Συνθήματα & ατάκες της στιγμής, άκρως ΠΑΟΚτσήδικα...
Re: Συνθήματα & ατάκες της στιγμής, άκρως ΠΑΟΚτσήδικα...
Κορυφαίο τόπικ, δείχνει την μαεστρία που έχει ο λαός του ΠΑΟΚ να διαχειρίζεται δύσκολες και εύκολες καταστάσεις βγάζοντας ένα σύνθημα που είτε χάνεται γρήγορα, είτε αποτυπώνεται στη συλλογική μνήμη.
Και για να είμαι ον-τόπικ, προς διαιτητή:
"Να βρεις τις παντόφλες σου ζεστές ρε".
Και για να είμαι ον-τόπικ, προς διαιτητή:
ώπα...
αυτό το λέω συχνά, συνοδευόμενο από το "και το κρεββάτι ξέστρωτο"
αυτό το λέω συχνά, συνοδευόμενο από το "και το κρεββάτι ξέστρωτο"
-
το ειχα ξεχασει εντελως... κατσε να θυμηθω τι έλεγε για το φασουλα...interad έγραψε:ναι αλλά ξεχνάς το πιοκαλυτερότερο...
το ματς ήταν Λειβαδιά - ΠΑΟΚ και ο τύπος από το 1 έως το 90 να βρίζει το Φασούλα!!!!
αυτό κι αν ήταν αμπαλαέο...![]()
![]()
ΑΑ! Φασούλα-Φασούλα, την πού^σα μας μασούλα...

Είμαστε με τον Απαράδεκτο στο γήπεδο
Σε κάποια φάση, το κοράκι δίνει ανάποδο σφύριγμα..
Και με μιας βλέπουμε έναν Απαράδεκτο, κόκκινο από τα νεύρα να φωνάζει το αμίμητο!!!
"ΡΕ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΔΙΑΙΤΗΤΗ"
Εχουμε πέσει κάτω, η μισή κερκίδα κοιτάζει προς εμάς και το ματς να συνεχίζεται και για κανά 5λεπτο αυτός να συνεχίζει το τροπάριο! Από τα απίθανα σκηνικά!
Γεια σου ρε Νικόλα!
_________________________________________________________________________________________________
Τούμπας το 2000. Ντέρμπι με το βάζελο, τότε που η ομάδα επί Μπάγεβιτς ήταν ακόμη φρέσκια. Χειμωνιάτικος καιρός, με βροχή από την αρχή ως το τέλος. Μετά το γκολ του Μπράντιτς με τη βολίδα από καμιά 40αριά μέτρα, πέφτει ησυχία στο γήπεδο και ξαφνικά "Α ΟΥ, Α ΟΥ, Α ΟΥ"
Το νέσο σλόγκαν του γηπέδου που ακούγεται αραιά και που ακόμη και σήμερα..
Ακόμη δεν έχω καταλάβει τι μπορεί να σημαίνει όπως και το θεικό ΑΜΠΑΛΟΥΤΣΑΚΕ!!!

Και με μιας βλέπουμε έναν Απαράδεκτο, κόκκινο από τα νεύρα να φωνάζει το αμίμητο!!!
Εχουμε πέσει κάτω, η μισή κερκίδα κοιτάζει προς εμάς και το ματς να συνεχίζεται και για κανά 5λεπτο αυτός να συνεχίζει το τροπάριο! Από τα απίθανα σκηνικά!

Γεια σου ρε Νικόλα!

_________________________________________________________________________________________________
Τούμπας το 2000. Ντέρμπι με το βάζελο, τότε που η ομάδα επί Μπάγεβιτς ήταν ακόμη φρέσκια. Χειμωνιάτικος καιρός, με βροχή από την αρχή ως το τέλος. Μετά το γκολ του Μπράντιτς με τη βολίδα από καμιά 40αριά μέτρα, πέφτει ησυχία στο γήπεδο και ξαφνικά "Α ΟΥ, Α ΟΥ, Α ΟΥ"
Σε αγώνα Γ Εθνικής
ΑΟ Χαλκίδας-Ολυμπιακός Χαλκίδας (ντέρμπι) με 5000 κόσμο για τους πρώτους.
Ένα δύο τρία
και τρία δύο ένα
Ελάτε κούτσα κούτσα
και κούτσα κούτσα ελάτε!!!
ΑΟ Χαλκίδας-Ολυμπιακός Χαλκίδας (ντέρμπι) με 5000 κόσμο για τους πρώτους.
Ένα δύο τρία
και τρία δύο ένα
Ελάτε κούτσα κούτσα
και κούτσα κούτσα ελάτε!!!

- Kouniados
- Επικοινωνία:
ABOLEYTOI έγραψε:Και για να είμαι ον-τόπικ, προς διαιτητή:
Υπάρχει και το
"Κόρακα...να πεις χαιρετίσματα στη γυναίκα σου και στα παιδιά μου"....
free4 έγραψε:Ακόμη δεν έχω καταλάβει τι μπορεί να σημαίνει όπως και το θεικό ΑΜΠΑΛΟΥΤΣΑΚΕ!!!
στο αμπαλουτσακε φιλε μου ημουν μπροστα στην γενηση του....
αγωνας γρια-ΠΑΟΚ 0-0 στο καυτατζογλειο (χρονια δεν θυμαμαι... σιγουρα πριν το 93 και σιγουρα με ΜΑΓΚΝΤΙ ΤΟΛΜΠΑ μεσα)
στο γηπεδο το κρυο της αρκουδας....κοσμο δεν θυμαμαι αλλα δεν εχουμε πολυ...αραιοκατηκειμενο το πεταλο μας 2000 χιλαδες περιπου θα σε γελασω...το παιχνιδι δεν βλεπετε και οι δυο ομαδες αστα να πανε τα ματια μας πονουσαν....εγω καθομουν λιγο πιο πανω απο το μοναδικο τυμπανο που ειχαμε στην κερκιδα και γυρω του γνωστες φατσες της 4α....οπως ειπα το ματς για κλαματα δεν βλεπετε...μοναδικη οαση ο ΜΑΓΚΝΤΙ αλλα και αυτος τριπλες μονο στο κεντρο....ξαφνικα ενας εκει στο τυμπανο διπλα μετα απο μια ωραια τριπλα του ΜΑΓΚΝΤΙ αρχιζει....ΑΜΠΑΛΟΥΤΣΑΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΜΠΑΛΟΥΤΣΑΚΕ ΑΜΠΑΛΟΥΤΣΑΚΕΕΕΕΕΕΕ ΑΜΠΑΛΟΥΤΣΑΚΕ ΑΜΠΑΛΟΥΤΣΑΚΕΟΟΟ ΑΜΠΑΛΟΥΤΣΑΚΕ ΑΜΠΑΛΟΥΤΣΑΚΕΟΟΟΟΟΟ.....τον ρωτα ενας αφου εχουν πεθανει στο γελιο ολοι τη σημαινει....και λεει οτι στα αιγυπτιακα σημαινει μεγαλε παιχταρα ΜΑΓΚΝΤΙ.....και τσακωνει και εναν διπλα του και του λεει ετσι ψιλοτσαμπουκαλεμενος "εσενα σε ακουσα ελεγες ΑΜΠΑΛΟΥΤΣΑΚΑ(κατι τετοιο νομιζω), προσεχε κακομοιρη μου γιατι αυτο σημαινει ΜΑΓΚΝΤΙ γαμιεσε, ΠΑΜΕ ΡΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΜΠΑΛΟΥΤΣΑΚΕΕΕΕΕΕΕ ΑΜΠΑΛΟΥΤΣΑΚΕ ΑΜΠΑΛΟΥΤΣΑΚΕΕΕΕΕ ΑΜΠΑΛΟΥΤΣΑΚΕΟΟΟ ΑΜΠΑΛΟΥΤΣΑΚΕ ΑΜΠΑΛΟΥΤΣΑΚΕΟΟΟ ΑΜΠΑΛΟΥΤΣΑΚΕ"

- PaOkArAsIrAkLiO

Εχω λιωσειιιιιιιιιιιιιι!!! Τι γελιο Θεε μου!! Καθομαι και γελαω μονος μου μπροστα στην οθονη!!! ΜΑΓΚΝΤΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑ λεει στα αιγυπτιακα!!! Γι' αυτο γουσταρουμε που ειμαστε ΠΑΟΚ!!! Γιατι εχουμε τον πιο τρελο κοσμο!!

ΑΧΑΧΧΑΑ ...free4 έγραψε:Είμαστε με τον Απαράδεκτο στο γήπεδο![]()
![]()
![]()
Εχουμε πέσει κάτω, η μισή κερκίδα κοιτάζει προς εμάς και το ματς να συνεχίζεται και για κανά 5λεπτο αυτός να συνεχίζει το τροπάριο! Από τα απίθανα σκηνικά!![]()
![]()
Γεια σου ρε Νικόλα!

Ήμουν και εγώ στο ματσάκι αυτό με τον βάζελο... βροχή και χορός με ΟΥ-Α.
Πολύ γέλιο αυτό το topic.
Παιχνιδι μπασκετ δεκαετια του 90 ΠΑΟΚ-αρης
ακουγεται απο τα μεγαφωνα"εχει χαθει πορτοφολι στην θυρα ταδε,οποιος γνωριζει να το παραδοσει "
σε κλασματα δευτερολεπτου ακουγεται απο εμας
"Λεσιτς καριολη βγαλ'το πορτοφολι"
ακουγεται απο τα μεγαφωνα"εχει χαθει πορτοφολι στην θυρα ταδε,οποιος γνωριζει να το παραδοσει "
σε κλασματα δευτερολεπτου ακουγεται απο εμας
"Λεσιτς καριολη βγαλ'το πορτοφολι"
μπορει να μην το ειπε ΠΑΟΚτσης αλλα ποιος μπορει να ξεχασει την ηρωικη φραση που ακουστηκε στην τουμπα
''ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ''

1998, ΠΑΟΚ - γκει 1-2... Το σκορ 1-1. Παπαπετρου σφυριζει πεναλτι γινεται 1-2 και αμεσως μετα βαζουμε γκολ με τον τακολα που ακυρωνεται σαν χερι και καπου εκει μπαινουν οι μαμαλουκοι μεσα. Ο εποπτης φεσσοπουλος(ή αλλιως χεσοπουλος) τις τρωει αβερτα και ο παρατηρητης του αγωνα γενεραλης λεει την περιφημη φραση στον παπαπετρου(αυτον ολοι τον θυμομαστε) ''ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕ''.μετα εξω απο το γηπεδο εγινε της π@υτανας..
τα γεγονοτα τα καταθετω επειτα απο εξιστορηση μεγαλυτερου που με εκανε πριν καποια χρονια καθως αν και θυμαμαι το ματς ημουν μικρος για να ξερω και τι εγινε...

''ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ''

1998, ΠΑΟΚ - γκει 1-2... Το σκορ 1-1. Παπαπετρου σφυριζει πεναλτι γινεται 1-2 και αμεσως μετα βαζουμε γκολ με τον τακολα που ακυρωνεται σαν χερι και καπου εκει μπαινουν οι μαμαλουκοι μεσα. Ο εποπτης φεσσοπουλος(ή αλλιως χεσοπουλος) τις τρωει αβερτα και ο παρατηρητης του αγωνα γενεραλης λεει την περιφημη φραση στον παπαπετρου(αυτον ολοι τον θυμομαστε) ''ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕ''.μετα εξω απο το γηπεδο εγινε της π@υτανας..
τα γεγονοτα τα καταθετω επειτα απο εξιστορηση μεγαλυτερου που με εκανε πριν καποια χρονια καθως αν και θυμαμαι το ματς ημουν μικρος για να ξερω και τι εγινε...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Δευ 23 Αύγ 2010, 11:36, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Εμένα η κορυφαία μου προσωπική στιγμή "ever" ... σε γύρισμα μυαλών, σταρχιδισμό και φάση που έκανα ...
ήταν όταν ερχόμουν τον Μάρτιο του 2009 για το ΠΑΟΚ-gay.
Λόγω κακοκαιρίας αναβλήθηκε η πτήση μου απευθείας από Ρόδο την Παρασκευή βράδυ και έτσι για να προλάβω και το πάρτι του paokmania στο fratelli ... ανέβηκα μέσω Αθηνών, την επόμενη.
ΣΤΟ ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ... ΤΑΞΙΔΕΥΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ...
Η θέση μου στο αεροπλάνο ήταν ανάμεσά τους... 10 σειρές είχαν καταλάβει και ήμουν κάπου στη μέση τους.
ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ, ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΛΙΣ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΜΠΙΝΕΣ...
ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΠΟΥΤ@Ν@....
...
"ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ" ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΛΙΖΩ...
Όταν πήγα λίγο αργότερα στο πάρτι ... από την αντίδραση κάποιων που τους έλεγα τη φάση... κατάλαβα πως δεν με πολυπίστευαν... ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.
... το έγραψαν αρκετές αλλά μόνο αυτή βρήκα.
http://contra.gr/press/newspapers/08032009/fos_l.jpg
(Sorry είναι λίγο μεγάλη για να τη βγάλει ολόκληρη... κοιτάξτε δεξιά στην φωτο του ντούντου)
Υπάρχει επίσης και ηχητικό μέρος από την εξιστόρηση της ιστορίας αυτής σε μια εκπομπή του Paokmania Web Radio.
(aparadektos-alekakius-Zorro4)
Listen to Artist: PAOKSaLoNiCa Song Title: Istorikh ekpombh PAOKMANIA H Istoria tou Zorro4
ΥΓ
ΜΕΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ... ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΈΨΤΕ ΜΕ...
ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΙΠΑ ...
ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

ήταν όταν ερχόμουν τον Μάρτιο του 2009 για το ΠΑΟΚ-gay.
Λόγω κακοκαιρίας αναβλήθηκε η πτήση μου απευθείας από Ρόδο την Παρασκευή βράδυ και έτσι για να προλάβω και το πάρτι του paokmania στο fratelli ... ανέβηκα μέσω Αθηνών, την επόμενη.
ΣΤΟ ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ... ΤΑΞΙΔΕΥΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ...
Η θέση μου στο αεροπλάνο ήταν ανάμεσά τους... 10 σειρές είχαν καταλάβει και ήμουν κάπου στη μέση τους.
ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ, ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΛΙΣ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΜΠΙΝΕΣ...
ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΠΟΥΤ@Ν@....

"ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ" ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΛΙΖΩ...

Όταν πήγα λίγο αργότερα στο πάρτι ... από την αντίδραση κάποιων που τους έλεγα τη φάση... κατάλαβα πως δεν με πολυπίστευαν... ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.

http://contra.gr/press/newspapers/08032009/fos_l.jpg
(Sorry είναι λίγο μεγάλη για να τη βγάλει ολόκληρη... κοιτάξτε δεξιά στην φωτο του ντούντου)
Υπάρχει επίσης και ηχητικό μέρος από την εξιστόρηση της ιστορίας αυτής σε μια εκπομπή του Paokmania Web Radio.
(aparadektos-alekakius-Zorro4)

ΥΓ
ΜΕΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ... ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΈΨΤΕ ΜΕ...
ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΙΠΑ ...
ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

σε αγωνα στην τουμπα με σφαγη καλαθινου ακουστηκε το
''ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ Η Π@ΥΣΤΑΡΑ Ο ΚΑΛΑΘΙΝΟΣ'' (περιοδος 1999 συμφωνα με μαρτυριες)
επισης σε αγωνα στην τουμπα οπου διετητευσε ο βαλιανος που εκεινη την εποχη ηταν στην κριση της κεδ αν θα γινει διεθνης ακουστηκε και το επικο
''ΒΑΛΛΙΑΝE ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΙΕΘΝΗΣ'' το 2000 αν δεν κανω λαθος πιτσιρικας ημουν...

''ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ Η Π@ΥΣΤΑΡΑ Ο ΚΑΛΑΘΙΝΟΣ'' (περιοδος 1999 συμφωνα με μαρτυριες)
επισης σε αγωνα στην τουμπα οπου διετητευσε ο βαλιανος που εκεινη την εποχη ηταν στην κριση της κεδ αν θα γινει διεθνης ακουστηκε και το επικο
''ΒΑΛΛΙΑΝE ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΙΕΘΝΗΣ'' το 2000 αν δεν κανω λαθος πιτσιρικας ημουν...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Δευ 23 Αύγ 2010, 13:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.