Fenerbahçe - Π.Α.Ο.Κ. 26/8 21.45 connX-TV

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
yiannisPAOKitalia

Re: Fenerbahçe - Π.Α.Ο.Κ. 26/8 21.45 connX-TV

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Κι εγώ το είδα το όνειρο, δυστυχώς... χ και πέναλτυ..

υγ: το ξέρω ότι με οποιοδήποτε χ περνάμε εμείς, αλλά όνειρο ήταν..
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

πες μας ξαι σκορ ρε billara να βγαλουμε κανα ψιλο!!! 2-2;;;; περα απι την πλακα τα πιστευω αυτΑ!!! μια φορα ειδα τον ΠΑΟΚ στν υπνο μου 2-1 με ζελα και βγηκε!!!
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

yiannisPAOKitalia έγραψε:Κι εγώ το είδα το όνειρο, δυστυχώς... χ και πέναλτυ..

υγ: το ξέρω ότι με οποιοδήποτε χ περνάμε εμείς, αλλά όνειρο ήταν..
:lol: :lol: :lol: .... το υγ all the money!!!!!
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

paok87 έγραψε:Τα ενδεχόμενα έσοδα

Το μπόνους πρόκρισης στους ομίλους είναι 1 εκατ. ευρώ, ενώ στα ταμεία θα μπουν χρήματα από το market pool της Ελλάδας για το Europa League (ένα ποσό που θα μοιραστεί στις ελληνικές ομάδες που θα συνεχίσουν στη διοργάνωση) και σε αυτά προστίθενται τα έσοδα από εισιτήρια, τηλεοπτικά δικαιώματα και εμπορική εκμετάλλευση των αγώνων. Παράλληλα, κάθε νίκη στους ομίλους πριμοδοτείται με 140.000 ευρώ και κάθε ισοπαλία με 70.000 ευρώ.

Πηγή:ΣΠΟΡΤΝΕΤ
Μα νομίζω ότι τα τηλεοπτικά τα διαχειρίζεται η UEFA κεντρικά. Από αυτά δίνει στις ομάδες λεφτά. Γι αυτό και ξέρουμε ήδη ποια κανάλια θα δείξουν τους ομίλους EL και CL. Αυτό είναι το 1 εκ που παίρνεις άμα μπεις ομίλους.
Άκυρος ο αρδ
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

μια και δεν σκαμπάζω από μπετ, πόσο το δίνουν το παιχνίδι?
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

1.48 ο άσσος, 3.75 το Χ και 6 τον ΠΑΟΚ εκεί που παίζω εγώ.

2-2 ήταν στο όνειρο, αλλά απέχει λίγο από την πραγματικότητα. Στον ξύπνιο μου λέω 0-0.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

σορλεν φωτακιςςςς πσσσσσσσσσσσσ ποιος ειμαι .............
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

o parasandalos... :D
Άβαταρ μέλους
fwtis

Δημοσίευση από fwtis »

connx και π@π@ρια...
Το αρθρο 44 το εδειξε ομως το nova 2 και καθομουνα και τσακωνομουνα στα καφε γιατι ημουν διακοπες για να δω Παοκ με τα χανουμια.
Ρε γραψιμο που θελουνε. :evil:
Α ρε Βιτολο σε ηθελα εκει......
Άβαταρ μέλους
Papadoc

Δημοσίευση από Papadoc »

Billy4 έγραψε:1.48 ο άσσος, 3.75 το Χ και 6 τον ΠΑΟΚ εκεί που παίζω εγώ.

2-2 ήταν στο όνειρο, αλλά απέχει λίγο από την πραγματικότητα. Στον ξύπνιο μου λέω 0-0.
Εγώ πάλι έχω ένα προαίσθημα ότι αν αλώσουμε (για niki λέω) τον μπαχτσέ την Πέμπτη θα φτάσουμε στον τελικό.
18 Μαΐου 2011, Aviva Stadium Δουβλίνο. http://www.youtube.com/watch?v=tYWqzg7mEIk

υ.γ. To Aviva Stadium έχει χωρητικότητα 50,000 χιλιάδες και κόστισε 400 εκατομμύρια ευρώ
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Παιδες καλησπερα...Εχω βρει οχι καφετερεια αλλα σαντουιτσαδικο με conn-x στην περιοχη μου.Σημερα εδειχνε βαζελο το φιλικο.Καποια στιγμη θα παω να τον ρωτησω για την πεμπτη αν το δειξει γιατι μπορει να ειναι και μαλακες και θα ενημερωσω...Η περιοχη ειναι Σουρμενα κοντα στη γλυφαδα.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

sourmenetes έγραψε:Ωραια...Αρα μαζι με τα ολα(εισητητρια,χορηγο,bonus νικης) μπορει να φτασει ανετα τα 6-7 εκ. ευρω...
Αντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ...!!!Κανε μας τρελους...
Yπερβολικά αισιόδοξος ως προς τα νούμερα!

tsou κι εγώ για γκολ πιστεύω ότι πρέπει να πάμε..
το μηδέν εκεί πέρα, πέρα από ικανότητες, θέλει και πολύ τύχη!

Οσον αφορά συνευρέσεις σε στέκια κλπ κλπ, μέσω πμ..
Μη σας ξεφύγει τίποτα μόνο!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Re: fener -PAOK καναλι?

Δημοσίευση από free4 »

Zorro4 έγραψε:
Billy4 έγραψε:Δυστυχώς δεν έχει καμία δικαιοδοσία η ΠΑΕ για τα εκτός. Νομίζω ότι αυτός που θα σκάσει τα περισσότερα στη Φενέρ αυτός θα πάρει τα δικαιώματα. Και μάλλον η NOVA για εκτός έδρας Europa League δεν τα σκάει.
Βασικά... αυτό που παίζει με τα τηλεοπτικά δικαιώματα στα εκτός. Είναι η συμφωνία με την τουρκική τηλεόραση που έχει τα δικαιώματα στα εντός της Φενέρ.
Θα μπορούσαν, απλά να κάνουν μια ανταλλαγή με την ΝOVA... ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ... αλλά που.

Ο γαμω-ΟΤΕ ... έχει απλώσει και απέναντι συνεργασίες.
ΗΤΑΝ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΦΕΝΕΡ-ΠΑΟΚ.

Σε ότι αφορά την δοκιμαστική περίοδο στον Hellas Sat 2 είναι γεγονός. ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΟΝΣΟΛΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ.
Απέτυχε μέσω internet η ιστορία. Δεν μπορούσαν να δώσουν σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας τα 6.000 kbps (MINIMUM) που χρειάζονται για να δουλέψει το connx-tv, χωρίς διακοπές.

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΥΜΕ 4 ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ... ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.
Αποστόλη, για τον επαναληπτικό δες εσύ για τους Τουρκαλάδες, να δω εγώ για δορυφόρο και ALFA Κύπρου που πέρυσι έδειξε τον επαναληπτικό!

Eδώ κάθε μέρα βγάζει πρόγραμμα και κανάλια, για όσους έχουν δορυφόρο!
Περιμένουμε κι εδώ να μας βγάλουν λινκ για τον αγώνα..
Την περασμένη Πέμπτη, βγήκαν εδώ τα λινκ του αγώνα μία μέρα νωρίτερα.. Το Euro Futbol (Türkiye) που έδειξε τον πρώτο αγώνα θα έχει και το δεύτερο ματς, μάλλον. Αν μπορούμε να το βρούμε, έχει καλώς!

Ανταπαντώντας πιο πάνω στον Ζορρό, να πω ότι το Κυπριακό ΑΛΦΑ λέει για Γιουρόπα Λιγκ στις 8 το απόγευμα αλλά όχι κάτι άλλο σύμφωνα με το πρόγραμμα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος free4 την Δευ 23 Αύγ 2010, 14:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
apaikto$

Δημοσίευση από apaikto$ »

Νομίζω πως ο Δερμιτζάκης προετοιμάζει την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αλλά και οι παίχτες από την πλευρά τους δείχνουν να κατανοούν την σημαντικότητα και την κρισιμότητα αυτού του παιχνιδιού.

Δύσκολο ματς από διάφορες πλευρές για αυτό δε θέλει εφησυχασμό ακόμα και αν τα πράγματα κυλούν θετικά κατά τη διάρκεια του αγώνα. Θα είναι λάθος να μπούμε στο γήπεδο με στόχο να κρατήσουμε το μηδέν.

Στόχος μας είναι το γκολ με οποιονδήποτε τρόπο (πέναλτι, από κόρνερ, εκτέλεση φάουλ, από το ελεύθερο βολέ του τερματοφύλακά μας κλπ) σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο του αγώνα (χωρίς να κάνουμε παζάρια με τον χρόνο, αμά μας δοθεί ευκαιρία το καρφώνουμε). Απλά όσο πιο αργά μπει τόσο λιγότερη πίεση θα δεχθούμε.

Και όσο πιο εύστοχοι είμαστε εμείς στις ευκαιρίες που θα μας δωθούν τόσο το συντομότερο θα τελειώσει το θέμα πρόκρισης. Αν είναι δυνατόν να μη σπαταλήσουμε καμιά ευκαιρία για γκολ γιατί θα μας δοθούν ευκαιρίες. Νομίζω πως ένα γκολ θα το βάλουμε. Πιθανόν να το ξέρουν και οι ίδιοι και δε νομίζω πως θα μπορέσουν ποτέ να βάλουν τρία γκολ.

Όσο για τη κερκίδα μας, καλό ταξίδι να έχουν όσοι πάνε να δουν το ματς της ΠΑΟΚΑΡΑΣ από κοντά και τα μάτια σας 4444444444444444444.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ :pano:

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Χωρις τον οργανωτη Βλανταν και τον κοφτη Βιτολο τα πραγματα ειναι δυσκολα αλλα οχι ακατορθωτα.Εξαλλου...ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!!! Ας ελπισουμε οι Φωτακης και Σορλεν να αντικαταστησουν επαξια τον Βλανταν και τον Βικτορ για να κανουμε μια εμφανιση αναλογη με αυτην της προηγουμενης Πεμπτης.Ο ΠΑΟΚ οταν εχει τον λαο του δεν εχει να φοβηθει τιποτα, ουτε 50.000 Μωαμεθανους που θα προσπαθουν να τον αποσυντονισουν.Ο Δικεφαλος θα πεταξει ξανα ψηλα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”