθετικα ειναι σαφως καλυτερη,αλλά και σημερα απο ουσια λιγα πραγματα.ειχε ενα ολοκληρο ημιχρονο να αντιδρασει και τιποτα!παντως και στην τουμπα και σημερα μου εδωσε την εντυπωση ομαδας που δεν εχει συγκεκριμενο αγωνιστικο σχεδιο.παμε κι ο,τι κατσει.ειδικα,οταν βρισκεται πισω στο σκορ!ο προπονητης τους μου θυμιζει αλεφαντο απο αποψη τακτικης."παμε παιχταραδες μου,παιχτε τη μπαλα που ξερετε,φατε τους"!
σε καμια περιπτωση δεν πειθει τη χρονικη αυτην περιοδο.μπορουμε νομιζω να αισιοδοξουμε.αρκει να μην την υπερτιμησουμε,οπως τον αγιαξ!
σε καμια περιπτωση δεν πειθει τη χρονικη αυτην περιοδο.μπορουμε νομιζω να αισιοδοξουμε.αρκει να μην την υπερτιμησουμε,οπως τον αγιαξ!
+1thrix έγραψε: Άμα βάλουμε πρώτοι γκολ, τελείωσε το παιχνίδι ακόμα κι αν το βάλουμε στο 5'.
αυτό που δεν ξέρω όμως είναι κατά πόσο θα τους σπρώξει η έδρα τους,που είναι και το μόνο που φοβάμαι.
- navigator11
έχω προπονηταρά δέρμη, δε μασάω τίποτα.
θα ψάχνει ο κοτζαμαν από που του ήρθε.
ο κοτζαμάν θα παίζει με την πλάτη στον τοίχο, άμα χάσει απο μας το μπουλο νωρίς νωρίς και το ξέρει. Θα τα κάνει σαλάτα, θα δώσει το παιχνίδι στις βεντέτες και θα τους πει κάντε ότι καταλαβαίνετε.
θα ψάχνει ο κοτζαμαν από που του ήρθε.
ο κοτζαμάν θα παίζει με την πλάτη στον τοίχο, άμα χάσει απο μας το μπουλο νωρίς νωρίς και το ξέρει. Θα τα κάνει σαλάτα, θα δώσει το παιχνίδι στις βεντέτες και θα τους πει κάντε ότι καταλαβαίνετε.
τούρκικη ψυχολογία. ύστερα από το σημερινό κλαρίνο άμα το ματς δεν τους πάει καλά από την αρχή το γήπεδο θα είναι ο μεγάλος μας σύμμαχος.Bono έγραψε:+1thrix έγραψε: Άμα βάλουμε πρώτοι γκολ, τελείωσε το παιχνίδι ακόμα κι αν το βάλουμε στο 5'.
αυτό που δεν ξέρω όμως είναι κατά πόσο θα τους σπρώξει η έδρα τους,που είναι και το μόνο που φοβάμαι.
δεν ειναι και στην καλυτερη τους κατασταση αλλα δε χρειαζεται να ξεγελιομαστε κιολας επαιζαν χωρις καποιες βασικες κολωνες και μπορει και με το μυαλο τους σε εμας...βολκαν αλεξ και στοχ ειναι βασικα στελεχη αλλαζουν την ομαδα...για τον στοχ ειδικα σας τα ελεγα ο τυπος ειναι αλλη κλαση...γι αυτο και σκεφτηκα στην αρχη σναουτσερ σε ειδικη αποστολη πανω του...αλλα θα δουμε τι σκαρωνει ο παυλαρας...αν παμε εμεις και παρουσιαστουμε σαν ΠΑΟΚ δεν χανουμε πιστεψτε το...αλλα απο την αλλη να μην πεσουμε και σε καμια λουμπα μην εμφανισουμε σημαδια χαλαροτητας και υπεροψιας...
ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΠΑΘΟΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΥΧΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΠΕΛΑ ΜΟΥ
ΒΟΥΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ-ΞΥ-ΣΟΥ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ
ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΠΑΘΟΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΥΧΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΠΕΛΑ ΜΟΥ
ΒΟΥΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ-ΞΥ-ΣΟΥ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ

- ΑποστόληςΑ
Δική μας είναι η πρόκριση!
Παίκτη σαν τον Suarez δεν έχουν, οπότε η άμυνά μας, ΑΝ δεχθεί γκολ, προβλέπω να είναι μόνο ένα. Κι αυτό, λόγω απουσίας Βιτόλο. Εκτός και αν ο αντικαταστάτης του καλύψει τους χώρους, οπότε θα μείνουμε στο μηδέν παθητικό. Αντίθετα πιστεύω ότι μπορούμε να σκοράρουμε, καθότι η άμυνά τους είναι λίγο πιο κάτω από το επίπεδο του Άγιαξ.
Επειδή όμως παίζουμε χωρίς Βιτόλο και Ίβιτς θα χρειαστούμε πειρισσότερη ενίσχυση στη μεσαία γραμμή. Πιστεύω πως θα είναι λάθος να παίξουμε με Μουσλι, Βιερι και Σαλπι, καθώς ο πρώτος δεν μπορεί να συμβάλει στην κυκλοφορία της μπάλας. Μόνον αν βρεθούμε πίσω και πρέπει να πιέσουμε θα δικαιολογήσω την συμμετοχή του.
Ούτε και ο Φιλομένο θα αποδώσει στη θέση του Ίβιτς. Θα προτιμούσα κλασσικό χαφ. Νομίζω πως ένα σύστημα 4-4-2 θα ήταν τέλειο, με Μπουσαϊντί ή Σώτο στη θέση του Βιτόλο, με Σορλέν αριστερό χαφ και Φωτάκη στη θέση του Ίβιτς.
Παίκτη σαν τον Suarez δεν έχουν, οπότε η άμυνά μας, ΑΝ δεχθεί γκολ, προβλέπω να είναι μόνο ένα. Κι αυτό, λόγω απουσίας Βιτόλο. Εκτός και αν ο αντικαταστάτης του καλύψει τους χώρους, οπότε θα μείνουμε στο μηδέν παθητικό. Αντίθετα πιστεύω ότι μπορούμε να σκοράρουμε, καθότι η άμυνά τους είναι λίγο πιο κάτω από το επίπεδο του Άγιαξ.
Επειδή όμως παίζουμε χωρίς Βιτόλο και Ίβιτς θα χρειαστούμε πειρισσότερη ενίσχυση στη μεσαία γραμμή. Πιστεύω πως θα είναι λάθος να παίξουμε με Μουσλι, Βιερι και Σαλπι, καθώς ο πρώτος δεν μπορεί να συμβάλει στην κυκλοφορία της μπάλας. Μόνον αν βρεθούμε πίσω και πρέπει να πιέσουμε θα δικαιολογήσω την συμμετοχή του.
Ούτε και ο Φιλομένο θα αποδώσει στη θέση του Ίβιτς. Θα προτιμούσα κλασσικό χαφ. Νομίζω πως ένα σύστημα 4-4-2 θα ήταν τέλειο, με Μπουσαϊντί ή Σώτο στη θέση του Βιτόλο, με Σορλέν αριστερό χαφ και Φωτάκη στη θέση του Ίβιτς.
Αποστόλη το σύστημα που αναφέρεις δέιχνει ενδιαφέρον , ιδίως σε παιχνίδια που κατεβαίνουμε να παίξουμε άμυνα+αντεπιθέσεις.
Ομως δεν έχει δοκιμαστεί . Επομένως εγώ θα προτιμούσα ακριβώς το σύστημα που έπαιξα στη Τούμπα με απλές αλλαγές προσώπων...
Οσο για το Μουσλι , ίσα ίσα εκεί είναι που χρειάζεται ... Να κρατήσει λίγο μπάλα με πλάτη , να πάρει κανένα φάουλ...γενικά να φάει το πολύ το ξύλο ώστε να γίνει η δουλειά με Σάλπι/Βιέρι
Ομως δεν έχει δοκιμαστεί . Επομένως εγώ θα προτιμούσα ακριβώς το σύστημα που έπαιξα στη Τούμπα με απλές αλλαγές προσώπων...
Οσο για το Μουσλι , ίσα ίσα εκεί είναι που χρειάζεται ... Να κρατήσει λίγο μπάλα με πλάτη , να πάρει κανένα φάουλ...γενικά να φάει το πολύ το ξύλο ώστε να γίνει η δουλειά με Σάλπι/Βιέρι