Συνθήματα & ατάκες της στιγμής, άκρως ΠΑΟΚτσήδικα...

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
novito

Re: Συνθήματα & ατάκες της στιγμής, άκρως ΠΑΟΚτσήδικα...

Δημοσίευση από novito »

στιγμή που μόνο στη Τούμπα μπουρούσε να συμβεί...:

Εικόνα

Παρε τη κοκκινη σου Φινοκαλιώτη και σκάσε....
:lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Sera4 έγραψε:σε αγωνα στην τουμπα με σφαγη καλαθινου ακουστηκε το

''ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ Η Π@ΥΣΤΑΡΑ Ο ΚΑΛΑΘΙΝΟΣ'' (περιοδος 1999 συμφωνα με μαρτυριες)

επισης σε αγωνα στην τουμπα οπου διετητευσε ο βαλιανος που εκεινη την εποχη ηταν στην κριση της κεδ αν θα γινει διεθνης ακουστηκε και το επικο

''ΒΑΛΛΙΑΝΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΙΕΘΝΗΣ'' το 2000 αν δεν κανω λαθος πιτσιρικας ημουν... :D :D
Τώρα που το θυμήθηκα... τον Καλαθενό ... (Ροδίτης διαιτητής)... πήγα και τον βρήκα μετά τον αγώνα, στο υποκατάστημα Αφάντου της Εθνικής Τράπεζας που δούλευε ταμίας και τον στόλισα κανονικά μπροστά στον κόσμο.
:lol: :lol: :lol: :lol: ... ΔΕ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΕΔΩ, ΤΟΝ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΝΑ ΣΦΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ.
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: ... ΌΤΑΝ ΉΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΙΛΑΩ ΣΙΓΑ... ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΕ... ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ? :lol:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Σα δε ντρεπεσαι ταραχοποιε.!!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

τσ, τσ... ντροπή Αποστόλη... γραφικέ και κομπλεξικέ οπαδέ του ΠΑΟΚ.... :lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

:lol: :lol: :lol: :lol: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΑ ΚΡΑΤΗΘΩ ΡΕ ΣΕΙΣ... ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΚΙΝΧΑΜ ΝΑ ΜΕ ΠΑΤΕ ΣΕ ΔΕΞΙΩΣΗ ... ΑΝ ΔΩ ΚΑΝΑ ΚΟΚΚΑΛΗ ... ΠΟΥΤ@Ν@ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ... :lol: :lol: :lol: :lol:
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

Zorro4 έγραψε:Εμένα η κορυφαία μου προσωπική στιγμή "ever" ... σε γύρισμα μυαλών, σταρχιδισμό και φάση που έκανα ...
ήταν όταν ερχόμουν τον Μάρτιο του 2009 για το ΠΑΟΚ-gay.

Λόγω κακοκαιρίας αναβλήθηκε η πτήση μου απευθείας από Ρόδο την Παρασκευή βράδυ και έτσι για να προλάβω και το πάρτι του paokmania στο fratelli ... ανέβηκα μέσω Αθηνών, την επόμενη.
ΣΤΟ ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ... ΤΑΞΙΔΕΥΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ...
Η θέση μου στο αεροπλάνο ήταν ανάμεσά τους... 10 σειρές είχαν καταλάβει και ήμουν κάπου στη μέση τους.
ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ, ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΛΙΣ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΜΠΙΝΕΣ...
ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΠΟΥΤ@Ν@.... :lol: ...
"ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ" ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΛΙΖΩ... :lol:
Όταν πήγα λίγο αργότερα στο πάρτι ... από την αντίδραση κάποιων που τους έλεγα τη φάση... κατάλαβα πως δεν με πολυπίστευαν... ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ. :lol: ... το έγραψαν αρκετές αλλά μόνο αυτή βρήκα.
http://contra.gr/press/newspapers/08032009/fos_l.jpg
(Sorry είναι λίγο μεγάλη για να τη βγάλει ολόκληρη... κοιτάξτε δεξιά στην φωτο του ντούντου)
Υπάρχει επίσης και ηχητικό μέρος από την εξιστόρηση της ιστορίας αυτής σε μια εκπομπή του Paokmania Web Radio.
(aparadektos-alekakius-Zorro4)
Εικόνα Listen to Artist: PAOKSaLoNiCa Song Title: Istorikh ekpombh PAOKMANIA H Istoria tou Zorro4

ΥΓ
ΜΕΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ... ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΈΨΤΕ ΜΕ...
ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΙΠΑ ...
ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

αυτή η ιστορία έχει μεταφερθεί και στην Αθήνα από διάφορα ΕΜΠΙΣΤΑ αδέρφια..

είναι αλήθεια ότι πήγε να σου την πει ο πορνόγερος ο Θεοδωρίδης και τον στόλισες κανονικά; ;)
makiz

Δημοσίευση από makiz »

Φαση 1η : αελ-ΠΑΟΚ στο αλκαζαρ δεν θυμαμαι και παλι την χρονια αλλα το ματσ ελειξε 1-1 με γκολ του ΖΟΥΚΑ στο 4΄πριν μπουμε ακομα μεσα στην κερκιδα ημασταν απ εξω ακριβως για να μπουμε και καποιοι που ηταν ηδη μεσα μας ηπαν το γκολ απο πανω, τεσπα αφου εχουμε μπει μεσα στο γηπεδο ειμαστε το μισο πεταλακι και διπλα μας χωρις κενο δεξια και αριστερα εχει τυρια και μας χωριζει μονο το καγκελο....πανω στο καγκελο ειναι δυο τυρια γατζωμενα και μας βριζουν, πιο πολυ και καλα σταμπαραν φατσες και ελεγαν ελα εξω να σου πω και θα σε βρω και θα σε ρανω ξερω γω....εμεις δεν τους δινουμε σημασια....αυτοι το βιολι τους τελειωνει το ημιχρονο τιποτα αυτοι εκει στο καγκελο και ολοι την ωρα "εσενα σε ξερω και καλα θα σε γαμησω".....ξεκινα το δευτερο ημιχρονο τα δυο τυρια το βιολι τους τα ΠΑΟΚΙΑ ολοι στα @@ μας αλλα μας τα πριζουν σιγα σιγα (ειχαν πια σταμπαρει ολο το πεταλο μας ελεος)......(τα δυο αυτα τυρια ηταν μεταλλαδες,ειχαν μπλουζακια slayer ο ενας και manowar ο αλλος ενας χετας με μαλλια κανονικα ο αλλος χετας και αυτος με ψιλοφαλακρα απο πανω ομως) Αφου μας εχουν σπασει πια τα @ρχιδι@ περιπου στο 75΄ολο το πεταλο μας με την μια σηκωνεται σε αυτους τους δυο και φωναζει...ΦΑΛΑΚΡΑ ΓΑΜΑ ΤΟΥ ΜΑΛΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ..... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

interad έγραψε:...

είναι αλήθεια ότι πήγε να σου την πει ο πορνόγερος ο Θεοδωρίδης και τον στόλισες κανονικά; ;)
:lol: :lol:
Γενικά έπρεπε να τον δείτε τον Zorrο να εξιστορει την όλη φάση... τέτοια χαρά και τέτοια ικανοποίηση δεν μεταφέρονται από ένα φόρουμ... όπως και η ζήλια στα πρόσωπα των υπολοιπων.... :lol:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Zorro4 έγραψε::lol: :lol: :lol: :lol: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΑ ΚΡΑΤΗΘΩ ΡΕ ΣΕΙΣ... ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΚΙΝΧΑΜ ΝΑ ΜΕ ΠΑΤΕ ΣΕ ΔΕΞΙΩΣΗ ... ΑΝ ΔΩ ΚΑΝΑ ΚΟΚΚΑΛΗ ... ΠΟΥΤ@Ν@ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ... :lol: :lol: :lol: :lol:
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
καλα κυριος ησουν κιολας αν σκεφτεις οτι ησουν αναμεσα σε μωραλη θεοδωριδη και τπτ ανατολακηδες τζορτζεβιτς κλπ σαπακια ΚΥΡΙΟΣ...εγω θα ειχα αρχισει τα αμπαλαεα εκει μεσα να πουμε...βεβαι δεν θα ηξερα ποιον να πρωτοεπιανα...μαλλον τη λουγκρα με τις σερβιετες οπως ειπες και εσυ... :D :D
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

ΟΧΙ interad, ... δεν μίλησε καθόλου, ... Ενώ τον έβλεπα που καθόταν αρκετά μπροστα ... ούτε γύρισε πίσω να κοιτάξει.... ΈΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΓΟΝΙ.
Μαλιστα μετά έβγαλαν προς τα έξω πως και καλά δεν ήταν στην πτήση.
ΜΟΥΦΑ ... ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ.
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

ε που να μιλήσει η λούγκρα ρε συ...

μόνο με το στρατό του μαμιά τη γυναίκας του κάνει το μάγκα

ΕΡΩΤΗΣΗ:

Η (πρώην) γυναίκα του Θεοδωρίδη παντρεύτηκε τον Κόκκαλη...

Τα εγγόνια του Θεοδωρίδη, είναι και εγγόνια της (πρώην) γυναίκας του

Τα παιδάκια φωνάζουν τον σκατόγερο "παππού"

και την Ελένη "γιαγιά"

τον Σωκράτη (που είναι ο άντρας της) πως τον φωνάζουν;

ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕ
ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔ€ΛΟ ΕΙΣΑΣΤΕΕΕΕΕ :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Sera4 έγραψε:μπορει να μην το ειπε ΠΑΟΚτσης αλλα ποιος μπορει να ξεχασει την ηρωικη φραση που ακουστηκε στην τουμπα

''ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ'' :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

1998, ΠΑΟΚ - γκει 1-2... Το σκορ 1-1. Παπαπετρου σφυριζει πεναλτι γινεται 1-2 και αμεσως μετα βαζουμε γκολ με τον τακολα που ακυρωνεται σαν χερι και καπου εκει μπαινουν οι μαμαλουκοι μεσα. Ο εποπτης φεσσοπουλος(ή αλλιως χεσοπουλος) τις τρωει αβερτα και ο παρατηρητης του αγωνα γενεραλης λεει την περιφημη φραση στον παπαπετρου(αυτον ολοι τον θυμομαστε) ''ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕ''.μετα εξω απο το γηπεδο εγινε της π@υτανας..
Εδώ, κάπου στη μέση:

http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... &start=195
makiz

Δημοσίευση από makiz »

Φαση 2η : γυρναμε θεσσαλονικη απο το αελ-ΠΑΟΚ (η φαση με τον φαλακρα) και μας εχει κοψει η πεινα αφου δεν μας σταματησαν πουθενα και στο πηγαινε (εντολη της αστυνομιας) αλλα και στην επιστροφη δεν προβλεποταν (τα λεωφορεια μας πηγαιναν με 50χλμ το πολυ και ακουστηκε αλλη μια θεικη ατακα μεσα στο λεωφορειο προς τον οδηγο απο καποιον τριανδριοτη "σιγα hellangel μην το πατας τοσο μην σκισεις καμια καλτσα") τεσπα....μετα απο πολυ μανουρα μας σταματενε τελικα στο ΔΙΟΝ το εστιατοριο χωρις ομως εντολη της αστυνομιας, το λεωφορειο μας ειναι απο τα τελευτεα που σταματαει στο ΔΙΟΝ και βγαινοντας βλεπουμε ολους τους δικους μας με παγωτα στο χερι τους ρωταμε απο που? και μας λενε παντε μεσα τα μειραζουν "δωρεαν"....μεσα στο ψυγειο το παγωτων ειναι ενας δικος "μεσα στο ψυγειο" και τα βγαζει και τα πεταει γιαχμα....φτανουν οι μπατσοι και μας πεταν εξω ενω κραζουν και το ΔΙΟΝ γιατι δεν κλειδωσε τησ πορτες οπως τους ειχαν πει...αφου μας εχουν βγαλει εξω με ντου οι μπατσοι μας βαζουν να κατσουμε μπροστα απο τα λεωφορεια μας οχι ομως να μπουμε μεσα (καμια 20αρα λεωφορεια πρεπει να ειμασταν)....και μας λενε και καλα ψαρωτικα οτι θα μας βαλουν να κανουμε εμετο και οποιοσ εχει φαει παγωτο παει αυτοφωρο κατευθειαν.....και πεταγεται ενα αλανι δικο μας "ψιλοκομματια" και λεει στον μπατσο...."ΕΓΩ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΤΣΕ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΑ ΧΡΕΩΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΠΕΡ ΜΕΣΑ" :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Είστε θεοί..Μη σταματάτε να γράφετε..Πόνεσε η κοιλιά μου..Το ξαναλέω: Γ^ΜΩ ΤΑ ΤΟΠΙΚ!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”