Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα
- thanasisp04
-
- fofanaserres
Λοιπόν.......Εγώ σκέφτηκα το εξής....
Να μαστε όλοι καθισμένοι και να πηγαίνουμε για καμιά 5 δευτερόλεπτα
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Και μετά σηκωνόμαστε όλοι και να χοροπηδάμε και να λέμε
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
ΠΑΟΚ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ
ΠΑΟΚ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ
ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΕΓΩ Θ ΑΚΟΛΟΥΘΩΩΩ
Και μετά αν θέλετε...
ΠΑΟΚ ΟΛΕΟ
ΛΑΛΑΛΑ ΛΑ ΛΑΛΑ
ΠΑΟΚ ΟΛΕΟ
ΛΑΛΑΛΑ ΛΑ ΛΑΛΑ
ΠΑΟΚ ΟΛΕΕΕΕΕ
Να μαστε όλοι καθισμένοι και να πηγαίνουμε για καμιά 5 δευτερόλεπτα
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Και μετά σηκωνόμαστε όλοι και να χοροπηδάμε και να λέμε
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
ΠΑΟΚ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ
ΠΑΟΚ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ
ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΕΓΩ Θ ΑΚΟΛΟΥΘΩΩΩ
Και μετά αν θέλετε...
ΠΑΟΚ ΟΛΕΟ
ΛΑΛΑΛΑ ΛΑ ΛΑΛΑ
ΠΑΟΚ ΟΛΕΟ
ΛΑΛΑΛΑ ΛΑ ΛΑΛΑ
ΠΑΟΚ ΟΛΕΕΕΕΕ
- midenistis
- Επικοινωνία:
1. Θα πω (γιατι πρεπει να το πω) οτι η ιδεα του φοφανα ειναι χαλια...το λεω αυτο για να μην παρει τα πανω του και χαλαρωσει 
2. Το τραγουι αυτο το εχουν αρκετες ομαδες του εξωτερικου γιατι ειναι και ολιγον χαζοχαρουμενο.Βεβαια αν το πουνε οι Παρτιζανοι ή εμεις μονο χαζοχαρουμενο δεν ακουγεται...
3. Το μονο "κακο" ειναι οτι νομιζω πως ειναι σχετικα παλιο στα γηπεδα...
Στο ζουμι....
Προχωραμε και εχω και ενα αλλο απο Παρτιζαν που θελω να κανουμε αλλα να εχει αναφορα και στις 2 ομαδες ωστε να ειναι κοινο συνθημα τραγουδι....αυτο το εχω στο μυαλο καιρο και θα το συζητησουμε συντομα τοσο με παιδια απο Σερβια οσο κι εμεις εδω...
PS Το (1) το εγραψα για πλακα...μπραβο Αντωνης (το διευκρηνιζω για να μην παρεξηγηθεις
)

2. Το τραγουι αυτο το εχουν αρκετες ομαδες του εξωτερικου γιατι ειναι και ολιγον χαζοχαρουμενο.Βεβαια αν το πουνε οι Παρτιζανοι ή εμεις μονο χαζοχαρουμενο δεν ακουγεται...
3. Το μονο "κακο" ειναι οτι νομιζω πως ειναι σχετικα παλιο στα γηπεδα...
Στο ζουμι....
Προχωραμε και εχω και ενα αλλο απο Παρτιζαν που θελω να κανουμε αλλα να εχει αναφορα και στις 2 ομαδες ωστε να ειναι κοινο συνθημα τραγουδι....αυτο το εχω στο μυαλο καιρο και θα το συζητησουμε συντομα τοσο με παιδια απο Σερβια οσο κι εμεις εδω...
PS Το (1) το εγραψα για πλακα...μπραβο Αντωνης (το διευκρηνιζω για να μην παρεξηγηθεις

- fofanaserres
- jimpapa
- Επικοινωνία:
paidia polu oreo to sinthima opos kai i idea ...kalo tha itan episis na ginomaste etsi mpaxalo opos sto video oi partizanoi
episis kati pou tha ithela na prostheso re paidia ...to " OOO PAOKARA " giati den dokimazoume na to poume etsi opos oi partizanoi sto video se mia poio argi ekdosi , na piastoume oloi mazi kai na xoropidame tautoxrona ....den xero theoro po tha itan polu dunamiko ....oxi na katargisoume to allo alla etsi na exoume mia enalaktiki ....skeftite tora na mpainoun oi omades mesa kai ena gipedo na xoropiadaei etsi .. ...
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γÏ

episis kati pou tha ithela na prostheso re paidia ...to " OOO PAOKARA " giati den dokimazoume na to poume etsi opos oi partizanoi sto video se mia poio argi ekdosi , na piastoume oloi mazi kai na xoropidame tautoxrona ....den xero theoro po tha itan polu dunamiko ....oxi na katargisoume to allo alla etsi na exoume mia enalaktiki ....skeftite tora na mpainoun oi omades mesa kai ena gipedo na xoropiadaei etsi .. ...

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γÏ
-