Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευση από DamoN »

ο φουτσινι επρεπε να λεγετε μαυρος διαβητης....για τις τελειες σεντρες του.... :twisted: :twisted: :twisted:
και μαυρη φεραρι καλο ειναι αλλα ειχε βγαλει το αντι-σπιν γτ ολο να γλιστραει και να πεφτει μονος τν θυμαμαι!!!! :? :? :? :redcard:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

DamoN έγραψε:Η Μαυρη φεραρι ειναι ο....φουτσινι???? και εγω νομιζα ο αμαεφουλε! :o :o :o
ο ''ευχαριστω το θεο'' ηταν το μαυρο διαμαντι και ο αδερφος του ο ναπολεων το μαυρο βελος... :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

MANIAKOS έγραψε:Αζέρος ο Φουτσίνι

21 Αυγ 2010 23:39,

Η μαύρη Φεράρι εξακολουθεί να κόβει βόλτες, έστω και σε χαμηλές ταχύτητες. Στα 36 του χρόνια ο Αρμάντο Φουτσίνι συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο και φρόνισε για τα τελευταία του ένσημα μετακομίζοντας στο μακρινό Αζερμπαϊτζάν. Ο Φουτσίνι, που στα νιάτα του έπαιξε 18 φορές στην Εθνική του Καμερούν, υπέγραψε σε κάποια... Γκάντζα στο Αζερμπαϊτζάν και μάλιστα για τρία χρόνια!

παοκ24
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Τα καλοκαίρια τα μετράνε??? :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Γεια σου ρε Μαικόν των φτωχών!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Η... συνάντηση κορυφής

Όσο για τη συζήτηση μεταξύ των τεσσάρων αρχηγών, Χαλκιά, Κοντρέρας, Γκαρσία και Μαλεζά, με τον Θόδωρο Ζαγοράκη, αυτή -όπως τουλάχιστον βγαίνει επισήμως από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ- δεν είχε να κάνει με οικονομικά θέματα, αλλά με διαδικαστικά ζητήματα, που αφορούν την καλύτερη λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος.

ολαπαοκ

μακαρι να ναι ετσι... μην εχουμε παλι οικονομικα ανοικτα μετωπα...
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Sera4 έγραψε: ο ''ευχαριστω το θεο'' ηταν το μαυρο διαμαντι και ο αδερφος του ο ναπολεων το μαυρο βελος... :twisted: :twisted:
Το μαύρο χάλι, ποιός ήταν; :twisted:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Κατά καιρούς πολλούς!
Από μαύρους, Φουτσίνι, Ουντέζε, Χάγκαν, Αμαεφούλε (Χ2)..
Από καφετί, Πια, Ιντιο..
Από λευκούς, άσε μη συζητάς, θα ξεκινήσω από Γιαννιτσανάκη και θα ολοκληρώσω με Σκαρμούτσο!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ :D :D :D :D

Περί Κασσάνδρας και όχι μόνο

Το 1996 έκανα πολύ στενή παρέα με τον Πρόεδρο ενός συνδέσμου του Αρη στην Αθήνα.Μάλιστα είχα επισκεφθεί το συγκεκριμένο σύνδεσμο κάπου στο κέντρο μετά φόβου Θεού,διότι ο Πρόεδρος με είχε ορκίσει να μην αναφέρω σε κανέναν την διεύθυνση στην οποία βρίσκεται το club προς αποφυγήν επεισοδείων.Πήγαινα σχολείο τότε και υπήρχε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους οπαδούς των δυο ομάδων ακόμη και στην Αθήνα,μια πόλη που απέχει 500+ χιλιόμετρα απο τη βάση των δυο ομάδων.

Δεν υποστήριζα ούτε τότε,μα ούτε και σήμερα κάποια απο τις δυο αυτές ομάδες.Ήμουν ανέκαθεν ΑΕΚ.Δεν ξέρω με ποιά κλίμακα μέτρησης αξιολογούνται οι οπαδοί,γιατί απο πολλούς διάβασα ότι «το οπαδιλίκι πρέπει να το ξέρεις για να το σχολιάσεις».Ίσως το να είσαι οργανωμένος να είναι ένα κριτήριο.Ίσως, το να κάνεις ταξίδια για την ομάδα σου και να την ακολουθείς παντού,να είναι ακόμα ενα κριτήριο,όπως και το να την στηρίζεις με κάρτα διαρκείας.Σίγουρα όμως το οπαδιλίκι δε μετριέται με τη βία και με το πόσους κοπάνησες απο τις αντίπαλες ομάδες.

Αυτό που ξέρω,είναι οτι με την πάροδο των ετών,είδα πολλούς οπαδούς να σακατεύονται σε συμπλοκές για οπαδικές διαφορές.Επισκέφθηκα στο ΚΑΤ φίλο μου οπαδό του Ολυμπιακού,ο οποίος είχε κατεβασμένη μούρη απο σιδηρολοστό.Είδα ένα συμμαθητή μου,οπαδό του Παναθηναικού που έφαγε στο κεφάλι τσιμεντόλιθο σε άλλα επεισόδεια.Υπήρξε δικός μου άνθρωπος που υποστήριζε την ΑΕΚ και τραυματίστηκε απο μαχαίρι στο γήπεδο.Πάντοτε αναρωτιόμουν γιατί.Γιατί τόση οργη.Γιατί τόση βία.Γιατί τόσοι τραυματίες.Ακόμη και νεκροί.

Γράφοντας το ρεπορτάζ περί ΠΑΟΚ ανεβαίνοντας στη Χαλκιδική,περίμενα τις αντιδράσεις που ακολούθησαν.Άκουσα αστεία πράγματα,ότι το έγραψε ο Σταύρος,ότι δεν τράβηξα τις φωτογραφίες,ότι κάνω προπαγάνδα....Δεν υπάρχουν παντού θεωρίες συνομωσίας.Τίποτα απο όλα αυτά δε συνέβη.Ένα απλό ρεπορτάζ έγινε χωρίς καμμία απολύτως υποκίνηση.Όπως επίσης διάβασα οτι έχω ερωτική απογοήτευση απο Αρειανό!;!! γι ‘αυτό προπαγανδίζω υπέρ του ΠΑΟΚ.Καλύτερα να αντικρούετε το κείμενο με σοβαρά επιχειρήματα κι όχι με ανοησίες,γιατί έτσι δημιουργείτε την εικόνα οτι οι οπαδοί του Άρη στερούνται νοημοσύνης και σοβαρότητος.

Το δυσκολότερο μάθημα στη σχολή που φοιτούσα είναι η Στατιστική.Μέσα απο αυτό όμως,όσο κι αν με δυσκόλεψε,έμαθα,πως απο το δείγμα,μπορεί κανείς να βγάλει συμπεράσματα για τον ευρύτερο πληθυσμό.Στη Χαλκιδική,το δείγμα των ανθρώπων που συνάντησα ήταν ΠΑΟΚτσήδες. Ειλικρινά,τουλάχιστον στο δικό μου δρόμο,αυτές τις ημέρες που ήμουν εκεί,δεν βρέθηκε Αρειανός.Αξιολογώντας λοιπόν τους Χ ανθρώπους που συνάντησα έκανα μια γενίκευση,ότι προφανώς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι περισσότεροι.Κανείς δεν είπε πως δεν υπάρχουν και οι άλλοι.Εγώ καλώς ή κακώς απλά δεν βρήκα κάποιον να μου μιλήσει για τον Άρη όσο κι αν προσπάθησα.Άν είχα συναντήσει εννοείται πως θα το ανέφερα.Δεν έχω πρόβλημα με την συγκεκριμένη ομάδα.Έλεος.Περαν αυτού,δε νομίζω πως θίγεται μια ομάδα εάν έχει λιγότερους οπαδούς απο μια άλλη.

Γράφω αυτό το κείμενο,γιατί τα emails τα οποία έλαβα ήταν αμέτρητα και αναφερόντουσταν στο συγκεκριμένο άρθρο,το «Εδώ μόνο ΠΑΟΚ». Άλλοι με εμψύχωναν και με ευχαριστούσαν,άλλοι έβριζαν με το χειρότερο τρόπο,κάποιοι άλλοι ήταν ήρεμοι και αντικειμενικοί.Ξέρετε τί εχω να απαντήσω συγκεντρωτικά; Και αυτός είναι ο λόγος που έγραψα αυτό το κείμενο,για να απαντήσω σε όλους όσους μου έγραψαν. Δεν με ξάφνιασε το ότι κάποιοι διαφωνούσαν με τα γραφόμενά μου.Με ξάφνιασε ο άσχημος τρόπος.Όσο δίκιο κι αν έχει κάποιος,πιστέψτε με το χάνει όταν πάει να υποστηρίξει τη γνώμη του με βρισιές ,προσβολές και ειρωνίες. Άν θέλετε να κάνετε αντίλογο κάντε τον σωστά.Η χειρότερη εικόνα που μπορείτε να δώσετε για την ομάδα σας,είναι να προσπαθείτε να την υποστηρίξετε με βλαστήμιες.

Όλοι εμείς,γράφουμε επώνυμα τις απόψεις μας.Και είμαστε εδώ να αντιμετωπίσουμε τις ευθύνες μας.Όλοι όσοι απαντούν ανώνυμα θα πρέπει να αναλογιστούν πώς με το κέλυφος της ανωνυμίας δε γεννιούνται ήρωες.Το να επιτεθείς εκ του ασφαλούς σε κάποιον είναι δειλία.Μου θυμίζει τους Χούλιγκανς των γηπέδων με τις κουκούλες.Δέρνουν ινκόγκνιτο.Δέρνουν μεν,φοβούνται δε μην τους τσιμπήσουν οι αστυνομικοί.Εδώ μέσα δεν υπάρχει το αλάθητο του Πάπα,ούτε θέλουμε να αρέσουμε σε όλους.Αλλά θέλουμε να υπάρχει το στοιχειώδες επίπεδο ακόμη και στις διαφωνίες.Άν το θέλετε κι εσείς κι άν το μπορείτε,ακολουθήστε.

Ευχαριστώ όσους μου έγραψαν για το συγκεκριμένο θέμα και σας εύχομαι καλό χειμώνα.

Salonikaris
ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ,ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΑΟΚ,ΑΕΚ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ;ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ;

Ναι υπάρχει λόγος.Kύριε μου,γράφω τα ονόματα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ με κεφαλαία γράμματα,διότι αποτελούνται απο αρχικα. ΠΑΟΚ είναι το αρκτικόλεξο Πανθεσσαλονικιος Αθλητικός Ομιλος Κωνσταντινουπολιτών και αντίστοιχα ΑΕΚ είναι τα αρχικά της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινούπολης.Τα ελληνικά αρκτικόλεξα γράφονται με κεφαλαία, χωρίς τελείες, ανεξαρτήτως του αριθμού των γραμμάτων που περιέχουν.

μπραβο ρε κοπελια δεν περιμενα να εχει τετοιο μυαλο να πω την αληθεια...αλλα μπραβο της ειναι σκεπτομενο ατομο τελικα αν και ξανθια και μοντελο... :ugeek: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Έλενα Φάκου λάιμαι!!!Αλλάζω πουλέν :opaokara:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Έλενα άμα θες σου κάθομαι πάντως.... χαλάλι μ αυτά που γράφεις... :opaokara: :opaokara:

υ.γ. έχουμε και καμμια φωτο μη την πατησουμε?? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

ε... θα θυσιαστω μωρε... χαλαλι της... :lol: :lol: :lol: :lol:

υ.γ. και νιμου και μυαλο... μπραβο της ομως..! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

να δουμε ποιος θα πρωτοθυσιαστει :lol: :lol: και ψυχολογος λαιμαι :opaokara:

Εικόνα

για να μη μας βαλουν χ για περισσοτερα εδω http://www.men24.gr/html/ent/419/ent.92419.asp 8-) 8-)
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

και ψυχολογος????
μια η Σαντυ, μια αυτη.... καλα ολες οι ψυχολογες (!!) ετσι ειναι??? αν ειναι να αρχισω να τις επισκεφτομαι... :ugeek:

υ.γ. το οφτοπικ παει συννεφο... σερα εσυ φταις να ξες... :lol: :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”