Π.Α.Ο.Κ. - Fenerbahçe 1-0 Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Fenerbahçe 1-0 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

BACK IN OUR OWN LAND AFTER 1913
έγραφε το πανό.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Είναι υπερήφανος λαός (με την κακή έννοια) γι' αυτό και "τα κόλλυβα τα έχουν στο ζωνάρι τους"!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Προσοχη ομως,επειδη ακουσα αρκετα υποτιμητικα σχολια για τη Φενερ απο ενα παιδι (navigator νομιζω..) μη πεσουμε σε τετοια λουμπα και μετα παλι τους συχτηριζουμε ολους τους δικους μας αν (φευ) γινει κανα αλλο σεναριο.....
Φενερ στην εδρα της,επιστροφες Bilica(διπλα σε Λουγκανο),Stoch(κινητηριος μοχλος με αλεξ),Νiang (απο αρχη κ 1 βδομαδα προσαρμογη...),προστασια απο διαιτησια (γτ εχουν το μπακιρι.......) δεν ειναι να την υποτιμας......

εγω το εγραψα φιλε μου οντως.αυτο που εδειξε χθες η φενερ δεν ηταν και τπτ συγκλονιστικο.δεν την υποτιμω.αλλωστε μικρη σημασια εχει το τι λεω εγω και καθε εγω.οι παιχτες μας θελω να πιστευω οτι αντιληφθηκαν χθες οτι θα'ναι εγκλημα να υπερτιμησουν τους τουρκους.καλες μοναδες,απο ομαδα λιγα πραγματα.
Άβαταρ μέλους
apaikto$

Δημοσίευση από apaikto$ »

Συγχαρητήρια στην Ομάδα και τον Προπονητή μας για την πολύ μεγάλης σημασίας νίκη που πέτυχε ο ΠΑΟΚ μας.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καταπληκτικός κι αν ο διαιτητής δε μας έκοβε τη φόρα με την αδικαιολόγητη δεύτερη κίτρινη που έδειξε στον Βίτολο τότε ίσως σήμερα μιλούσαμε για μεγαλύτερο άθλο και πιο ασφαλές αποτέλεσμα.

Εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημίχρονου που για άλλο ένα παιχνίδι ο ΠΑΟΚ βρέθηκε "υπνοτισμένος". Νομίζω όμως πως όσο περνάει ο καιρός αυτό θα βελτιώνεται. Και πάλι συγχαρητήρια....

ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ

:pano: :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Πολύ προβλεπόμενο το παιχνίδι της Φενερ. Επίθεση κατά μέτωπο και ανάπτυξη μόνο από τον άξονα και αν δεν υπάρχουν χώροι μόλις φτάσουν έξω από την περιοχή του αντιπάλου σπάσιμο της μπάλας στα πλάγια στα φουλ μπακ.

Ο Αλεξ μου θύμισε τον Τσαρτα τον περιπατητή.

Για να την δούμε την Φενερ τώρα που επιστρέφουν κάποιοι παίχτες της .
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Τωρα που το θυμηθηκα...Υπαρχει μια φαση στο 2 ημιχρονο γυρω στο 75 που γινεται ενα σουτ εξω απο την περιοχη που βρισκει στο χερι του κοντρερας..Την εχετε αντιληφθει.??Εκει θα μπορουσε να τους ειχε δωσει πεναλντι η κουφαλα η γερμανιδα.Παλι καλα που δεν εκανε καμοια πατατα..
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

πως δεν το αντιληφθηκαμε!θεωρησε απλα οτι δεν τον επαιρνε να το παραγαμησει!εγω θυμαμαι τη φαση αμεσως μετα την αποβολη βιτολο,που δινει υπερ μας ενα μουφα φαουλ,που εκανε δηθεν ο νιανγκ!ενδειξη,αν οχι ενοχης,σιγουρα αμφιβολιων!βεβαια,στην κρισιμη φαση του λουγκανο ξαναβρηκε τον γνωστο κακό εαυτο του κι εκανε το παγωνι .....

μεγαλη λερα ο γερμανος.προκλητικος ....
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Θα ηθελα να πω και κατι στους τσαμπατζηδες......Ειδικα,οταν δεν εχει γινει sold out,ειστε για πολλες σφαλιαρες και ζω για τη στιγμη που θα αρχισετε να τις τρωτε!Για σας ο ΠΑΟΚ ειναι μια ευκαιρια να δειξετε την ψευτομαγκια σας και τιποτα αλλο!Ειστε αυτοι οι γελοιοι που βγαλατε το "ΠΑΟΚ εισαι".....που το ακουω και μου γυριζουν τα μυαλα!Εξαιτιας σας,η ΠΑΕ ξοδευει καθε χρονο πολυτιμα χρηματα προσπαθωβτας να βρει τροπο για να μεινετε μακρυα απο το γηπεδο!Εξαιτιας σας,συνδεσμιτες που θα μπορουσαν να ειναι μεσα στο γηπεδο και να βγαζουν γουστα,καθονται στις εισοδους και προσπαθουν να σας αποτρεψουν την εισοδο!!!

ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!!!!ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Πολλοί τσαμπατζήδες...Πάρα πολλοί ακόμα και σε μεγάλη ηλικία και ακόμα και οικογενειάρχες. Είναι ο γιος σου ρε 20 χρονών και επειδή έχεις διαρκείας ή εισιτήριο, έχεις την απαίτηση να βάλεις μέσα τσάμπα και τον γιο σου. Ε όχι...

Έλεος...

Έλεος...

Και τι δεν κάνουνε οι σεκιούριτι... ότι και να κάνουν βρίσκουν τρόπο πάλι και μπαίνουν τσάμπα.

Έλεος...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Χθες πήγε να μπει ένας μαζί μου, με την ανοχή του σεκιουριτά.
Τον γ@μωστάυρισα κανονικά τον μπαγλαμά, αλλά τι περιμένεις, γελούσε σαν χάχας και μπήκε σε ένα επόμενο διαρκείας!
Οταν μερικοί τον παίζουν ασυστόλως, ....αυτά συμβαίνουν.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Εδω οι αλλοι καβαλανε ολοκληρη την λαμαρινα στην 4α και μπουκαρουν απο τα πλαγια....

ΥΓ. Οπλαρχηγε δεν επρεπε να βρισεις αυτον αλλα τον σεκιουριτα... Αν ο καθενας δηλ κανει οτι γουσταρει αυτος θα τους αφηνει.? τοτες την αλλη φορα να παρω ολο το σοι μου...Ε σε τοσα διαρκειας ολοι θα βολευτουν...
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

navigator11 έγραψε:αυτο που εδειξε χθες η φενερ δεν ηταν και τπτ συγκλονιστικο.δεν την υποτιμω.αλλωστε μικρη σημασια εχει το τι λεω εγω και καθε εγω.οι παιχτες μας θελω να πιστευω οτι αντιληφθηκαν χθες οτι θα'ναι εγκλημα να υπερτιμησουν τους τουρκους.καλες μοναδες,απο ομαδα λιγα πραγματα.
+
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Ρε παιδια να ρωτησω κατι που δεν καταλαμβαινω?
Αν και εγω μπαινω παντα με εισητηριο, αν εχει γινει σολντ αουτ, γιατι εκνεριζεστε αν μπουν περισσοτεροι μεσα?
Εγω χαιρομαι που θα ειμαστε περισσοτεροι να στηριξουμε την ΠΑΟΚΑΡΑ καλυτερα.

Και στο κατω κατω ειναι μικρο το γηπεδο.
Πολλοι θα ηθελαν να παρουν εισητηριο , αλλα εξαντλουνται.

Αν παλι δεν εχει γινει σολντ αουτ, ειμαι καθετος στο να μπαινουν καποιοι τσαμπα.
Εκτος αν εχει αδερφια που ειναι πραγματικα φτωχα , και πραγματικα δεν εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να δουν ενα αγωνα οποτε παω πασο.

Δεν ξερω αν το βλεπω ρομαντικα το θεμα, αλλα πιστευω αδερφια πρεπει να δειχνουμε κατανοηση μερικες φορες.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

δεν εχει σημασια φιλε μου...οταν τελειωνουν τα εισητηρια τελειωνουν τι να κανουμε δλδ??να λεμε α ενταξει δεν εχει εισητηριο θα μπω ετσι???σε ποιο γηπεδο γινονται αυτα??ε οχι ρε φιλε θα κατσεις να το δεις σε ενα καφε δε γινεται με το ''ΠΑΟΚ εισαι'' δουλεια...ασε που σχεδον ολοι οσοι μπαινουν τζαμπα το κανουν επανελειμενα και αυτο ειναι το σημαντικοτερο...ασχετα με το που κανεις τον αλλο με το εισητηριο να φαινεται κοροιδο και σε λεει γιατι να μην το κανω και εγω στην τελικη??

και αυτο που δε σκεφτομαστε καθολου ειναι η ασφαλεια...ναι η τουμπα παλια επαιρνε κλπ αλλα τωρα με τα καθισματακια δε θελει και πολυ να γινει κανενα σκηνικο...και δε μιλαω για να πεσει η θυρα κλπ αυτα τα ακουω ψιλομαλακιες αλλα καμια ασφυξια ή κανενα ποδοπατητο με οδυνηρες συνεπειες δεν απεχει και πολυ να εισαι σιγουρος...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Συμφωνώ απόλυτα με Sera4
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”