Παύλος Δερμιτζάκης
- navigator11
Re: Παύλος Δερμιτζακης
φιλε μου καθε προπονητης ΙΔΑΝΙΚΑ στο μυαλο του αυτους τους στοχους θετει.κι ο σαντος,που καποιοι δεν πιστευουν με τιποτα οτι αδυνατει να ξεπερασει τον εμφυτο ..... συντηρητισμο του,με την προσθηκη του σαλπι θα μετεβαλλε προς το επιθετικοτερο την εικονα της ομαδας.προσωπικα,πιστωνω στο δερμι την εμφανιση με τη φενερ.για τους αγωνες με τον αγιαξ θεωρω την παρουσια του τελειως ΤΥΠΙΚΗ!εχει ενα πολυ καλο 90 λεπτο μεχρι στιγμης στο ενεργητικο του με την ΕΛΠΙΔΑ ΚΙ ΕΥΧΗ ολων μας να το ζευγαρωσει την πεμπτη!
απο κει και περα το να επιδιδομαστε σε συγκρισεις δερμι και σαντος ειναι προς το παρον ΑΣΤΟΧΟ και ΑΤΟΠΟ!πως να συγκριθει ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ,το τονιζω,καποιος που πριν αποχωρησει μοχθησε χρονια να φτιαξει μια ΟΜΑΔΑ απο το ΜΗΔΕΝ,μην πω ΥΠΟ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ,να της εμφυσησει ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ,να την ξανακανει ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ κι ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ με καποιον που αναλαβε τη στρωμενη αυτην ΟΜΑΔΑ,εχοντας μολις 1 μηνα στο τιμονι της?το γραφω αυτο για καποιους ..... "ανακουφισμενους",που ξεφορτωνονται τα .... κολλυρια,απαξιωνοντας τοσο κοντοφθαλμα τον προκατοχο του δερμι!γιατι,αν δεν ηταν ο καρπουζας τα χρονια αυτα,ενδεχεται (εγω δηλωνω βεβαιοτητα) να μην ειχαν την ευτυχια τη στιγμη αυτη να απολαμβανουν αυτο που απολαμβανουν τωρα ....
απο κει και περα το να επιδιδομαστε σε συγκρισεις δερμι και σαντος ειναι προς το παρον ΑΣΤΟΧΟ και ΑΤΟΠΟ!πως να συγκριθει ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ,το τονιζω,καποιος που πριν αποχωρησει μοχθησε χρονια να φτιαξει μια ΟΜΑΔΑ απο το ΜΗΔΕΝ,μην πω ΥΠΟ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ,να της εμφυσησει ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ,να την ξανακανει ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ κι ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ με καποιον που αναλαβε τη στρωμενη αυτην ΟΜΑΔΑ,εχοντας μολις 1 μηνα στο τιμονι της?το γραφω αυτο για καποιους ..... "ανακουφισμενους",που ξεφορτωνονται τα .... κολλυρια,απαξιωνοντας τοσο κοντοφθαλμα τον προκατοχο του δερμι!γιατι,αν δεν ηταν ο καρπουζας τα χρονια αυτα,ενδεχεται (εγω δηλωνω βεβαιοτητα) να μην ειχαν την ευτυχια τη στιγμη αυτη να απολαμβανουν αυτο που απολαμβανουν τωρα ....
Φυσικα και δεν μπορει να γινει συγκριση. Συγκριση θα μπορει να γινει αν ο Δερμιτζακης μεινει τουλάχιστον 2 χρονια στην ομαδα. Μην ξεχναμε τον ΠΑΟΚ της πρωτης χρονιας του Σαντος...κι ομως ο Πορτογαλος δικαιωθηκε.
Μην ξεχναμε επισης οτι η κληρονομια που πηρε ο Δερμιτζακης ειναι πολυ βαρια. Γι αυτο ακομη και αν (εξω απο δω) δεν εχουμε καποια καλα αποτελεσματα θα πρεπει να στηριχτει απο ολους. Παιζει ρολο επισης η εμπειρια και η ηλικια (ο ενας κοντευει τα 60 και ο αλλος ειναι 40φευγα)
Εκφραζω προσωπικη αποψη, ο Πορτογαλος ειναι οτι καλυτερο ειχε ποτε ο ΠΑΟΚ απο πλευρας προπονητων μετα τον ΛΕΣ ΣΑΝΝΟΝ ισως (σε μικροτερο βαθμο) και τον ΓΚΙΟΥΛΑ ΛΟΡΑΝΤ. Επαιξε νοικοκυρεμενο, συγχρονο και σωστο ποδοσφαιρο, κερδιζε εκτος εδρας (πολυ σημαντικο για ΠΑΟΚ) και καταφερε εστω και για λιγο να μας κανει να ονειρευτουμε πρωταθλημα σε μια εποχη που οικονομικα εχουμε το 1/5 και 1/6 του μπατζετ οσφπ και παο οι οποιοι και εχουν καραγιγαντωθει οικονομικα την τελευταια 15ετια (λογω CL) και αποτελουμε τους φτωχους συγγενεις.
Τεραστιος προπονητης ο Πορτογαλος....
Μην ξεχναμε επισης οτι η κληρονομια που πηρε ο Δερμιτζακης ειναι πολυ βαρια. Γι αυτο ακομη και αν (εξω απο δω) δεν εχουμε καποια καλα αποτελεσματα θα πρεπει να στηριχτει απο ολους. Παιζει ρολο επισης η εμπειρια και η ηλικια (ο ενας κοντευει τα 60 και ο αλλος ειναι 40φευγα)
Εκφραζω προσωπικη αποψη, ο Πορτογαλος ειναι οτι καλυτερο ειχε ποτε ο ΠΑΟΚ απο πλευρας προπονητων μετα τον ΛΕΣ ΣΑΝΝΟΝ ισως (σε μικροτερο βαθμο) και τον ΓΚΙΟΥΛΑ ΛΟΡΑΝΤ. Επαιξε νοικοκυρεμενο, συγχρονο και σωστο ποδοσφαιρο, κερδιζε εκτος εδρας (πολυ σημαντικο για ΠΑΟΚ) και καταφερε εστω και για λιγο να μας κανει να ονειρευτουμε πρωταθλημα σε μια εποχη που οικονομικα εχουμε το 1/5 και 1/6 του μπατζετ οσφπ και παο οι οποιοι και εχουν καραγιγαντωθει οικονομικα την τελευταια 15ετια (λογω CL) και αποτελουμε τους φτωχους συγγενεις.
Τεραστιος προπονητης ο Πορτογαλος....
- navigator11
συμφωνω γενικα μαζι σου και περισσοτερο απο ολα στην ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ο δερμιτζακης.γερο κρας-τεστ ο αγωνας της πεμπτης.αν παρουμε την πολυποθητη προκριση,κερδιζει δικαιολογημενα χρονο ο παυλος.που καλως ή κακως τωρα ιδιως στην αρχη τον χρειαζεται ....
Ο Δερμιτζάκης στην ΑγιαΣοφιά
25 Αυγ 2010 13:56, Από PAOK24
Η επίσκεψη της ομάδας αναβλήθηκε στην ΑγιαΣοφιά, ο προπονητής του ΠΑΟΚ όμως κατάφερε σήμερα το πρωϊ να περάσει στην Ευρωπαϊκή μεριά της Πόλης και να επισκεφθεί το μεγαλοπρεπή ναό.
Όσοι γνωρίζουν τον Παύλο Δερμιτζάκη ξέρουν ότι είναι βαθειά θρησκευόμενο άτομο, κάτι βέβαια που δεν επιδιώκει να προβάλει μια και αποτελεί προσωπική του υπόθεση.
Είτε έτσι είτε αλλιώς η σημερινή του επίσκεψη ήταν ξεχωριστή, αφού στον συγκεκριμένο χώρο επιδιώκουν να βρεθούν όλοι οι Έλληνες που έρχονται στην Κωνσταντινούπολη.
Μαζί με τον Δερεμιτζάκη βρέθηκε και ο Παναγιώτης Ποικιλίδης που είναι πάντα κοντά στην ομάδα και φυσικά έχει βρεθεί αρκετές φορές στην πανέμορφη Κωνσταντινούπολη από τον καιρό μάλιστα που ήταν και αθλητής.
Οι δύο άνθρωποι του Δικεφάλου βρέθηκαν στην εκκλησία και έφυγαν νωρίς για να μην προκύψουν προβλήματα με την κυκλοφορία.
Από εκεί και πέρα σήμερα πέρα από τα αγωνιστικά δεν πρόκειται να γίνει καμία άλλη επίσκεψη. Αύριο στις 10 η ομάδα θα βρεθεί στο Πατριαρχείο και αμέσως μετά αντιπροσωπεία θα επισκεφθεί το ΠΕΡΑ κλαμπ.
ελα ξεχαρβαλωστε παλι... :ugeek: :ugeek:
25 Αυγ 2010 13:56, Από PAOK24
Η επίσκεψη της ομάδας αναβλήθηκε στην ΑγιαΣοφιά, ο προπονητής του ΠΑΟΚ όμως κατάφερε σήμερα το πρωϊ να περάσει στην Ευρωπαϊκή μεριά της Πόλης και να επισκεφθεί το μεγαλοπρεπή ναό.
Όσοι γνωρίζουν τον Παύλο Δερμιτζάκη ξέρουν ότι είναι βαθειά θρησκευόμενο άτομο, κάτι βέβαια που δεν επιδιώκει να προβάλει μια και αποτελεί προσωπική του υπόθεση.
Είτε έτσι είτε αλλιώς η σημερινή του επίσκεψη ήταν ξεχωριστή, αφού στον συγκεκριμένο χώρο επιδιώκουν να βρεθούν όλοι οι Έλληνες που έρχονται στην Κωνσταντινούπολη.
Μαζί με τον Δερεμιτζάκη βρέθηκε και ο Παναγιώτης Ποικιλίδης που είναι πάντα κοντά στην ομάδα και φυσικά έχει βρεθεί αρκετές φορές στην πανέμορφη Κωνσταντινούπολη από τον καιρό μάλιστα που ήταν και αθλητής.
Οι δύο άνθρωποι του Δικεφάλου βρέθηκαν στην εκκλησία και έφυγαν νωρίς για να μην προκύψουν προβλήματα με την κυκλοφορία.
Από εκεί και πέρα σήμερα πέρα από τα αγωνιστικά δεν πρόκειται να γίνει καμία άλλη επίσκεψη. Αύριο στις 10 η ομάδα θα βρεθεί στο Πατριαρχείο και αμέσως μετά αντιπροσωπεία θα επισκεφθεί το ΠΕΡΑ κλαμπ.
ελα ξεχαρβαλωστε παλι... :ugeek: :ugeek:
- navigator11
καλα εκανε και πηγε.πολυ καλα.αφ'ης στιγμης δεν συνδυασει,οπως το εκανε και στην συνεντευξη τυπου εδω,το αποτελεσμα της προσπαθειας της ομαδας με άλλου ειδους δυναμεις,επραξε εξαιρετα!
navigator11 έγραψε:φιλε μου καθε προπονητης ΙΔΑΝΙΚΑ στο μυαλο του αυτους τους στοχους θετει.κι ο σαντος,που καποιοι δεν πιστευουν με τιποτα οτι αδυνατει να ξεπερασει τον εμφυτο ..... συντηρητισμο του,με την προσθηκη του σαλπι θα μετεβαλλε προς το επιθετικοτερο την εικονα της ομαδας.προσωπικα,πιστωνω στο δερμι την εμφανιση με τη φενερ.
Navi ξέρεις ότι είμαι υποστηρικτής του Σάντος μέχρι εκεί που δε πάει.
Αλλα φίλε μου ποτέ δε θα έκανε το κοουτσάρισμα του Δερμιτζάκη στο ματς με τη Φενερ.
Ο Σάντος ποτέ δε θα έβαζε Φιλομένο...ούτε Σάκη στο τέλος.
Εμένα με αυτή τη κίνηση ο Δερμι μου έδειξε ότι έχει κότσια και δε μασάει. Κυρίως μου έδειξε ότι ξέρει ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ.
Ισως , από τεχνικής άποψης , να έπρεπε πχ να βάλει 3 σέντερ μπακ. Δε ξέρω ποιό είναι το σωστό.
Αλλά ξέρω πως η κίνηση να βάλει επιθετικούς είναι ... ΠΑΟΚ. Και το ξέρει ο Δερμι αυτό ...και το καταλαβαίνει.
Κάτι που δυστυχώς ο Σάντος δε το κατάλαβε ποτε ( ή δε το πίστεψε αν θέλεις ) .
Εγώ μόνο από αυτή τη κίνηση είμαι ευχαριστημένος. Είναι σε πολύ καλό δρόμο , άσχετα με το τί θα γίνει με Φενερ στη Τουρκία.
- navigator11
εγω φιλε μου λεω μετα βεβαιοτητας οτι ο ΠΑΟΚ,αν παρεμενε ο πορτογαλος,θα γινοταν ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΕΡΟΣ.κατι που δεν συνεπαγεται ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ την παρουσια σωνει και καλα ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ.μπορει μεσα απο την τακτικη να επιτυγχανοταν,ως συνηθως.οτι με την προσθηκη σαλπι ομως θα βλεπαμε κι επι σαντος άλλον ΠΑΟΚ το ΠΙΣΤΕΥΩ το διχως άλλο.μην πω και του τυνησιου.
το οτι αναγνωριζω και στο δερμι το κοουτσαρισμα με τη φενερ νομιζω φαινεται.αναμενω την αυριανη του παρουσια με ακομα μεγαλυτερο ενδιαφερον,προσδοκωντας να τα παει,ει δυνατον,ακομα καλυτερα!
το οτι αναγνωριζω και στο δερμι το κοουτσαρισμα με τη φενερ νομιζω φαινεται.αναμενω την αυριανη του παρουσια με ακομα μεγαλυτερο ενδιαφερον,προσδοκωντας να τα παει,ει δυνατον,ακομα καλυτερα!
4 ματς αηττητος..και εξακολουθει να κανει σωστες αλλαγες σε σωστο χρονο..
Αυτο ειναι στα υπερ του...
Συνεχεια στην δουλεια ,και πιστη ...
Μπραβο Παυλο...
Αυτο ειναι στα υπερ του...
Συνεχεια στην δουλεια ,και πιστη ...
Μπραβο Παυλο...
Γουσταρω Δερμιτζακη αλλα δε μ'αρεσε η διαχειρηση του αγωνα στο 2ο ημιχρονο. Παρολα αυτα...η δουλεια του Μπερεττα φανηκε

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Olorin την Παρ 27 Αύγ 2010, 01:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paok kerkyra
Ζητώ δημοσια συγνώμη για την αμφισβήτηση.
1.Ηρθε και με ειε θα παίξω ελκυστικό ποδοσφαιρο
2. Δεν κλαφτηκε ποτε οτι δεν εκανε προετοιμασία κτλ κτλ
3. τα πρωτα του ματς ηταν 3 ευροπαικα με φενερ και αζαχ
4. μου εβγαζε αμυντικογενις παικτες και μου πετουσε 3 επιθετικούς μεσα γιατι ΠΑΟΚ εισαι
5,Βλεπω μπαλαρα και σε 3 ματς παραπανω ευκαιρίες απο οτι σε μια χρονια σαντος
6. δεν φοβαμε ποσα μιρια εχει ο αντιπαλος και τη ομαδα ειναι τους πουλαει τρελα
7. διαβασμένος 100% και αλλαγες που αποφέρουν αποτελεσμα
εχω τον 3ο Παυλο στην ομαδα και παω για μεγαλα πραγματα.
1.Ηρθε και με ειε θα παίξω ελκυστικό ποδοσφαιρο
2. Δεν κλαφτηκε ποτε οτι δεν εκανε προετοιμασία κτλ κτλ
3. τα πρωτα του ματς ηταν 3 ευροπαικα με φενερ και αζαχ
4. μου εβγαζε αμυντικογενις παικτες και μου πετουσε 3 επιθετικούς μεσα γιατι ΠΑΟΚ εισαι
5,Βλεπω μπαλαρα και σε 3 ματς παραπανω ευκαιρίες απο οτι σε μια χρονια σαντος
6. δεν φοβαμε ποσα μιρια εχει ο αντιπαλος και τη ομαδα ειναι τους πουλαει τρελα
7. διαβασμένος 100% και αλλαγες που αποφέρουν αποτελεσμα
εχω τον 3ο Παυλο στην ομαδα και παω για μεγαλα πραγματα.
έτσι όπως πάει το πράγμα θα τον ξεχάσουμε τον Σάντος νωρίς,
επίσης φάνηκε πόσο δίκαιο είχε ο ΤΕΟ για την επιλογή Δερμιτζάκη εξ αρχής...
ευτυχώς σώσαμε την παρτίδα στην Ευρώπη και δεν θα μας στοιχίσει πολύ οικονομικά...
ΠΑΥΛΟ τρέλανε μας!
επίσης φάνηκε πόσο δίκαιο είχε ο ΤΕΟ για την επιλογή Δερμιτζάκη εξ αρχής...
ευτυχώς σώσαμε την παρτίδα στην Ευρώπη και δεν θα μας στοιχίσει πολύ οικονομικά...
ΠΑΥΛΟ τρέλανε μας!
εγω προσωπικα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο την μεχρι τωρα δουλεια του! θα βελτιωθει... και με την στηριξει ολων και την καλη συνεργασια με παικτες και διοικηση .. θα παμε ολοι μαζι την ΠΑΟΚΑΡΑ πολυ ψηλα !