Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Αντε υπομονη ακομα μια χρονια.. Προσωπικα θα προτιμουσα Adidas. Τωρα και Nike να ειναι δεν με χαλαει αρκει να μην ειναι ο γλουγλου! 

Δηλαδή εσείς οι φανατικοί τις adidas, ζηλεύετε την φετινή φανέλα του βάζελου;
http://www.footballshirtculture.com/ima ... leaked.jpg
http://www.footballshirtculture.com/ima ... leaked.jpg
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος novito την Σάβ 21 Αύγ 2010, 04:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: ε οχι και εικονα με το κωλοτριφυλλι εδω μεσα... λινκ και πολυ ειναι...
Λόγος: ε οχι και εικονα με το κωλοτριφυλλι εδω μεσα... λινκ και πολυ ειναι...
- PaOkArAsIrAkLiO
Συμφωνω και γω. απο περυσι εχω καποιες ενδειξεις..GeorgT έγραψε:εγω πάντως σας παω ενα στοίχημα οτι θα ειναι η lotto!
Μαζί σου! Αλλά για ρίξε μια ματιά τι φανέλες φοράει ο βάζελος, η Λάρισα, η Εθνική... Δε βλέπω να έχει και σε μεγάλη εκτίμηση την ελληνική αγορά η adidas, γι' αυτό και δεν θα την προτιμούσα.PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Οχι ζηλευουμε τη νεα φανελα της Μπεσικτας και της Φενερ!!
- Μπαρκαρούτσος
Η φετινή του βάζελου είναι η περσινή της Real.
Πάντως η Lotto δεν έχει μάπα σχέδια, η Palermo που τους φοράει έχει μια χαρά φανέλες..(από άποψη ποιότητας δεν έχω ιδέα)
Και επειδή δεν είναι Adidas-Nike-Puma, οι τιμές τους θα 'ναι χαμηλότερες!
Πάντως η Lotto δεν έχει μάπα σχέδια, η Palermo που τους φοράει έχει μια χαρά φανέλες..(από άποψη ποιότητας δεν έχω ιδέα)
Το ξέρω ότι αποτελώ μειοψηφεία και ενδεχομένος να ακουστεί και λίγο περίεργο αλλά εμένα η ριγέ μας η περσυνή σχεδιαστικά πάντα, είναι μία από τις αγαπημένες μου φανέλες !!
Ειδικά τώρα που δεν υπάρχει και το αντιαισθητικό σήμα της ΔΕΠΑ και το μπροστινό μέρος της φανέλας είναι άδειο σου δίνει και μια αίσθηση ρετρό που την κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερη...
Ειδικά τώρα που δεν υπάρχει και το αντιαισθητικό σήμα της ΔΕΠΑ και το μπροστινό μέρος της φανέλας είναι άδειο σου δίνει και μια αίσθηση ρετρό που την κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερη...

Χωρίς να είναι κακή,η φετινή εμφάνιση του Βάζελου είναι αναβαθμισμένο (με γιακά) περυσινό σχέδιο,κλασσική δευτεράντζα της adidas,που μπορείς να την αγοράσεις και από ένα καλά ενημερωμένο κατάστημα αθλητικών για...σχολική ομάδα!Η μόνη ομάδα που μου έρχεται στο μυαλό να το έχει είναι η εθνική Δανίας στην λευκή φανέλα της και ίσως κάτι περίεργες αμερικάνικες.Καμία σχέση με Ρεάλ ο Παναθηναϊκός και έχει δίκιο ο GI4NNEN4 που λέει ότι η adidas έχει ΟΛΕΣ τις ελληνικές ομάδες (και την Εθνική μαζί) στη Β' διαλογής ζώνη.GI4NNEN4 έγραψε:Μαζί σου! Αλλά για ρίξε μια ματιά τι φανέλες φοράει ο βάζελος, η Λάρισα, η Εθνική... Δε βλέπω να έχει και σε μεγάλη εκτίμηση την ελληνική αγορά η adidas, γι' αυτό και δεν θα την προτιμούσα.PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Οχι ζηλευουμε τη νεα φανελα της Μπεσικτας και της Φενερ!!
Αντίθετα η Φενέρ χτες,που λέει και ο PaOkArAsIrAkLiO είχε φανέλα adidas σχεδόν ακριβώς όπως της φετινής Ρεάλ,δείγμα πόσο ψηλά έχουν την Τουρκική αγορά σε προτεραιότητα.
Τουλαχιστον, τωρα που θα παιξει για πρωτη φορα ο ΠΑΟΚ στην Κωνσταντινουπολη, ας φροντισουν οι υπευθυνοι ετσι ωστε να φορεσει ο ΠΑΟΚ επιτελους την φανελα του.

Επισης θα παρακαλουσα οι φανελες με το φαγητο των προβατων να εξαφανιστουν απο το τοπικ 

Η παλερμο δε φοραει ροζ?RoMaN έγραψε:Η φετινή του βάζελου είναι η περσινή της Real.