Μεταγραφές 2010-2011
Re: Μεταγραφές 2010-2011
Το ιδανικότερο finish θα ήταν:
blackney (κοινοτικός) 100.000
gregory 80.000
κυρίτσης 60.000
Σύνολο 240.000
Και ψάξτε τον 4ο στο πρωτάθλημα μετά...
blackney (κοινοτικός) 100.000
gregory 80.000
κυρίτσης 60.000
Σύνολο 240.000
Και ψάξτε τον 4ο στο πρωτάθλημα μετά...
συμφωνω 100% για τις παραπανω κινησεις αλλα τα δεδομενα που δινεις ισχυουν?μηπως ειναι λιγο μικρα τα ποσα?ο μπλακνευ καλη λυση αλλα για 1 δεν πηραμε τον γκρευ?
1-2 θα εναλλασονται
βλέπε διαμαντίδης - νίκολας
τεόντοσιτς - σπανούλης
Είναι ο ορισμός του σύγχρονου μπάσκετ, έχεις καλή κυκλοφορία και τους χρειάζεσαι ειδικά όταν έχεις τόσο καλούς ψηλούς για να τους αναδυκνείεις με τα pick n roll.
βλέπε διαμαντίδης - νίκολας
τεόντοσιτς - σπανούλης
Είναι ο ορισμός του σύγχρονου μπάσκετ, έχεις καλή κυκλοφορία και τους χρειάζεσαι ειδικά όταν έχεις τόσο καλούς ψηλούς για να τους αναδυκνείεις με τα pick n roll.
παιχταρα ο μπλακνει....απλα.....για να εναλλασονται ομως στο 1 2 πρεπει ο ενας να ειναι ψηλος....για την αμυνα δλδ....οπως ο διαμαντιδης η ο τεο...δεν μπορεις να εχεις πχ στν ιδια πενταδα μπλακνει πεν....δεν ξερω αυτος που πηραμε ο γκρει τι στιλ ειναι...αν ειναι ψηλος ασσος η σαν τον μπλακνει
παιδια ο μπλακνει τελικα ειναι το ονειρο ολων μας εδω ,αλλα το κασε του ειναι 200000+.και ο γκρεγκορι δεν θα παρει 80000 εκτος να δεν βρει ομαδα καθολου.ο μπλακνει παλι ειναι στον αντ1!μακαρι να μπορουσαμε!!
- Aureliano Buendia
Trikaliotis έγραψε:Δεν υπολογίζει Κουμπούρα
Τελειωμένος θεωρείται για το Μαρούσι ο Φάνης Κουμπούρας! Χθες ο πλέι μέικερ της ομάδας των «βορείων προαστίων» ενημερώθηκε εγγράφως ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα χρονιά από τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Πάντως δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο με αποδοχές περίπου 100.000 ευρώ. Προς το παρόν θα συνεχίσει να γυμνάζεται με το Μαρούσι, αλλά είναι πλέον σε αναζήτηση ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του.
http://basketnet.gr/main/1/a1/articles/ ... rousi.html
Εγώ πάλι γιατί νομίζω πως αυτός θα είναι ο 3ος μας άσσος..?
Εγώ θα τον ήθελα τρελά αντί του Αποστολίδη, μου είχε αρέσει από παλιά, στον Απόλλωνα Πατρών νομίζω έπαιζε.
- PaOkArAsIrAkLiO
Φερτε τον Κουμπουρα λαιμαι!!! Πολυ ικανος παικτης, πιστευω οτι ειναι μια καλη λυση για αναπληρωματικος.Τωρα δεν ξερω κατα ποσο θελει να ερθει (γιατι οχι;) και , το κυριοτερο, τι μισθο θελει να παιρνει.Ειναι εφικτη περιπτωση παντως.
Sorry για το off-topic. Ένας ένας την κάνουν...
Πολλά λέγονται και ακούγονται. Μέχρι όμως να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση πάντα κρατάμε επιφυλάξεις, θυμίζοντάς σας ότι πρώτα εδώ σε αυτό το σάιτ διαβάστε για την ύπαρξη του προβλήματος, το οποίο αρχίζει να παίρνει εκρηκτικές διαστάσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί από τον Πανελλήνιο και τις οποίες με επιφύλαξη καταγράφουμε, δεν αποκλείεται η ομάδα να δηλώσει αδυναμία συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα. Ο Μίνωας Κυριακού όπως πρώτοι σας αποκαλύψαμε δεν έχει δείξει ενδιαφέρον για να συνεχίσει στην ομάδα της Κυψέλης, γεγονός που κάνει το μέλλον δυσοίωνο.
Στην περίπτωση που γίνει αυτό που λέμε και σταματήσει η ομάδα να είναι ΚΑΕ, θα πέσει στη Β’ Εθνική, γεγονός που θα φέρει αυτόματα το Παγκράτι στην Α1 και τον Πανερυθραϊκό στην Α2...
http://www.basketblog.gr/pages/ViewCont ... 29&w=0&m=1
Πολλά λέγονται και ακούγονται. Μέχρι όμως να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση πάντα κρατάμε επιφυλάξεις, θυμίζοντάς σας ότι πρώτα εδώ σε αυτό το σάιτ διαβάστε για την ύπαρξη του προβλήματος, το οποίο αρχίζει να παίρνει εκρηκτικές διαστάσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί από τον Πανελλήνιο και τις οποίες με επιφύλαξη καταγράφουμε, δεν αποκλείεται η ομάδα να δηλώσει αδυναμία συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα. Ο Μίνωας Κυριακού όπως πρώτοι σας αποκαλύψαμε δεν έχει δείξει ενδιαφέρον για να συνεχίσει στην ομάδα της Κυψέλης, γεγονός που κάνει το μέλλον δυσοίωνο.
Στην περίπτωση που γίνει αυτό που λέμε και σταματήσει η ομάδα να είναι ΚΑΕ, θα πέσει στη Β’ Εθνική, γεγονός που θα φέρει αυτόματα το Παγκράτι στην Α1 και τον Πανερυθραϊκό στην Α2...
http://www.basketblog.gr/pages/ViewCont ... 29&w=0&m=1
Και γιατί να ανεβεί το Παγκράτι και να μην παραμείνουν στην κατηγορία τα τρίκαλα ή ακόμα καλύτερα η Λάρισα; (να εχω κι εγώ έναν εντός έδρας αγώνα!)